Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ханчето на бачо Никола 3

+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters

Страница 17 от 38 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Next

Go down

Ханчето на бачо Никола 3 - Page 17 Empty Re: Ханчето на бачо Никола 3

Писане  Таки Вто 30 Мар 2010, 16:52

Таки, по една или друга причина не възнамерявам да им се извинявам.
Би било хубаво да се извиниш, защото обидите към дъщерите на Мара и Хоман (не знам дали е имало и още) не са неща, които минават и заминават.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Registration date : 01.01.2008

http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Писане  ВЕЛЗО Вто 30 Мар 2010, 17:24

Таки написа:Би било хубаво да се извиниш, защото обидите към дъщерите на Мара и Хоман (не знам дали има и още) не са неща, които минават и заминават.

На Хоман, пак по една или друга причина, мога спокойно да поднеса извинения задето я нарекох лезбийка, когато от криворазбрани приятелски чувства отвори голямата уста в унисон с изблиците на Полина, която уличих, че е играла срамната роля на Прасунгер, подкокоросана от Гаджоков по инициатива на Чосич, за да се установи първата модерация. Това е вече в историята.

Впрочем, не съм и знаел, че Хоман има дъщеря Suspect

ВЕЛЗО

Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010

Писане  Надя Вто 30 Мар 2010, 19:28

Какво сега, ще си играем на обидени ли? Нищо не знаете вие, мен колко хора са ме обиждали, сега да взема да им се сърдя на всичките ли? Е, няма да им направя кефа. Който има да ни каже нещо, нека си го казва, колкото повече и различни мнения, толкова по-добре за един форум. Хубаво е обаче всеки да си бъде истински и колкото по-малко преструвки, толкова по-добре за форума. Когато Хоман и нейната дружка Поли ме обиждаха, на никого не му направи впечатление, но когато аз им казах по една думичка, всички техни покровители в един глас викнаха срещу мен. Така е, някои си имат защита, останалите зад борда. Соня и тя ли е сърдита или е прекалено заета? Хич не си правете труда да ме цитирате, ако случайно Соня е сърдита на мен, другите каква вина имат?! Или вече не може и тя да ме понася. Нейна си работа. Neutral
Надя
Надя

Female
Брой мнения : 3898
Registration date : 29.11.2007

http://rksmb.hit.bg/

Писане  nikiforov Вто 30 Мар 2010, 20:08

Надя написа: Хубаво е обаче всеки да си бъде истински и колкото по-малко преструвки, толкова по-добре за форума. Neutral

я ми кажи , какво ти е наистина "истинското" - възрастта, името професия....?
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Registration date : 13.10.2007

http://www.snikiforov.com

Писане  Надя Вто 30 Мар 2010, 20:20

nikiforov написа:
Надя написа: Хубаво е обаче всеки да си бъде истински и колкото по-малко преструвки, толкова по-добре за форума. Neutral

я ми кажи , какво ти е наистина "истинското" - възрастта, името професия....?
Името, а това е достатъчно. Всичко останало е променливо. Smile
Надя
Надя

Female

Писане  nikiforov Вто 30 Мар 2010, 20:32

и имаш "сурат" да даваш оценки - коя била курва , кой бил истински , да имаш и ПРЕТЕНЦИИ ?
какво ли няма в тоя нет !??
nikiforov
nikiforov

Male

Писане  (Бай Вълко) Вто 30 Мар 2010, 20:32

nikiforov написа:
Бай Вълко написа:

Др. Никифоров, не бих казал, че си последователен и това показва появяването ти във форума на медиапулските изроди.
Вярно е, че безплатната реклама, която ти носи тамошният гастрол, вероятно си "струва свещите".

лигльо , аз бях в МП ,много преди "модераторът " фекалчев , другите лекета а и ти ,
тъй ,че примерът ти е ялов като писането и хуморът ти !

"реклама" ! ебати изродът , на тая пикня ли му викаш реклама бе ?

Др. Никифоров, знаем откога пишеш, защо си напуснал първия път, заради кого си бил гонен после, каква модерация/и
и кой модeратор/ си подкрепял и срещу каква после си се обявявал.
Това са били често едни и същи лица. Затова казах, че си непоследователен.

За рекламата - в цитаделата на империaлизма твърдят, че и лошата реклама е реклама. А без хич?

(Бай Вълко)

Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009

Писане  Надя Вто 30 Мар 2010, 20:39

nikiforov написа:и имаш "сурат" да даваш оценки - коя била курва , кой бил истински , да имаш и ПРЕТЕНЦИИ ?
какво ли няма в тоя нет !??
Иначе не бих била истинска. Neutral
Надя
Надя

Female

Писане  nikiforov Вто 30 Мар 2010, 20:40

дундьо , когато в медияпул , бяха всички ,за които аверката ти гоцева сега рИве , ти пишеше по един постинг на седмица ...
от нет клубове
защото НИКОЙ не те бръснеше за слива ,
нещо което се случва и сега в Зората - обръщат ти внимание двама ....да , де !

за разлика от мен , ти си последователен калтак , спрямо И трите пола Razz
да го четне танаска!
nikiforov
nikiforov

Male

Писане  Надя Вто 30 Мар 2010, 20:45

някои хора до обяд са сърдити на себе си, след обяд на целия заобикалящ ги свят! Mad
Надя
Надя

Female

Писане  (Бай Вълко) Вто 30 Мар 2010, 20:47

Грешиш, драги другарю. Поправи си очилата.

Впрочем, за тебе съм и "Реализъм".
Какво общо може да има бай Вълко с Реализма?
Хайде, че ще изпусна мача.

(Бай Вълко)

Писане  nikiforov Вто 30 Мар 2010, 20:49

няма мач в 21часа дундьо , не се прави на мъж
nikiforov
nikiforov

Male

Писане  chocho Вто 30 Мар 2010, 22:47

ВЕЛЗО написа:
chocho написа:Не знаех, че смахнатият лумпен от всички форуми се ебава с форума ?! Със същата достоверност може да се каже, че въшливите улични кучета се "ебават" с мирните граждани, по които лаят.
Razz

Адаш, бас държа че ако се запознаете на живо, ще си допаднете, независимо от класовите разлики pirat

Жоро, аз не съм гнуслив по принцип, но този ще ми дойде в повечко...

А иначе горният "цитат" не е мой...

chocho

Male
Брой мнения : 3595
Registration date : 07.11.2007

http://www.mocho.com

Писане  (Бай Вълко) Сря 31 Мар 2010, 00:15

Надя написа:някои хора до обяд са сърдити на себе си, след обяд на целия заобикалящ ги свят! Mad

А вечер - и на телевизора... Laughing Laughing Laughing

(Бай Вълко)

Писане  (Бай Вълко) Сря 31 Мар 2010, 00:17

nikiforov написа:няма мач в 21часа дундьо , не се прави на мъж

Абе, ти ако не пиеш, др. Никифоров, нормалните фенове си приготвят салатката и ракийката.

(Бай Вълко)

Писане  marapepelia6ka Сря 31 Мар 2010, 10:52

Аз пък никак не се надявам, комунистът Таки някога да поиска
извинение- най-малкото, защото е син на баща си Павлос Критидис.
Останалото, Мара Пепеляшка, е двовен аршин. Докато го има,
дъщеря ти ще бъде онождана, обругавана, обезчестявана от
тези, от които Скатопулос има нужда и държи около себе си,
за да мери с техния аршин написаното във форума на Медиапул:

Не знам кое е двоен аршин любезни ми СРХ : да пишеш във форумът на един комунист и доносник (по ваши обвинения) като мен или да работиш за един комунист и доносник (доказан) като Д. Боян за Георги Първанов. Виждам, че като спра участието си в ЕСФ ликът ми изчезва от твоите колажи. Което е признание, че не аз те интересувам, а ника Марапепеляшка, който е само една пионка за теб в борбата ти срещу Таки. Избирателно е и отношението ти към друг твой съфорумен приятел Рино. Точно в администратираният от него форум http://bezprizorni.forumotion.com/forum.htm са изходжанията на този, за който твърдиш, че е нужен на Таки. Но аз отдавна съм се отказала да търся обективност в твоите мнения. В реалният ми живот има много хубави неща за да си губя времето в мрежови конфликти с двама, трима.
marapepelia6ka
marapepelia6ka

Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009

Писане  blag009 Сря 31 Мар 2010, 10:59

Таки написа: Я да видим кой политизира медиапулите.. :

В коректността, според мене, не влиза само формалното уважително отношение към опонента, но и избягване на безпочвени инсинуации. За мене редното беше да попиташ: "Защо ти, Rhino, като човек с твърди консервативни разбирания, редовен гласоподавател досега на ДСБ и член за още по-дясна и национално ориентирана партия, подкрепяш един социалдемократ? Защо останалите форумци, които в по-голямата си част също се определят като десни, застанаха ентусиазирано зад неговата кандидатура?" Провокативно, но пак в рамките на коректността, беше да запиташ самия Теодор: "Защо вие, г-н Дечев, се чувствате толкова задължен да защитавате Алексей Петров?" Но отварянето на тема с предварително взето становище по случая не смятам за напълно уместно. (Rhino)
http://forum.de-zorata.de/index.php/topic,141.msg727.html#msg727

Човекът си го казва, черно на бяло. Предполагам, че "още по-дясната партия" е някакъв наследник на Българските национални легиони на ген. Луков.

Другата страна на политизацията няма нужда да я припомням цялата. "Болшевишките инстинкти", "Коминтернът", сърпо-чуковете и швастиките са станали ежедневие в тъмносиния кенеф на Калчев. А вонящите клевети - начин на съществуване. Под топлите, влажни погледи на така наречените "свестни" остатъци в МпФ, за които очевидно не са валидни квалификациите на Чочо, а моята единствена, проста и точна: ДСБ.

Ханчето на бачо Никола 3 - Page 17 Cpxvonia1
Таки прочетох страничката и охооо попаднах на туй на гусин Teodor Detchev
Teodor Detchev написа: Teodor Detchev
Member
Неактивен Неактивен
Публикации: 7
Профил Ел. поща
Re:Некои съображения
« Отговор #72 -: Март 30, 2010, 22:36 »

Драга Весела,

Просто се опитах да изкажа съжаление за неудоволствието, което съм ти причинил с поведението си. Ти, по всичко личи си помислила, че те иронизирам. Няма такова нещо. Още по-малко споделям позицията, че „мен не ме интересува какво мислите Вие”. Интересува ме, даже твърде много ме интересува. Едновременно с това се опитвам да изложа и своята гледна точка.

Не ми харесва, че нашата дискусия все се отплесва в технически детайли около личността на Алексей Петров, а ни убягват други същностни неща. Така например, докато хората гледаха със зяпнали уста клипчета с арести по телевизията и по Интернет, управляващото мнозинство успя да прокара две неща, от които тепърва ще пати всеки, който се опитва да противоречи на властта. Последното аз правя постоянно и за това въпросът ме вълнува живо. Става дума за:

- пробутаното в замаскирана форма тотално следене в Интернет. Така нареченият „интерфейс” за пряк достъп на МВР е заменен с по-сложна езикова конструкция, която в момента не мога да възпроизведа;
- прокарани бяха промените в Наказателно – процесуалния кодекс, които са абсолютно скандални. Те можеха да бъдат формулирани и по-просто: „всеки срещу когото бъде повдигнато обвинение може да се смята за осъден от момента на повдигането на обвинението”.

За съжаление, в Парламента ние имаме кекава и компрометирана опозиция, която просто не може да защити правата на гражданите. Пък и за какво да ги защитава. Хората сигурно си викат – абе ще свиваме уши още три години, пък после, като ни дойде реда, ще видите Вие кон боб яде ли ...?

За мен, станалото под димната завеса на „операция Октопод” е много по-страшно от това, че обвинението срещу Алексей Петров е шито с бели конци. За сега – толкова. Извинявам се на форума, че отговарям „на час по лъжичка” но в момента капацитетните ми възможности са такива.

Обърни внимание на цървеното и най-вече на подчертаното! Господи, нима ни имат за баламурници гусподата????
Ако същия нямаШЕ кво да крие, кво пречи въпреки разправиите си с Кръстева и син да публикува ОТЧЕТА???
Или като син Радева "Блаже е генерал-лейтенат от полицията" и след време ме ражалваше до пудпулковник!!!!!! А накрая ОН БИЛ ДОСНОЧИК ОТ НАЙ-НИСКА ПРОБА...!!!!
Наистина твоето стихче "...за пенис се вей", олицетворява гусподата най-добре!!!!Laughing
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Писане  ВЕЛЗО Сря 31 Мар 2010, 11:28

chocho написа:
ВЕЛЗО написа:Адаш, бас държа че ако се запознаете на живо, ще си допаднете, независимо от класовите разлики pirat

Жоро, аз не съм гнуслив по принцип, но този ще ми дойде в повечко...

Абе то и аз мислех така особено с тоя Пиночет, и даже получих бан от... виктор (!), задето написах, че спи с дъщеря си, обаче после се намеси Емилия да тушира конфликта и предложи да се видим на биричка и сладоледче, чукнахме си една среща и неочаквано си допаднахме.

chocho написа:
chocho написа:Не знаех, че смахнатият лумпен от всички форуми се ебава с форума ?! Със същата достоверност може да се каже, че въшливите улични кучета се "ебават" с мирните граждани, по които лаят.
Razz

А иначе горният "цитат" не е мой...

Eee, адаш, не бил твой. Ами никой не е длъжен да чете всичко Laughing

ВЕЛЗО

Писане  Таки Чет 01 Апр 2010, 10:32

Маестро,

Ако все-още пишеш там, моля те да предадеш моите най-сърдечни поздрави на колегата Калчевъ и целия му трудов колектив, по случай днешния официален празник на Медиапул форум - 1 април! Twisted Evil
Таки
Таки

Male

Писане  Таки Пон 05 Апр 2010, 15:37

Празниците отминаха и от Медиапул форум завоня отново на крайно-дясно, антигръцко-шовинистично и еврейски-мръснишко (в лицето на гнусния Неофит).

Валерия Новодворская е една достойна мини-богиня за политическите молекули на българската десница. Предполагам, че руските олигарси са особено доволни от начина, по който тя се "бори" срещу тях ... Very Happy

Ханчето на бачо Никола 3 - Page 17 2313745
Таки
Таки

Male

Писане  Таки Вто 06 Апр 2010, 11:17

От МпФ и днес се носи тежка дясна воня. Една шепа мръсници пишат, а друга шепа добичета четат с топли, влажни погледи. По повод на една от компонентите на вонята - антихеленизма - искам да кажа някои думи..

За мен е очевидно, че синовете и внуците на съюзниците и сътрудниците на Хитлерова Германия са съществена част на днешната българска "класическа" десница. Последствията на ВСВ са оставили в тези среди едно чувство на омраза към южната съседка, която се е оказала на страната на победителите и си възвърна териториите, администрирани от Царство България. Това са главно хората, които се отдават на най-долнопробна антигръцка пропаганда или с удоволствие цитират такава от други места. Към споменатата първопричина се добавя и систематично насажданият от съвременни западни централи "нов" антихеленизъм, заради факта, че гърците имат един доста необвързан поглед към света и не се прекланят робски пред неговите съвременни символи а ла САЩ, НАТО или дори ЕС.

Цититаният от нещастника Неофит коментар на крайно-дясната психопатична крава Валерия Новодворская, е много характерен за този вид антихеленизъм. Ето една негова гнусна част, с мои коментари:

Они и во время Второй мировой в день "охи" на референдуме сказали Гитлеру "нет", хотя он обещал за право прохода армии по Элладе и дороги, и инфраструктуру, и прочие блага. А как бедная Греция боролась за свободу против богатой Турции? Помнят ли об этом нынешние демонстранты? Все. Эллады нет. И эллинов нет. Нынешние греки готовы на все, лишь бы их кормили.
1. "ОХИ!" ( "НЕ!" ) е било казано не на Хитлер, а на Мусолини.

2. Казано е било от МП Метаксас, а не "на референдум" (има си хас референдум за ултиматум, изтичащ след 6 часа ... Very Happy )

3. Никакви "дороги, и инфраструктура, и прочие блага" не са били обещавани от никого, разбира се.

4. Кравата Новодворская я дразни фактът, че гърците демонстрират по начин и в брой, за които тя може само да мечтае да види в Москва (град с население колкото цяла Гърция), от нейните съмишленици.

5. Преди да напише последното изречение, кравата би трябвало да провери дали "мързеливите" гърци не произвеждат на глава от населението ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ, отколкото нейните работливи сънародници: Гърция - 28 000 US$, Руската Федерация - 9 100 US$ ..
( http://hdrstats.undp.org/en/indicators/152.html )

При тези дадености, оставям на добитъка на МпФ да прецени стойността на пасквила на Новодворская и (може би) да се сети каква обида за него (добитъка) е да му се предлагат подобни текстове.

Ханчето на бачо Никола 3 - Page 17 2313745
Таки
Таки

Male

Писане  Помощ, граждани! Сря 07 Апр 2010, 13:34

руснаците са майстори на работата под прикритие

не знам дали такъв е случаят, но г-жа Новодворская прави същото, което и медияпулци - правят дясното да изглежда грозно

и може би прекалявам, но няма да се изненадам, ако в едно лирично интервю някъде след 5-10 год. сегашният министър Дянков или някой друг от кабинета, сподели пред мадам В., че и на тях "неизвестни" фигури са им давали нареждания в подобен дух..
Помощ, граждани!
Помощ, граждани!

Брой мнения : 2675
Registration date : 21.01.2008

http://victoravramov.wordpress.com/

Писане  ВЕЛЗО Сря 07 Апр 2010, 13:48

Помощ, граждани! написа:не знам дали такъв е случаят, но г-жа Новодворская прави същото, което и медияпулци - правят дясното да изглежда грозно

Пускайте повече снимки на катедрали и кристални сервизи, за са го направите да изглежда красиво Laughing

Ханчето на бачо Никола 3 - Page 17 Ivan_kostov_-_tribuna

ВЕЛЗО

Писане  ВЕЛЗО Сря 07 Апр 2010, 13:50

https://www.youtube.com/watch?v=U-MrM6F-9GI pig

ВЕЛЗО

Писане  Помощ, граждани! Сря 07 Апр 2010, 14:47

"красиво" го правят изработените политически позиции на хора като този на снимката

друго не е необходимо
Помощ, граждани!
Помощ, граждани!

Брой мнения : 2675
Registration date : 21.01.2008

http://victoravramov.wordpress.com/

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 17 от 38 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Next