Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Страница 38 от 41 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next

Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 10 Дек 2009, 18:20

Логик написа:
Realistka написа:Филмът "Приключено по давност" е вече в Мрежата.
Благодаря на Реалистка за линковете! Свалих си филма (три части по 700 мегабайта общо за 30 минути - май не ми е лоша връзката?). Изгледах го с голям интерес. Имам си свое мнение по събитията от онази нощ и то не е от сега. Основното в мнението ми е, че нощта на подпалването съвсем не трябва да се изолира от дните преди и след пожара. Имаше Град на истината (преди), имаше "Гладна" стачка на 39-те (след). Макар и отделени с почти година, тия събития бележат един стил в поведението и идеологията на СДС, който стил в крайна сметка му изяде главата. Флиртуването с лумпенорията не доведе до нищо добро. За съжаление и преди пожара, когато му беше времето, и след това, макар и след дъжд качулка, нито СДС, нито моята Зелена партия, нито парламентарната група на СДС пожелаха да се дистанцират от "извънпарламентарния натиск". При положение, че такъв натиск не е имало цели 45 години, театралните постановки а-ла "Чешки събития", Ян Палах, "Полски стачки" и тям подобни бяха не само пародийни, но и вредни. Защото СДС вече беше солидно представен в парламента и работата му беше на съвсем друго ниво. Формулата "ние отвътре, пък ония отвън" донесе само злини. Не мога да приема без допълнителни аргументи тезата на авторката, а и на много други, че целта на подпалването са били архивите на БКП. Не приемам и тезата за подпалването "отвътре". Предостатъчно огин имаше и отвън! Свидетел съм обаче как комунистите съвсем съзнателна натягаха атмосферата, ясно съзнавайки, че напрежението ще заработи в тяхна полза. А СДС не желаеше да разбере, че подава топката на противниковия отбор! В крайна сметка БСП спечели, а СДС загуби. Но това е твърде дълга тема, за да я започвам в една кратка благодарност към Реалистка и нейната приятелка Малина Петрова. Впрочем Реалистка едва ли знае, че Малина беше режисьорката на моя десетминутен предизборен клип - един от малкото, с които СДС се представи по телевизията. Много ще ви бъда признателен и на двете, ако ми помогнете да го издирим това филмче някъде във филмотеката на телевизията. То наистина беше много хубаво!
Ех, младост, младост - физиологическа и политическа! Sad

Логик,
радвам се, че си тук отново!
Благодаря ти за интереса и за доброто ти отношение...
Държа да отбележа, за да се знае, че ти се първият и единственият от двата форума, който ми благодари. За нещо, което съм направила за теб и за другите, разбира се...

Ти заслужаваш да споделя, че разполагам с видиоматериал, който е уникален. Уникален като информация. Но ще го постна, тогава, когато решим, че си заслужава. Сега още - не!
Обезателно ще предам на Малина поздравите, както и молбата ти. Дано да може да я изпълни. Обещавам ти, че от моя страна ще бъде направено всичко, което е по силите ми...
А сега като един ответен жест в следващия си постинг ще дам линк към един разговор на Малина по БНТ. Включи високоговорителите или сложи слушалките. Кликни там където пише : "Чуйте..." и слушай какво казва Малина за Русенския комитет, за бъркотиите, за хората, за този...за онзи и затова как започват нещата и как свършват понякога.
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

БНР - Ивайла Александрова разговаря с Малина Петрова

Писане  Realistka on Чет 10 Дек 2009, 18:28

По БНР програма "Христо Ботев" в документалната поредица "1989" журналистката Ивайла Александрова води разговор с режисьорката на филма "Приключено по давност" Малина Петрова за събитията от преди двайсет години. За Русенския комитет. За участниците. За реакцията на хората и на представители на властта.

Чуйте разговора:

http://www.bnr.bg/sites/hristobotev/Shows/Society/DoburDen/Pages/113009Malina_Petrova.aspx
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Из делниците на един луд

Писане  Realistka on Чет 17 Дек 2009, 21:43

Много го харесвам този д-р Тони Филипов (или иначе Стойко Тонев). Страхотно талантлив е...

Вчера г-н Волен Сидеров и г-н Яне Янев малко се поспречкали в НС, но нищо страшно, говорили си като джентълмени. Почти дословно с думите на лорд Дизраели и сър Гладстон, за които ви писах наскоро.
Сър Волен рекъл: „Предполагам, сър, че вие ще умрете на бесилката, или от някоя срамна болест."
Пък сър Яне му отвърнал: „Сър, всичко това ще бъде предопределено от решението ми да прегърна вашите принципи или вашата любовница."

