ИСТОРИЯ

Страница 2 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  blag009 on Пет 14 Дек 2007, 20:04

Шъ има продължения , но в момента ручам и риба и жабета !!!! Laughing
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Гост on Пет 14 Дек 2007, 20:37

blag009 написа:Статията е пусната от някой си боцман(предполагам от Олег Айрамов)

Авторът
http://liternet.bg/publish20/b_borisov/

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Гост on Пет 14 Дек 2007, 23:39

Една жена написа:
blag009 написа:Статията е пусната от някой си боцман(предполагам от Олег Айрамов)

Авторът
http://liternet.bg/publish20/b_borisov/

Ама, че простотия. На таквиз като този им трябва МП модерация+.

Пиша през лятото пиво (бира?) вземат берачите, за което още ни упреква.

Няма съмнение, че страшно много пиво се крие зад това прозрение.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  blag009 on Пон 17 Дек 2007, 15:52

Гост написа:
blag009 написа:Статията е пусната от някой си боцман(предполагам от Олег Айрамов)

Авторът
[url=http://liternet.bg/publish20/b_borisov/
http://liternet.bg/publish20/b_borisov/[/quote[/url]]

Гост , нямам нищо против да питам автора за някои тънкости ! В интерес на истината , чел съм из нета почти всички извадки които даваш , НООО ... чак такъв извод "баир и страж" = БЪЛГАИН малко е пресилено !!!!
Много пъти съм си задавал въпроса , аджеба защо от Бавария до Афганистан народете все драпат от нашата история ?????
Това което твърди автора, дори не е И оргинално ??? Защото, всичко от него се базира на база "Римската следа"! А преди Рим, а преди Александър Македонски, кугато стига Афтанистан и тамошните скити му окат и в Маласкития и тук сме едни и същи и т.н. Така де чиляка Ал. прави само един набег в Маласкития и се изнаса със скороста на двеста димви прасета ! Laughing За да стигне чак до Инд, но не и да пресече устието на рика Дунав ? Както виждаш , всеки си прави свои заключения !
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1171
Age : 68
Registration date : 15.10.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Цар Калоян

Писане  Гост on Нед 06 Яну 2008, 12:13

И... нищо!

03.01.2008 23:50На пръв поглед построяването на паметник на цар Калоян във Варна не e сред спорните за морската столица теми. Авторитета на този български владетел минава за непоклатим, а заслугите му за България, по принцип, рядко подлежат на коментар. Така поне мнозинството българи сме свикнали да възприемаме собствената си средновековна история.

И все пак! Появиха се сериозни мнения против определянето на място в центъра на Варна (пл.”Независимост”) за паментиник цар Калоян. В интерес на истината, толерантността изисква да се обърне внимане на всяко мнение. Само че, тогава няма как спорещите да не потърсят аргументи първо - от историята и, второ - от... политиката.
Неизбежно е!

Защото цар Калоян не е просто един от многото средновековни владетели на България. Това е царят, който сключва уния с католическата църкава. На 15 октомври 1204 г., Кардинал Лъв пристига в Търново. Той миропомазва архиепископ Василий за Примас на Българската църква и от името на папа Инокентий III провъзгласява Калоян за крал като му връчва корона и скиптър.
.....


останалото тук: http://www.dnesplus.bg/Analysis.aspx?f=106&d=199900

интересно ще ми бъде мнението ви - защо изобщо е необходимо въпрос за построяване на паметник на български цар да бъде прехвърлян на плоскостта католицизъм - православие ?

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  nikiforov on Нед 06 Яну 2008, 13:19

Мая , това е една от най-големите тъпни /почти /направени вече - няколко кухи глави решиха да се Увековечат..
даже не ми дсе говори на тая тема , дано да не могат да съберат парите !
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Гост on Пон 07 Яну 2008, 14:01

ок, в случая твоето мнение е важно за мен.
хич няма и да те питам за борис борисов Cool
а за това пък хептен няма да те питам - с невъоръжено с тежки познания око се вижда, че на нищо не прилича Sad

нещо не ми излиза снимката, ама ти си я знаеш...


имаше някога оловни войници с повече живот ...

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Гост on Пон 07 Яну 2008, 14:12

Дето вика Стойчо - дано не съберат стотинките.

Тия хора с лекота решават дилемата трябва ли да се бутат паметници. Да, тия фалоси(крумове и калояновци) трябва безжалостно да се бутат и претапят, а снимките им да се изгарят.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Гост on Пон 07 Яну 2008, 14:41

те с'тинките са ги събрали отдавна - сега си търсят място в ложата , до фонтана Evil or Very Mad

...Сега недоволните интелектуалци твърдят, че пластиката е архаична, не отговаря на европейското лице на Варна и ще "натовари емоционално" околната среда.

Контров пък отвърна, че се сърдят, защото са свикнали да работят по поръчки на общината и ги е дострашало да се докажат на национален конкурс. Той обвини и кмета, че е уважил жалбата срещу паметника, въпреки че не е направена в законния 14-дневен срок, а година и половина след решението на ОбС. ...
http://www.imoti.net/nd/news/news.php?id=3837

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Съб 09 Фев 2008, 10:14

Току що ми разказаха, че по първа е имало филмче за Самоков. Всъщност самоковската живописна школа идва от село Доспей. Бащата на Захари Зограф е роден там.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Пон 25 Фев 2008, 18:04

Нещо от друг форум:

Избирател написа:Откривам тази тема защото ми попадна този материал за бай Илия Минев. Заедно с Едуард Генов един от малкото истински български дисиденти. И за които малко знаем, а имената на други не сме и чували. Нека тук да събираме каквото ни попадне за тях за да не останат имената им неизвестни.

http://www.pro-anti.net/show.php?issue=840&article=7

Демокрация... за кого?

Илиян МИНЕВ

На 16.01.1988 г. в град Септември е основано Независимо дружество за защита правата на човека (НДЗПЧ). Негов създател и лидер е доайенът на българските дисиденти Илия Минев, човекът с най-дълъг “стаж” в политзатворите в България - общо 33 години.

Може би малцина от българите в днешно време са чували името му, но това си има логичното обяснение. Вечните му противници - комунистите, начело с Тодор Живков, чрез Държавна сигурност (ДС) години наред правят всичко възможно да крият съществуването на Илия Минев или да изкривяват по всевъзможни начини фактите за личността и делата му. Изкарват го фашист, подготвящ сваляне на правителството и го обвиняват, че набира съмишленици за въоръжен преврат, с който да започнат революция. Това са само част от многобройните обвинения към него, съчинявани от ДС.
Всъщност той е бил вкарван в затвора само заради идеите и мненията, които без страх изказва публично. Не е одобрявал властта чрез насилие, скриването на исторически факти от народа, лишаването от всякакви права на хората и други подобни несправедливости. Искал е демокрация, законност и свобода в България, и като несъгласен с начина на управление при комунистическия режим, са го набедили за “враг на държавата”. Цял живот е бил следен и наблюдаван навсякъде, където отиде. Всички негови роднини и съидейници също са били под наблюдение.

През периодите, в които е бил на свобода, е правил опити да информира чрез писма влиятелни политици от силните западни страни за ситуацията в България. Повечето опити, разбира се, били осуетявани от властимащите.
След над 30 години затвор, побой, упоявания, убийства на негови последователи и съидейници, никога не е издавал на властите плановете си за борбата срещу отнемането на човешките права, нито за идеята да създаде Дружество за защита на тези права. Не е назовал името на нито един свой сподвижник, дори е предприемал гладни стачки, протестирайки срещу какви ли не неправди. Едно от най-дългите му стачкувания без храна продължило 62 дни! Илия Минев никога не се е отказал от идеите си, не успяха да го пречупят!

След окончателното си излизане от затвора той се захваща със създаването на споменатото дружество. Създал е също така и в. “Свободно слово”, чрез който разкрива много “кирливи ризи” и истини.

След свалянето на Тодор Живков от власт Илия Минев не е допускан до трибуната на нито един от тогавашните митинги. Хора, за които той би трябвало да е идол, му пречат да получи думата. Моментът, който е чакал цял живот, му е отнет от онези, от които най-малко е очаквал - “демократите”. Нещо повече, отказали му да говори пред хората с думите: “Демокрацията е за нас, не за теб!”

Успоредно с това му открадват НДЗПЧ. Румен Воденичаров (уж сподвижник на Минев и член на дружеството) се самообявява за лидер на НДЗПЧ и твърди, че Илия Минев се е съгласил да бъде почетен председател и му предал щафетата. Това става със задкулисни “игри” и без съгласието на истинския водач.

Когато в СДС се заговорило за евентуална покана на Минев в партията, имало реплика на Иван Костов: “Кой беше този?” Дисидентът с достойнство отказва да членува в СДС.

Години по-късно името Илия Минев остава забравено и пренебрегнато от управляващите (с малки изключения). Публично се честват разни дати, издигат се на пиедестал имената на определени “политици”, но никой не споменава за мъките и борбата на Илия Минев и за НДЗПЧ.

Потънал в забрава и мизерия, на 6 януари 2000 година най-големият български дисидент Илия Минев издъхва. По-късно посмъртно получава от тогавашния президент Петър Стоянов орден “Стара планина” - I степен. За погребението влиятелни хора отпускат финанси в знак на уважение и почит. Но къде беше това уважение, когато наистина имаше нужда от него? Защо приживе го пренебрегваха и отхвърляха, а след смъртта му се престориха на примерни негови съидейници? Това са въпроси, на които едва ли някой ще отговори честно и обективно.

Илия Минев просто беше неудобен конкурент и съперник. Най-вече, защото не беше като всички останали - жаден за власт и пари. Той просто искаше България да бъде силна и уважавана държава, а народът й да е духовно и физически свободен, оценяван високо, както би трябвало да бъде. Но уви, това едва ли ще се случи...

Можем само да се надяваме този дух, който е крепял и вдъхновявал Илия Минев, скоро да се прероди в новото поколение българи или в конкретни личности, защото страната ни има нужда от истински и достойни лидери - хора от висотата на вечно страдалия за родината си Илия Минев. Светла му памет!
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  nikiforov on Пон 25 Фев 2008, 20:23

http://www.pro-anti.net/show.php?issue=840&article=7

Боабабе , не знам защо си постнал това тъпо съчинение , написано евентуално от роднина на И.Минев , но прочетЕТЕ и писанията на коментиращите - врачанскоорлювски тертип, реалистично поднесени от .....спестявам квалификациите
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Чет 28 Фев 2008, 10:09

Едно епохално, историческо откритие:

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=8&id=14269
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Чет 28 Фев 2008, 10:23

Още:

http://ngm.nationalgeographic.com/features/world/south-america/peru/burials-text.html
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Чет 28 Фев 2008, 10:54

А ето и един атлас на човешката история от Натшънал джеографик:


https://www3.nationalgeographic.com/genographic/atlas.html
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

В памет на на Христ Ботев

Писане  (TiUG) on Пон 02 Юни 2008, 08:24

Днес е 2 Юни да сведем глави в името на падналите за свобода и независимост!

Да поменем с добро!

Христо Ботев


ПАТРИОТ

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.


И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
залага си и жената.


И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
изяда си и месата.

(TiUG)

Male
Брой мнения : 166
Age : 69
Registration date : 09.11.2007

Вижте профила на потребителя http://forum.skycode.com

Върнете се в началото Go down

ДЕНЯТ НА ВЕЛИКИЯ ХРИСТО БОТЕВ- първият ден на неговото БЕЗСМЪРТИЕ

Писане  Надя on Пон 02 Юни 2008, 11:04

МОЯТА МОЛИТВА

"Благословен бог наш..."

О, мой боже, правий боже!
Не ти, що си в небесата,
а ти, що си в мене, боже -
мен в сърцето и в душата...

Не ти, комуто се кланят
калугери и попове
и комуто свещи палят
православните скотове;

не ти, който си направил
от кал мъжът и жената,
а човекът си оставил
роб да бъде на земята;

не ти, който си помазал
царе, папи, патриарси,
а в неволя си зарязал
мойте братя сиромаси;

не ти, който учиш робът
да търпи и да се моли
и храниш го дор до гробът
само със надежди голи;

не ти, боже на лъжците,
на безчестните тирани,
не ти, идол на глупците,
на човешките душмани!

А ти, боже, на разумът,
защитниче на робите,
на когото щат празнуват
денят скоро народите!

Вдъхни секиму, о, боже!
любов жива за свобода -
да се бори кой как може
с душманите на народа
.

Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът!

Не оставяй да изстине
буйно сърце на чужбина,
и гласът ми да премине
тихо като през пустиня!...


Поклон пред подвига на борците за социална справедливост и възход!!!
Надя
Надя

Female
Брой мнения : 3898
Age : 53
Registration date : 29.11.2007

Вижте профила на потребителя http://rksmb.hit.bg/

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  (Натали) on Пон 02 Юни 2008, 11:44

Надке, ще има ли довечера тържествена проверка-заря с викане на имената на убитите терорист... пардон, комунисти! Razz

(Натали)

Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  (TiUG) on Пон 02 Юни 2008, 11:55

Ще направя ръцете си на чукове, кожата си на тъпан и главата си на бомба*
[02-06-2008] от Христо Ботев
Драгико Пейов!Не обичам да пиша безсъдържателни писма, затова ти не отговорих, ако и да бях длъжен да направя това. - Види се, че самият наш живот е безсъдържателен, ако секи път, щом зема перото, неволно ми се изпречва въпрос: що да пиша? Вопросите решени, целта обазначена, времето и разстоянието определени, следователно тука се не иска молитва, а мотика. А ние какво правиме? Носим с решето вода и мислиме, че оплодотворяваме с това бащината си нива. Каква ирония за хора, които при средства би могли да направят чудеса! Не зная как мислите вие (ти и други) за себе си, но аз се признавам вече в тоя общ наш порок и бързам да произнеса над себе си праведният приговор. Пейов! Ние не сме направили и стотната част от онова, което би могли да направиме. Слава богу и дяволу, природата ни не е обидяла нито умствено, нито физически - защо следователно седиме на припек и плачеме, че петлите ни кълват носовете? Признанието смалява вината и нравствено, и юридически, затова се и покаях. В продължението на 8 години аз видях всичките наши герои и патриоти и виждам, че големи хора вършат малки работи, а големите работи се вършат от малки хора. Гиганти тръгнали по купищата и събират мъниста, за да нанижат наниз от слава на майка си, а пигмеи се покачили на необозрими конкили и посягат със своите къси умове да уловят месеца за рогата! Наистина, ние сички сме напразни с велики идеи, но ти, Ботйов, ако си пигмей, то сляз от тия конкили и потъни в калта на ничтожеството, а ако си гигант, то възседни своята идея тъй, както Александър е възсядал своя Буцефал. . . Пейов, не се смей! Аз не съм способен да тропам по портите и да пея балдевските песни на патриотически маниер. Нека правят това други. Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата си на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите; ако падна, то нека съдиите ми кажат, че настоящето ми писмо е било последньото безсъдържателно писмо, а ако стана аз сам съдия, то ще да дам съдържание и на своите глупости. И така, сбогом. Аз утре заминувам за Триест и на прощаване ти казвам, че ако ти искаш да ми направиш едно добро, т.е. да печаташ "П.Списание" у мене, то споразумей се с брата ми и захвани. Яви му се само колкото ви печатат ка`лата в Браила, на какъв формат и на каква хартия, и бъди уверен, че тука ще да ви стане с 25 на сто, а може и с 30 на сто по-ефтино. Това би било наистина добро за мене, защото с това ще да се поддържи брат ми, който не може да ме последва, и моят наследник, който скоро ще се яви на света. . . (Видиш ли, че в редовете на човечеството аз няма да оставя прадно място?) Извини ма, че ще да ти кажа искрено, защо по-преди ти не отговорих на предложението, което ми правеше в писмото си до Драсова. В това също писмо, в което ма питаше за условията на печатанието, ми явяваше, че книжката е дадена във Виена под печат, след. да се споразумяваме за следующата, която не знаях кога ще да излезе, за мене беше нещо като ирония.
После сичкото това приими братските ми поздравления и не забравяйБ о т й о вБукур.
12 февр. 1876P.S. Поздрави Драсова и му кажи, че аз съм заминал вече от Букурещ и съм оставил брата си, жена си и работниците си само с 50 фр. Ако Г-ну разполага с пари, то нека бъде добър да ми изпроводи 40 фр. по следующия адрес: Veneta Botiof, Str. Rumeora №15: Bucuresti. С това Г-ну като човек ще да си заплати дългът, а като приятел ще да ми направи и едно добро. Добро видение. 180* Писмото на Христо Ботев до Тодор Пеев

(TiUG)

Male
Брой мнения : 166
Age : 69
Registration date : 09.11.2007

Вижте профила на потребителя http://forum.skycode.com

Върнете се в началото Go down

Натали,

Писане  Надя on Пон 02 Юни 2008, 11:57

Зарята се прави в навечерието, а днес точно в 12 часа по обяд ще чуем сирените и ще замълчим т.е. след 4 минути. Neutral
Надя
Надя

Female
Брой мнения : 3898
Age : 53
Registration date : 29.11.2007

Вижте профила на потребителя http://rksmb.hit.bg/

Върнете се в началото Go down

.. имената на убитите терорист... пардон, комунисти!

Писане  Таки on Пон 02 Юни 2008, 12:05

Наталия,

Лъже ли ме паметта, че твой най-близък роднина е бил концлагерист преди 9.9.1944 ? Той за какъв тероризъм е бил пратен там?
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  (Натали) on Пон 02 Юни 2008, 13:15

Ами не знам, питай тези, които след Девети се опитваха да прекроят историята ни. Чувала съм различни версии: че е бил анархист, че е бил фашист, че е бил комунист, че е бил земеделец, после николапетковист (тях и преди Девети ги пращаха на топло и светло!) А ако намекваш, че всички концлагеристи преди 9. 09 са били комунисти, нъц, това го измислиха след Девети. Комунисти в България преди "Светлата" дата е имало две-три хиляди, не като след нея - един милион. Същите, които, ако бяха победили германците, щяха да са националсоциалисти и да удрят крак под свастиката.

От всички леви движения, само комунистите са терористична организация, така че въпросът ти е ресто, не струва.Mad

Казвай, Надке, кога започва тържествената заря-проверка, та да не липсвам в строя. Laughing

А сега излизам в капиталистическата дъбрава. sunny

(Натали)

Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Boabab on Пон 02 Юни 2008, 13:23

Мисля, съм споделял, че до голяма степен прародителите ми, рода, произлиза от Балкана над Търново и към Елена. Без да се спирам на всички познати ми прародители / между които около 1800 година Поп Стойко, Имам Гяур, от Разпоповзци и Елена, както и един друг, медникар, от Беброво, също около 1800 година / ето един интересен откъс за този край:

Така , нека започна от самото начало . По времето на султан Мехмед ІV (1648-1687 г.) землищата на Елена, Беброво, Златарица и Кaпиново остават вакъф на султанската майка (валиде ханъм), приходите от които са предназначени за издръжката на свещената джамия и училището в Юскюда река. Документа го имам в една книга и при желание мога да го сканирам и постна тук . От това събитие произлизат редица привилегии, които получава населението на този български край . Според този факт всички пари събирани от данъци от тази кааза са отивали за поддържането на свещената джамия и училището в Юскюда река . И най-важното е , че от този момент нататък се забранява на който и да е мюсулманин да се заселва в границите на тази кааза .

Всички села и махали в рамките на еленска кааза наистина са били с изцяло християнски състав . Както отбелязва белгийският консул в Русе, през ХІХ в. в тези прибалкански краища “българското племе се е съхранило в пълната си чистота, славянските традиции са много по-добре запазени от всякъде другаде и говорът е най-чист... Това е истинска България”.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Age : 61
Registration date : 19.11.2007

Вижте профила на потребителя http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Грей и ти, слънце, в таз робска земя !

Писане  Sonia on Пон 02 Юни 2008, 14:23

Символ-верую на българската комуна!

Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.

И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.

И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.

И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.

Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.

Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.


Галац, 20 април 1871 г.

Хр. Ботйов

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3179&Level=2
Sonia
Sonia

Female
Брой мнения : 1244
Age : 67
Registration date : 10.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.Bulgaria-Italia.com

Върнете се в началото Go down

За 'комуната' на Ботев

Писане  Таки on Пон 02 Юни 2008, 15:04

Съществуват твърдения, че този текст не е бил на Ботев. Ако той е фалшификация, фалшификаторите трябва да бъдат посочени и заклеймени. Ако не е, другите трябва да понесат същото наказание.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: ИСТОРИЯ

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите