тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 18 от 40
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Маестро, не знам дали един човек, надхвърлил 30-те, е "момче", но дори да е "момче", той ще трябва да коментира следното:
Ставаше въпрос за това, че през 80-те, вече като "грък", Райгъс е работил за Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС - факт, който знам от самия Ферас/Алеф. (Боян Дамянов, днес, в МпФ)
Мисля, че капацитетът и възможностите на ферас нямат нищо общо с обсъжданите въпроси.
Таки написа:Ставаше въпрос за това, че през 80-те, вече като "грък", Райгъс е работил за Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС - факт, който знам от самия Ферас/Алеф. (Боян Дамянов, днес, в МпФ)
хайде пак отначало
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Маестро, не знам дали един човек, надхвърлил 30-те, е "момче", но дори да е "момче", той ще трябва да коментира следното:Ставаше въпрос за това, че през 80-те, вече като "грък", Райгъс е работил за Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС - факт, който знам от самия Ферас/Алеф. (Боян Дамянов, днес, в МпФ)
А ферас от къде ще го знае пък това ?
До дупка, Мара! До дупка! Ако е мъж, Ферас ще напише каквото има да напише и ще се подпише със своето име и презиме.
Това ще го попитам и аз, ако потвърди тук клеветата.А ферас от къде ще го знае пък това ?
Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване.Таки написа:До дупка, Мара! До дупка!
Двамцата повтарят до втръсване нещо, което приписват на Ферас. Напълно нормално е аз да поискам разяснения от Ферас.Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване.
Нали се разбрахме, че нещата трябва да бъдат нормални ?
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 12:53; мнението е било променяно общо 1 път
marapepelia6ka написа:Нямах предвид Ферас, а двамцата, които го повтарят до втръсване.Таки написа:До дупка, Мара! До дупка!
Ми то някой го каза по-горе - кабинкови хора, какво повече да очакваш ?
Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Как защо.. Нали го е казал поетът: "Не човек, а желязо" ...Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!!
Само че, макар и желязо, взех да се притеснявам за приятеля си Логик. Той бе тук, седя, седя, пак нищо не разбра и напусна.
Едно време Логик упорито настояваше "да не се внасят боклуци от други форуми". Сега, когато боклуците са ТУК, под носа му, той взе да не ги вижда ( да не ги "разбира" ) .
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 13:11; мнението е било променяно общо 1 път
Хахах А мога ли да попитам каква е тази нова мода тук, да се цитира, без автора на цитираното? каква е целта?
Ако имаш предвид моите цитати, аз често правя това, когато оригиналът е непосредствено над копието. И още когато цитираното има своя самостоятелна стойност, без оглед на автора му.А мога ли да попитам каква е тази нова мода тук, да се цитира, без автора на цитираното? каква е целта?
Ще се помъча да намаля този вид цитати.
Аз нямах конкретно себе си предвид. Но понякога се случва дълго време да не съм чела в някой топик и като реша да чета, не мога да се ориентирам, когато видя подобен род цитиранки ... което ме изнервя понякога
Права си, ще започна да цитирам "класически". По този повод предлагам и два хинта, касаещи цитатите:jovina написа:Аз нямах конкретно себе си предвид. Но понякога се случва дълго време да не съм чела в някой топик и като реша да чета, не мога да се ориентирам, когато видя подобен род цитиранки ... което ме изнервя понякога
1. За да бъде цитираното стройно подредено отляво, първият ред трябва да започне със space.
2. Софтуерът добавя автоматически един ред под цитата, така че текстът под него трябва да бъде 'залепен' под цитираното (в редактора).
Напред, другари, за един максимално естетически форум !
Последната промяна е направена от Таки на Чет 28 Яну 2010, 13:25; мнението е било променяно общо 1 път
Я виж как бърже постигнахме консенсус!!! Много обичам така! Ай наздраве по тоя случай! Аз отварям втората бутилка за днес ... после ше шмръкна няколко пътечки и после ще се опитам да се класирам на магистралата да заработя някой лев за вечерната дозаТаки написа:
Права си, ще започна да цитирам "класически".
Ти отваряш втора бутилка.. И аз, приятелко.. Но твоята е с вино, а моята - с водка "Серкова" ! Пожелавам ти успех на Околовръстното! Сестра ми, курвата, ми сподели, че най-добрите места са край големите дупки! Там шофьорите намаляват, та имат повече време за да отгледат жриците. Ха наздрайчката!jovina написа:
Я виж как бърже постигнахме консенсус!!! Много обичам така! Ай наздраве по тоя случай! Аз отварям втората бутилка за днес ... после ше шмръкна няколко пътечки и после ще се опитам да се класирам на магистралата да заработя някой лев за вечерната доза
Как с вино??? Я не обиждай! Буутилката ми е домашна ракия от 2006 ... 60 градусова, моля моля
А за дупките знам аз, затова плащам на едни братчеди да копат дупки ...
А за дупките знам аз, затова плащам на едни братчеди да копат дупки ...
Красноречиво мълчание
Не се притеснявай, приятелю! Не съм напуснал, но вашият капацитет на писане наистина надхвърля моя капацитет на четене. А докато сколасам и да отговоря..., вие сте ме изпреварили. Ето, тъкмо обмислях въпроса към Ферас: откъде той би знаел, че някой е бил сътрудник на ДС, ако той самият не е бил негов колега? Само че ако е бил, никога няма да издаде другаря си. Значи, всичко е махленски разговор в стил "Аз ли не знам с кого те видяха да се разхождаш оная вечер!". Имайте пред вид, че аз ви държа всичките в чекмеджето си, защото отдавна съм посочен като агент и на Първо, и на Второ главно управление на ДС. Хем в разузнаването, хем в контраразузнаването! Колцина сме такива? Като кадрови офицер обаче мълча. Но вие внимавайте!Таки написа: ... взех да се притеснявам за приятеля си Логик. Той бе тук, седя, седя, пак нищо не разбра и напусна.
Да отговоря и на Чочо: "Че кой "воюва" за тази земя?" Е, как да не воюват? Та дори се прави сметка, колко души ще се върнат в Медиапул, стига там да се сменят модераторите! Макар че това не би трябвало да интересува някого, аз наистина не разбирам тия разпри около нечието модераторстване (вече автоматично почвам да го пиша като мародерстване!) преди години. Кой бил в пърия екип, кой ги бил провокирал, пък после втория екип, хайде и третия... Умонепостижима ми е тая хронография, обилно илюстрирана с цитати и клетви на съвременници (клетви в двата смисъла на думата - едни се кълнат, други кълнат)! И не вниквам в нейната същина, сигурно защото не съм закърмен с нея.
Дважды колега - агент,Логик написа: Ето, тъкмо обмислях въпроса към Ферас: откъде той би знаел, че някой е бил сътрудник на ДС, ако той самият не е бил негов колега? Само че ако е бил, никога няма да издаде другаря си. Значи, всичко е махленски разговор в стил "Аз ли не знам с кого те видяха да се разхождаш оная вечер!". Имайте пред вид, че аз ви държа всичките в чекмеджето си, защото отдавна съм посочен като агент и на Първо, и на Второ главно управление на ДС. Хем в разузнаването, хем в контраразузнаването! Колцина сме такива? Като кадрови офицер обаче мълча. Но вие внимавайте! .
Г-н Ферас е бил много малък, за да ни е колега по времето на социализма. Но той може би е нашата бодра смяна - от новите, евроатлантически колеги. Нека не бързаме с въпросите, преди той да коментира информацията от МпФ, която директно го касае.
Таки написа:Четиристишието е забележително и с това, че се извисява над личностите и бичува деянията им. Едно е да наричаш Милен "клоун", жена му "гедерейка" и Чосич "лицемер", а съвсем друго е да критикуваш техни деяния, без да ги обиждаш лично. Разбирам, че не всеки може това..
Г-жа Агата, получихте ли необходимата информация, та да се изкажете на тема "Първа модерация"? Да Ви помогна ли с два конкретни въпроса?
1. Намирате ли, че Една жена е била добър и обективен модератор?
2. Намирате ли, че Ригас е бил в състояние да диктува (или да 'провокира') нейни решения?
Чета и се дзвера, та кои говорят все пак ???? Един "византиец" и един "евреин" и ДВАМАТА с "бугарска" закалка!!!!
Да сте МИ живи и здрави и дваматА!!!
Сега по въпроса.
Първо искам да поздравя "Алеф" и с тем подони никове с добре дошел ТУК!!!! Привет Алеф, един от МАЛКОТО евреи, които КАТО ги попитам нещо за тяхната култура и религия не подскачат, че Блаже е ... антисимит.
Второ, привет "византиецо"!!! Винаги съм ти се КЕФИЛ, как с карфичка за хербарий, заковаваш враго(ВИНАГИ псевдо димукрати)!
Колкото до първата МОДЕРАЦИЯ, вината е изключително на Милен Радев!!!! Всяко едно друго твърдение е, "Кой се изака в гащите на гедерейският ЗЕТ"! Извинявайте за горният цинизъм.
За мен мееепууул беше една хъммм, леко казана школа"Как на Милен, Гаджоков и сие да НЕ им направа КАЛ"!!!! Особена при Гаджока, бях стигнал до положение(когато ми изтри писанията във форума), да МУ направя една провокация , с помоща на един от най, ама най-печените джебджии в София, да напъха дрога в джоба на Гаджока на летище София и полиция и ... "Кой ми ака в гащите"(като ТИ направат едно ДО съдебно производство, НЯМА излизане от БЪЛГАРИЯ, поне ЕДНА годинка)!!! Мисля, че при една сбирка с ЕЖ, Вики, Мангау, Чочо и т.н., след репликата на Вики, за кубинки и т.н., споделих "Че ако наистина съм злобар и т.н.(т.е. несретник в класическият смисъл на думата), какъв номер мога да изиграя на Гаджока(тогава чиляка търбеше на ляво и дясно КОГА пристига в България)! Найсе, винаги съм се чудил до къде мозе да стигне чувек!!
Но, защо Миленчо си показа рогите?
Като изключа Ригас, Милен газеше ПОЧТИ всички. Най-безцеремонен беше към дамите. Почти ТРИ месеца разучавах форума и кого да ЗАХАПА. Мишените ми бяха ДВЕ - Милен и Ригас.
Като стар византиец и верен на мото "Единствена древна и средновековна държава, без точно определени граници, и просъществувала благодарение на нас българите и дипломацията, близо иляда години е Византия"!!! Заядох се ТРИ пъти, и ми беше отговорено конкретно, без лит.залитания иии...не се хвана на въдицата. Абе византиец...
Миленча, леле колко беше лесен, Македония иии...днешното разбиране за тероризЪм(смесих две епохи, ама се иска акЪл да ги разграничиш, както направи Ригас), и чувека с БОЛШЕВИШКИ устрем доказва , че нищо БОЛШЕВИШКО , не е МУ е чуждо.
Та "Алеф" ако искаш мога да ти пусна близо едногодишните АКАНИЯ на Милен по мой адрес, и как се стигна до модерацията!!!!
Стига стопанина на форума да ми отдели едно местенце!!!!!
Колкото до Старахил войвода, или както ГО бях кръстил "Страхил гола вода", без да знам , че е БЪДЕЩ гражданин на Държавата Израел, в началото ГО бърках с Миленча.
Та, смешно е да твърдя, че БЛАЖЕ е причината за първата модерация, но твърдя, ЧЕ БЯХ ПОСЛЕДНАТА КАПКА,която доведе до модерацията(инструмент в почти всички форуми)"!!!!! Знам, че 60% е боклук от това което пиша, но все пак съм клавишоблъскащо чувече!
Все пак съм огняр, бачкатор, торта на народо и т.н., с една дума ... измет на обществото!!!!!!
Това е драги "Алеф", вината е изцяло на Милен и последните модератори, начело с псевдодимукратите, мършояда, Боян Д и т.н.!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Весели моменти от "виртуалното"
Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
Изпика ли се , Neophyte?
Не ми отговаряй!
Въпросът ми е реторичен!
Видях, че си се облекчил в друго заведение...
Реалистке, разгеле, да те питам.. Ти винаги си твърдяла, че синовете и внуците на комунистическата номенклатура са по някакъв начин обременени ( "генетично", едва ли не ) . T.e. по възгледите и позициите на бащите и дедите им, ние можем да съдим и за тях.
Дали все-още държиш на тези възгледи (или на уточнените от теб, ако аз не съм ги предал коректно) ? ?
Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Изпика ли се , Neophyte?
Не ми отговаряй!
Въпросът ми е реторичен!
Реалистке, разгеле, да те питам.. Ти винаги си твърдяла, че синовете и внуците на комунистическата номенклатура са по някакъв начин обременени ( "генетично", едва ли не ) . T.e. по възгледите и позициите на бащите и дедите им, ние можем да съдим и за тях.
Дали все-още държиш на тези възгледи (или на уточнените от теб, ако аз не съм ги предал коректно) ? ?
Благ, как е домочадието в Солун? Пусни някоя фотка на порасналата внучка.
Таки написа:Ти отваряш втора бутилка.. И аз, приятелко.. Но твоята е с вино, а моята - с водка "Серкова" ! Пожелавам ти успех на Околовръстното! Сестра ми, курвата, ми сподели, че най-добрите места са край големите дупки! Там шофьорите намаляват, та имат повече време за да отгледат жриците. Ха наздрайчката!jovina написа:
Я виж как бърже постигнахме консенсус!!! Много обичам така! Ай наздраве по тоя случай! Аз отварям втората бутилка за днес ... после ше шмръкна няколко пътечки и после ще се опитам да се класирам на магистралата да заработя някой лев за вечерната доза
И вашата не е лесна. Пък аз докато се Управя с детето, дето е на годините на детето ми...
Таки написа:Весели моменти от "виртуалното"
Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Изпика ли се , Neophyte?
Не ми отговаряй!
Въпросът ми е реторичен!
Ами сега ?
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Страница 18 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите