тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 10 от 40
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
jovina написа:Ама аз понеже съм си шило, дето в торба не стои - обявявам, че ще има голяма награда за този, който ми каже какво толкова пише на баджа на бат Боян, че така прилежно го е скрил!!!
Е, аре сега смешки!!! Чиляко до него кво крие по-ДОЛУ????
Явно кой кво си нема го КРИЕ!!!!
Иначе губеш баса на там пише :
Гражданин на околийско градче Севлиево, зет на виден софийски род, гражданин на СВЕТО(българия и израел) без право на пребиваване в САЩ и т.н.
Чекам СИ бирата!
Кибик Блаже
ПП.Мдаааа, чиляка до него се ока Stefan Kraev, виж тук https://www.facebook.com/photo.php?pid=1911842&id=581404628&fbid=100818274628#/photo.php?pid=1911815&id=581404628 . Та според неговият израз:
"Stefan Kraev
Стига де, стига сте мърморили! И аз не съм си глътнал корема, ама не се оплаквам
07 юли в 13:02 · Докладвай" ???
-Си крепи шкембето!!!!!
Последната промяна е направена от blag009 на Съб 12 Дек 2009, 13:41; мнението е било променяно общо 1 път
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Нали направих ПЪРВИ опит:Робърт Боев написа:Чочо,
Аз се информирам за България НЕ САМО от форумите, но на мене също ми се изпари желанието да се сблъсквам в България с лекета като Дамянов.
Затова - всички роднини ме посещават редовно тука. А аз си карам почивките навсякъде по света, но не в България.
Абе вие СЕЩАТЕ ли се защо Дамянов от 1991 година насам не го пускат в Америка?!
-Защото е еврейски гражданин!
Ако искаш мози и подробности, ШЪ отворим архивчето!!!
Кибик Блаже
ПП.Въпрос към админа:
-Антисимитско ли е АКО пиша че някой е еврейски гражданин?
Ако Не не търкай!!!!
blag009-
Таки, аз почти не гледам телевизия - сутрин, докато се оправям за работа, гледам сутрешния блок на Нова, въпреки че Милен Цветко много ме дразни на моменти. Вечер гледам късните новини по БТВ и после на Нова, а през останалото времеза фон - ММ, където пускат хубава музичка от мойта ранна и по-късна младост Чат пат po GTV гледам някой друг комедиен сериал ...Таки написа:Утре ще се осъществи една стара мечта на булката - да гледа български TV канали. Направихме необходимите постъпки и остава инсталирането на сателитния хардуер.
Жови, би ли ми препоръчила някои хубави канали? Извън основните новинарски, които ги знам от тук и от там.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Аз днес се заех да сглобя цялата новопристигнала сателитна система и успях, макар и с известно забавяне. Причината е, че при насочването на антената, аз се водих по посоките на чиниите, които виждах около нас, а те са били подвеждащи. Булсатком излъчва от сателита Hellas Sat 2, който се намира на доста различно място от другите сателити. Допълнително ме затрудни дъждовният ден, при който сигналът силно намалява. Въпреки това, успях да уцеля сателита, който при това се оказа в такава удобна посока, че мога да инсталирам чинията на стената на балкона, а не на покрива. Засега тя е облегната на стената, върху една голяма кофа.. Качеството е чудесно, а каналите са около 50, от които половината български, а другите - от други страни, вкл. и 6-7 гръцки.
За да получа пратката, аз реших да отида с такси до района на площад Омония. Това ми даде възможност да повървя пеша и да видя неща, които не можех да видя при автомобилните си преминавания от там: един куп стари сгради, реновирани по много удачен начин. Поради което реших, при първа добра метеорологична възможност, да нарамя Сонито, да заснема тези сгради и да ги предложа по Тюба на уважаемата ЕСФ-публика.
На снимката - моята нова чинийка. 60 см и леко елипсовидна, с по-дългата ос вертикална. Не бях виждал такава досега наоколо.
За да получа пратката, аз реших да отида с такси до района на площад Омония. Това ми даде възможност да повървя пеша и да видя неща, които не можех да видя при автомобилните си преминавания от там: един куп стари сгради, реновирани по много удачен начин. Поради което реших, при първа добра метеорологична възможност, да нарамя Сонито, да заснема тези сгради и да ги предложа по Тюба на уважаемата ЕСФ-публика.
На снимката - моята нова чинийка. 60 см и леко елипсовидна, с по-дългата ос вертикална. Не бях виждал такава досега наоколо.
Последната промяна е направена от Таки на Съб 12 Дек 2009, 17:33; мнението е било променяно общо 1 път
Големият ми син се надяваше, че в пакета ще има и някакъв канал за симфонична музика и джаз. Уви, не можах да открия такъв. Е, човек не може да има всичко за 100 Евро годишно ..
Ако беше казал, че става въпрос за Булсатком, щях да помагам по скайп.Таки написа: Булсатком излъчва от сателита Hellas Sat 2,
Ние всички сме с тази телевизия от години, а баща ми си я носеше със себе си и в Гърция.
Джаз няма да намерите наистина, но като цяло пакета е хубав и има почти всичко. Сега ще гледаш и любимият бг. канал Пайнер. Лично аз го прескачам, но....въпрос на гледна точка.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
jovina написа:Я вижте кво намерих - фотки от изборната нощ ... Бат Боян що така си е скрил баджа???
Какво е общото между двете фотки по-горе ?
Понеже ми е мъчно да гледам как някои безпризорни играят интересни игри по най-тъпия възможен начин, искам да им помогна. Нали идат празници и трябва да помагаме на ближните ..
Дечица, играта на думи не се играе на база "целият български език". Тогава тя е безкрайно тъпа. Тя е интересна тогава и само тогава, когато се определи удачно избрано ограничение. Например, думи на предмети, продукти и ястия, които могат да се намерят на една маса за ядене. Гетнете пример:
Супа - Аперитив - Водка - Ананас - Сол - Лимон - ...
Това е доста лесен вариант, но безкрайно по-интелигентен от това, с което си губите времето. Един по-труден: думи, свързани с автомобила. Тук скоро ще започнат да окапват играчи:
Волан - Ауспуф - Филтър - Ремък - Колан ...
Приятни и смислени игри, Петрушки ...
Дечица, играта на думи не се играе на база "целият български език". Тогава тя е безкрайно тъпа. Тя е интересна тогава и само тогава, когато се определи удачно избрано ограничение. Например, думи на предмети, продукти и ястия, които могат да се намерят на една маса за ядене. Гетнете пример:
Това е доста лесен вариант, но безкрайно по-интелигентен от това, с което си губите времето. Един по-труден: думи, свързани с автомобила. Тук скоро ще започнат да окапват играчи:
Таки, смислените игри може да препоръчаш на мислещи същества или на малки деца, които тепърва трябва да развиват мозъчетата си. Такива игри са приятни и забавни за хора, които притежават известна обща култура ... а за такива, чийто речников фонд я има, я няма 100-200 думички това ще е истинско мъчение, така че хич не си прави труда и не им разваяляй игрите в тези празнични дниТаки написа:
Таки написа:Понеже ми е мъчно да гледам как някои безпризорни играят интересни игри по най-тъпия възможен начин, искам да им помогна. Нали идат празници и трябва да помагаме на ближните ..
Супа - Аперитив - Водка - Ананас - Сол - Лимон - ... ...Ригас, проследяващ ВТОРИЯ спин на циркониевата три фазна пауза !!!!
Или
Волан - Ауспуф - Филтър - Ремък - Колан ... ...гъста мъгла, остър завой... раиран костюм!!!!!
Кибик Блаже
Последната промяна е направена от blag009 на Пон 14 Дек 2009, 11:02; мнението е било променяно общо 1 път
blag009-
jovina написа:Таки, смислените игри може да препоръчаш на мислещи същества или на малки деца, които тепърва трябва да развиват мозъчетата си. Такива игри са приятни и забавни за хора, които притежават известна обща култура ... а за такива, чийто речников фонд я има, я няма 100-200 думички това ще е истинско мъчение, така че хич не си прави труда и не им разваяляй игрите в тези празнични дниТаки написа:
Добре де Йовано моме ... продължи :
-Нощ небе,
луна... тишина,
в тишината тих МЪЖКИ глас...
Продължи моме, във влажната юлска НОЩ на плажо и морето, дюните и храсталаците!!!!!
Ти гониш!!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Не мога щот ме боли крака Освен това аз съм си просто момиче от село, не ги разбирам тия игриblag009 написа:
Ти гониш!!!!!
Кибик Блаже
Една от най-хубавите игри от студентските ми времена беше "познаването на филми" (може и романи или картини).
За тези, които не я знаят. Играе се от два отбора, всеки с трима - четирима души. Единият отбор прошушва на ухото на член от другия отбор името на филма (романа, картината), а той трябва да го 'предаде' на своите хора (които задават въпроси) само с пантомима. Те го питат, а той може само да гримасничи, да се движи, да показва с ръце (но не букви!). Няма право да издаде никакъв звук! Имат на разположение 5 минути.
Отборите се редуват, а и актьорите се въртят. Майсторлъкът е да се измислят трудни заглавия за противника. Защото "Сенките на забравените прадеди" (който беше познал веднъж нашият отбор, с мен като актьор) е къде по-трудно заглавие от "Модерни времена". В последния случай актьорът разиграва избрани фрагменти от знаменитата сцена с машината за хранене и партньорите му познават филма след 10 - 15 сек.
За тези, които не я знаят. Играе се от два отбора, всеки с трима - четирима души. Единият отбор прошушва на ухото на член от другия отбор името на филма (романа, картината), а той трябва да го 'предаде' на своите хора (които задават въпроси) само с пантомима. Те го питат, а той може само да гримасничи, да се движи, да показва с ръце (но не букви!). Няма право да издаде никакъв звук! Имат на разположение 5 минути.
Отборите се редуват, а и актьорите се въртят. Майсторлъкът е да се измислят трудни заглавия за противника. Защото "Сенките на забравените прадеди" (който беше познал веднъж нашият отбор, с мен като актьор) е къде по-трудно заглавие от "Модерни времена". В последния случай актьорът разиграва избрани фрагменти от знаменитата сцена с машината за хранене и партньорите му познават филма след 10 - 15 сек.
Ние и сега си я играем с колегите тая игра като пътуваме с рейс за някъде Също и на асоциации - играят 2 отбора с по 2 играча и неограничен брой кибици. Един от играчите измисля някаква дума и я прошушва на ухото на играча от противниковия отбор.Той казва друга дума, по асоциация с нея, целта е да познаят коя е думата - пример - аз казвам на противника "маса", той казва да речем "храна" и неговият съотборник трябва да се опита да познае думата, ако не успее, ред е на този, дето е измисли думичката, той казва нещо друго, напр. "мебел", прие което неговия съотборник прави опит да познае и т.н. Помня последният път голям смях падна с асоциации на думичката "кърма"Таки написа:Една от най-хубавите игри от студентските ми времена беше "познаването на филми" (може и романи или картини).
.
И "силикон" не е лоша дума ..Помня последният път голям смях падна с асоциации на думичката "кърма"
jovina написа:или на малки деца
Афиширано дтеско поведение дали е признак на вътрешно неудовлетворение и стремеж да върнеш времето назад?
Джови знам, че е малко встрани от твоята специалност, но обикновено твоите диагнози са точни....
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Съвсем точно! бих допълнила - в резултат от системно отсвирванеmarapepelia6ka написа:jovina написа:или на малки деца
Афиширано дтеско поведение дали е признак на вътрешно неудовлетворение и стремеж да върнеш времето назад?
Джови знам, че е малко встрани от твоята специалност, но обикновено твоите диагнози са точни....
Boabab написа:Комарко, не се ли оказа вашият / на Сега / Светослав Терзиев от ДС?
мда.
Способен, но надут, журналист. Сигурно това е и форма на защита. Все пак да си гузен е първата стъпка към покаянието.
Опознай пространството си, за да го обикнеш.
Презвитерска проповед за тъпите шибани милиционери
Амин.
http://www.de-zorata.de/forum/index.php/topic,1150.msg30112.html#msg30112Разхождам си лаещата движима собственост зад блока и ставам свидетел на следната сценка. Двама от тези, тъпите шибани милиционери пристигнали повикани от някой човек който живее на около да приберат други двама наркодилъри дето от 5 години продават наркотици до една детска площадка. Какво беше учудването ми когато чух как с почти сподавен глас тъпите шибани милиционери се молеха на наркодилърите да си тръгнат, а онези им се караха и ги заплашваха че ще ги уволнят. Накрая двамата тъпи шибани милиционери си тръгнаха с наведени глави, онези си продължиха "бизнеса" а зрителите на това риалити си направиха за пореден път някакви изводи, като например, че тъпите шибани милиционери работят за престъпниците и във вреда на обществото. Това обяснява до някъде къде и как фрустрират тъпите шибани милиционери.
Амин.
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Страница 10 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите