тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 15 от 40
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Boabab написа:
Що не казвате, че имало голо?
Къде спиш бе Боабаб. Ми то шоуто продължава вече половин година.
Ако искаш автограф, обади се в ЛС да ти го пратя.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Надя написа: между другото и на мен като на жена ми харесват. Ми к`во сега, хубавото си е хубаво!
ти пък къде си ме виждала...
айде, спирайте сапунката, че по другия канал Мехмед се разрева....
Последната промяна е направена от komarKo на Сря 27 Яну 2010, 16:06; мнението е било променяно общо 1 път
marapepelia6ka написа:Boabab написа:
Що не казвате, че имало голо?
Къде спиш бе Боабаб. Ми то шоуто продължава вече половин година.
Ако искаш автограф, обади се в ЛС да ти го пратя.
Снимка с бедра искам.
komarKo написа:
абе, къде са тия "разголени бедра" да позяпам?
Във facebook къде другаде.
Ти остави сега ами моето момче като харесал дъщеря ти, питай я казва майко твоята приятелка, къде живеят."Ще я открия"Устните й били като на Анджелина Джоли. В чудо се видях докато му обясня, че сте "зад граница".marapepelia6ka написа:Надя написа: между другото и на мен като на жена ми харесват. Ми к`во сега, хубавото си е хубаво!
ти пък къде си ме виждала...
Ле-леее, Комаре, сапунката се завързва .. Време е за един техно-кючек!Ти остави сега ами моето момче като харесал дъщеря ти ...
Последната промяна е направена от Таки на Сря 27 Яну 2010, 16:14; мнението е било променяно общо 1 път
Надя написа:Устните й били като на Анджелина Джоли. В чудо се видях докато му обясня, че сте "зад граница".
Наде навлизаш в опасни води. Краката ми колко и как са разкрачени щом ви е толкова забавно коментирайте, но детето ми не закачай. Баща и може и да е зад граница, но тук има достатъчно хора готови да застанат до нея.
Логик много скучна снимка си извадил. Ще взема да сложа една по актуална, но в съответният топик.
Енигмата Надя
Не се сърди, Пепеляшке, твоята дъщеря бе поводът да научим, че Надя имала момче! След някоя година може и на Надя портрета да видим, а не да я мислим за ... много работи.
Таки написа:
Ле-леее, Комаре, сапунката се завързва ..
я да питам, че тъкмо се сетих - имаше едно време в МпФ една "Мариана" - кротко си висеше по цял ден на панела.
Това да не е случайно наша Мара пепеляшка?
Фотоархив
Ами тази ти си поместила в Лондонските ми импресии. Ще се радвам и на други снимки. Взимайте пример от мен - предстои отново да ме видите. Еле па ако ме тиражирате в малотиражки, но многобройни, само ще съм ви благодарен!marapepelia6ka написа:Логик много скучна снимка си извадил.
Не. И сега има невидимки, които висят на панела, но не е коректно да бъдат обявявани - това си е техен легитимен избор. Прочее, Наденька също виси невидимо, но поне пише.я да питам, че тъкмо се сетих - имаше едно време в МпФ една "Мариана" - кротко си висеше по цял ден на панела. Това да не е случайно наша Мара пепеляшка?
komarKo написа:
Това да не е случайно наша Мара пепеляшка?
Не Комар. Мариана е съвсем друга жена. Всъщност тя пише и тук. Понякога.
Да ви покажа отговора на лигльото
Които както виждам наистина са били взети насериозно. Ееех не е лесно да си *****. Понякога собствените ти поддръжници те правят на идиот. Аааа и още нещо. Не знаех, че за един открит форум се иска покана. Мислех, че това е парвенющината единствено на Краев.Една добре информирана от трети лица бивша "приятелка" се е познала в един от последните ми постинги тука. Нейна работа, аз повече с нея нито имам нещо общо, нито пък препоръчвам на свестните хора да се доближават твърде до нея. Само ще напомня, че докато тя и манипулираната от нея друга "бивша" влизаха неканени, за да мърсуват във форума "Безпризорни" под истински или фалишви никове и лееха помии върху името ми и това на семейството ми под кравешките взорове из въпросната Клоака, във същите "Безпризорни", на които съм в момента Админ, аз направих предупреждения на няколко човека за недостойни обиди към собствените им персони.
Таки ще те убивам значи. Не мога да изпиша думата изпражнения както на мен ми харесва...
marapepelia6ka написа:
Не Комар. Мариана е съвсем друга жена. Всъщност тя пише и тук. Понякога.
...
аз затуй не гледам сериали - объркващи са...
И добре правиш.komarKo написа:
аз затуй не гледам сериали - объркващи са...
Комар и аз съжалявам за случилото се с твоя сайт. Но щом е поправимо значи ще му се радваме и занапред.
Научно-техническо сътрудничество
Аз пък мога! Патента - на чаша чай.marapepelia6ka написа:Не мога да изпиша думата ***** както на мен ми харесва...
Ако не можеш да живееш без това, опитай с р а з р е ж д а н е. Но, по принцип, има и други начини да постави човек едно ***** на мястото му. Най-юбавият е да го цитира.Таки ще те убивам значи. Не мога да изпиша думата изпражнения както на мен ми харесва...
Всеки патент за три дни ... Колко му е да се добавят още три *****, с латински "а" и "о". Ох, трябват повече, заради гръцкото "о" ...Аз пък мога! Патента - на чаша чай.
Зорко око
Така е, Админът е опитен и по-добре от нас познава форумните тънкости. Прочее, вариациите са повече от три. Аз затова бързам с чая.Таки написа:Всеки патент за три дни ...
pheras написа:Таки написа:Мара, аз нарочно не реагирах на твоя постинг, защото очаквах и очаквам мненията на хора, които имат преки спомени от събитията, които Ферас представя в силно изопачена светлина. Ти не си от тях, но Жовина е. Много ми е интересно какви са нейните спомени.
Продължавам да чакам.
Повтарям, потретвам и ще попетнайствам ако се наложи:
Един от основните виновници за разделението в МПФ, първите гонения над форумци и фактическото разпарчадисване на стария форум е самият Таки. Сега той се прави на учуден, смята че тези твърдения са изопачени и реди статистики за блоговете и т.н., вместо да се посипе с минимум една шепичка пепел.
ЕСФ е точно копие на "Нюропол" и е също толкова крехък като последния. Едно отваряне на МПФ би изпразнило този форум за не повече от шест месеца.
Ферасе, надявям се не смяташ, че сегашната "модерация" в МпФ е допринесла положително за състоянието на "форума" ?
А, и още нещо относно завръщането там - дали повечето хора тук биха имали какво да си кажат с пациента Дамянов, подлогата му Рино и Калчев ?
Е, Гражданино..? Цялата патаклама започна преди 100 постинга, от една наша размяна на мисли, на тема, поставена от теб: "Кое породи всичките тези конфликти между хора, които ако не друго, поне споделят общи идеи за политика".
Дали бурната дискусия е отговорила, поне частично, на твоя въпрос?
Дали бурната дискусия е отговорила, поне частично, на твоя въпрос?
не, бай Таки, дискусията мина главно в "наративи"
може би искаш да чуеш моето мнение?
може би искаш да чуеш моето мнение?
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Страница 15 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите