тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 19 от 40
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Мара, всички грижовни родители познават проблемите с подрастващото поколение. Няма да забравя, обаче, екстремната грижовност на моята бивша берлинска приятелка Силвия, която ме увещаваше да не отвръщам на нападките на 40-годишния Боян Дамянов:
- Та той е едно голямо дете !
В светлината на това прекрасно наследство, питам се, дали да не се обявим ний всинца за "големи деца" ? ? Е, ще употребим някаква градация, за да не станем "резил на кучетата", дето викат гръцките фермери и прочие византийци. Аз и Логик ще трябва да бъдем "големи младежи", а ти, Жови, Комар и възрастноподобните ви ще бъдете "големи деца". Кво шЪ кайш?
А Реалистка? Оу, за нея се е погрижил преди доста години г-н Иванов - Упсала: тя ще бъде нашата "няня" ..
- Та той е едно голямо дете !
В светлината на това прекрасно наследство, питам се, дали да не се обявим ний всинца за "големи деца" ? ? Е, ще употребим някаква градация, за да не станем "резил на кучетата", дето викат гръцките фермери и прочие византийци. Аз и Логик ще трябва да бъдем "големи младежи", а ти, Жови, Комар и възрастноподобните ви ще бъдете "големи деца". Кво шЪ кайш?
А Реалистка? Оу, за нея се е погрижил преди доста години г-н Иванов - Упсала: тя ще бъде нашата "няня" ..
jovina написа:Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!!
Кое бе "jovina", че е агент на П(ърво)Г(лавно)У(правлени)??? Да видиме кво пише в гуглето за ПГУ- "Първо главно управление се е занимавало с външно разузнаване (виж Асоциация на разузнавачите от запаса). Негов приемник от 1990 г. е Националната разузнавателна служба"
Та Жози кво значи външно разузнаване и по специялно ..." Отдел "Научно-техническо разузнаване" (индустриален шпионаж) към Първо главно управление на ДС" , смятам , че е излишно да ти обаснявам!!!! Ако е вярно горното , кво става един "грък"византиец" и т.н. е допринесъл, много повече за България, от един "гражданин" на Държавата Израел, един агент на ЦРУ и т.н. Нещо нещата стават гротески, да не кажа БОЛШЕВИШКИ!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Таки написа:Как защо.. Нали го е казал поетът: "Не човек, а желязо" ...Бе Таки, ти пък що не си признаеш накрая, че да мирясат всички!!!
Само че, макар и желязо, взех да се притеснявам за приятеля си Логик. Той бе тук, седя, седя, пак нищо не разбра и напусна.
Едно време Логик упорито настояваше "да не се внасят боклуци от други форуми". Сега, когато боклуците са ТУК, под носа му, той взе да не ги вижда ( да не ги "разбира" ) .
Таки тува като фашист ли го окаш???
Кибик Блаже
blag009-
jovina написа:Как с вино??? Я не обиждай! Буутилката ми е домашна ракия от 2006 ... 60 градусова, моля моля
А за дупките знам аз, затова плащам на едни братчеди да копат дупки ...
МАЛИИИИИИИИ , далеч от евростандарта 40 градуса!!!!!!
Шъ те шитна на еврокомисията на потребителите!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Та той е едно голямо дете
Някои деца хранят уличните котета, други ги удрят в стените.
Направо станахме като едно голямо щастливо семейство.
Само да не се скараме кой ще изхвърля кофата с боклука.
Таки написа: Аз и Логик ще трябва да бъдем "големи младежи", а ти, Жови, Комар и възрастноподобните ви ще бъдете "големи деца". Кво шЪ кайш?
А Реалистка? Оу, за нея се е погрижил преди години г-н Иванов - Упсала: тя ще бъде нашата "няня" ..
Направо станахме като едно голямо щастливо семейство.
Само да не се скараме кой ще изхвърля кофата с боклука.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Как кой.. Най-малкият, Виктор !Само да не се скараме кой ще изхвърля кофата с боклука.
Таки написа:Как кой.. Най-малкият, Виктор !Само да не се скараме кой ще изхвърля кофата с боклука.
Да бе като в приказката за "Дедо и баба, карат внучката(внука) да иде за вода"?????
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:Как кой.. Най-малкият, Виктор !Само да не се скараме кой ще изхвърля кофата с боклука.
Абе помислих си го, ама не посмях да го кажа.
Виж са .. Ние момчето го прати'ме у Германия да се учи и да стане човек.. Стига само да не се залюби с некоя гедерейка, дето вика и Ферас, и да завърши као Милен ...
Гражданино, постъпило е предложение да ти възложим изхвърлянето на боклуци, донесени от други форуми.
Таки написа: Ние момчето го прати'ме у Германия
Тази малка подробност съм я пропуснала значи. Но пък се радвам за Виктор. Тъкмо ще има повече фотки, които да споделя и тук с нас.
Ех, Маро, Марооо ... Та той ни ЗАЛЯ с фотки от Германия ...marapepelia6ka написа:Таки написа: Ние момчето го прати'ме у Германия
Тази малка подробност съм я пропуснала значи. Но пък се радвам за Виктор. Тъкмо ще има повече фотки, които да споделя и тук с нас.
Таки написа:
Ех, Маро, Марооо ... Та той ни ЗАЛЯ с фотки от Германия ...
Да бе да. Иди виж във фейса. Там е валяло не тук.
Таки написа:Да отдадем Фейсу фейсевото, а Форуму форумното ..
Да. Освен това получихме такава хубава патка за елхата.
Освен това исках да кажа, че Виктор ще ни радва със снимки И занапред. Щото да учиш, не е като някаква инцидентна екскурзийка.
Така е, всеки се постара.. От Виктор - хубава патка, от Стойчо - хубава питка, а от теб - хубава ..... ? ?Да. Освен това получихме такава хубава патка за елхата.
komarKo написа:
........
колкото до тезата му, че Ригас/Таки е виновен за всички беди, сполетели МпФ,
дори да я приемем за вярна,
тя много трудно би обяснила тези актуални
КРАСИВИ КАРТИНКИ
Реалистка,
Знам, че ще ме залееш с обидни постинги, но тъй като почти не пиша вече тук, ще си позволя да ти кажа няколко неща. За мен е крайно абсурдно да приема, че човек на твоята възраст може да се държи по такъв начин и да превръща себе си в нещо досадно, смешно и недай си Боже, ненормално. Какво постигаш с това? Тук сме политически съмишленици и ако ти спазваш някои елементарни правила на форумното общуване, за всички нас ще бъде удоволствие да четем постингите ти и да бъдем твои форумни приятели. Опитай се, моля те, да спреш. Не ни пропъждай от това място, където можем да дискутираме много по-важни неща, отколкото твоето фиксиране в определен човек.
---------------------------------------
Ха-ха-ха, някой да вижда някакво противоречие в цитираното горе, и красивите картинки, линк към които е постнал Комара ?
Таки написа:Гражданино, постъпило е предложение да ти възложим изхвърлянето на боклуци, донесени от други форуми.
по-добре да се остави задачата на длъжностни лица
Чочо,
Грани/Белла принадлежи на семейство на истински репресирани хора, а не на такива, 'репресирани' от Милен, Една жена и Гаджоков. Фактът, че тя определя като свои "съмишленици" хора, които постват снимки на изхождащи се жени и клеветят без свян и мярка, е много тъжен. Според мен, тя има много повече съмишленици тук, отколкото в долнопробния МпФ, но - уви - психологията на гетото не може да бъде преодоляна лесно.
Грани/Белла принадлежи на семейство на истински репресирани хора, а не на такива, 'репресирани' от Милен, Една жена и Гаджоков. Фактът, че тя определя като свои "съмишленици" хора, които постват снимки на изхождащи се жени и клеветят без свян и мярка, е много тъжен. Според мен, тя има много повече съмишленици тук, отколкото в долнопробния МпФ, но - уви - психологията на гетото не може да бъде преодоляна лесно.
Таки написа:
Така е, всеки се постара.. От Виктор - хубава патка, от Стойчо - хубава питка, а от теб - хубава ..... ? ?
топка Таки, топка
синя при това
Абе опитвах аз различните гласни буквички, ама отде да знам, че така си я кръстил.Таки написа:
Аз имах предвид Петка, Снежанката ..
chocho написа:
Ха-ха-ха, някой да вижда някакво противоречие в цитираното горе, и красивите картинки, линк към които е постнал Комара ?
А някой да го вижда тук:
Например, аз не съм съмишленичка на Георги (Гоце) Първанов. Знам със сигурност, че той също не би ме смятал за такава. Така че чувствата ни са взаимни.
Моето отношение е същото и към хора, които са в неговия екип и които естествено са лоялни към него. Не може да бъде и друго.
Всички останали приказки за това, че някой бил антикомунист, но пък работел за Първанов като за клиент са чисто лицемерие, което смятам, че е една от отровите за нашия обществен живот, който е толкова мизерен именно затова.
Виждам ти аз опитите, дъще ...Абе опитвах аз различните гласни буквички ...
Но знай, че тази зима е много студена в Англия, та пеликаните са се запътили на юг. Да не настане някой българо-британски франс ...
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Страница 19 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите