тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 30 от 40
Страница 30 от 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Нищо подобно.Boabab написа:Надя написа:Ама, Боабаб, ти още ли му вярваш на Бойко?
Защо не, Наде? Тези които му вярвахме / дори и отчасти / сме повече....Вие, които не му вярвахте сте по-малко.
Ти май пропусна негласувалите, които на никого не вярват.
Аз ти препоръчвам да се прегледашBoabab написа:komarKo написа:
"- Имате слабост към скъпите часовници - веднъж сте с бял “Пармиджани Пършинг”, друг път - с “Биг банг” на “Юбло”. С какъв сте сега и как си ги купувате?
- Нося “Зенит” в момента. Най-новият модел от стомана. Моите са предимно стоманени, нямам златни. Само един златен имам - “Юбло”, който ми е подарък от приятел."
Бойко Борисов е нашият Херкулес
Бих препоръчал на тези, които не разбират от политика да го препрочетат това интервю и да си го запишат с големи букви:нямат моралното право да критикуват това правителство. Не им отива. Когато си затънал до ушите в *****, хората не искат да те слушат.
Аз ти препоръчвам да се прегледаш
Е, ти пък сега, наред си е момчето, само дето е малко наивен, ама то с всеки се случва.
HEXE написа:
...
Паткин, я изкефи публиката и направи анализ на някое от стихотворенията ми.
Надя написа:Е, ти пък сега, наред си е момчето, само дето е малко наивен, ама то с всеки се случва.
Наде, ние наивниците избираме ББ, вие трезвите и земните Първонав, Станишев, Доган и Сакса...И тъгувате по Станишев.
Надя написа:Е, ти пък сега, наред си е момчето, само дето е малко наивен, ама то с всеки се случва.
абе, то се случва, ама в една по незряла възраст...
Благодаря за епитета ,ама все пак се прегледай.Като ти чета писанията и поезията стигам до извода ,че си от ония хора дето мама ги наричаше милооткачилиBoabab написа:HEXE написа:
...
Паткин, я изкефи публиката и направи анализ на някое от стихотворенията ми.
Ето още едно доказателство че ти трябва преглед Ми то това не се чете бе човекBoabab написа:Все пак, в случай си си много тъпа, ми позволи да прескоча прегледа.
По добра е да си тъпа, весела и грозна жена отколкото само тъпа и грозна.
Boabab написа:По добра е да си тъпа, весела и грозна жена отколкото само тъпа и грозна.
Поете ,оля се.Не усещаш ли Че си луд е ясно ,но и умен не си.
Помощ, граждани! написа:моля, вземете се в ръце
Тук си е за тъпни от виртуалното, нали?
Миличката, чака сигнал от гражданите:
http://www.vsekiden.com/?p=68423
И тя се оказа от тъпунгерите, колкото и добро впечатление да правеше понякога.
Фокус: Вие лично като представител на управляващата партия ГЕРБ притеснявате ли се от тези протести? Все пак правителството е доста чувствително на протести.
Десислава Танева: Не, протестите не ме притесняват. Напротив – те са израз на активна гражданска позиция и смея да твърдя, че точно правителството и откритата политика на ГЕРБ направиха възможно да има стачка всеки ден, за какво ли не, за какъв ли не въпрос – точно поради обществения дебат, който се прави с всички организации по всеки един въпрос.
Десислава Танева: Oткритата политика на ГЕРБ направи възможно да има стачка всеки ден
komarKo написа:
Фокус: Вие лично като представител на управляващата партия ГЕРБ притеснявате ли се от тези протести? Все пак правителството е доста чувствително на протести.
Десислава Танева: Не, протестите не ме притесняват. Напротив – те са израз на активна гражданска позиция и смея да твърдя, че точно правителството и откритата политика на ГЕРБ направиха възможно да има стачка всеки ден, за какво ли не, за какъв ли не въпрос – точно поради обществения дебат, който се прави с всички организации по всеки един въпрос.
Десислава Танева: Oткритата политика на ГЕРБ направи възможно да има стачка всеки ден
Да, днес минимум 10 пъти тук и там се споменава за милиционерската държава....
HEXE написа:Ето още едно доказателство че ти трябва преглед Ми то това не се чете бе човекBoabab написа:Все пак, в случай си си много тъпа, ми позволи да прескоча прегледа.
И ква ШЪ е диагнозата:
а)фундаменталнА истинА
б)фундаменталнО клишЕ
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Бобабачо предпочитам чиляк да е "фундаменталнно искрен" от колкото да е "фундаменталнно клишет"???Boabab написа:По добра е да си тъпа, весела и грозна жена отколкото само тъпа и грозна.
Кибик Блаже
ПП.Избери терен къде да проведа с теб една дискусия за ББ.Имам въпроси към теб.
Въпроса дискусията да е тук...предпочитам на твой терен!!!!!!
blag009-
HEXE написа:Boabab написа:По добра е да си тъпа, весела и грозна жена отколкото само тъпа и грозна.
Поете ,оля се.Не усещаш ли Че си луд е ясно ,но и умен не си.
Хехеееееее по-добре виртуално луд, отколкото клише!!!
Кибик Блаже
blag009-
Абеее, защо не си чукнете една НЕ-виртуална среща и да си решите проблема???Boabab написа:Може, щом ти уйдисвам на тъпунгерщините.
Кибик Блаже
ПП.Спокоооо...давам САМО виртуални решения...
Кибик Блаже
blag009-
Boabab написа:Миличката, чака сигнал от гражданите:
Тя( МОМАТА) каза :
- Дончева: Държавата ни е като шедьовър на Бертолучи за раждането на фашизма
Е, има една тънкост...единственият който се справи със СИЛИЦИАНСКАТА МАФИЯ????
Кибик Блаже
blag009-
blag009 написа:Бобабачо предпочитам чиляк да е "фундаменталнно искрен" от колкото да е "фундаменталнно клишет"???Boabab написа:По добра е да си тъпа, весела и грозна жена отколкото само тъпа и грозна.
Кибик Блаже
ПП.Избери терен къде да проведа с теб една дискусия за ББ.Имам въпроси към теб.
Въпроса дискусията да е тук...предпочитам на твой терен!!!!!!
ОК, Блаже. Ще се обадя.
Жалко. Паткинсон я няма. Забавлението с нея е значително по свят отколкото да следя възмутено какво са рекли Фекалчев и СРХ.
Страница 30 от 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Страница 30 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите