Блаже на избори !!!

Go down

Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Вто 06 Ное 2007, 23:03

Мдаааа, и Блаже най - после участваше почти активно на местни избори за гулем и малечек кмет !!!!
Като за начало се събрахме в клуба на Красно село и чекахме над половин час "вождо"!!! Бил на инструктаж, то и така не разбрах какво чат - пат ги инструктираха, но здраве да е !!!!!
Дойде накрая "вождо" и взе да чите от едно лисче за някакви кодекси на поведение и тримби-мимби!!!! Направо се изхилих и окнах , амче сига кво и АЗЪ-ли трябва да вадя лисче и да мрънкам за нашите велики вождове ПРЕД НАРОДО ??? Абе като за начало си беше жива трагедия, направо шах и ... ПАТ ??? Пълен блокаж, но всяко нещо с времето си !!!
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Сря 07 Ное 2007, 15:49

На следващия ден, уф коя дата беше , май след молебена на бат Бойко ... дубре де да окна към 29.ІХ. с.г. си довлекох дъто до клуба иии ... немаше на кого да се скарам, имаше едно маце , но първо бе младо, второ убаво и квото и да окнем ми се усмихваше стеснително...мъка!!!!! Накрая каза , че шъ НИ изпрати програмата на "ШАТРАТА" , с която шъ обикаляме Красно село. Убаво но се минаха два дни и нищо , ни е-майл, ни нещо в сайта на ГЕРБ!!!! На втори ноември към 18 ч. си отворих пощата и гледкам програмата на "ШАТРАТА", и то пред ХХ поликлиника.Яхнах джара-ягуара , демек Волвото и дофърчех за нула време. И кво да гледам , като патета се мотаме и когато спреме някой да МУ връчиме рекламните материали на бат Бойко и на нашиьот вожд, имаше едно ... хъмммм, леко срамуване като млада нивестя , сипваща ракийката на тейкото(демек свекъро)!!!
Попитах пиарката и бъдещия кмет какви са инструкциите, те ми окнаха за паралелни маршути за избягване на задръствания и т.н. ДЕМЕК, да убеждавам архитекти и строители кво шъ е след три год. примерно????? Да ама тува са хора като мен, които се интересуват от транспорт,боклук и детски градинки за дечурлигата + ежедневните конфликти в блоковете!!!
Понеже преди месец и нещо ми натресаха да съм председател на дом.съвет и щя, не щя се запознах с "Правилника на етажната собственост" май станах от само себе си най-търсеният за коментар как да се потушат конфликтите по блоковете!!! Припомнете си как преди години като нарочено ченге се защитавах от нападки, бум-бам марселите и противнико е труп!!!!
Най ме кефеше кугато някой се издръвчи и влезне в спор с мен защо няма да гласува за бат Бойко, ква мутра е и т.н. На ехидното ми питане "Искаш ли провалиш бат Бойко като кмет и политик? И на отговора "ДА", скромно ГО съветвах да гласува за бат Бойко и съветниците и да видиме кво шъ направи тоя пожарникар и мутра и т.н." Уаааууу буря от възражения както от опонента, така и от моите хора!!!!
Е поне моите хора ми бяха лесни, на всички сбирки на ГЕРБ си ги провокирах нещо от рода, председателя на ГЕРБ в Красно село ока "Гуспода , шъ имаме след два дни ОФИС на ГЕРБ, и на невидното ми питане защо не е клуб, ми се отговаряше, че тика е по-модерно, но на питането "И сига кво, свещи ли шъ палиме в офиса за здравето на бат Бойко"??? Следваше едно леко ослушване и един кикот, все пак наистина бяха хора с хумор и МНОГО по- грамотни от мен!!!!
Няма да забравя как един чиляк взе да ми обеснява кво е център-дясно!!! Слушах го , пък накрая му окнах че китайците преди 4 хиляди лета са го окнали по точно "Не Е важен какъв е цвета на котката, важно е да лови мищшки"!!!!!
Познавах един котак Костов, едно царче Симеончо и сига бат Бойко!!! Тика че КОТАРАЦИ да искаш на БАЛКАНИТЕ !!!!
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

ИМАШ ПРАВО НА ОТГОВОР

Писане  blag009 on Сря 07 Ное 2007, 17:48

Ригас имам една молба към теб, ако в "Медиапоол" излезне някакъв коментар към моята тема , шъ ти бъда благодарен , ако ме информираш своенвременно ... за да протестирам пред Стояна ... мома необрана !!!!
Не може хем от компито да НЕ мога да ИМ чета коментарите и ОТ тук задочно да ИМ отговарям!!!!!!!! Имам пълен блокаж , какво става във форума на "Медиапоол" и в границите на моетие приоритети когато те плюят в дадена медиа, да ИМАШ ПРАВО НА ОТГОВОР - елементарно Е в белите държави !!!!!
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Чет 08 Ное 2007, 16:05