Е, нещо подобно, де, не точно същото. Сър Волен казал: „Ти си педал, признай си и ще ти олекне!”
А сър Яне отговорил: „Доведи Капка и ще видиш! Можеш да вземеш един фенер и да светиш.”
Както виждате, разликата не е чак толкова голяма. Може би малко извън добрия вкус е само това, че сър Яне е намесил графинята. Тя е известна пуританка и предполагам й е станало много неприятно. Можете да питате… Когото и да попитате от тия, дето я познават, ще потвърди думите ми. Само Пепа Витанова писа за нея: „Капка е олицетворението на онова, което наричат жена вамп”. Но мисля, че е от завист.

Не знам, винаги съм отбягвал да се бутам там, дето двама си мерят сексуалността, но мисля, че на Сидеров може да се вярва. Поне що се отнася до хомосексуалистите. Колко обратни минаха през Атака, няма как да не ги е опознал… Та ако Яне иска да разсее всякакви съмнения, има само един начин – както на наборната комисия… Да се съберат там председателите на парламентарни групи, да извикат и Цецка и Яне да покаже… Щото тая работа със свидетеля от Благоевград, дето Волен щял да го води, не е сериозна. Трябва да го види извънредна парламентарна комисия.
И изобщо честито на избирателите на РЗС и Атака. Браво, вкарали сте в НС цвета на обществото, най-тънката прослойка аристократи, нотабилите на духа, каймака на интелектуалците, варака на нацията с две думи…
А на вас, уважаеми читатели, искам да кажа да кажете на тия избиратели, щото те едва ли четат, че никога не трябва да избират политик само по това, че прилича на тях. Никога! Това се отнася и за сър Бойко. Та моля ви, ако не ви затруднява, предайте там на който срещнете.

Разправията почнала от това, че Янето нарекъл идеята за референдум за новините на турски „малоумие”. Тук ще заема неговата страна. Прав е. Около това гравитират повечето мнения. Кольо Медианата например вика, че ГЕРБ и Атака целели да „прикрият политическата си импотентност”.

И сега Бойко пак ще трябва да дава заден. Ама то е така, като тръгнеш по бръмбар, ще те заведе на…
А може да е и, дето вика Раличка Ковачева в блога си, просто машина за мъгла, за да не видим някои други работи. Според мен една от тия другите работи, дето не са за гледане, е Желева… След либералите и социалистите, оня ден и зелените в ЕП изявили силно желание да се запознаят с миналото й. Лидерът им Даниел Кон-Бандит рекъл, че, ако е вярна информацията, че тя като министър е подписала невярна декларация за конфликт на интереси, „това може да застраши избирането й”. И поискал “цялата информация преди изслушванията, за да подготвим въпросите си”.Тоя Бандит е враг на Барозу и на ЕНП. Шефът на ПГ на ЕНП Дол призна, че Желева може да има проблеми.

Сегашната комисарка Кунева пожела успех на Желева. Вика, лисицата и ниедна: „Нямам съмнения, че усилията, свързани с подготовката й, ще дадат резултат”. Бъзика се, щото е наясно, че няма как да се подготви за един месец. Ще ви дам само един пример. Тая година на изпита на EPSO имаше въпрос кой продукт е бил добавен през 2009 г. в регистъра на защитените наименования - унгарският салам „Будапещенски телешки”, или френските бисквити „Пражка вечер”. Та казвам, че ако искат да я забият, могат. А някои искат.

И с престъпността става кофти. Цецко вика: “Трябва да издържим на този сценарий, който явно някой иска да провокира с подобен вид престъпления...” И Бойко оня ден каза, че е сценарий. Но то е и нелогично да се очаква Цецо да каже нещо, дето Бойко не го е казал…

Лично аз не мисля, че става дума за сценарий. Просто идват празници и бандитите се разшаваха. Катаджиите как се разшаваха!? И данъчните станаха някак нервни…

От полицейския синдикат се похвалиха, че Цецо обещал да осигури по 4 л бензин на патрулка. Сега им давали по 1 л. Как се гонят бандити с 1 л? Много внимателно.

Всъщност, още на 26 март 2002 г., още в първия си текст като д-р Филипов, съм писал за това: „Министър Петканов прихванал тая мания и намалил бензина на полицейските патрулки на 750 гр. дневно. Сиреч ченгетата яхват зипо. А стига, бе. Мойта гори по 12 на градско, при това без изобщо да давам мръсна газ. Значи, ако погнат един бандюга например на Орлов мост и не го стигнат до Четвърти километър, се връщат обратно. Могат да го гонят и до “Младост” 3, но ще трябва да се връщат пеша. Ама има и друго. Трябва да го гонят много внимателно. Изчислих, че при 3.35 градуса наклон бензинът се събира в единия край на резервоара и гаснеш. Това е положението. Отиде рейтингът на ген. Борисов, а оттам до падането на кабинета е най-много 100 грама.”

Сега на колко грама сме, не мога да преценя…

Не се самоцитирам, за да ви натрапвам извода, че за седем години нищо не е мръднало. Но няма да възразявам, ако го разберете и така…

Но стига с тая политика. Животът си тече и с нея, и без нея. То па един живот, де… Вестниците се надпреварват да съобщят, че жителите на родопското Катраница сами си вадели зъбите за икономия. Направо в кръчмата ги вадели. Упойката естествено е от една до три гроздови, в зависимост от зъба.
Ще си ги вадят не, ами... На свободния пазар ваденето на зъб с един корен върви 40-50 лв. Но то почти няма българин с един корен. Според дентистите, всички сме с по два, три, а пенсиите най-често и с по четири. Вероятно е ефект от Чернобил. И цената отива 100-120 лв. А перфорация на бифуркацията на многокоренов зъб е направо… Мойта ми разправяше нещо за някакъв репаративен цимент, който бил нам колко си лева торбата. Гаче слушах фаянсаджията… При мъдрец с усложнения цената на услугата е по преценка на дентиста - от 150 до над 300 лв. Те си имат много начини да преценят. Уж, за да определят упойката, те питат какво пиеш. И, ако случайно си тъпак да кажеш уиски, те връща една заплата назад… Те са им много начините. Упойката се плаща отделно – дватрийсе лева, но пак зависи.

Абе, какво стана, БСП-то нали бяха обещали да ни правят чейнета за без пари? Ей, една трета от това, дето го пише в предизборните лъжовници да ни се случва, живот ще си живеем… Ама не живеем. Само се надяваме… Надеждата крепи човека. Сещате се за кой човек ви говоря, нали?


Laughing Laughing Laughing Laughing
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Великолепен коментатор!

Писане  Логик on Чет 17 Дек 2009, 22:08

Този е страхотен! Хем начетен, хем асоциативен... Дизраели и Гладстон - Яне и Волен. Златна находка! И изложението му е изключително логично. Съжалявам, че го чета само когато някой ми го покаже, а това става рядко. От какво живее той? Нима твори само изкуство за изкуството? Че той да излиза с анализите си по някоя телевизия, хората само нея ще гледат!
Логик
Логик

Male
Брой мнения : 3795
Age : 74
Location : Sofia
Job/hobbies : Speculations
Registration date : 24.11.2007

Вижте профила на потребителя http://www.math.bas.bg/~vlsot

Върнете се в началото Go down

Страхотни находки има...

Писане  Realistka on Чет 17 Дек 2009, 22:13

Логик написа:Този е страхотен! Хем начетен, хем асоциативен... Дизраели и Гладстон - Яне и Волен. Златна находка! И изложението му е изключително логично. Съжалявам, че го чета само когато някой ми го покаже, а това става рядко. От какво живее той? Нима твори само изкуство за изкуството? Че той да излиза с анализите си по някоя телевизия, хората само нея ще гледат!
И очевидно пише с огромна лекота. Няма напъване при него.
Какво говориш?! От какво живеел.
Ами той преподавал на студенти в СУ. Социология. И освен това е зам.главен на един два вестника...така че не е за оплакване...
Сър Яне и сър Волен... Laughing Laughing Laughing Laughing
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 17 Дек 2009, 22:14

Д-р Тони Филипов е псевдоним на известния журналист и социолог Стойко Тонев. С него той подписва рубриката си “ Из делниците на един луд”, която излизаше последователно във вестниците “Монитор” и “Експрес”. Преди три месеца тя бе спряна от депутата- издател Делян Пеевски. Стойко Тонев е бивш главен редактор на в. “Новинар”, зам.главен на “Монитор”, първи зам.главен на “Експрес”. Преподава социология в Софийския университет.
Данните са от това много интересно интервю: http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=7462&Itemid=1
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 17 Дек 2009, 22:27

Таки написа:
Д-р Тони Филипов е псевдоним на известния журналист и социолог Стойко Тонев. С него той подписва рубриката си “ Из делниците на един луд”, която излизаше последователно във вестниците “Монитор” и “Експрес”. Преди три месеца тя бе спряна от депутата- издател Делян Пеевски. Стойко Тонев е бивш главен редактор на в. “Новинар”, зам.главен на “Монитор”, първи зам.главен на “Експрес”. Преподава социология в Софийския университет.
Данните са от това много интересно интервю: http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=7462&Itemid=1
Ето такова нещо съм чела някъде. Не помня къде.
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Професията на "Д-р Тони Филипов"

Писане  Логик on Чет 17 Дек 2009, 22:34

Да, сега се сетих, че е колега от университета и журналист. Въпросът ми обаче не съдържаше опасение, че едва свързва двата края, а подозрение, че той не живее от великолепните си фейлетони. Както и се оказва според последните данни. Жалко за всички издания, които са го изпуснали! Какъв ли им е бил интересът? Макар че като си представя Делян Пеевски, не мога до него да си представя нашия автор!
Логик
Логик

Male
Брой мнения : 3795
Age : 74
Location : Sofia
Job/hobbies : Speculations
Registration date : 24.11.2007

Вижте профила на потребителя http://www.math.bas.bg/~vlsot

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 17 Дек 2009, 22:40

Логик написа:Да, сега се сетих, че е колега от университета и журналист. Въпросът ми обаче не съдържаше опасение, че едва свързва двата края, а подозрение, че той не живее от великолепните си фейлетони. Както и се оказва според последните данни. Жалко за всички издания, които са го изпуснали! Какъв ли им е бил интересът? Макар че като си представя Делян Пеевски, не мога до него да си представя нашия автор!

Това са като писани на един дъх.
Като Зощенко.
Знаеш ли, че бях чела някъде, че Зощенко пишел без нито една поправка. Без нито една. Целият текст. Целият фейлетон.
Ние имахме един период вкъщи, когато Зощенко беше на огромна почит...
Той е неповторим и непреводим. Според мен, де!
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 17 Дек 2009, 22:44

И така: Лека нощ на всички!
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Робърт Боев on Пет 18 Дек 2009, 03:56

...


Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:46; мнението е било променяно общо 1 път

Робърт Боев

Male
Брой мнения : 761
Location : New York, USA
Registration date : 14.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  marapepelia6ka on Пет 18 Дек 2009, 11:50

Искам да пожелая на стопанката на кибер кафето весели Коледни и Новогодишни празници. Много здраве и късмет. Повече поводи за усмивка. От мен специални поздрави от зимна Варна.

marapepelia6ka
marapepelia6ka

Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Всичко варненско е умно...

Писане  Realistka on Пет 18 Дек 2009, 20:28

marapepelia6ka написа:Искам да пожелая на стопанката на кибер кафето весели Коледни и Новогодишни празници. Много здраве и късмет. Повече поводи за усмивка. От мен специални поздрави от зимна Варна.


Благодаря, Пепеляшке!
Много си мила!
И аз пожелавам весели празници и щастливи преживявания - на теб и на всички, които обичаш! Very Happy Very Happy
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Пет 18 Дек 2009, 20:34

Робърт Боев написа:Прочетох к'вото можах. В цялата мрежа, каквото намерих по въпроса.
Д-р Филипов пише интересно, но:
-какво предлага, кой е по-добър от сегашните във властта
-може ли да докаже независимостта си от комунягите

Всеки може да е заядлив, "доктора" явно има дар-слово и заяждането му се отдава.

Очаквам да каже:
1. Това не е добре, може да се направи по ето_този_начин
2. Този е мошеник, ето_това_са_доказателствата

Иначе звучи като Каналето през 1990 година.
Сори, това е мнението ми.
Здравей, Боев!
трудно ми е да се съглася с теб.
Не си мисля, че всеки може това, което д-р Филипов може.
Това е талант и не всекиму е даден.
При него е в голями дози. Господ сипал с пълни шепи...и аз много се радвам на такива хора...
А пък ако човек вижда нещо, които другите не могат да видят,
Ако може да изрази нещо, което другите не могат да изразят
това не значи, че трябва да знае как да се променят нещата.
Това е както при лекарите:
Един може да констатира болестта, да я диагностицира
а другят може да я лекува, след като има диагнозата... Very Happy Very Happy
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Честита Коледа!

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 11:19Честита Коледа на всички, които влизат в Кибера днес!

Чашката кафе и всичко към нея по ваш избор е от заведението.

Заради една Христина, която днес има имен ден!
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 24 Дек 2009, 11:33

Заради една Христина, която днес има имен ден!
Реалистке, Христинка празнува утре, но аз нямам нищо против да бъда почерпен И днес! Нали знаеш, че умрем за кьор-софра!

Честит й имен ден in advance ! Very Happy
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 11:37

Таки написа:
Заради една Христина, която днес има имен ден!
Реалистке, Христинка празнува утре, но аз нямам нищо против да бъда почерпен И днес! нали знаеш, че умрем за кьор-софра!

Честит й имен ден! Very Happy

Аз се чудя защо не ми се обаждат! И си казвам: - А то ще да е от трафика...
Браво!
Значи утре!
Още по-добре. Very Happy
Аз много работи свърших in advance, така че едно повече - няма страшно...


Последната промяна е направена от Realistka на Чет 24 Дек 2009, 11:43; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 24 Дек 2009, 11:42

А днес, Реалистке, е Света Евгения. Ако имаш някой Евгений или някоя Женя, не пропускай да ги поздравиш!

Ако се шиеш при Жени Живкова - непременно! Razz
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 11:47

Таки написа:А днес, Реалистке, е Света Евгения. Ако имаш някой Евгений или някоя Женя, не пропускай да ги поздравиш!

Ако се шиеш при Жени Живкова - непременно! Razz
Ама имам разбира се, една чудесна Жени. Приятелка. Видна алерголожка.
А за Жени Ж. имах директна връзка...ама завяхна. Аз много си затривам познанствата с видни люде...Запознах се навремето (съседка в махалата) с тази моделиерка, която й въртеше ателието. Даже си разменихме по една визита...ама тя някъде изчезна от махалата и от полезрението ми... Sad Sad

П.П. И още една - Жени. Приятелка. Художничка. Дъщерята на Генко Генков. Имам чудесна картина от нея. Със сертификат.
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 24 Дек 2009, 11:54

Кат' сме почнали... На 27.12, недела, празнуват колегата магистър Стефан, Стояни и Стоянки *** , Стойчо Никифоров and God only knows who else.. Трябва да се внимава да не изпуснем някой в суматохата!

*** Ако ще честитиш на Стояна Георгиева, предай й поздрав и от мен, заедно с едно заплюване против уруки:

- Пу! да не ти уручасам форума, Стояно! Twisted Evil
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 11:57

Таки написа:Като сме почнали... На 27.12 празнуват колегата магистър Стефан, Стояни и Стоянки *** , Стойчо Никифоров and God only knows who else.. Трябва да се внимава да не изпуснем някой в суматохата!

*** Ако ще честитиш на Стояна Георгиева, предай й поздрав и от мен, заедно с едно заплюване против уруки:

- Пу! да не ти уручасам форума, Стояно! Twisted Evil

Страхотен си!
Няма да си купувам църковно календарче. Няма нужда... Smile Smile
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 24 Дек 2009, 11:58

Какво ми е страхотното .. study
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 12:02

Таки написа: Какво ми е страхотното .. study

Ами правилно! Ама кой да се сети!
Като спомена Уикипедията, та скоро си мислех що ли не взема да зарежа форумите и тази моя неизчерпаема енергия и неизчерпаемо желание да творя добро да ги вложа в писане на текстове в уикипедията...
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Таки on Чет 24 Дек 2009, 12:09

Като спомена Уикипедията, та скоро си мислех що ли не взема да зарежа форумите и тази моя неизчерпаема енергия и неизчерпаемо желание да творя добро да ги вложа в писане на текстове в уикипедията...
Ако визираш текстове по специалността ти, това е хубава идея. Но за идеологически и политически ... внимавай. Много си необективна. Казвам ти го с възможната най-голяма обективност! Very Happy
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Realistka on Чет 24 Дек 2009, 12:29

Таки написа:
Като спомена Уикипедията, та скоро си мислех що ли не взема да зарежа форумите и тази моя неизчерпаема енергия и неизчерпаемо желание да творя добро да ги вложа в писане на текстове в уикипедията...
Ако визираш текстове по специалността ти, това е хубава идея. Но за идеологически и политически ... внимавай. Много си необективна. Казвам ти го с възможната най-голяма обективност! Very Happy
Разбира се, че за специалността...
За идеологически и политически ...естествено, че не съм! Това поне го разбирам, но такива като мен са много по-потребни, отколкото тия тъпи катили...
Дето казва Ивайла Александрова ...това може да се каже за мен със сигурност: нямам хотел и никога не бих откраднала нещо...Просто предпочитам и знам как се гладува...отколкото да общувам с разни катили...
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 38 от 41 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите