тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 35 от 40
Страница 35 от 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Сещам се и за по-гадни случаи. Например, да умреш 2 дена преди да ти се паднат 2 000 000 Евро на лотария.
Таки написа:Сещам се и за по-гадни случаи. Например, да умреш 2 дена преди да ти се паднат 2 000 000 Евро на лотария.
преди да си пуснеш фиша, нали?
Имаше един хубав виц по този повод. Дето Господ вика на един: "Ами да ти помогна, но пусни поне един фиш" ..преди да си пуснеш фиша, нали?
Яж българска крайна десница, Викторе. Дето като види "европейски научни издания" се хваща (вече) за кобура..Който познава властта на негласната цензура на "политическата коректност" в западните - както научни, така и общопросветни - медии не може да не приеме запитвания за някакви публикации в "европейски научни издания" само като подмолна провокация.
Таки, хайде да видим как ще се развие 'дискурсът'
голямата разлика на това мое включване, в сравнение с предишното - казусът "Дечев" е, че сега няма нужда въпросът да се политизира
голямата разлика на това мое включване, в сравнение с предишното - казусът "Дечев" е, че сега няма нужда въпросът да се политизира
Няма нужда да се политизира повече, защото е до крайност политизиран. Крайна десница с ярко изявени кафяви нюанси.голямата разлика на това мое включване, в сравнение с предишното - казусът "Дечев" е, че сега няма нужда въпросът да се политизира.
Тъй като написалият това е (и) наш форумен член, аз го питам дали той е без интелект и с вероятност 99.9% да бъде човечен, или гад с интелект и вероятност 0.1% да бъде човечен..Няма по-големи гадове от хората с интелект, от тях 1 на 1000 са човечни, останалите са лекета.
Глас от залата: - What about "гад без интелект и 0% човечен" ?
Имаше тук един наш съфорумник(Логик), за него може спокойно да се каже, че е 1 от хилядата притежаващи както интелект, така и човечност и знаете ли от кого избяга, избяга от интеуигентните. Той не се уплаши от хора като мен, без интелект, но не можа да изтърпи някои гадчета(лекенца) с големи претенции за интеуигентност. И тъй като Логик е по-добре от мен със сметките, може да се опита да ни обясни дали това, което казвам е вярно. Става дума за хората с интелект в днешна България, не само във форумите, дали всичките до един са човечни или един голям процент от тях, не са.Таки написа:Тъй като написалият това е (и) наш форумен член, аз го питам дали той е без интелект и с вероятност 99.9% да бъде човечен, или гад с интелект и вероятност 0.1% да бъде човечен..Няма по-големи гадове от хората с интелект, от тях 1 на 1000 са човечни, останалите са лекета.
Глас от залата: - What about "гад без интелект и 0% човечен" ?
Колкото това, дали има гадове без интелект с 0 % човечност, сигурно се срещат и такива по нашата земя хубава. Но моите наблюдения са, че простоватите хора, са по-добри от високообразованите.
Ако допуснем че е така, възниква въпросът: защо едни бягат, а други не? Ти, например, защо не бягаш от "интеуигентните" ? Да не би да си по-мауко чувствитеуна ?... и знаете ли от кого избяга, избяга от интеуигентните.
Има уогика, но затова пък интеугентните бягат от мен като дявоуи от тамян.Таки написа:Ако допуснем че е така, възниква въпросът: защо едни бягат, а други не? Ти, например, защо не бягаш от "интеуигентните" ? Да не би да си по-мауко чувствитеуна ?... и знаете ли от кого избяга, избяга от интеуигентните.
Викторе, този "Торбеш" демонстрира колко е трудно за един демократ-менте да се прави непрекъснато на демократ. И как от време на време му избива кафявото под синия камуфлаж. Нека, прочее, препостна тук, в ЕСнаФите, тези "глупости на килограм от живото Ти тегло", които си предложил в Де Зо'ра ...Да не би в ЕСнаФи да Ви е тясно, та публикувате тук ... глупости на килограм от живото Ви тегло?
А на гусин Радев, който поства и болдва цитати от статии на Данаил Крапчев, между които и един от 1930 г. , касаещ гърците...
Гърците може да са добри търговци, но са най-лошите производители. А с търговия назаднала страна като Гърция няма да отиде далече.
... бих му предложил да погледне една таблица на ООН, в която се вижда, че днес "най-лошите производители" произвеждат над 5 пъти по-голям по стойност продукт на глава от "по-добрите" : 28000 US$ срещу 5200 US$. И ако ще за това да са виновни КПСС, БКП, БСП, ДПС, "Гоце" и проче, отношението 5:1 представя в комична светлина всеки, който се включва, макар и с кратко соло, в срамния анти-гръцки хор, който е запял напоследък пред политически нечистоплътни десни аудитории.
Данните на ООН: http://hdrstats.undp.org/en/indicators/152.html
Забележете, че за Израел, образец зa мнозина наоколо, съответната стойност е 22800 US$ - значително по-ниска от тази на "мързеливите гърци".
Таки, здравей.
Даниел Денет е един от най-значимите философи днес. Това, което казва, може да мине за глупост само в мозъка на полуграмотно същество, което освен другото вярва, че Земята е на няколко хиляди години. Не знам колко се интересуваш от темата, но горещо бих препоръчал The Origins of Life: From the Birth of Life to the Origin of Language на Maynard Smith и Eörs Szathmáry; имам я в .pdf вариант.
Даниел Денет е един от най-значимите философи днес. Това, което казва, може да мине за глупост само в мозъка на полуграмотно същество, което освен другото вярва, че Земята е на няколко хиляди години. Не знам колко се интересуваш от темата, но горещо бих препоръчал The Origins of Life: From the Birth of Life to the Origin of Language на Maynard Smith и Eörs Szathmáry; имам я в .pdf вариант.
Здравей, Викторе.
Щом я препоръчваш горещо, нека хвърлим един поглед ..Не знам колко се интересуваш от темата, но горещо бих препоръчал The Origins of Life: From the Birth of Life to the Origin of Language на Maynard Smith и Eörs Szathmáry; имам я в .pdf вариант (Виктор).
Колкото и да беснеят някои легионерски полицаи, по-високият стандарт на Гърция спрямо Израел се посочва и от ЦРУ. GDP per capita (PPP US$) : Greece - 32100 , Israel - 28400. Разлика от 13% в полза на Гърция.
Данните на ЦРУ
Надявам се, че полицаите ще проявят малко по-голямо уважение към данните на колегите си от САЩ.
Данните на ЦРУ
Надявам се, че полицаите ще проявят малко по-голямо уважение към данните на колегите си от САЩ.
От данните на ЦРУ се вижда също, че през 2009 г. Гърция е била много близко до средния GDP per capita (PPP US$) на ЕС, а сред страните със стойност САМО ДО 10% по-висока от гръцката фигурират Япония, Франция, Испания, Германия, Финландия и Великобритания.
А Италия? ПОД Гърция. Както Южна Корея, Нова Зеландия, вече споменатият Израел и мнооого други страни.
Данните на ЦРУ
А Италия? ПОД Гърция. Както Южна Корея, Нова Зеландия, вече споменатият Израел и мнооого други страни.
Данните на ЦРУ
наистина нищо не съживява един умрял форум, както взаимното напомпване между двама лузъри...
стига бе, това е такъв хубав зеленчук..
впрочем, като стана дума за книги, тази хвалил ли съм я:
впрочем, като стана дума за книги, тази хвалил ли съм я:
Много са ти хубави патладжаните, Маестро, много чорбаджийски! А знаеш ли, че те могат и да говорят? Аз мисля да използвам този радостен факт за известно време. Докато ги опържеш или ги сготвиш на имам баялдъ.
Към компанията се присъединява и патладжан Петър, ужасно загрижен ...
... след което патладжаните запяват в хор:
... след което патладжаните запяват в хор:
Помощ, граждани! написа:стига бе, това е такъв хубав зеленчук..
Добрo попадение на Маестрото - много забавно е да гледа човек изпадналите в комична ситуация патладжани, изживяващи се като някаква сметана или крем на нещо си, папагалски да цитират икономически дани и показатели, от които очевидно разбират толкова, колкото котето на съседката Ренате, ръсещи тюрлю-гювечи от рода ГДП=доход на калпак - вместо да си налягат парцалите там където им приляга - да речем при евтините криминалните романчета, дадени им по роднинска линия от разни куми и кумички...
Най- ми харесва стръвта, с която тези десни изроди "бранят" Израел, като че ли им е Милата Родина.. А фактът си е факт: според CIA, Израел произвежда по-малко продукт на глава от Гърция (GDP per capita, PPP US$) . В което няма нищо страшно - все някои страни са по-напред, а други - по-назад. За 2010 г. Гърция със сигурност ще слезе някои стъпала надолу в класацията, тъй като строгите антикризисни мерки са довели до намаляване на производството в много отрасли.
Нека патладжаните и техните остатъчни добичета се зарадват отново на картинката на CIA:
Данните на ЦРУ
Нека патладжаните и техните остатъчни добичета се зарадват отново на картинката на CIA:
Данните на ЦРУ
Още една интересна картинка, основана на данни от CIA World Factbook
Източник:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html
В източника четем:
This entry gives the total public and private debt owed to nonresidents repayable in internationally accepted currencies, goods, or services. These figures are calculated on an exchange rate basis, i.e., not in purchasing power parity (PPP) terms.
Данните за различните страни се делят на населението им:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population
с цел да получим The total public and private debt per capita. Избрал съм редица европейски страни. Не търсете Гърция на челните места - тя е на едно от най-задните. Естествено, това не намалява проблема й, който е съчетание на висок държавен дълг и високо "недоверие" на "пазарите" (в известна степен дирижирано, затуй и кавичките), поради което на гръцкото правителство се предлагат (все-още) заеми с много по-голяма лихва, отколкото на други правителства. Но картинката напълно отговаря на въпроса "кой колко е задлъжнял" в Европа, по начин съвсем различен от свинщините, които ръсят остатъчните легионери пред топлите, влажни погледи на остатъчните си добичета.
Източник:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html
В източника четем:
This entry gives the total public and private debt owed to nonresidents repayable in internationally accepted currencies, goods, or services. These figures are calculated on an exchange rate basis, i.e., not in purchasing power parity (PPP) terms.
Данните за различните страни се делят на населението им:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population
с цел да получим The total public and private debt per capita. Избрал съм редица европейски страни. Не търсете Гърция на челните места - тя е на едно от най-задните. Естествено, това не намалява проблема й, който е съчетание на висок държавен дълг и високо "недоверие" на "пазарите" (в известна степен дирижирано, затуй и кавичките), поради което на гръцкото правителство се предлагат (все-още) заеми с много по-голяма лихва, отколкото на други правителства. Но картинката напълно отговаря на въпроса "кой колко е задлъжнял" в Европа, по начин съвсем различен от свинщините, които ръсят остатъчните легионери пред топлите, влажни погледи на остатъчните си добичета.
Таки, еи ти ги и „разделно„...макар и Виктор да е прав!
Uploaded with ImageShack.us
Страница 35 от 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Страница 35 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите