Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Място за изритани от гевезето Реалистка люде

+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters

Страница 6 от 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 20:34

Помощ, граждани! написа:на моята забележка, че едно реално оттегляне трябва да бъде обявено публично, ми бе отговорено, че въпросът е изчистен със стояна георгиева

Мислил съм по този въпрос. Отговорът не е толкова прост.

Има две страни - едната е личното достойнство на човек, а другата е лоялността.
Личното достойнство изисква човек да излезе публично и да оповести оттеглянето си, а ако има възможност и какво е свършил докато. Така се поема отговорността за собствените действия и се отхвърля тази за чуждите.
Но модераторът тябва да е лоялен и към своя екип. Ако екипът смята, че публичното напускане може да компрометира бъдещата дейност, то тогава изглежда редно човек да пренебрегне личния си интерес в полза на общия. Има обаче някои важни въпроса, които може да окажат влияние върху избора - заслужават ли тези хора жертвата, били ли са напълно коректни в отношенията си и няма ли общо благо (извън екипа), изискващо човек да разкрие тази информация.

Много илюстративен пример е този с оня израелски учен, извадил на светло информация за ядрената програма на държавата.

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 22:37

nikiforov написа:Боабабе , гаджоков е бил винаги маша , която се мисли за "уред" пред камина ...
ах , Бо !!!! Very Happy
"аверът " чосич ви е заблуждавал и двамата ...а и Благ и доста други хора ,отдавна извън медияпулъта ....

Моля ти се! Знам Реълъ, колко е реално гевезе. Знам я и че обича и ходи...И го имам непрестанно на-по-предвид...

Просто вече малко внимание и се обръщаше...И си организира работата...В миналото неведнъж предизвикваше гонениеята си, когато се почувстваше изолирана.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 22:44

Всъщност въпросът кой от тримата тъпанара е най-виновен и как хич не ме интересува. Както казах, още в началото на темата, ако ми паднат такива боцове / имам едни лачени трандафори от свтбата на баща си / ще им тегля, че ще питат за още. Razz
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Чет 13 Дек 2007, 12:41

Няма ли инфо от Гадтъпоков, Реалното гевезе и Иван Атентатович Глупич, че са напуснали с наведена глава, но с чисти гащи или с вирната глава, но насрани, Медияпул?

Последната промяна е направена от на Чет 13 Дек 2007, 13:10; мнението е било променяно общо 1 път
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Чет 13 Дек 2007, 13:08

Впрочем истинския тъпанар затова е истински тъпанар. Защото когато е ясно, че е тъпанар той продължава да държи на тъпънарството си.
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty сантиментален роман "Розова серия"

Писане  komarKo Пет 14 Дек 2007, 11:01

Боабабич,

следиш ли романа с продължения "Терзанията на младата Реалистка",

който МФ издава в подлистници?

Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs

Няма страшно!
Има само усещане за нещо неприятно...
Всъщност има само неприятни епизоди в живота...но пък защо да не си помислим, че тези, които ни ги причиняват са просто нещастни хора, които се нуждаят от помощ.
Вечният проблем: за насилника и жертвата.
Не ви ли се струва, че много често насилникът е жертва. Жертва на собствения си характер.
Може би тази агресия, тази мътилка, която се разплисква от душата му и не залива понякога, е мъката, която се е трупала и търси излаз...тя , може би чака нечия помощ, за да се превърне в положителна енергия...в човешка топлина.

Знам ли...сложно е?!
На кого да помогнем?! На жертвата или на насилника...

И колко време един човек може да понася удари без да отвърне...без да се превърне от жертва в насилник?
Знам ли...

Бъдете здрави...и се опитайте да бъдете щастливи. Днес!
С какво?! С каквото можете.
Даже с едно топло кафе, с поглед през прозореца към слънцето, което наднича зад един облак...

komarKo

Male
Брой мнения : 3798
Registration date : 12.12.2007

http://www.google.bg/

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty Веркер

Писане  Гост Пет 14 Дек 2007, 11:04

Боабабич, следиш ли романа с продължения "Терзанията на младата Реалистка",
'Терзанията на младата Веркер се казва бе .. Crying or Very sad

Гост
Гост

Писане  Boabab Пет 14 Дек 2007, 11:21

Ригас написа:

Кой и къде пише този роман?
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Пет 14 Дек 2007, 11:25

komarKo написа:Боабабич,

следиш ли романа с продължения "Терзанията на младата Реалистка",

който МФ издава в подлистници?

И колко време един човек може да понася удари без да отвърне...без да се превърне от жертва в насилник?
Знам ли...

Бъдете здрави...и се опитайте да бъдете щастливи. Днес!
С какво?! С каквото можете.
Даже с едно топло кафе, с поглед през прозореца към слънцето, което наднича зад един облак...

Това ли било. Не го следя. Но направо ме разтопи сърцето. Особено с това изтръгнато от сърцето на такава добра душа: бъдете здрави!

Жертвата надникнала зад облака кат слънце, демек.
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty "Терзанията на младата Вера"-сантиментален роман

Писане  komarKo Пет 14 Дек 2007, 11:36

Боабаб,

Грешиш че не го четеш...

Виж я например какво пише, без да се усеща, че това се отнася с пълна сила и за форума, в който го е писала...

"Дали имам някакви притенции към ръководството на ДСБ. Имам, разбира се...
Мисля, че те не догледаха някои важни неща: липсата на ефективни канали за комуникациите с хората, назначаването на абсолютно тромава, доста посредствена в интелектуално отношение администрация...която се приюти в топлата сграда просто за лично удобство, а не по призвание, пренебрегването на проблема с експонирането на нови (други) лица освен себе си...и т.н. "

komarKo

Male

Писане  Гост Пет 14 Дек 2007, 11:39

komarKo написа:Боабаб,

Грешиш че не го четеш...

Виж я например какво пише, без да се усеща, че това се отнася с пълна сила и за форума, в който го е писала...

Мисля, че те не догледаха някои важни неща: липсата на ефективни канали за комуникациите с хората, назначаването на абсолютно тромава, доста посредствена в интелектуално отношение администрация...която се приюти в топлата сграда просто за лично удобство, а не по призвание, пренебрегването на проблема с експонирането на нови (други) лица освен себе си...и т.н. "

Гес, тя се е объркала, туй е било предназначено за приказната тема. Smile

Гост
Гост

Писане  Гост Пет 14 Дек 2007, 11:40

съвсем не, госпожата пише за мен Laughing

Гост
Гост

Писане  komarKo Пет 14 Дек 2007, 11:41

b.m. написа:
Гес, тя се е объркала, туй е било предназначено за приказната тема. Smile

ми, човешко е, и ти си се объркал Laughing

komarKo

Male

Писане  Boabab Пет 14 Дек 2007, 11:42

komarKo написа:Боабаб,

Грешиш че не го четеш...

А, патка. Сети се и тя да критикува, когато вече няма повече място за критики и никой не му и дреме...

Иначе, тя никога не се е усещала. Липсата на съвест / самонаблюдение / и съмнение винаги е бил явен признак на българската просташко-тъпа "интелигенция".
Boabab
Boabab

Male

Писане  nikiforov Пет 14 Дек 2007, 15:47

Помощ, граждани! написа:съвсем не, госпожата пише за мен Laughing

и за сноба натюрлих .... Wink
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Registration date : 13.10.2007

http://www.snikiforov.com

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty тази пък коя беше

Писане  Гост Пет 14 Дек 2007, 16:09

Ригас написа:

знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер Shocked

боабабе,

кога ще затваряш клюкарницата Razz Cool

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 6 Empty Страдания..

Писане  Гост Пет 14 Дек 2007, 16:16

знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер..
Мноо страдат, младите.. И Вертер страдаше, сега научавам и за Вернер..

Нейсе, Веркер е дама, както се вижда от родовата структура на многострадалния ми постинг. Верка й викат, приятелите.. Razz

Гост
Гост

Писане  Boabab Пет 14 Дек 2007, 16:38

Мая написа:
Ригас написа:

знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер Shocked

боабабе,

Когато си посипят главите с пепел. Като нямам други средства искам да ги засрамя така.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Гост Нед 16 Дек 2007, 15:23

Ригас написа:

знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер..
Мноо страдат, младите.. И Вертер страдаше, сега научавам и за Вернер..

Нейсе, Веркер е дама, както се вижда от родовата структура на многострадалния ми постинг. Верка й викат, приятелите.. Razz

страданието облагородявало, казват.
вертер ще да съм имала предвид, разбира се, ама може да съм си мислела за младия вернер холт, макар че неговото си бяха приключения, посипани със страдание и тук-там култови фрази, като "вие виждали ли сте как тече река" ...
мдаааа, такъв е резултатът от безразборното четене на млади години study Embarassed
страдание някакво Crying or Very sad

Гост
Гост

Писане  Гост Нед 16 Дек 2007, 15:27

Boabab написа:
Мая написа:

боабабе,

Когато си посипят главите с пепел. Като нямам други средства искам да ги засрамя така.

твое право е да пишеш каквото искаш.
мое - да кажа, че не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва Neutral

Гост
Гост

Писане  Надя Нед 16 Дек 2007, 15:50

не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва
И аз, нали сме адашки, няма начин да нямаме нещо общо. Smile
Надя
Надя

Female
Брой мнения : 3898
Registration date : 29.11.2007

http://rksmb.hit.bg/

Писане  Boabab Нед 16 Дек 2007, 18:00

Мая написа:
Boabab написа:
Мая написа:

боабабе,

мое - да кажа, че не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва Neutral

Така е Надя. И на мен не ми е приятно. И аз не ги обсъждам. Достатъчно време и с не малко усилия съм бил деликатен там, и не съм се занимавал с никого. И когато се получава един "конфликт", който специално с мен може да бъде обсъден, някой, оказва се че навлек в същност, ми казва - заминавай си. Няма какво да обсъждаме с теб.

ОК. Аз не го обсъждам с никой - аз си казвам мнението тук с цета или тези същите да го научат или да им го предадат. А ако някой от тях иска да го обсъди с мен и да ми каже че не съм прав има възможност. Аз тях нито съм гонил нито съм обиждал.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 10:39

Boabab написа:
Мая написа:

не ми харесва Neutral

Така е Надя. И на мен не ми е приятно. И аз не ги обсъждам. Достатъчно време и с не малко усилия съм бил деликатен там, и не съм се занимавал с никого. И когато се получава един "конфликт", който специално с мен може да бъде обсъден, някой, оказва се че навлек в същност, ми казва - заминавай си. Няма какво да обсъждаме с теб.

ОК. Аз не го обсъждам с никой - аз си казвам мнението тук с цета или тези същите да го научат или да им го предадат. А ако някой от тях иска да го обсъди с мен и да ми каже че не съм прав има възможност. Аз тях нито съм гонил нито съм обиждал.

абсолютно си прав, венци, за твоето търпение и толерантност там.
прав си и сега да негодуваш - това, което казвам, е, че твоята ярост се насочва персонално към хора, които не могат да ти отговорят тук /или не искат/.
имаш физическата възможност да им кажеш всичко, което искаш, в очите - не разбирам защо не я използваш.
макар че, според мен, няма смисъл - мисля като мангау, поставиха си цел и я гонят без оглед за цивилните жертви What a Face
всъщност се надявах да обясня на една жена колко е грешно твърдението й, че е възможен контакт с модераторите с лични съобщения - аз не получих отговор на нито едно такова Sad
ама коя съм пък аз...
съжалявам, че е напуснала.
не мисля да обсъждам повече по тази тема.

венци,
желая ти всичко добро за празниците, поздрави на стефчо и слънчицето Very Happy

Гост
Гост

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 10:47

Мая написа:
Boabab написа:
Мая написа:

не ми харесва Neutral

прав си и сега да негодуваш - това, което казвам, е, че твоята ярост се насочва персонално към хора, които не могат да ти отговорят тук /или не искат/.
имаш физическата възможност да им кажеш всичко, което искаш, в очите - не разбирам защо не я използваш.
макар че, според мен, няма смисъл - мисля като мангау, поставиха си цел и я гонят без оглед за цивилните жертви What a Face
всъщност се надявах да обясня на една жена колко е грешно твърдението й, че е възможен контакт с модераторите с лични съобщения - аз не получих отговор на нито едно такова Sad
ама коя съм пък аз...

венци,

Аз лично успях по няколко повода да контактувам с модераторите посредством лични съобщения. В единият случай постигнахме нещичко. В другия случай пак постигнахме нещичко - модерацията напълно загуби авторитет в очите ми.
За съжаление не си спомням точно с кои номера контактувах. Или само с 1, или с 1 и 3. Реално няма значение, защото като екип носят солидарна отговорност.

Гост
Гост

Писане  komarKo Пон 17 Дек 2007, 10:50

Мая написа:
ама коя съм пък аз...

венци,

хм...

Мая, нали това се опитах да ВИ покажа, когато си изпозатворих темите там - че диалогът е станал невъзможен, исках да ВИ алармирам, че нещо не е наред...

да не мислиш, че си умирам да разигравам циркове? Evil or Very Mad

вместо това, ето как си реагирала тогава:

мдааа...
изненадана съм.

не от ригас - манипулаторските му способности са ми известни отдавна.
изненадана съм, че гес ху се е вързал ...
гес, ако четеш още -
да гориш мостовете след себе си като на война
жалко.

както и да е... Cool

важно е, че си разбрала все пак и накрая за какво става дума. Very Happy

komarKo

Male

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 6 от 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите