ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Страница 1 от 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  (Българанъ) on Съб 10 Ное 2007, 13:32

Остави ме на мира не виждаш ли че съм зает

Ригас
ОСНОВНИ МЕТОДИ НА ФОРУМНОТО ДОБИЧЕНЕ

Цикъл от лекции за квалификация на демократичния форумен елит.

Дами, господа,


Основни методи на форумното добичене

Цикъл лекции за квалификация на демократичния форумен елит.

Дами, господа,

Тъй като при нас целите определят (с което и оправдават) средствата, преди да коментираме средствата, трябва да изредим главните си цели.

1. Основна наша форумна цел е да можем максимално необезпокоявани да излагаме нашите собствени възгледи, същевременно създавайки максимални затруднения за нашите опоненти, които желаят да правят същото.

2. Една друга основна цел е осигурим взаимната си идеологическа и психологическа подкрепа в трудни моменти.

Посочените цели не можем да реализираме успешно в условията на един нормален диалог с нашите опоненти, тъй като много често за такъв диалог не разполагаме с достатъчно аргументи и/или обща култура. Затуй правим всичко възможно, щото такъв диалог да бъде поне затруднен, ако не и осуетен. Основните методи за това са следните:

1. Масовото и 'принципно' дискредитиране на опонентите.

Целта ни е да се злепоставят предварително определени хора, така че на техните аргументи да не се обръща (вече) внимание, а по възможност те дори да не се четат.

Пример за такава псайоп е акцията 'Бригада' , иницирана от ...... и последователно подкрепена от....... и някои други.

Втори пример е опцията 'Филтриране' , както когато се използва мълчаливо от някои, така и най-вече когато публикуваме списъци на 'филтрирани' от нас.

2. Систематичните до втръсване атаки срещу отделни наши опоненти.

Тази практика се опира на известния ефект от многократно повтаряните лъжи (все нещо от тях остава) , но и на 'психологията на втръсването' , при което заедно с втръсващия втръства ( 'по индукция' ) и обектът на неговите атаки. Характерен симптом на одобичване по този метод е изявлението на някое добиче ' 'Престанете да се разправяте тук! ' , дори в случаи, когато 'разправията' е била чисто еднопосочна атака.

Практиката е добре представена от нашите специалисти......., ........ и , напоследък, от много обещаващата .......
3. Практиката на 'ненамесата' .

Развита е в миналото, главно от колежката ни....., и се базира на презюмпцията за невъзможността от реално въздействие в една виртуална среда. Това трябва да се внуши само на нашите опоненти, разбира се, както и на нашите жертви - форумните добичета, защото ние (и за да) си въздействаме и се намесваме най-необезпокоявани.

Един стратегически дериват на тази практика е постепенното замиране на активността на някои жертви, последвано от напускане на форума. Това обаче крие опасности и за нашия лагер, тъй като и наши съмишленици - чувствителни натури, обидени от липсата на наша подкрепа, могат да напуснат по същите причини. Следователно, на добичето е необходимо да внушим необходимостта от известна намеса в полза на наши хора, а това е една много трудна задача, предвид и пасифицирането на главните експерти на 'Ненамесата' ( иронично, в голяма степен жертви на собствената си теория ) .

Край на първата лекция. В следващата лекция ще разгледаме някои по-финни методи за въздействие, като метода на пренебрежителното мълчание, метода на обръщението в трето лице, метода на цитирането и др.

За домашно:

Разгледайте следния псайоп-апел на TULL:


Стига бе, Ригас. Не се налудува, не се наигра в този форум. Е..ти детската градина си. Я, виж колко мнения имаш. И всичките експлицитни, ексклузивни и елаборирани, подредени в топос по топос. Кво е тва чудо. Стегни се и се заеми с наука!


Задача: да формулирате защитна теза за г-н......., в случая че някой се запита на глас доколко неговите 1456 мнения могат да бъдат сметнати за 'малък брой, свидетелстващ за безпрепятствено изпълнение на неговите служебни задължения в реалното' , по сравнение с 2067-те на г-н Ригас.

--------------------------------------------

В тази втора лекция ще се запознаем с някои по-изтънчени методи за дискредитиране на нашите форумни опоненти. Някои от тях са известни още от древността, а други са медийно-специфични.

4. Методът на демонстративното пренебрежително мълчание.

Методът се състои в отказ на отговор на зададен от опонента въпрос. За да бъде обаче отказът очевиден и да въздейства подходящо на добичето, той трябва да се демонстрира с обръщение към друг форумен член (наш човек) , следващо скоро (но не с 'коинцидентна' скорост) след въпроса на опонента.

Пример:

- Г-н Теди, какво мислите за .... ( Врагът, в 13:55 )
- Дилмана, сетих се за един чудесен филм, който .... ( Теди, в 13:59 )

Ясно е, че този метод трябва да се прилага само от наши хора с определен респект, защото иначе може да бъде схванат като обикновена липса на възпитание (каквато е всъщност, когато не касае пренебрежение към очевидно обиден материал) .

5. Методът на обръщение в трето лице

При този метод ние не отказваме отговор на опонента, но отказваме директно обръщение към него. По този начин и при систематично прилагане, ние внушаваме на добичето чувството за нищожественост на въпросния противник. Тук таймингът на отговора не е така критичен.

Пример:
- Г-н Иванов, какво мислите за .... ( Врагът, в 17:21 )

- Един гражданин, в неочакван изблик на подозрителна любознателност, ме попита какво мисля за .... ( Иванов, в 19:44 )

6. Методът на цитирането

За да се разбере спецификата на метода, трябва да се отвори една важна скоба.

Както и в реалното, властта във виртуалното се задържа и упражнява с помощта на най-различни институции и методологии. Както и в реалното, ние и тук се нуждаем не само от полиция и армия ( за 'черната работа' ) , но и от издигнати личности, които да упражняват идеологическо и духовно влияние над масите. Тези личности трябва да ги опазим от дискредитирането и похабяването, до което би довело едно тяхно директно въвличане в наши полицейски и други силови акции. Именно за такива наши личности е подходящ методът на цитирането.

Да допуснем, че преди малко един от нашите полицаи е нарекъл някого 'мръсница' :
- И като чета писанията на тази мръсница, аз .... ( Полицай, в 18:01 )

Просветлена наша личност иска да изрази подкрепа, но не бива да си цапа директно ръцете. Затова тя използва метода на цитата, с който се повтаря необходимата за целта фраза:

QUOTE
- И като чета писанията на тази мръсница, аз ....

- Полицай, днес си мислих за (за нещо нямащо връзка с цитираното) ... ( Просветлена Личност, в 19:35 )

Още по-изящен е методът на леката, нежна, другарска забележка към Полицая, с което не само демонстрираме наличието на критичност и пунктуалност в нашите среди, но при майсторско прилагане усилваме и ефекта от цитата:

QUOTE
- И като чета писанията на тази мръсница, аз ....
- Полицай, дори когато имаме определени основания, аз мисля, че не ни приляга да слизаме до нивото на ... ( Просветлена Личност, в 19:35 )

Излишно е да спомена, че последният и най-изискан вариант на метода се прилага само след изрична уговорка между двамата наши люде. Защото едно публично недоразумение между тях не само че ще анулира ефекта, но и ще навреди силно на делото!


( Лекциите продължават


--------------------
PANTA REI

Уважаеми г-н Ригас,
обръщам се към вас официално - заради уважението ми към Вас, а не порадидруги причини.
Аз Ви благодаря за лекциите, както виждате и аз се опитвам да дам моя скромен принос, обобщавайки процесите от живота и човека.
Форумните процеси са една отлична абстракция на реалните процеси в живота.
Вашите лекции за Форумното Добичене могат да се приложат със същия успех и в реалния живот.
Затова искрено Ви Благодаря.
Има още един "тънък" момент - обръщайки се към някого в 3-то лице вие по-малко рискувате да го обидите или засегнете. Много хора приемат директното обръщение за груба намеса във вътрешните работи. Когато една идея се изкаже насочена ИНДИРЕКТНО - то тя може да има дори повече шанс да стигне до "приемника си" - отколкото ако му изнесем директна лекция.


Последната промяна е направена от на Съб 10 Ное 2007, 19:17; мнението е било променяно общо 1 път

(Българанъ)

Male
Брой мнения : 413
Age : 58
Registration date : 16.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Съб 10 Ное 2007, 15:25

Драгий Българанъе,

Трогнат съм от възможността да прочета тези доста стари бележки, запазени от 'трудолюбив слушател' . Имайки предвид слабия ефект, който те са оказали върху людете, които са касаели най-вече, неминуемо се чувствам като онази Пенка, която като им пеела, ле, кой ли я слушал..

Ще Ви бъде ли много трудно да смените местата на двата пасажа, тъй като вторият е началото, а първият - продължението на лекцията?

Благодаря.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  nikiforov on Съб 10 Ное 2007, 15:31

Велзи , можеше да кръстиш школото СПТУ по калтура "Хайспирит и со "
като в "со"-то , е сърцевината. tongue
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  nikiforov on Съб 10 Ное 2007, 15:40

"тоя на колко узита ,е ?" Very Happy
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Съб 10 Ное 2007, 16:34

Имам един въпрос, дано не бъде разтълкуван като провокация. Методът на одобичването позволен ли е нам, или е специалитет единствено на легионерските скотове?
Млади колега с ник, не угоден Богу,

Не веднаж съм обяснявал, че 'добиченето' (а не 'одобичването') е процес, който касае много повече дейците, отколкото обектите им.

Когато, например, Боян Дамянов говори за форумни членове 'първо поколение канализация' , той добичи всички свои читатели. От там нататък има няколко типа реакции:

1. Отхвърляне на мърсотията. Така реагиралите отхвърлят опита да бъдат добичени.

2. 'Ненамеса' спрямо мърсотията. Това е косвено съдействие към мръсника, в конспектиран вид 'Какво пък толкова е станало.. Нека се разберат сами.. '. Забележи множественото число: мръсникът Дамянов се изравнява с неговата жертва. Мърсотията на Дамянов се представя като 'конфликт между него и жертвата му'.

3. Радостно приемане на мърсотията от 'инсайдъри'. Това са етичните колеги на мръсника.

4. Поемането на мърсотията от трети. Те са добичетата в дадения случаи. Добичетата трябва ежедневно да поемат своята доза мърсотия, за да не бъдат стресирани и шокирани.

Още един пример:

Калчев: ибрици, ибрици, ибрици, ибрици.
Засегнатите: реагират.
Ненамесата: топли, влажни погледи.
Борислав: поема, поема, поема.

- - - - - - -

PS. Забравих да отговоря на въпроса. След като (и ако) някой разобличава дадена дейност и я посочва като един от главните фактори за деградацията на форумния климат, за разочарованието и напускането на много форумни люде, той не може да обяви тази дейност за 'допустима', дори като вид хомеопатична реакция. Достойните форумни членове не се нуждаят от добичета, а от достойни събеседници и опоненти.


Последната промяна е направена от на Съб 10 Ное 2007, 20:34; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  chocho on Съб 10 Ное 2007, 18:19

Ригас,

горецитираният палячо не чете този форум. Very Happy Very Happy Very Happy

chocho

Male
Брой мнения : 3595
Age : 50
Registration date : 07.11.2007

Вижте профила на потребителя http://www.mocho.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  nikiforov on Нед 11 Ное 2007, 16:03

горният чете само себе си , но пък уриньовци- бол !
донасят като за шесто Very Happy

велзи , ТЕ и зората не четат Very Happy но пък твоя "плах" мухльо се оплаква ,че не му дават поле за изява ...къде ли не е уриньосвал по нета ?

" Напълно одобрявам отстраняването на благ009, който неведнъж е предупреждаван, включително и от мене, да се държи прилично." -другарю , другарю , той тЪкова , другарю...
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Guess wh on Нед 11 Ное 2007, 17:08

ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Проблема е, Стойчо, не че това, което описваш не е така (щото то си е баш така), а че важи само за нета Laughing

ВЕЛЗИ,

Няма такъв филм "Само в нета"

Cool

Guess wh
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  nikiforov on Нед 11 Ное 2007, 20:01

и аз смятам ,че това "само в нета " , е подобно на " чуках се ,но не влагах чуФство ".... Very Happy
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Guess wh on Нед 11 Ное 2007, 20:19

ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Guess who написа:
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Проблема е, Стойчо, не че това, което описваш не е така (щото то си е баш така), а че важи само за нета Laughing

ВЕЛЗИ,

Няма такъв филм "Само в нета"

Cool

Боя се, че има, и че в това е най-големия проблем Neutral


това е алиби за калтаци, бе!


Последната промяна е направена от на Пон 12 Ное 2007, 09:58; мнението е било променяно общо 1 път

Guess wh
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Нед 11 Ное 2007, 20:54

Велзевуле, проповядваш най-класически беролинизъм. На който главната теза е 'различието' между 'виртуалното' и реалното, поради което не можело да прилагаме нашите критерии за реалното във 'виртуалното' .

Няма да се уморя да повтарям, че форумният беролинизъм е винаги обслужвал и обслужва ОПРЕДЕЛЕНИ мръсници и клеветници, които принадлежат на същото политическо пространство, в което пребивават и беролинистите. Тяхното оневиняване ( + надделяване ) , а не 'мира' и 'добрата форумна атмосфера' цели той.

Тезата за 'спецификата' на 'виртуалното' е абсолютно комична. Един форум е толкова 'виртуален' , колкото и една печатна медия. Но човек може много да пострада (финансово) , ако бъде осъден за публична клевета в една печатна медия.

Телефонът е толкова 'виртуален' , колкото и един форум. Но авторът на една заплаха от типа 'бомба в самолета' , ако бъде открит, рискува сериозно и съвсем не 'виртуално' съдебно преследване.

Само хора, които МРАЗЯТ интернета, могат да го дискредитират, обявявайки го за 'територия от особен характер' , в която били неприложими общоприетите етически и правни норми.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Нед 11 Ное 2007, 23:21


Нормите поне за момента са неприложими, тъй като все още няма адекватни механизми на контрол.
Господине, има огромна разлика между това дали има норми и това дали те са или не са 'поне в момента приложими' . С тази логика ти можеш да оправдаеш И една обществена капитулация пред язви като корупцията и бандитизма, понеже действащите норми 'не били за момента приложими'. Аз не искам да приложа към твоя приятел, интернетното леке Рино, някакви ограничителни норми. Аз искам да имам право да го наричам 'леке' и искам всеки, който го смята за леке да може да го нарича 'леке'. Съгласно най-елементарните и притежаващи глобална приложимост норми.


Емпирически е установено, че в чата и форумите ние сме далеч по-раздразними, отколкото в реална среда. Върху този физиологически обусловен модел на поведение, единствената ефикасна форма на контрол е самоконтрола ("автомодерацията").
Не е вярно, че е единствена форма. Една много по-ефективна форма на 'контрол' е наричането на нещата и постъпките с техните имена.


Беролинизмът е учението на ненамесата не в смисъл на окуражаване на мръсотията и лицемерието, а представлява прагматична оценка на реалностите. Беролинистът не обслужва мръсника а го държи надалеч и го неутрализира с дистанцирано поведение, със склонност към неангажиращи постинги, вкус към индетерминизма и абсурда, както и задължителната лека насмешка, достатъчна да попари нечие пищно оперение.
На тази твоя възхвала на беролинизма, аз ти отговарям с твърдението, че беролинизмът е една от основните концепции, довели форума на Медиапул до днешния си диктаторски хал. Беролинизмът не е 'неутрализирал' нито един мръсник 'с дистанцирано поведение' , а е довел до прогонването на жертвите на мръсниците и въдворяването на последните като негови легитимни и достойни 'потребители' . Беролинизмът е ням относно днешните диктатори, беролинизмът не е изписал нито 'гък' срещу многобройните грубости на легионерските първенци, беролинизмът е поведение на колаборанти и крепители на форумните негодници.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Пон 12 Ное 2007, 00:03


Това, което доведе форумът до диктаторския хал беше една провокация, тази на "Прасунгер", която злоупотреби с принципите на беролинизма и докара на власт първия триумвират, един от чиито членове все още коли и беси в медиапул, само с тази разлика, че сега друг му целува задника.
Модерацията на Милен, Една Жена и Гаджоков, преди две години, няма нищо с днешния срам.


Тогава Таверната активно подкрепи диктатурата, ето я сега в изгнание.
Тогава не е имало 'диктатура' , а бясна реакция на тези, които единствено са били застрашени от въвеждането на форумни правила. Аз продължавам да подкрепям модерацията и фактът, че днешните диктатори са ме изгонили, не променя това мое становище. Защото - просто - те НЕ СА модератори, а диктатори. Ако не си го разбрал още, провери дали през последните 75 дена се е активирал някой нов форумен член. Това е 'военно положение' , 'затваряне на границите' .. Как можеш да го сравняваш с предишните ситуации??


Къде беше Таверната, когато аз вместо да се впрягам в дебата, както направиха механджиите, открито проповядвах, че трябва да обесим майката на Прасунгера на най-високата топола? Защо и до ден днешен, твоите "палачи" ме споменават рядко, с половин уста и мимоходом?
Таверната си беше на мястото - един топик на свободни хора, които не съм искал и не съм могъл да контролирам. Да поставиш знак на тъждественост между мен и хората, писали в Таверната, е абсолютно невъзможно и доста обидно за тези хора.

Не съм сигурен, че ще поискам утре да продължа тази дискусия. Ако има други заинтересовани от нея, ще следя техните и твоите мнения. Ако няма, ще сметна, че към нея няма форумен интерес.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Guess wh on Пон 12 Ное 2007, 09:57

проба проба

Guess wh
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Пон 12 Ное 2007, 10:06

Тест.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  blag009 on Вто 13 Ное 2007, 18:18

nikiforov написа:горният чете само себе си , но пък уриньовци- бол !
донасят като за шесто Very Happy

велзи , ТЕ и зората не четат Very Happy но пък твоя "плах" мухльо се оплаква ,че не му дават поле за изява ...къде ли не е уриньосвал по нета ?

" Напълно одобрявам отстраняването на благ009, който неведнъж е предупреждаван, включително и от мене, да се държи прилично." -другарю , другарю , той тЪкова , другарю...

Така и не разбрах, за какво ми се е разсърдил Милен, но сам се отказах да пиша!!! Интересно , ако утре дясното залезне, дали Блаже шъ е виновен, пък и м/у нас казано стигам до извода , че на мен ми е по-ясно какви са критериите за дясното в България, отколкото набедени такива като Фил,Ваньо,Надка,Юруш на кафетата и т.н.!!!
И именно, АЗЪ-БЛАЖЕ им казвам какво точно не ми хареса, а милионите ходат за гъби или си търсат котарака поне малко с малко мишки да лови!!!
Колкото до Медиапоол, до колкото знам , работата на модератора е примерно да ме острани да не пиша, но не и ДА НЕ ПОСЕЩАВАМ форума???? Виж ако модератора е говорил със собственика да не се допуска БЛАЖЕ, това е друг въпрос, но не ми се вярва.
Така, че питам се дали не ми е накърнено, конституционото право за достъп на информация от дадена електорна медиа ???
Абе димукрация а ла бай ти Ганя !!!!!
ПП.Някой имали е-майла на Стояна да и се оплача, или и тя е роднина на "а ла бай ти Ганя"!!!!
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Admin on Вто 13 Ное 2007, 18:31

Колкото до Медиапоол, до колкото знам , работата на модератора е примерно да ме острани да не пиша, но не и ДА НЕ ПОСЕЩАВАМ форума???? Виж ако модератора е говорил със собственика да не се допуска БЛАЖЕ, това е друг въпрос, но не ми се вярва.
Така, че питам се дали не ми е накърнено, конституционото право за достъп на информация от дадена електорна медиа ???
Благ, ти се опитваш да приложиш към едни психопати критериите, валидни за нормални хора.

Да, нормалният модератор ще ти спре достъпа за Х дена и няма да те банва по IP, особено, ако е затворил форума си за регистриране на нови членове. Макар че това го прави вече доста ненормален.

Банването по IP се прави, за да изпитва модераторът-психопат извратена сексуална наслада всеки път, когато си представи как ти се фрасва в лицето просташкото съобщение 'Вие сте изгонен от този форум!' дори когато искаш да четеш.
Admin
Admin
Admin

Male
Брой мнения : 838
Location : European Union
Registration date : 10.10.2007

Вижте профила на потребителя http://rigas.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  blag009 on Вто 13 Ное 2007, 19:09

И ако не е тайна кои в момента са модераторите в Мидиапоол ?
Ако е Гаджока, Мършояда и Професьорката, оно шъ ме Е погнуса наистина да влизам там????? Има един термин в биологията "Памета на ръката"!!!!! Бъррррр бая е гнуслив!!!!!affraid
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Admin on Вто 13 Ное 2007, 19:17

Аз не знам със сигурност пълния състав. Говори се, че двамата са почти сигурно Чосич и Гаджоков, а другите двама биха могли да бъдат някои между Калчев, Реалистка и Рино. Възможно е тихомълком да е имало смяна на караула. Не си казват имената - друг сигурен признак на диктаторски манталитет, поне според традициите на този форум.
Admin
Admin
Admin

Male
Брой мнения : 838
Location : European Union
Registration date : 10.10.2007

Вижте профила на потребителя http://rigas.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Sonia on Вто 13 Ное 2007, 19:23

Чудя се, според моите бегли впечатления, какво прави Гаджоков между другите. Мислех го за по-нормален...
Sonia
Sonia

Female
Брой мнения : 1244
Age : 67
Registration date : 10.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.Bulgaria-Italia.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  nikiforov on Вто 13 Ное 2007, 20:16

Sonia написа:Чудя се, според моите бегли впечатления, какво прави Гаджоков между другите. Мислех го за по-нормален...
Соня , това "по", е верно само, ако "летвата", е под морското равнище Wink
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Вто 13 Ное 2007, 22:04

Велзевуле, какво ще кажеш за този океан от лицемерие, демонстриран днес от Цеца, приятеля ти Рино, Вера и други?

При наличието на над 150 теми, заключени наистина, а не символично от диктаторите, поменатите да тръшкат ръце, да цъкат и да охкат заради символичното заключване от страна на Гес на две свои теми, очевидно И като подигравка с поменатите реални заключвания?

- Ако можеше, щеше да заключи и нас - казва лекето, на фона на една грамада от 152 теми (Старата Дъра-Бъра), заключени от приятелите му диктатори.

Аз нямам думи, достойни да опишат това израждане на хора, от които поне някои са били (или поне са изглеждали) нормални.

––––––––––––––––––––––––––

Не можеш да твърдиш, че Милен в момента е модератор на Медиапул, без да предизвикваш моя LOL .. Laughing

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Вто 13 Ное 2007, 22:29


Влече ли те все още този змиярник?
Защо трябва да ме 'влече'? Не мисля да отговарям вече на подобни въпроси. Както не ги и задавам на други. Нека всеки постъпва според своите разбирания и дори според моментния си кеф.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Вто 13 Ное 2007, 22:39

Ето и една свежа новина. Наденька е модератор в този форум:

http://rksmb.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php

cheers cheers cheers

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Гост on Вто 13 Ное 2007, 22:51


ХММММ, ВЕЧЕ ОБМИСЛЯМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ НАПРАВЯ САТАНИСТКИЙ ФОРУМЪ
Нали ще поканиш Мели като 'другия глас' ?

Щото във форума на Наденька има специален форум за антикомунисти. И ти ще откриеш един 'Форум за антисатанисти'.

Но като цяло, форумът на Наденька е бая кротък, горкият: средно под 1 постинг на ден..

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ТЕХНИКУМ ЗА КУЛТУРА "Людмила Живкова"

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите