тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 28 от 40
Страница 28 от 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
BobAlroy е babatta.
Следва да е ясно дори на един Никифоров
Следва да е ясно дори на един Никифоров
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
babatta е член на ДСБ от Враца, срещал съм се с него там и сме разговаряли
мисля, че той прекали с виртуалното и не го упреквам за нещата, които е писал за мен
надявам се да е добре със здравето
мисля, че той прекали с виртуалното и не го упреквам за нещата, които е писал за мен
надявам се да е добре със здравето
Не се съмнявах. Я да повторим някои от квалификациите на врачанския десебар..babatta е член на ДСБ от Враца. (Виктор)
щурмоваците на гръцкия "учЕн"
диСЕРЕтиращия Виктор
кърволоците Rigas и МангаЛа
варненски пияница изпълняващ ролята на склуптор към групировката ТИМ
палячото ЧоЧо
ГЬОБЕЛСът на кликата - "интелекта" Гесс
И като черешка - едно изказване на Е.Ж., по друг повод, де..:
babatta е толкова сладкодумен, че можех да го слушам 1001 сутрини... под цъфналите липи
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=129641&highlight=1001#129641
Таки , имаше май такава тема :озъбване от старите ленти
май преглеждаш стари неща !???
май преглеждаш стари неща !???
Маестро, след като тук се е разпасало лекето Иван Йорданов, та се мъчи да ни изкара половината слонове, а другата половина - братя на курви, аз не пропускам повод да подам линкове към последните месеци на свободния МпФ, та да види всеки сам какво е било тогава и как той, в хор с Калчев и Сие, лъжат като мръсни цигани! Това е.
кофти му е на Виктор , ама кво да прайш-членска маса !
абе НИЕ ли "изгонихме"бабата , дядото , да , не , изток запад ....?
абе НИЕ ли "изгонихме"бабата , дядото , да , не , изток запад ....?
Не. Той сам поиска да напусне. Беше още в ранния период, когато това означаваше потапяне на члена в анонимното море на "гостите".абе НИЕ ли "изгонихме"бабата , дядото , да , не , изток запад ....?
Сега нещата се правят иначе, в угода на форумната История.
Таки написа:Не. Той сам поиска да напусне. Беше още в ранния период, когато това означаваше потапяне на члена в анонимното море на "гостите".абе НИЕ ли "изгонихме"бабата , дядото , да , не , изток запад ....?
Сега нещата се правят иначе, в угода на форумната История.
за мъдияпуля намекнах - ще седна някой ден и ще направя списъче на всичките останали в медияпул , след като нас ни изрита видният отвсякъде "демократ "и лекенцата му , та един път завинаги да се приключи -кой , кого изгонил,кой останал ама не пишел и защо тоя или оня пък пише....
трябва да съм луд ако го направя
Мини-носталгия
- Буренце, видя ли, че Отец Петър цитира Дядо Таки в Църквата на Безпризорните?
- Видях, бабо.. А брат Велзевулъ му казал, че Дядо Таки правду говорит!
- Пиленце, където чуеш, че правду говорят, да пазаруваш с малка кошничка!
- И с малка кошничка кат' пазарувам, бабо, тя пак празна си остава, от към правду...
- Така е, умничкото ми.. Но по-малко личи, празното, когато е малка кошничката.
- Бабо, защо не си ни купила още най-новия прах за пране "Boyko Clean" ?
- Бях готова да го купя, Буренце, но съседката Руми, от панелката до нас, ме разубеди.
- Как бе, бабо?
- Ами тя си купила "Boyko Clean" , облекла се цялата в бяло и отишла в Брюксел.
- А там ..?
- А там така са я препрали разни комуняги и други полезни идиоти, че се е върнала цялата в Boyko Dirt ..
- A "Boyko Clean" не си ли призна фаула, както Тойота, та да изтегли препарата от употреба?
- Ех, Буренце.. Ако "Boyko Clean" си признае всички фаули, той трябва да изтегли САМИЯ СЕБЕ СИ от употреба!
- Ами .. хайде!
- То не става така, Буренце.. Тепърва трябва да се работи за нов спасителен препарат..
- Gotse Power?
- Поживём - увидим, Буренька ..
- Буренце, видя ли, че Отец Петър цитира Дядо Таки в Църквата на Безпризорните?
- Видях, бабо.. А брат Велзевулъ му казал, че Дядо Таки правду говорит!
- Пиленце, където чуеш, че правду говорят, да пазаруваш с малка кошничка!
- И с малка кошничка кат' пазарувам, бабо, тя пак празна си остава, от към правду...
- Така е, умничкото ми.. Но по-малко личи, празното, когато е малка кошничката.
- Бабо, защо не си ни купила още най-новия прах за пране "Boyko Clean" ?
- Бях готова да го купя, Буренце, но съседката Руми, от панелката до нас, ме разубеди.
- Как бе, бабо?
- Ами тя си купила "Boyko Clean" , облекла се цялата в бяло и отишла в Брюксел.
- А там ..?
- А там така са я препрали разни комуняги и други полезни идиоти, че се е върнала цялата в Boyko Dirt ..
- A "Boyko Clean" не си ли призна фаула, както Тойота, та да изтегли препарата от употреба?
- Ех, Буренце.. Ако "Boyko Clean" си признае всички фаули, той трябва да изтегли САМИЯ СЕБЕ СИ от употреба!
- Ами .. хайде!
- То не става така, Буренце.. Тепърва трябва да се работи за нов спасителен препарат..
- Gotse Power?
- Поживём - увидим, Буренька ..
Таки написа:Не се съмнявах. Я да повторим някои от квалификациите на врачанския десебар..babatta е член на ДСБ от Враца. (Виктор)
щурмоваците на гръцкия "учЕн"
диСЕРЕтиращия Виктор
кърволоците Rigas и МангаЛа
варненски пияница изпълняващ ролята на склуптор към групировката ТИМ
палячото ЧоЧо
ГЬОБЕЛСът на кликата - "интелекта" Гесс
И като черешка - едно изказване на Е.Ж., по друг повод, де..:
babatta е толкова сладкодумен, че можех да го слушам 1001 сутрини... под цъфналите липи
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=129641&highlight=1001#129641
Др. Таки,
гражданката Е.Ж. в случая има пълно право.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Като деклариран политически противник на сините, аз съм изпълнен с благодарност към дейността на гражданката Е.Ж. и подобните й. Напълно съзнавам, че сините селяни не биха могли да сринат сами десницата до 6.7%, без решаващата помощ на множество талантливи сини граждани от типа на споменатата госпожа.
Таки написа:Като деклариран политически противник на сините, аз съм изпълнен с благодарност към дейността на гражданката Е.Ж. и подобните й. Напълно съзнавам, че сините селяни не биха могли да сринат десницата до 6.7%, без решаващата помощ на сините граждани.
Излишно политизиране, др. Таки. Повярвай на врелия и кипял комунист: нещата не са такива, каквито понякога ти изглеждат.
Това са бели кахъри.. Мен сега ме вълнува следното: останахме единствен форум без картонче.. В МпФ си имат Венко. Безпризорните си имат булка Сикорка (дали да, ама не, не знам, но си мълчаха като задници, български, шведски, немски и други, когато стана дума..) . Де Зората си има Милен, макар че агент Light, 1% мазнини и без кофеин. А ние ? ? Трябва някак си да се отчетем пред гражданското общество!
Хайде чао, отивам да мисля напрегнато!
Хайде чао, отивам да мисля напрегнато!
Таки написа:Това са бели кахъри.. Мен сега ме вълнува следното: останахме единствен форум без картонче.. В МпФ си имат Венко. Безпризорните си имат булка Сикорка (дали да, ама не, не знам, но си мълчаха като задници, български, шведски, немски и други, когато стана дума..) . Де Зората си има Милен, макар че агент Light, 1% мазнини и без кофеин. А ние ? ? Трябва някак си да се отчетем пред гражданското общество!
Хайде чао, отива да мисля напрегнато!
Е, и ние нашият форум не може да се оплаче, др. Taky: в процентно отношение имаме най-голям брой на комунисти в реалното, при това станали такива напълно доброволно.
След като си хвърли имунитета Дамата се е заела да прикрива следите си и кани да си покаже обувките...Палтенцата къде ли са - бялото и златистити кожени ? Сигурно ги е дала на социално слаби.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-25&article=314956
А утре сутрин по БТВ ще се хвали една нейна посестрима - Долорес Арсенова.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-25&article=314956
Емилия Масларова се оплака, че медиите непрекъснато се занимават с "обувките, чантите и облеклото ми и колко пари струват".
Дамата призна, че не може да плати гаранцията си.
А утре сутрин по БТВ ще се хвали една нейна посестрима - Долорес Арсенова.
изцепки ...
В десетката: „Българите са тъпи задници!“, обяви лидерът на гръцките синдикати*
http://e-vestnik.bg/8493/v-desetkata-balgarite-sa-tapi-zadnitsi-obyavi-liderat-na-gratskite-sindikati/
едва ли гърците имат един синдикат , ама карай !!!!
http://e-vestnik.bg/8493/v-desetkata-balgarite-sa-tapi-zadnitsi-obyavi-liderat-na-gratskite-sindikati/
едва ли гърците имат един синдикат , ама карай !!!!
Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
http://neverojatno.wordpress.com/
Мисля, че капитализмът чудесно оскотява и сам, та няма нужда някои като цитираните горе да му помагат.
e-vestnik си цитира без коментар
и измислицата става истина ....
в понеделник "труд" цитира e-vestnik....
ако някой друг не ги е "преварил "
сто блогъри цитират "труд " във вторник
и измислицата става истина ....
в понеделник "труд" цитира e-vestnik....
ако някой друг не ги е "преварил "
сто блогъри цитират "труд " във вторник
Напоследък хвърлям по едно око на неравната борба на алеф във дезората в търсене на истината. Истинита разбира се все повече се размива, но за сметка на това бисерите продължават:
"Проституция, публичните домове, сводничеството, бандите за събиране на кредити са формирани и протектирани от службите за сигурност. Това е практика в целия свят и се счита, че е допостим преходен елемент между нормалността и престъпността. Това е буфера, границата в която се разменят контактите между служителите на закона и престъпния свят."
"Проституция, публичните домове, сводничеството, бандите за събиране на кредити са формирани и протектирани от службите за сигурност. Това е практика в целия свят и се счита, че е допостим преходен елемент между нормалността и престъпността. Това е буфера, границата в която се разменят контактите между служителите на закона и престъпния свят."
malakai- Брой мнения : 144
Registration date : 24.02.2010
Страница 28 от 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Страница 28 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите