Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 10 от 38
Страница 10 от 38 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Нюансът ти е напълно ясен, но той е извън контекста на моята забележка към Михайлова. Аз не съм синьо медиапулско прасе, та да отричам и осмивам достойнствата на моите опоненти. Не съм отричал нито кадърността на Дамянов като преводач, или на Хайспирит като лекарка, нито на Реалистка като химик! Далеч от мен тази свинщина!
Да, ти не си отрекъл достойнствата на Логик като математик, но си намекнал, че не това е толкова важно, а неговите други качества, моралът му, общата му култура и вероятно други неща. Е, за мен е важно всичко и аз поставям научната реализация на моите приятели не по-ниско, като достойнство, от техните "човешки качества". Ако пък говорим за някакви етични нищожества, те не са мои приятели, така че конфликт на съвестта не възниква!
Да, ти не си отрекъл достойнствата на Логик като математик, но си намекнал, че не това е толкова важно, а неговите други качества, моралът му, общата му култура и вероятно други неща. Е, за мен е важно всичко и аз поставям научната реализация на моите приятели не по-ниско, като достойнство, от техните "човешки качества". Ако пък говорим за някакви етични нищожества, те не са мои приятели, така че конфликт на съвестта не възниква!
jovina написа:Само дето ринката е такъв гьон сурат, че едва ли ще има някакъв ефект от емването ... само игнор на подобно дебелокожоТаки написа:Лелеее ... как Реалистка е емнала Ринката ..
.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Епитафия върху надгрoбния камък на бившият вече форум на МП
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
MARRI_ANA:
Леле в какво се е превърнал този форум.Някога четях с удоволствие.
Жалки сте !
Маестро, аз се постарах малко повече за качеството, но поздравът ми към легионерчетата е не по-малко кордиален от твоя! За разлика от теб, аз присъствувам в салюта като сенчесто отражение.кофти качество ама от сърДце
Абе .. медиапулците цена нямат! Не стига че са първенци в гостуването тук, но вече ни пращат и членове:
Мога да ти препоръчам едно място, където за коментари като горните ще те приемат с отворени обятия.
Но тук Боянчо не е познал. Аз ще откажа категорично регистрирането на мадам MARRI_ANA в ЕСФ. Защо - това ще обясня само на Модератора. Така че не се абете да отваряте обятия.
Мога да ти препоръчам едно място, където за коментари като горните ще те приемат с отворени обятия.
Но тук Боянчо не е познал. Аз ще откажа категорично регистрирането на мадам MARRI_ANA в ЕСФ. Защо - това ще обясня само на Модератора. Така че не се абете да отваряте обятия.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 02 Мар 2010, 11:33; мнението е било променяно общо 1 път
Гъз е κώλος (ко'лос) , а гъзле е κωλάκος (кола'кос, м.р.) или κωλάκι (кола'ки, ср.р.).Ригас, можеш ли да ми обадиш как се казва / пише / гъзле на гръцки?
По този повод напомням гранд-гафа на синия посланик Кирил Топалов, който, в рамките на една лекция пред изискано атинско общество, изнесена на гръцки, казал, че "Вазов е един гъз на българската литература". Искал да каже "колос" и каза "κώλος", вместо "κολοσσός" ..
Таки написа:Абе .. медиапулците цена нямат! Не стига че са първенци в гостуването тук, но вече ни пращат и членове:
Тя пък щото се затичала тъдява
--------------------------------------------
A иначе Дамянов never fails да изглежда трагикомично - те останали трима на кръст да се прескачат след колосалните модераторски успехи на журналиста, ама мнозинство...
Ник, аз вярвам на теб, а не на нея. Мисля, че мнозинството съфорумци са на моето мнение. В безсилната си злоба тази личност изглежда трагикомично.
Таки написа:Гъз е κώλος (ко'лос) , а гъзле е κωλάκος (кола'кос, м.р.) или κωλάκι (кола'ки, ср.р.).Ригас, можеш ли да ми обадиш как се казва / пише / гъзле на гръцки?
По този повод напомням гранд-гафа на синия посланик Кирил Топалов, който, в рамките на една лекция пред изискано атинско общество, изнесена на гръцки, казал, че "Вазов е един гъз на българската литература". Искал да каже "колос" и каза "κώλος", вместо "κολοσσός" ..
Значи - CPX Гъзлето Колос или Колосалното Гъзле....Много добра стана....
Ако не се подчертае американската афилиация на колоса, все-едно че не се казва нищо.. СРХ е един републикански колос ..Значи - CPX Гъзлето Колос или Колосалното Гъзле....Много добра стана....
Комарски , сещаш ли се от раз ,
защо гоцевата преводачка поства една и съща скулптура ,
когато реши да ме "Убижда " ?
защо гоцевата преводачка поства една и съща скулптура ,
когато реши да ме "Убижда " ?
Маестро, идея си нямам.
как може да те "Убижда" с нещо, което си създал ?
не го разбирам това...и по-добре
как може да те "Убижда" с нещо, което си създал ?
не го разбирам това...и по-добре
преди доста време , когато "обнародвах " сайтът си , ти спомена ,че тази пластика не ти харесва ...
тъй като , гоцевата преводачка е на севлиевско ниво, вероятно това кое е изкуство и кое не,
го определят такива интелектуални корифеи като кирил аврамов , иво атанасов или бунджулов ,
решила е ,че поствайки тая работа ме засяга
тъй като , гоцевата преводачка е на севлиевско ниво, вероятно това кое е изкуство и кое не,
го определят такива интелектуални корифеи като кирил аврамов , иво атанасов или бунджулов ,
Маестро, заеби ги бесните медиапулски говеда. Даваш ли ми карт-бланш да украся фронтпейджа с твоя пластика по мой избор?
nikiforov написа:....
е, засяга ли те?
Редица ридаещи демократки, в черни тоалети на Christian Lacroix и Givenchy ? Оу Кей !Таки , по-добре сложи нещо във връзка с Трети март !
Започвам с редица чудесни идеи на Армани. Черните тоалети ще ги гледате във връзка с утрешния траурен ден, а белите - за въобще. Защото "Целите в бяло" е една мода, която никога не преминава!
chocho написа:
Тя пък щото се затичала тъдява
Тя е отдавна тук.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Маестро, заеби ги бесните медиапулски говеда. Даваш ли ми карт-бланш да украся фронтпейджа с твоя пластика по мой избор?
Само да не е тази
че ще има спекулации с името
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
две преводачки -двойната лойхенд
"....моите впечатления и от Дянков, и от Трайчо Трайков (с когото се познавам лично от разни пътувания и сме в разумно колегиално-приятелски отношения, вчера отново се засякохме на един ангажимент) са, че са компетентни и сериозни, дясно мислещи мъже...."
уринария :
" От две години и половина един "свободен" форум посвещава 70% от постовете си на нашите работи, при това с изключително обиден тон. В правото на всеки съфорумник е да реагира по един или друг начин, особено пък на клевети и измислици, разпространявани напълно сериозно. "
и само два поста по-долу
" Mari_ana, баталии винаги е имало, но сега те се водят дистанционно. Както и да е, това си е твое мнение.
Впрочем, ето един свеж цитат от най-културния, възпитания, etc, etc. член на ригасовата Клоака:
Дянков е едно политическо недоразумение, научна грешка и човешко нищожество.
sic! "
дистанционен калтак
" От две години и половина един "свободен" форум посвещава 70% от постовете си на нашите работи, при това с изключително обиден тон. В правото на всеки съфорумник е да реагира по един или друг начин, особено пък на клевети и измислици, разпространявани напълно сериозно. "
и само два поста по-долу
" Mari_ana, баталии винаги е имало, но сега те се водят дистанционно. Както и да е, това си е твое мнение.
Впрочем, ето един свеж цитат от най-културния, възпитания, etc, etc. член на ригасовата Клоака:
Дянков е едно политическо недоразумение, научна грешка и човешко нищожество.
sic! "
дистанционен калтак
Не Можете да отговаряте на темите