И тика до 14 число кугато се разболех!!! Но наистина докато се лекувах бях шокиран , кугато гледах напъните и на Мартинка и на Бригадиро, все едно съм ИМ дал инструкции КАК да са окапензат пред бат Бойко!!!
По време на кампанията, поне на мен ми стана ясно че над 40 % от времето и сувенирите като значки,шапки, химикалки, брошурки и т.н. да са предназначени към децата от малечките до юноши бледи старша възраст. Имаше четирма младежи с които се спрях да говоря, и от лаф на лаф ми поискаха към 30-на малки календарчета на бат Бойко!!!! Помолих ги да минават един по един и може за едно тесте карти да си направят. И накрая да има коз...коз и два метрака бат Бойковци!!?Very Happy Дадох им по 2-3 химикалки , и стигнахме до консесус ... първо за котката и мишките, и после че ако не гласуваш само на себе си мозе да се сърдиш!!!! Защото и да не гласуваш за моя чувек и той се провали , шъ си окнеш колко съм бил мъдар и предвидлив!!!!Rolling Eyes
Аха да не забравя, та бяхме около Руският паметник, и след резонното "Добър вечер, правиме предизборната кампания за кмет на София и на Красно село.Това е календар на бат Бойко и неговата програма, а туй е нашият по-малечък кмет Пламен Църноречки , ако имате въпроси към бъдещият кмет на Красно село, сига е момента да гуворите с него и поне да обещае , та после да го ловиме за гушата какво е обещавал и какви ги върши сига и т.н.Всико по - горе беше в зависимост от това кой е насреща, при младите мацки немах грешка ... влача леко чейнето по-тротуаро, блеснали очички и лафа "господи колко си убава"Razz изтъквах качествата на младия и напет кмет, И ако не друго поне , шъ ги бракосъчетае след време и тем пудобни приказки.Там попаднах на една журналиска и на лафа и "Но аз трябва гуворя тува, я попитах и защо никъде Вие жрналистите не отворихте очите на хората , че сега е момента да притиснеме кандидатите с точни дати и свършена работа ... замълча ,изсумтя, врътна се и тива беше...Mad успях да и кажа все пак да гласува, за да има после за какво да плюе по пресата!!!!!Най-интересно ми беше с бабите, първо попадах на все интелигентни и второ както те окаха ... "Сине, ние сме взели дали"!!! И на въпроса, защо тугава трябва да ни правят на маймуни, и защо да не ловиме котаците за гушите за срокове, та все така да ни минават, защо да не вземе хубавото от социализма примерно дом.съветите , и като почнат със спомените как имаше съботници и горе-долу София беше чиста, и на забележката "Да" така беше защото имаше принуда от страна на кварталната БКП или ОФ оранизация, и тува се отразяваше после в джоба ни ... кво ни пречи сига директно да бъркаме на хората в джоба чрез глоби иии ... стигаме до черешката "Защото правосъдната система не функционира"!!!
Мдааааа ... нещо което от поне четири годинки пиша по интернет ... отказа на държавата да правораздава !!!! Примери безброй, като най-фраптиращото беше при Симеончо , относно затварянето на малките реактори на АЕЦ"Козлоду" и отказа на правителството да не изпълни нареждането на ВАС(висшият адмистративен съд)!!!!!
Но тува е друга тема, за сега мен ме вълнува дали шъ се върнат правата на дом.съветите и тяхното тясно сътрудничество с кварталния, кмета и съда!!!! Без пълна координация м/у тях и сто години да се минат пак ченгетата от ДС, шъ са ни виновни!!!!!
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  Guess wh on Чет 08 Ное 2007, 16:32

давай Блаже!

чета те study

Guess wh
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  Гост on Чет 08 Ное 2007, 18:06

Ригас имам една молба към теб, ако в "Медиапоол" излезне някакъв коментар към моята тема , шъ ти бъда благодарен , ако ме информираш своенвременно ... за да протестирам пред Стояна ...
Благ, ще ти пратя по пощата един крив макарон, та да си четеш любимия форум. Но утре.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  nikiforov on Чет 08 Ное 2007, 19:43

Guess who написа:давай Блаже!

чета те study

и аз ...вече ....шегичка Very Happy

някой път лъжа , предупреждавам Wink
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Чет 08 Ное 2007, 21:08

nikiforov написа:
Guess who написа:давай Блаже!

чета те study

и аз ...вече ....шегичка Very Happy

някой път лъжа , предупреждавам Wink

Никифоров, разбери ме правилно пиша това което съм говорил и ... всеки път моите хора ме ме гледкат внимателно , аджеба сига с какво шъ се зачекна(заям). Спомням си слиза една бабанка от колата си, казах си увода и той направо ме сряза и то на висок тон, как няма да гласува за тая мутра и т.н. , захилих се подадох му една запалка с инициялите на ГЕРБ и му рекнах "Важи, но вземи тая запалка и всеки път когато палиш цигара , шъ имаш повод да плюеш по бат Бойко и белким ти олекна"! Чувека се захили, стисна ми ръката и вече взехме наистина да гувориме Защо балканските котки не ловат мишки, и дали и след 30 год. пак ченгетата на ДС шъ са ни виновни ??? Съгла си се, че мизата да си премиер у нас е минимум - 200 млн. евро, че тува си е чист бандатизъм на държавно ниво, не мое да има над 1 млн. забатачени дела и 22 000 бандюги не помирисали и един ден затвор, и да ми гуворят за ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО .
Аха , запознах го с част от ЗАКОНИТЕ НА БЛАЖЕ и т.н.
Гарантирам ти че относно, говореното с хората, даването на брошурите, усмивките които пръсках на килограм, нямах равен . Дори чат пат с пиарката и един от щаба ми дръпаха ушите, че много фламинарно приканвах хората да говорат с Пламенчо, а не да окам г-н Църнорецки!!! Дори когато към 23 ч. на 4 ноември напуснах разпивката по случай новоизбраният кмет, двамката ми се извиняваха "Дали не съм се обидил"? Захилих се и им окнах ако искат на спокойствие , като мине пукотевицата да разнищиме нещата, зер идват и други избори и все пак трябва да се търси баланса м/у пиарските представи и самата действителност ??? Вярно че Вие сте млади и хубави хора, по умни от мен , но...има си неща които самата ... хъммммм тика наречената мъдрост на староста ги дава!!! Не че съм дрът, все още моженето и мерака са още живи в мен Very Happy Very Happy Very Happy !!!!
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Пон 03 Дек 2007, 13:54

Тия дни , шъ хода до централата ... пуснал съм две "БЕЛЕЖКИ" , но отговор ниц!!!
Шъ ги питам колко дни трябва да чекам за "Бележки-те ми "!!!
Един въпрос към съфорумците, под каво има мозе да се пише в дадена партийна централа , кугато имаш нормално питане и някоя и друга забележка ???
Да е молба,рапорт,жалба и т.н. някак си не ходи!!!!
Чекам мнения!!!
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  Таки on Чет 11 Ное 2010, 10:32

Благ, това ти е темата. Но ние сме се разбрали с някои форумни колеги да престанем да се занимаваме с неща, писани в МпФ. Аз не мисля, че това решение може да стане задължително за всички тук, но е хубаво да го имаш предвид като препоръка.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  blag009 on Чет 11 Ное 2010, 21:41

Таки написа:Благ, това ти е темата. Но ние сме се разбрали с някои форумни колеги да престанем да се занимаваме с неща, писани в МпФ. Аз не мисля, че това решение може да стане задължително за всички тук, но е хубаво да го имаш предвид като препоръка.

Таки, въпроса е принципен. Мисля, че преди време те бях помолил да извадиш темата и да напиша, тия мои забележки и т.н. за тия вечеее...4 г. като фен на бат Бойко.
Хвърлих, един поглед и не виждам в какво има да се срамувам в моите мисли, тогава и сега.
Все пак ВСЯКА там "забележка,прапоръка и т.н." си е с дата, така че не мое да се окне "Лани баба пръднала, сега замирисало" или "След дъж качулка, след сватба булка", хей такива ми ти работи!
Така, че ГОЙЯвич, е най-малкият МИ проблем.
Спомням си как Логика, се беше ядосал нещо на ГОЙЯвич и се закани, че ЛИЧНО ШЪ запознае президенството какви ГИ реди и после БЛИЗО месец ГОЙЯвич мълчеше като подрискано дете в гащите СИ !!!! Laughing
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  Таки on Чет 11 Ное 2010, 21:53

Благ, "извадих ти" темата. Това е една обикновена операция - тя никъде не се е губила. Просто, когато човек търси една тема в "Индекс", трябва да види, че освен показаните в списъка може да има и други, на втора страница.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: Блаже на избори !!!

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите