тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 9 от 40
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
ами да те "обсъдя"
Надя написа:Пак се наакахте значи. Нали нямаше да обсъждате другите форуми?
А разните му там Хоманки, Реалистки и Пепеляшки са отврат и в това отношение Плюшен е прав.
Курва на курва око не вади! Това е измислено от мен и се отнася до всички курви! И ако някой ден, някой трябва да бъде съден, това трябва да са курвите, а не инакомислещите.
Сега очаквам бързата реакция на курвите. Хайде да видим как ще ми докажат, че не са такива!
Лошото е това, че има и мъжки курви, които са хиляди пъти по-опасни от женските.
Не, курвата си е курва, Рино! Съпругът ми и той открай време ме съветва да ги наричам леки жени, вместо курви, но аз винаги съм му казвала, че разлика има, при това огромна. Не всяка лека жена е способна на курвенски номера.
харесва ли ти ?
Re: тъпни от виртуалното ...
Е и?! Да не мислиш, че се отказвам от думите си. Начина по който определени хора се отнасят към свои съидейници или довчерашни "приятели" по софра, не ми допада.nikiforov написа:Надя написа:Пак се наакахте значи. Нали нямаше да обсъждате другите форуми?
А разните му там Хоманки, Реалистки и Пепеляшки са отврат и в това отношение Плюшен е прав.
Курва на курва око не вади! Това е измислено от мен и се отнася до всички курви! И ако някой ден, някой трябва да бъде съден, това трябва да са курвите, а не инакомислещите.
Сега очаквам бързата реакция на курвите. Хайде да видим как ще ми докажат, че не са такива!
Лошото е това, че има и мъжки курви, които са хиляди пъти по-опасни от женските.
Не, курвата си е курва, Рино! Съпругът ми и той открай време ме съветва да ги наричам леки жени, вместо курви, но аз винаги съм му казвала, че разлика има, при това огромна. Не всяка лека жена е способна на курвенски номера.
харесва ли ти ?
Наде, какво да те почерпя? Днес изкарах доста добре на магистралата, искам да споделя с теб радостта сиНадя написа:Пак се наакахте значи. Нали нямаше да обсъждате другите форуми?
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Точно пък с мен, не вярвам?! Хващаш един от тия дето висят на панела и .... нощта е ваша.jovina написа:Наде, какво да те почерпя? Днес изкарах доста добре на магистралата, искам да споделя с теб радостта сиНадя написа:Пак се наакахте значи. Нали нямаше да обсъждате другите форуми?
Само да не те чуе Админът, Наденька, дето вижда и логнатите "невидимки". Че току-виж съобщил, че ти висиш на панела много повече от средното ..Хващаш един от тия дето висят на панела и ....
Таки написа:Само да не те чуе Админът, Наденька, дето вижда и логнатите "невидимки". Че току-виж съобщил, че ти висиш на панела много повече от средното ..Хващаш един от тия дето висят на панела и ....
и дъ куесчън ис - като кой виси т.нар. Наденка ?
Че това може само да ме радва и аз като човек да бъда много повече над средното.Таки написа:Само да не те чуе Админът, Наденька, дето вижда и логнатите "невидимки". Че току-виж съобщил, че ти висиш на панела много повече от средното ..Хващаш един от тия дето висят на панела и ....
Всеки може да виси логнат, но невидим. Това е опция, която се избира от профила. Естествено, за Админа няма "невидимки" ..и дъ куесчън ис - като кой виси т.нар. Наденка ?
Че аз за да те зарадвам го казах.Че това може само да ме радва и аз като човек да бъда много повече над средното.
Как кат` кой?chocho написа:Таки написа:Само да не те чуе Админът, Наденька, дето вижда и логнатите "невидимки". Че току-виж съобщил, че ти висиш на панела много повече от средното ..Хващаш един от тия дето висят на панела и ....
и дъ куесчън ис - като кой виси т.нар. Наденка ?
Кат Станой.
Чоч, погледни в "Портала" , списъка на логнатите. Да виждаш "Надя" ?
Погледни и в "Индекса", най-долу: Members connected during last 24 hours. Да виждаш там Надя?
Погледни и в "Индекса", най-долу: Members connected during last 24 hours. Да виждаш там Надя?
Таки написа:Чоч, погледни в "Портала" , списъка на логнатите. Да виждаш "Надя" ?
Таки, това не беше сериозен въпрос - точно през някъде ми е чие менте е "Надето"...
Куешчъна беше като кого вися.chocho написа:Таки написа:Чоч, погледни в "Портала" , списъка на логнатите. Да виждаш "Надя" ?
Таки, това не беше сериозен въпрос - точно през някъде ми е чие менте е "Надето"...
Не става дума за "менте" бе човек. Просто напомням, че всеки може да се логва невидим - без другите да знаят, че той е налице.. Има и други, които правят това.
Но когато един невидим се ползва от предимството си, за да каже, че други "висели по цял ден" тук, хубаво е да има кой да му напомни .. каквото е нужно.
Но когато един невидим се ползва от предимството си, за да каже, че други "висели по цял ден" тук, хубаво е да има кой да му напомни .. каквото е нужно.
Човекът изясни през какво му е.Куешчъна беше като кого вися.
Аз исках теб, бе мила - само ти ми импонираш!!!! Ама много ти здраве - като не искаш, сте минем и без без почерпка Кого сте хвана за нощта, аз сте реша обаче, моля моляНадя написа:Точно пък с мен, не вярвам?! Хващаш един от тия дето висят на панела и .... нощта е ваша.jovina написа:Наде, какво да те почерпя? Днес изкарах доста добре на магистралата, искам да споделя с теб радостта сиНадя написа:Пак се наакахте значи. Нали нямаше да обсъждате другите форуми?
Че то на всички е ясно като кого висиш, с малки изключения, ама на тях им е простеноНадя написа:Куешчъна беше като кого вися.chocho написа:Таки написа:Чоч, погледни в "Портала" , списъка на логнатите. Да виждаш "Надя" ?
Научи ли се поне да свириш на окарина, докато беше на магистралата?jovina написа:Аз исках теб, бе мила - само ти ми импонираш!!!! Ама много ти здраве - като не искаш, сте минем и без без почерпка Кого сте хвана за нощта, аз сте реша обаче, моля моляНадя написа:Точно пък с мен, не вярвам?! Хващаш един от тия дето висят на панела и .... нощта е ваша.jovina написа:
Наде, какво да те почерпя? Днес изкарах доста добре на магистралата, искам да споделя с теб радостта си
Като теб вися, нали? Обаче най-добре виси Пепеляшка, от моста.jovina написа:Че то на всички е ясно като кого висиш, с малки изключения, ама на тях им е простеноНадя написа:Куешчъна беше като кого вися.chocho написа:
Утре ще се осъществи една стара мечта на булката - да гледа български TV канали. Направихме необходимите постъпки и остава инсталирането на сателитния хардуер.
Жови, би ли ми препоръчила някои хубави канали? Извън основните новинарски, които ги знам от тук и от там.
Жови, би ли ми препоръчила някои хубави канали? Извън основните новинарски, които ги знам от тук и от там.
Таки написа:Утре ще се осъществи една стара мечта на булката - да гледа български TV канали. Направихме необходимите постъпки и остава инсталирането на сателитния хардуер.
Таки, Български канали и тъпни от виртуалното - това са две неща в идеална хармония...
Е, сигурно има моменти, в които се предават интересни неща. На мен би ми било любопитно, например, да погледам предавания от Парламента.Таки, Български канали и тъпни от виртуалното - това са две неща в идеална хармония....
Таки написа:Е, сигурно има моменти, в които се предават интересни неща. На мен би ми било любопитно, например, да погледам предавания от Парламента.Таки, Български канали и тъпни от виртуалното - това са две неща в идеална хармония....
Сигурно си прав, но на мен ми са достатъчни МпФ-компания - всякaква носталгия по "родината" се изпарява моментално...
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:50; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Да ама НЕЕЕЕ нема други фотки освен тая ПИШЕ:jovina написа:Понеже току що ме информираха, че новоизлюпеният учител по английски (горко на учениците му - то на български не му се разбира какво говори, камо ли на чужд ези, еле па английски) и бивш преводач в Кремиковци (мир на праха му) ме е обвинил в изнасяне на лични данни - пускам линк към въпросната фотка - авторът очевидно държи тя да е обществено достояние, тъй че ... не виждам какъв е проблема!
https://www.facebook.com/photo.php?pid=1911901&id=581404628#/photo.php?pid=1911842&id=581404628&fbid=100818274628
А че забавата е голяма - две мнения няма!
Айде лайнярката дойде, който квото има да пуска, да го пуска, че после не се знае кога пак ... ще е скоро при всички случаи де
-Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.
* Към началото тук https://www.facebook.com/photo.php?pid=1911842&id=581404628&fbid=100818274628#/photos.php?id=581404628
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Страница 9 от 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Страница 9 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите