Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

тъпни от виртуалното ...

+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters

Страница 18 от 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Go down

тъпни от виртуалното ... - Page 18 Empty Re: тъпни от виртуалното ...

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 12:15

Маестро, не знам дали един човек, надхвърлил 30-те, е "момче", но дори да е "момче", той ще трябва да коментира следното:

Ставаше въпрос за това, че през 80-те, вече като "грък", Райгъс е работил за Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС - факт, който знам от самия Ферас/Алеф. (Боян Дамянов, днес, в МпФ)
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Registration date : 01.01.2008

http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Писане  chocho Чет 28 Яну 2010, 12:39

Мисля, че капацитетът и възможностите на ферас нямат нищо общо с обсъжданите въпроси.

chocho

Male
Брой мнения : 3595
Registration date : 07.11.2007

http://www.mocho.com

Писане  marapepelia6ka Чет 28 Яну 2010, 12:39

Таки написа:

Ставаше въпрос за това, че през 80-те, вече като "грък", Райгъс е работил за Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС - факт, който знам от самия Ферас/Алеф. (Боян Дамянов, днес, в МпФ)

хайде пак отначало Very Happy
marapepelia6ka
marapepelia6ka

Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009

Писане  chocho Чет 28 Яну 2010, 12:43

Таки написа:Маестро, не знам дали един човек, надхвърлил 30-те, е "момче", но дори да е "момче", той ще трябва да коментира следното:

А ферас от къде ще го знае пък това ?

chocho

Male

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 12:45

До дупка, Мара! До дупка! Ако е мъж, Ферас ще напише каквото има да напише и ще се подпише със своето име и презиме.
Таки
Таки

Male

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 12:46

А ферас от къде ще го знае пък това ?
Това ще го попитам и аз, ако потвърди тук клеветата.
Таки
Таки

Male

Писане  marapepelia6ka Чет 28 Яну 2010, 12:47

Таки написа:До дупка, Мара! До дупка!
Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване. Very Happy
marapepelia6ka
marapepelia6ka

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 12:52

Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване.
Двамцата повтарят до втръсване нещо, което приписват на Ферас. Напълно нормално е аз да поискам разяснения от Ферас.

Нали се разбрахме, че нещата трябва да бъдат нормални ?

Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 12:53; мнението е било променяно общо 1 път
Таки
Таки

Male

Писане  chocho Чет 28 Яну 2010, 12:53

marapepelia6ka написа:
Таки написа:До дупка, Мара! До дупка!
Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване. Very Happy

Ми то някой го каза по-горе - кабинкови хора, какво повече да очакваш scratch ?

chocho

Male

Писане  jovina Чет 28 Яну 2010, 13:04

Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!! Razz Wink Laughing
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 13:07

Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!!
Как защо.. Нали го е казал поетът: "Не човек, а желязо" ... Twisted Evil

Само че, макар и желязо, взех да се притеснявам за приятеля си Логик. Той бе тук, седя, седя, пак нищо не разбра и напусна.

Едно време Логик упорито настояваше "да не се внасят боклуци от други форуми". Сега, когато боклуците са ТУК, под носа му, той взе да не ги вижда ( да не ги "разбира" ) .

Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 13:11; мнението е било променяно общо 1 път
Таки
Таки

Male

Писане  jovina Чет 28 Яну 2010, 13:10

Хахах Smile А мога ли да попитам каква е тази нова мода тук, да се цитира, без автора на цитираното? каква е целта?
jovina
jovina

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 13:14

А мога ли да попитам каква е тази нова мода тук, да се цитира, без автора на цитираното? каква е целта?
Ако имаш предвид моите цитати, аз често правя това, когато оригиналът е непосредствено над копието. И още когато цитираното има своя самостоятелна стойност, без оглед на автора му.

Ще се помъча да намаля този вид цитати.
Таки
Таки

Male

Писане  jovina Чет 28 Яну 2010, 13:20

Аз нямах конкретно себе си предвид. Но понякога се случва дълго време да не съм чела в някой топик и като реша да чета, не мога да се ориентирам, когато видя подобен род цитиранки ... което ме изнервя понякога Smile
jovina
jovina

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 13:21

jovina написа:Аз нямах конкретно себе си предвид. Но понякога се случва дълго време да не съм чела в някой топик и като реша да чета, не мога да се ориентирам, когато видя подобен род цитиранки ... което ме изнервя понякога Smile
Права си, ще започна да цитирам "класически". По този повод предлагам и два хинта, касаещи цитатите:

1. За да бъде цитираното стройно подредено отляво, първият ред трябва да започне със space.

2. Софтуерът добавя автоматически един ред под цитата, така че текстът под него трябва да бъде 'залепен' под цитираното (в редактора).

Напред, другари, за един максимално естетически форум !

Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 13:25; мнението е било променяно общо 1 път
Таки
Таки

Male

Писане  jovina Чет 28 Яну 2010, 13:24

Таки написа:
Права си, ще започна да цитирам "класически".
Я виж как бърже постигнахме консенсус!!! Много обичам така! Ай наздраве по тоя случай! Аз отварям втората бутилка за днес ... после ше шмръкна няколко пътечки и после ще се опитам да се класирам на магистралата да заработя някой лев за вечерната доза cheers drunken
jovina
jovina

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 13:29

jovina написа:
Я виж как бърже постигнахме консенсус!!! Много обичам така! Ай наздраве по тоя случай! Аз отварям втората бутилка за днес ... после ше шмръкна няколко пътечки и после ще се опитам да се класирам на магистралата да заработя някой лев за вечерната доза cheers drunken
Ти отваряш втора бутилка.. И аз, приятелко.. Но твоята е с вино, а моята - с водка "Серкова" ! Пожелавам ти успех на Околовръстното! Сестра ми, курвата, ми сподели, че най-добрите места са край големите дупки! Там шофьорите намаляват, та имат повече време за да отгледат жриците. Ха наздрайчката! drunken
Таки
Таки

Male

Писане  jovina Чет 28 Яну 2010, 13:38

Как с вино??? Я не обиждай! Буутилката ми е домашна ракия от 2006 ... 60 градусова, моля моля Razz
А за дупките знам аз, затова плащам на едни братчеди да копат дупки ...
jovina
jovina

тъпни от виртуалното ... - Page 18 Empty Красноречиво мълчание

Писане  Логик Чет 28 Яну 2010, 14:12

Таки написа: ... взех да се притеснявам за приятеля си Логик. Той бе тук, седя, седя, пак нищо не разбра и напусна.
Не се притеснявай, приятелю! Не съм напуснал, но вашият капацитет на писане наистина надхвърля моя капацитет на четене. А докато сколасам и да отговоря..., вие сте ме изпреварили. Ето, тъкмо обмислях въпроса към Ферас: откъде той би знаел, че някой е бил сътрудник на ДС, ако той самият не е бил негов колега? Само че ако е бил, никога няма да издаде другаря си. Значи, всичко е махленски разговор в стил "Аз ли не знам с кого те видяха да се разхождаш оная вечер!". Имайте пред вид, че аз ви държа всичките в чекмеджето си, защото отдавна съм посочен като агент и на Първо, и на Второ главно управление на ДС. Хем в разузнаването, хем в контраразузнаването! Колцина сме такива? Като кадрови офицер обаче мълча. Но вие внимавайте! Cool

Да отговоря и на Чочо: "Че кой "воюва" за тази земя?" Е, как да не воюват? Та дори се прави сметка, колко души ще се върнат в Медиапул, стига там да се сменят модераторите! Макар че това не би трябвало да интересува някого, аз наистина не разбирам тия разпри около нечието модераторстване (вече автоматично почвам да го пиша като мародерстване!) преди години. Кой бил в пърия екип, кой ги бил провокирал, пък после втория екип, хайде и третия... Умонепостижима ми е тая хронография, обилно илюстрирана с цитати и клетви на съвременници (клетви в двата смисъла на думата - едни се кълнат, други кълнат)! И не вниквам в нейната същина, сигурно защото не съм закърмен с нея.
Логик
Логик

Male
Брой мнения : 3795
Job/hobbies : Speculations
Registration date : 24.11.2007

http://www.math.bas.bg/~vlsot

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 14:28

Логик написа: Ето, тъкмо обмислях въпроса към Ферас: откъде той би знаел, че някой е бил сътрудник на ДС, ако той самият не е бил негов колега? Само че ако е бил, никога няма да издаде другаря си. Значи, всичко е махленски разговор в стил "Аз ли не знам с кого те видяха да се разхождаш оная вечер!". Имайте пред вид, че аз ви държа всичките в чекмеджето си, защото отдавна съм посочен като агент и на Първо, и на Второ главно управление на ДС. Хем в разузнаването, хем в контраразузнаването! Колцина сме такива? Като кадрови офицер обаче мълча. Но вие внимавайте! Cool.
Дважды колега - агент,

Г-н Ферас е бил много малък, за да ни е колега по времето на социализма. Но той може би е нашата бодра смяна - от новите, евроатлантически колеги. Нека не бързаме с въпросите, преди той да коментира информацията от МпФ, която директно го касае.
Таки
Таки

Male

Писане  blag009 Чет 28 Яну 2010, 14:35

Таки написа:Четиристишието е забележително и с това, че се извисява над личностите и бичува деянията им. Едно е да наричаш Милен "клоун", жена му "гедерейка" и Чосич "лицемер", а съвсем друго е да критикуваш техни деяния, без да ги обиждаш лично. Разбирам, че не всеки може това..

Г-жа Агата, получихте ли необходимата информация, та да се изкажете на тема "Първа модерация"? Да Ви помогна ли с два конкретни въпроса?

1. Намирате ли, че Една жена е била добър и обективен модератор?

2. Намирате ли, че Ригас е бил в състояние да диктува (или да 'провокира') нейни решения?

Чета и се дзвера, та кои говорят все пак ???? Един "византиец" и един "евреин" и ДВАМАТА с "бугарска" закалка!!!! Laughing
Да сте МИ живи и здрави и дваматА!!! cheers
Сега по въпроса.
Първо искам да поздравя "Алеф" и с тем подони никове с добре дошел ТУК!!!! Привет Алеф, един от МАЛКОТО евреи, които КАТО ги попитам нещо за тяхната култура и религия не подскачат, че Блаже е ... антисимит.
Второ, привет "византиецо"!!! Винаги съм ти се КЕФИЛ, как с карфичка за хербарий, заковаваш враго(ВИНАГИ псевдо димукрати)!
Колкото до първата МОДЕРАЦИЯ, вината е изключително на Милен Радев!!!! Всяко едно друго твърдение е, "Кой се изака в гащите на гедерейският ЗЕТ"! Извинявайте за горният цинизъм.
За мен мееепууул беше една хъммм, леко казана школа"Как на Милен, Гаджоков и сие да НЕ им направа КАЛ"!!!! Особена при Гаджока, бях стигнал до положение(когато ми изтри писанията във форума), да МУ направя една провокация , с помоща на един от най, ама най-печените джебджии в София, да напъха дрога в джоба на Гаджока на летище София и полиция и ... "Кой ми ака в гащите"(като ТИ направат едно ДО съдебно производство, НЯМА излизане от БЪЛГАРИЯ, поне ЕДНА годинка)!!! Мисля, че при една сбирка с ЕЖ, Вики, Мангау, Чочо и т.н., след репликата на Вики, за кубинки и т.н., споделих "Че ако наистина съм злобар и т.н.(т.е. несретник в класическият смисъл на думата), какъв номер мога да изиграя на Гаджока(тогава чиляка търбеше на ляво и дясно КОГА пристига в България)! Найсе, винаги съм се чудил до къде мозе да стигне чувек!!
Но, защо Миленчо си показа рогите?
Като изключа Ригас, Милен газеше ПОЧТИ всички. Най-безцеремонен беше към дамите. Почти ТРИ месеца разучавах форума и кого да ЗАХАПА. Мишените ми бяха ДВЕ - Милен и Ригас.
Като стар византиец и верен на мото "Единствена древна и средновековна държава, без точно определени граници, и просъществувала благодарение на нас българите и дипломацията, близо иляда години е Византия"!!! Заядох се ТРИ пъти, и ми беше отговорено конкретно, без лит.залитания иии...не се хвана на въдицата. Абе византиец...Laughing
Миленча, леле колко беше лесен, Македония иии...днешното разбиране за тероризЪм(смесих две епохи, ама се иска акЪл да ги разграничиш, както направи Ригас), и чувека с БОЛШЕВИШКИ устрем доказва , че нищо БОЛШЕВИШКО , не е МУ е чуждо.
Та "Алеф" ако искаш мога да ти пусна близо едногодишните АКАНИЯ на Милен по мой адрес, и как се стигна до модерацията!!!!
Стига стопанина на форума да ми отдели едно местенце!!!!!
Колкото до Старахил войвода, или както ГО бях кръстил "Страхил гола вода", без да знам , че е БЪДЕЩ гражданин на Държавата Израел, в началото ГО бърках с Миленча.
Та, смешно е да твърдя, че БЛАЖЕ е причината за първата модерация, но твърдя, ЧЕ БЯХ ПОСЛЕДНАТА КАПКА,която доведе до модерацията(инструмент в почти всички форуми)"!!!!! Знам, че 60% е боклук от това което пиша, но все пак съм клавишоблъскащо чувече!
Все пак съм огняр, бачкатор, торта на народо и т.н., с една дума ... измет на обществото!!!!!! Laughing
Това е драги "Алеф", вината е изцяло на Милен и последните модератори, начело с псевдодимукратите, мършояда, Боян Д и т.н.!!!!
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 14:41

Весели моменти от "виртуалното"

Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs

Изпика ли се , Neophyte?
Не ми отговаряй!
Въпросът ми е реторичен!
Видях, че си се облекчил в друго заведение...

Very Happy Very Happy Very Happy

Реалистке, разгеле, да те питам.. Ти винаги си твърдяла, че синовете и внуците на комунистическата номенклатура са по някакъв начин обременени ( "генетично", едва ли не ) . T.e. по възгледите и позициите на бащите и дедите им, ние можем да съдим и за тях.

Дали все-още държиш на тези възгледи (или на уточнените от теб, ако аз не съм ги предал коректно) ? ?
Таки
Таки

Male

Писане  Таки Чет 28 Яну 2010, 15:02

Благ, как е домочадието в Солун? Пусни някоя фотка на порасналата внучка.
Таки
Таки

Male

Писане  marapepelia6ka Чет 28 Яну 2010, 15:03

Таки написа:
jovina написа:
Ти отваряш втора бутилка.. И аз, приятелко.. Но твоята е с вино, а моята - с водка "Серкова" ! Пожелавам ти успех на Околовръстното! Сестра ми, курвата, ми сподели, че най-добрите места са край големите дупки! Там шофьорите намаляват, та имат повече време за да отгледат жриците. Ха наздрайчката! drunken

И вашата не е лесна. Пък аз докато се Управя с детето, дето е на годините на детето ми... affraid
marapepelia6ka
marapepelia6ka

Писане  chocho Чет 28 Яну 2010, 15:06

Таки написа:Весели моменти от "виртуалното"

Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs

Изпика ли се , Neophyte?
Не ми отговаряй!
Въпросът ми е реторичен!
Видях, че си се облекчил в друго заведение...

Very Happy Very Happy Very Happy

Реалистке, разгеле, да те питам.. Ти винаги си твърдяла, че синовете и внуците на комунистическата номенклатура са по някакъв начин обременени ( "генетично", едва ли не ) . T.e. по възгледите и позициите на бащите и дедите им, ние можем да съдим и за тях.

Дали все-още държиш на тези възгледи (или на уточнените от теб, ако аз не съм ги предал коректно) ? ?

Ами сега ?

chocho

Male

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 18 от 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите