Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 5 от 31
Страница 5 от 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Homan написа:Вижте, иде Коледа, време, в което трябва да се отървем от стари неща, износени и непотребни, и да погледнем с повече вяра и надежда напред... Няма смисъл от база данни, сървъри и прочие ... В тези светли дни е хубаво да се започне на чисто ... И с прошка ... за онези, които имат очите и сърцето да я дадат и приемат...
Това не значи да ме настъпвате по опашката, моля!
Какво, да простя на Гаджока ли? Че аз съм му простил отдавна. Иначе не веднъж, през годините, щях му посоча мястото, на плужак и тъпанар.
А забалязватели мръснишкият му номер. Да се пише за Модератор 1, след като беше ясно, че 1 е Чосич.
Сега се сетих, че Гаджока произлиза от Гадния Красив Джабок.
Малформация
Гетни знание: Постоянна структурна промяна, засягаща значително оцеляването, развитието или функциите.
Я го разшифровай, ако обичаш.
Юролинкче: http://www.eionet.europa.eu/gemet/concept?cp=4977&langcode=bg
Гост- Гост
за Лудия и зелника
Boabab написа:Сега се сетих, че Гаджока произлиза от Гадния Красив Джабок.
Boabab,
старата приказка за лудия и зелника не я ли знаеш?
искам да кажа, не са виновни толкоз Чосич и Гаджоков, колкото приятелчетата ти там, дето вчера уж реваха за теб, а после си подвиха опашките пред Модератор 1, когато те отряза
"Гък" не казаха.
На тях се крепи тамошната чудна власт, това мога да ти кажа.
Тук и там ..
И тук, Гес, и тук ... Нека бъдем изчерпателни ...
искам да кажа, не са виновни толкоз Чосич и Гаджоков, колкото приятелчетата ти там ...
Гост- Гост
Е, не е баш така. Тя Ния ги засрами. Боян също направи забележка. А от друга страна първо не знаеха, че съм баннат, от друга страна всякакво обаждане щеше да е равносилно на аут. И какво да се обадят, че да паднат в ръцете на Ригас. Тогава щяхме да заподозрем комплот Ригас-Гадния Джабок.
komarKo написа:Boabab написа:Сега се сетих, че Гаджока произлиза от Гадния Красив Джабок.
Boabab,
старата приказка за лудия и зелника не я ли знаеш?
искам да кажа, не са виновни толкоз Чосич и Гаджоков, колкото приятелчетата ти там, дето вчера уж реваха за теб, а после си подвиха опашките пред Модератор 1, когато те отряза
"Гък" не казаха.
На тях се крепи тамошната чудна власт, това мога да ти кажа.
Много грешиш, Гес - тъкмо напротив - чосич и ко дори са открито подкрепяни :
Рино, мога ли да ти задам един въпрос като на приятел: Защо с Една жена и Ния се нанесохте в оная задушлива смрад? Какво и на кого се опитвате да докажете? От доказване има смисъл, когато с определени хора си принуден да съжителстваш под един покрив, а сега, когато определените хора бяха изгонени (правилно) за хулиганство и разстройване на форума, какво сте ги подирили да си разменяте обвинения и сръдни? Нямате ли нерви?!
и тук, и там - за плач и срам
Ригас написа:И тук, Гес, и тук ... Нека бъдем изчерпателни ...
искам да кажа, не са виновни толкоз Чосич и Гаджоков, колкото приятелчетата ти там ...
Ригас,
темата за "ту-тук-ту-там-туците", тия мили представители на виртуалната фауна, е за отделна лекция.
Последната промяна е направена от на Сря 12 Дек 2007, 15:49; мнението е било променяно общо 1 път
Ария
Ригас, темата за "там-туците", тия мили представители на виртуалната фауна, е за отделна лекция.
А може би за ария? " Фигаро тук, Фигаро там, Фигаро тук, и там ..." ? ?
Гост- Гост
Paul Simon тук, babatta там !...
Ригас написа:
Ригас, темата за "там-туците", тия мили представители на виртуалната фауна, е за отделна лекция.
А може би за ария? " Фигаро тук, Фигаро там, Фигаро тук, и там ..." ? ?
мдаа, на следващата мУдурация, където не действат форумните правила, ще споделя една такава историйка
Всъщност, най-голямото ми опасение бе, че ще заразят и този форум с нравите си.
Вчера наблюдавах и поразмишлявах - бая зор ще видят
Я малко по-весело така..
Великият диктатор Иван Атанасов - Чосичъ бръсне своя клиент Рино Българановъ - Носороговичь:
Последната промяна е направена от на Сря 12 Дек 2007, 16:06; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Ригас, това е култов фрагмент от един култов филм на една култова личност... Просто ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:Ригас, това е култов фрагмент от един култов филм на една култова личност... Просто ...
Хоман,
недей така, Надето може да си помисли, че и се подиграваш...
Не бе, другари, не се подигравам, а се възхищавам...
Homan-
Това е ... да, това е .... Никога няма да секне възхитата ми от гения на този човек... За Чаплин говоря, да не си помисли другарката Надя, че говоря за Диктатора
Homan-
абе Надето е готина - аз предлагам да не я калчевизираме и тука
komarKo написа:абе Надето е готина - аз предлагам да не я калчевизираме и тука
ОК, аз повече няма да се закачам с нея, всяка моя реплика към нея е била добронамерена, не съм имала желание да се гавря с нея, да не говорим да ... калчевизиране? Просто тя си е чешит, чиято уникалност трябва да запазим...
Homan-
Boabab написа:Ригас написа: ....МАЛФОРМАЦИЯ!
ПП.Най-смешното е че не легионерите, а Гаджока, като Легионер, всъщност затри форума. Това ако не е върхът на парадокса, здраве му кажи.
мисля, че продължаваш да не разбираш естеството на нещата: не гаджоков е ходил при ст.г. за да и предлага ултимативен План за спасяване на форума в условия на избори
и чочо е прав, именно легионерите - твоите приятели - подкрепят това статукво
Гост- Гост
Боабабе , гаджоков е бил винаги маша , която се мисли за "уред" пред камина ...
ах , Бо !!!!
"аверът " чосич ви е заблуждавал и двамата ...а и Благ и доста други хора ,отдавна извън медияпулъта ....
ах , Бо !!!!
"аверът " чосич ви е заблуждавал и двамата ...а и Благ и доста други хора ,отдавна извън медияпулъта ....
Помощ, граждани! написа:Boabab написа:Ригас написа: ....МАЛФОРМАЦИЯ!
ПП.Най-смешното е че не легионерите, а Гаджока, като Легионер, всъщност затри форума. Това ако не е върхът на парадокса, здраве му кажи.
мисля, че продължаваш да не разбираш естеството на нещата: не гаджоков е ходил при ст.г. за да и предлага ултимативен План за спасяване на форума в условия на избори
и чочо е прав, именно легионерите - твоите приятели - подкрепят това статукво
Всъщност Викторе, подкрепящи са по-малко от една шепа - парвенюто Дамянов, Българрино, и още 1-2 - т.е. всичко, което остана от МП... Т.е. и легионерите ги няма вече
Със 99% сигурност мога да твърдя, че Реалистка е един от главните инициатори и има модераторски права.
Страница 5 от 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 5 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите