Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 5 от 38
Страница 5 от 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Таки написа:
А защо са "видиотени"? Защото гледат с топли, влажни, кравешки погледи как една шепа медиапулски прасета клеветят и обиждат техните съмишленици - сините на ЕСФ! Виктор, теб, Жови, Логик, Чочо, Лаик, Агата ...
Когато най-прости, сияйно очевидни неща се оказват "сложни" и "заплетени", тогава има нещо много гнило в синьото датско королевство ..
Логик не е нито син, нито десен.
1. Привържениците на зелените партии в цяла Европа се леви.
2. Членовете на политическите кабинети на либерални министри не могат да бъдат десни.
Това е и елементарно и....логично, но нали Ригас е фен на цит. "добиченето" - трябва да цит. "добичи".
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
Привържениците на зелените партии в цяла Европа се леви.
Ти недей да гледаш другаде как е, в България не само зелените са десни, но и БСП и сателитите й са е дясни! Ферас, ако си мислиш, че Каракачанов Ал. и Томов Ал. са от левите, значи някой неправилно те е информирал.
Логик жъне каквото е посял. След като той решаваше кои са десни и кои не, сега други решават дали той е десен или не.
Накратко: нещастна и ненормална десница ...
Нормалните десници се борят с други партии да изкарат свестните хората свои. Ненормалната се бори за да изкара свестните си хора чужди!
Накратко: нещастна и ненормална десница ...
Нормалните десници се борят с други партии да изкарат свестните хората свои. Ненормалната се бори за да изкара свестните си хора чужди!
Моля моля ... Аз поне съм си пуснал и Рахманинов!нормалните хора в събота ....
Един - наистина отпадък от една истинска клоака, доказващ, че авторът - отдавна е ... past it !
Оставям настрана първият параграф - той говори тонове за автора си. Трудно ми е обаче да отмина следващата ... прашница. Човек трябва да е напълно оглупял, за да твърди, че модерацията е довела до нещо по-добро в МпФ, след като и за слепите е видно, че това място е превърнато в отдушник за 2-3 фрустрирани самотници. Още по-необясним обаче е факта, че след като там благополучно са се оттървали от долуописаните, същите фрустрирани и злобни човечета - начело с автора - прекарват основната част от времето си следейки и коментирайки какво става в "клоката" на тези, от които са се спасили.
Абе жалка работа
-------------------------------------------------------
Оставям настрана първият параграф - той говори тонове за автора си. Трудно ми е обаче да отмина следващата ... прашница. Човек трябва да е напълно оглупял, за да твърди, че модерацията е довела до нещо по-добро в МпФ, след като и за слепите е видно, че това място е превърнато в отдушник за 2-3 фрустрирани самотници. Още по-необясним обаче е факта, че след като там благополучно са се оттървали от долуописаните, същите фрустрирани и злобни човечета - начело с автора - прекарват основната част от времето си следейки и коментирайки какво става в "клоката" на тези, от които са се спасили.
Абе жалка работа
-------------------------------------------------------
Eagle написа:Той? ГовнярКо да посегне на ментора си Тиктакидис? Не е за вярване.
Само ако Кънчо и Андрей му отпуснат 30 сребърни рубли. Или гратис
-- ако партията с главно "П" пожелае.
А Боян никога не е проявявал интерес към модерирането -- общоизвестно
е, че той винаги е бил против модерацията. И не е бил прав -- без модерация
досега тук още щяха да вилнеят петимата от РМС начело с византийския
лицемер, парнаджийски плъхове, гагаузки комплексари, червени гъдуларки
и бургаско-баварски истерични климактерички.
Чочо, медицински погледнато, цитираното си е чист призив към хоспитализация на Калчев.
Нека не забравяме обаче, че според твърденията на Ферас, Калчев е бил избор на Иван Атанасов - Чосич. За да знаем на кого да бъде връчена сметката за лечението.
Нека не забравяме обаче, че според твърденията на Ферас, Калчев е бил избор на Иван Атанасов - Чосич. За да знаем на кого да бъде връчена сметката за лечението.
Таки написа:Извинявай, Маруся, но не разбирам защо си кривиш душата..И такива има. Доколкото са "сини"
Не е ли Ветровете син?
Не е ли синя Хайспирит?
Не е ли син Олас?
Нима не е синя Белла?
Предпочитам Мара. Много проруски ми звучи. Но ако ти харесва, ще го преглътна. Да сини са. Но аз далеч нямах тях предвид. И ти го знаеш, но се опитваш да ме въвлечеш в коментари за тяхното присъствие (или отсъствие ако питаш мен) в онзи форум.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Чочо, медицински погледнато, цитираното си е чист призив към хоспитализация на Калчев.
Rigas,
Престани да лъжеш, да мажеш и да цапаш.
В постинг отпреди седмица или две ти обясних, че Николай Калчев беше избор не само на Чосич. Разбира се, Чосич имаше последната дума, но той се допита до форумистите. В телефонен разговор с мен аз му препоръчах Eagle за модератор. Далеч съм от мисълта, че Чосич се е съветвал само с мен. Както писах някъде тук из форума, в същия разговор му препоръчах да прекъсне и твоя достъп до Mediapool. С голяма вероятност и в тази препоръка не съм бил единствен.
Решенията, които се взеха онова лято или есен, бяха колективни, а не индивидуални.
P.S. Нямам много време, но ще се опитам да видя за какво друго си излигал в постингите си тия два дни.
Последната промяна е направена от pheras на Нед 21 Фев 2010, 14:38; мнението е било променяно общо 1 път
Мара, само Мара. Маруся беше .. лирическо отклонение.Предпочитам Мара. Много проруски ми звучи. Но ако ти харесва, ще го преглътна. Да сини са. Но аз далеч нямах тях предвид. И ти го знаеш, но се опитваш да ме въвлечеш в коментари за тяхното присъствие (или отсъствие ако питаш мен) в онзи форум.
Та така, не виждам защо да не се опитвам да те въвлека в коментари за тези дами и господа. Те какво са, свещени крави, не подлежащи на коментари? 'Отсъствие' или мълчаливо присъствие е едно и също, в случая. Те са си там, за разлика от Една Жена или Ния, които наистина отсъстват, или Реалистка, която присъства яко. Те всеки ден четат неописуеми обиди и клевети за много от нас тук. Включително и за свои политически съмишленици. Как не се намери поне един или една да изкаже някакво публично възражение? Възражения по пощата може да има, но ако това беше нормалният начин, нямаше да му викаме "Форум", а "Пощенска палата".
Тук не е така. Тук с мен полемизират Реалистка, Ферас, Радомир, Логик, Апостолът, Малакай, USSR, пък и аз с тях. Жовина със Соня, Надя с някои и някои с нея, някои с Боабаб поради ГЕРБ и той - с тях и т.н. и т.н. Какво общо има тази картина с тоталитарното мълчание на споменатите от мен в МпФ? Та ако ня нямаше там Реалистка, човек щеше да си помисли, че се намира в Църква, а не във форум!
Глас от залата: - Тъй тъй, в църква, ама с откачил поп на амвона!
След малко тук ще последват копия от две писма на Ферас до мен, касаещи темата.Rigas,
Престани да лъжеш, да мажеш и да цапаш.
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:10; мнението е било променяно общо 1 път
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:06; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:
Та така, не виждам защо да не се опитвам да те въвлека в коментари за тези дами и господа. Те какво са, свещени крави, не подлежащи на коментари?
Нищо лошо няма в това да се опитваш да ме въвлечеш в коментари. Просто тези хора отдавна са напуснали за мен форумната сцена. Дали наистина четат всички обидни квалификации не можем да бъдем сигурни. Липсата на отговор от тяхна страна може да е по две причини. Или не четат защото отдавна не намират нищо ново в квалификациите или четат, но мълчанието им ясно показва, че не желаят да бъдат част от тази страна на форума. Това е тяхната мълчалива позиция и аз просто я уважавам. Щом те не си позволяват да ме коментират, за мен е неетично и аз да го правя. Не се нуждая от тяхната защита. Има личности на които никой не е в състояние да затвори устите. Ми да плямпат тогава. Явно това им носи някакво вътрешно удовлетворение.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:06; мнението е било променяно общо 2 пъти
Момчето ми, виждам, че нямаш топки дори колкото тези на една твоя колежка от Нюропол.. Та да си признаеш авторството..
Ферас, ти наистина ли вярваш, че някой ще ти се върже на анонса?!pheras написа:[
Доста плоска лъжа, Таки
Виждам, че използваш интересен похват. Вкарваш еврейски елемент, за да може Йигъл и Боян Д. да повярват, че аз съм авторът. Мисля, че те са доста по-интелигентни от твоето ниво на инсинуация.
Оценявам обаче опита ти по достойнство. Бил си полезен някога
P.S. Впрочем ето ти материал за криминалистични подобрения - аз обикновено изписвам ника на Николай Калчев на латиница и доста рядко на кирилица. Има върху какво да работиш.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
За да ги има, са необходими някои други предпоставки, така да се каже В случая момчето не е виновно, така че нека бъдем снизходителниТаки написа:Момчето ми, виждам, че нямаш топки дори колкото тези на една твоя колежка от Нюропол.. Та да си признаеш авторството..
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:06; мнението е било променяно общо 1 път
Имайки предвид изказването на Ферас, че нормалните хора не висят по форумите през почивните дни, и като гледам що народ висим на панела (барабар с Ферас), започвам да се замислям, дали ЕСФ не е някакъв виртуален психодиспансер без джурен персонал обаче
Ферасик, преди две години ти сподели с мен една чудесна идея. Защо не я приложиш за малко и сега? Хем ще си починеш, хем няма да се резилиш повече..
Вярно ли е че Първанов бил тамплиер? Ако е вярно човек би могъл да си обясни дружбата му с Боян.
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:05; мнението е било променяно общо 1 път
Въобще не му обръщайте внимание на това момченце, нека си ръси простотиите. Ригас бил първопричина на всички интриги в оня форум. Дрън-дрън!
Последната промяна е направена от Надя на Нед 21 Фев 2010, 15:24; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 5 от 38 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38
Страница 5 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите