Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 8 от 38
Страница 8 от 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
.nikiforov написа:а най-смешното ,че му дали стая с ДВОЙНО легло
Амче, на чувек с двойно гражданство ква да МУ дадат? Как я мислиш, да си от дребен(грешка ДРЕВЕН) севлиевски род , и да си гражданин на билейска държава кви'ли са МУ претенциит? Тцтцтц ...евала на чувека.
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
pheras написа:
Astronomy,
Я върви на майната със съветите си![i]
Милен доста свали гарда като позволи на гъзлето-презвитер да дава команди. Сигурно е нямал време....
Ем не те изтриха, ем ти преиначиха постинга, душке.. Нямаш късмет с тези Админи, никой не иска да те изгони, та да те героизира. Но аз имам идея:Преди да ме изтрият във форума "Де-зората", да си запазя последния постинг.
Записваш се във форума на авера си Ринката, и след един ден той те прогонва поръчково, с гръм и трясък! После пристигаш тук, за да ти бъде присъдено званието АБПФК ( Против Фекалиите и Клоаките )
Хайде до после, че отивам на забастовка!
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:49; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
pheras написа:Таки написа:
Ем не те изтриха, ем ти преиначиха постинга, душке.. Нямаш късмет с тези Админи, никой не иска да те изгони, та да те героизира. Но аз имам идея:
Записваш се във форума на авера си Ринката, и след един ден той те прогонва поръчково, с гръм и трясък! После пристигаш тук, за да ти бъде присъдено званието АБПФК ( Против Фекалиите и Клоаките )
Хайде до после, че отивам на забастовка!
Rigas,
Ти ще поискаш ли като Милен КомДос да направи проверка и за теб ? Или се страхуваш за пенсията в Гръчко, Ригасюшка?
Няма страшно - на възраст си, че да те тикат в кауша за измяна, а след тая криза и без това няма да изплащат пенсии.
Виж, градският партиен архив е вече отворен и запознати казват, че също бил страшно интересен. Ще трябва да се иде...
Алефчо, както задаваш така въпроса се искушавам да те питам:
-Ти страхуваш ли се от МОСАД или ХАМАС ?????
Шегички драги ......
Кибик Блаже
blag009-
Феруся, стига с тази КомДос.. Няма да стане, душке, за което много съжалявам и завиждам..
Защо ли? Ами като гледам каква радост е настъпила в Де Зората, след признанията на Милен.. Сигурно дори когато се е женил чилякът, не са го прегръщали и целували толкова! Бих искал и аз така, ама на - не се е погрижила за мен народната власт. А сега е вече късно..
Или .. я чакай .. Имам един познат в руското посолство. Да взема да го питам, дали не може да ме уре'ди.. За малко де. След един месец си признавам, с публикации в "Гласoве", "Медиапул", при Едвин и другаде, та ела после да видиш как тук застават на опашка, с букети в ръце, за да ме прегръщат и целуват съфорумците...
Защо ли? Ами като гледам каква радост е настъпила в Де Зората, след признанията на Милен.. Сигурно дори когато се е женил чилякът, не са го прегръщали и целували толкова! Бих искал и аз така, ама на - не се е погрижила за мен народната власт. А сега е вече късно..
Или .. я чакай .. Имам един познат в руското посолство. Да взема да го питам, дали не може да ме уре'ди.. За малко де. След един месец си признавам, с публикации в "Гласoве", "Медиапул", при Едвин и другаде, та ела после да видиш как тук застават на опашка, с букети в ръце, за да ме прегръщат и целуват съфорумците...
Президентска мини-"Носталгия"
- Дамянов, вярно ли е, че утре стачкуваш?
- Вярно е, г-н Президент!
- Боя се, че това ще ти струва скъпо..
- Защо, г-н Президент..? Та това ще бъде събитие на годината, ще влезе в "Гинес"!
- Я ми обясни защо.
- Ами, ще бъда единственият държавен наемник в РБ, който е стачкувал през 2010-а година!
- Мдаа.. Това ще е един добър повод да се разчуе страната ни.
- А Вие, като социален Президент, няма да ме санкционирате!
- С което ще ми се повиши рейтингът, нали?
- Yes, Sir!
- Умното си е умно, добре ме посъветваха от (не се чете). Хайде, стачкувай утре, а аз ще ти отпусна специална стачна надбавка.
- Благодаря Ви, г-н Президент! А мога ли утре да скандирам и някои лозунги?
- Например?
- Например, "Гоцето е сapo di tutti capi!"
- Не мислиш ли, че ще се получи прекалено социално?
- В известен смисъл - да .. Ще пристигнат Кокинов, Велчев, различни канали ..
- Ами .. хайде да опитаме. Ако пък нещо тръгне накриво, вдигам червения телефон на Бойко ..
- Точно така! И той вдига другите телефони..
- Deal, Дамянов! Ще отложа срещата с англоезичните посланици. Дерзай в борбата!
- Рот Фронт, другарю Президент!
- Дамянов, вярно ли е, че утре стачкуваш?
- Вярно е, г-н Президент!
- Боя се, че това ще ти струва скъпо..
- Защо, г-н Президент..? Та това ще бъде събитие на годината, ще влезе в "Гинес"!
- Я ми обясни защо.
- Ами, ще бъда единственият държавен наемник в РБ, който е стачкувал през 2010-а година!
- Мдаа.. Това ще е един добър повод да се разчуе страната ни.
- А Вие, като социален Президент, няма да ме санкционирате!
- С което ще ми се повиши рейтингът, нали?
- Yes, Sir!
- Умното си е умно, добре ме посъветваха от (не се чете). Хайде, стачкувай утре, а аз ще ти отпусна специална стачна надбавка.
- Благодаря Ви, г-н Президент! А мога ли утре да скандирам и някои лозунги?
- Например?
- Например, "Гоцето е сapo di tutti capi!"
- Не мислиш ли, че ще се получи прекалено социално?
- В известен смисъл - да .. Ще пристигнат Кокинов, Велчев, различни канали ..
- Ами .. хайде да опитаме. Ако пък нещо тръгне накриво, вдигам червения телефон на Бойко ..
- Точно така! И той вдига другите телефони..
- Deal, Дамянов! Ще отложа срещата с англоезичните посланици. Дерзай в борбата!
- Рот Фронт, другарю Президент!
Таки написа:Феруся, стига с тази КомДос.. Няма да стане, душке, за което много съжалявам и завиждам..
Лелеее Ригас кво съм пропуснал.Гей-парад или що? Дай линкове.
Кибик Блаже
blag009-
Благ, търся, ама не намирам къде съм описал случая и съм дал линк. Ако някой от колегите помни, нека помогне на Благ!Лелеее Ригас кво съм пропуснал.Гей-парад или що? Дай линкове.
Кибик Блаже
Благ, намерих линка:
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,4.msg31261.html#msg31261
Но нещата са май изтрити или преместени ... Ето оригиналният ми постинг по въпроса:
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t247-405.htm#51649
Но нещата са май изтрити или преместени ... Ето оригиналният ми постинг по въпроса:
и това ако не е смехурщина - небезизвестният чосич , "открива инфо " за "Бивш министър прави нов пенсионен фонд
Димитър Калчев и Теодор Дечев излизат на пазара с швейцарски капитали"
и пространсвено обяснява кой е първия ....
който почина преди -година -две ....
и накрая заключава :"Пак казвам - време е политиците да се научат да разкриват информация. А ние ... да я намираме навреме."
не бих те наел за нищо на света танасов !
Димитър Калчев и Теодор Дечев излизат на пазара с швейцарски капитали"
и пространсвено обяснява кой е първия ....
който почина преди -година -две ....
и накрая заключава :"Пак казвам - време е политиците да се научат да разкриват информация. А ние ... да я намираме навреме."
не бих те наел за нищо на света танасов !
Таки написа:Благ, намерих линка:
Господи, Таки това ми напомня за омекналите КОЛЕНЕ на Боенчик, когато гуворел с един чиляк на тема вебровка!!!
Но Таки за мен не е важно кой кой е ? Например един малко известен факт е , че Гамал Абдел Насър първият президент на Египет е бил агент на службите на Англия. Това не E пречка, да бъде най-гулемият враг на Англия и т.н.
Или още по-далечен пример, ако Галилей беше жив и живееше в България, след 10 ноември ЩЕ ШЕ ЛИ да е най-гулемият агент на ДС?
Такива ми ти работи Таки!!!
Лелееееее... наистина течениета пуд Ламанша е десно!
Кибик Блаже
blag009-
Благ, открих материалите тук:
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,1186.msg31261.html#msg31261
Много са интересни реакциите на основния постинг - изповед.
Господи, прочетох "Изповед на грешнава МиленЧа" и ще повервам че се е "РАЗКАЯЛ" при положение , че МИ се извини за ГАДОСТИТЕ които наговори по мой адрес във форума на мееепууул!!!!! Но най-смешното твърдението беше , че първо съм генерал от полицията, или най-малко подполковник от службите!!!! Колкото до гадорийките, подигравките, оплювките по мен...кво да окна ... чикиджийска работа на един болен мозък.
Но доколкото съм МУ чел и по-ранншната биография, къде е започнал да учи "Пътно строителство" тук или в ГДР ? Още тогава не получих отговор на елементарното ми въпросче "След като и един ден не си работил като пътен инженер, за КАКВО ВИСШЕ ОБРУЗАВОНИЕ ми говориш изобщО" и т.н.?
Абе д-р Зорге ряпа да яде пред нашите чикиджии ... грешка ченгета!!!!
Блаже винаги казва "По вонята ще ГИ познаеге...смърдЪт"!!! Какъвто е Миленча, такъв е Калчева и Боенчика смърдЪт яко!!!
Кибик Блаже
Но доколкото съм МУ чел и по-ранншната биография, къде е започнал да учи "Пътно строителство" тук или в ГДР ? Още тогава не получих отговор на елементарното ми въпросче "След като и един ден не си работил като пътен инженер, за КАКВО ВИСШЕ ОБРУЗАВОНИЕ ми говориш изобщО" и т.н.?
Абе д-р Зорге ряпа да яде пред нашите чикиджии ... грешка ченгета!!!!
Блаже винаги казва "По вонята ще ГИ познаеге...смърдЪт"!!! Какъвто е Миленча, такъв е Калчева и Боенчика смърдЪт яко!!!
Кибик Блаже
blag009-
Но за мен най-тъпото беше да чета "бисерите" на гуджа Цвета Трифонова и бозата "СТЕНА НА ПОЗОРА – СТЕНА НА ПЛАЧА"!?
Само едно въпросче за протокола:
-Ако чувек иска да посети САЩ ,трябва да си извади нов паспорт с как беше... "биометрични" параметри лелеее...Пристигайки там, при 80 % от случаите взимаш карта за електронно плащане, карта за метро и град-транспорт и т.н. Все някакви електрони карти, които с помоща на компютър се проследяват, ДОРИ когато с в платен кенеф...дата, час, минута и секунда ... е това какво е? "1984" ряпа да яде!!!! Какво ще кажете за сегашният тотален контрол в демократичните страни ... Цвети?
Но пак се обръщам към Милен Радев с апел, да каже с думи прости нещо от рода:
-Извинявай "Медиапоол", за болшевишката цензура! Извинявай Блаже, всеки е грешен! Спрямо теб, моите ДЕЛА не бяха християнски!
Кибик Блаже
Само едно въпросче за протокола:
-Ако чувек иска да посети САЩ ,трябва да си извади нов паспорт с как беше... "биометрични" параметри лелеее...Пристигайки там, при 80 % от случаите взимаш карта за електронно плащане, карта за метро и град-транспорт и т.н. Все някакви електрони карти, които с помоща на компютър се проследяват, ДОРИ когато с в платен кенеф...дата, час, минута и секунда ... е това какво е? "1984" ряпа да яде!!!! Какво ще кажете за сегашният тотален контрол в демократичните страни ... Цвети?
Но пак се обръщам към Милен Радев с апел, да каже с думи прости нещо от рода:
-Извинявай "Медиапоол", за болшевишката цензура! Извинявай Блаже, всеки е грешен! Спрямо теб, моите ДЕЛА не бяха християнски!
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:Благ, открих материалите тук:
мда...
а що клетви и обиди отнесох като си направих майтап в Мпф с едно "картонче".....
komarKo написа:Таки написа:Благ, открих материалите тук:
мда...
а що клетви и обиди отнесох като си направих майтап в Мпф с едно "картонче".....
Не се притеснявай! Глей Бат Бойко що хули понесе и въпреки това е душица.
Boabab написа:komarKo написа:Таки написа:Благ, открих материалите тук:
мда...
Не се притеснявай! Глей Бат Бойко що хули понесе и въпреки това е душица.
притеснявам се...
без да ща, на майтап, съм чу бръкнал в раната на човека...
ама да си беше написал признанието ТОГАВА !!!
Абе не знам защо, обаче човек като прочете постингите и му става доста смешно. Почти всеки, който познавам може да мине за дисидент на крехката база на която се стъпва.
malakai- Брой мнения : 144
Registration date : 24.02.2010
komarKo написа:
мда...
вярно , бях забравил ...особено активна беше пасивната танасита ....
ще почакаме!
През сълзи
Ама моля ви се! Чета и плача! През сълзи прозирам, че и други четат и плачат. Представям си, отново през сълзи, ако бях ченге, ченге като Пишурката, колко радост и очарование щях да събера около себе си. Та и някоя любовница можеше да се завърти! Ама като не съм бил ченге? Само си мисля, тия - "етичните" ченгета, що не си признаха прегрешенията преди 20 години? Или поне преди 10? Че и на 5 бих кандисал. Няма да се пазаря. А сега, като им стигна водата до брадичката, взеха да признават. И възторженото блато се прехласва, та ще се задави чак! А други, също толкова чистосърдечно разкаяли се, ги плюе. Баси, каква бълвоч!Таки написа:Много са интересни реакциите на основния постинг - изповед.
Веселата (според мен) страна на медала съм я описал тук:
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t247-405.htm#51659
Но има и една сериозна, която не може да бъде отмината с майтапи и/или анатеми:
1. Приемаме ли, че подобно на класическото Правосъдие, моралната присъда трябва да бъде градирана според деянията, а не стандартизирана?
2. Приемаме ли, че подобно на класическото Правосъдие, подложилият се на морална присъда може да се позове на покаяние делом и на дейност в полза на демокрацията?
Догматичните отговори са отдавна известни:
1. Не! За мен няма "малки" и "големи" услуги на ДС!
2. Не! Нищо не може да изкупи вината на един агент на ДС!
Но дали тези отговори са най-добрите, най-справедливите?
В този смисъл, независимо от контекста, в който се разглеждат тези въпроси в Де Зората, дискусията там е интересна. Поне по-интересна от липсата на такава или замяната й с , , и прочее...
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f3/topic-t247-405.htm#51659
Но има и една сериозна, която не може да бъде отмината с майтапи и/или анатеми:
1. Приемаме ли, че подобно на класическото Правосъдие, моралната присъда трябва да бъде градирана според деянията, а не стандартизирана?
2. Приемаме ли, че подобно на класическото Правосъдие, подложилият се на морална присъда може да се позове на покаяние делом и на дейност в полза на демокрацията?
Догматичните отговори са отдавна известни:
1. Не! За мен няма "малки" и "големи" услуги на ДС!
2. Не! Нищо не може да изкупи вината на един агент на ДС!
Но дали тези отговори са най-добрите, най-справедливите?
В този смисъл, независимо от контекста, в който се разглеждат тези въпроси в Де Зората, дискусията там е интересна. Поне по-интересна от липсата на такава или замяната й с , , и прочее...
nikiforov написа:
вярно , бях забравил ...особено активна беше пасивната танасита ....
ще почакаме!
ще има да чакаш...
Чл. 32. (1) Не се разкриват и публично оповестяват документи, чието разкриване или публично оповестяване би увредило интересите на Република България в международните отношения или би създало сериозна опасност за живота на дадено лице.
(2) За да не бъде разкрит или публично оповестен документ, съответната служба за сигурност внася мотивирано предложение в комисията. Комисията се произнася с решение, което е окончателно и не подлежи на обжалване.
Всекиму според деянията!
Драги Таки, пазил ме Господ от въздаване на правосъдие по досиетата! Няколко пъти съм писал на тая тема, единият път беше доста подробно по казуса Вера Метофчиева - Георги Данаилов. В общи линии се придържам към цитирания принцип, но с едно важно уточнение, което сигурно и ти би приел: присъдата трябва да е стандартизирана по отношение на деянията. Казано на технически език, да е калибрована. Аз не се наемам да съдя агентите само според присъствието им в публикувани списъци. Бих го направил, ако прочета донесенията им, които най-вероятно са достъпни, но няма да се занимавам с това. Сигурно много от донесенията са престъпни, други са смешни тарикатлъци, трети са старателно подготвени клевети, но за щастие не са нанесли щети... Затова казвам - преценката и присъдата могат да дойдат само след проучване на документите и то в конкретния случай. Аз не притежавам достатъчно информация, но информацията не я притежават и всички ония, които анатемосват едни, а олигавят със сълзите и целувките си други! Именно тяхната реакция не е стандартизирана и с това те са ми жалки.Таки написа:Приемаме ли, че подобно на класическото Правосъдие, моралната присъда трябва да бъде градирана според деянията, а не стандартизирана?
Страница 8 от 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Страница 8 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите