Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 6 от 31
Страница 6 от 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Помощ, граждани! написа:на моята забележка, че едно реално оттегляне трябва да бъде обявено публично, ми бе отговорено, че въпросът е изчистен със стояна георгиева
Мислил съм по този въпрос. Отговорът не е толкова прост.
Има две страни - едната е личното достойнство на човек, а другата е лоялността.
Личното достойнство изисква човек да излезе публично и да оповести оттеглянето си, а ако има възможност и какво е свършил докато. Така се поема отговорността за собствените действия и се отхвърля тази за чуждите.
Но модераторът тябва да е лоялен и към своя екип. Ако екипът смята, че публичното напускане може да компрометира бъдещата дейност, то тогава изглежда редно човек да пренебрегне личния си интерес в полза на общия. Има обаче някои важни въпроса, които може да окажат влияние върху избора - заслужават ли тези хора жертвата, били ли са напълно коректни в отношенията си и няма ли общо благо (извън екипа), изискващо човек да разкрие тази информация.
Много илюстративен пример е този с оня израелски учен, извадил на светло информация за ядрената програма на държавата.
Гост- Гост
nikiforov написа:Боабабе , гаджоков е бил винаги маша , която се мисли за "уред" пред камина ...
ах , Бо !!!!
"аверът " чосич ви е заблуждавал и двамата ...а и Благ и доста други хора ,отдавна извън медияпулъта ....
Моля ти се! Знам Реълъ, колко е реално гевезе. Знам я и че обича и ходи...И го имам непрестанно на-по-предвид...
Просто вече малко внимание и се обръщаше...И си организира работата...В миналото неведнъж предизвикваше гонениеята си, когато се почувстваше изолирана.
Всъщност въпросът кой от тримата тъпанара е най-виновен и как хич не ме интересува. Както казах, още в началото на темата, ако ми паднат такива боцове / имам едни лачени трандафори от свтбата на баща си / ще им тегля, че ще питат за още.
Няма ли инфо от Гадтъпоков, Реалното гевезе и Иван Атентатович Глупич, че са напуснали с наведена глава, но с чисти гащи или с вирната глава, но насрани, Медияпул?
Последната промяна е направена от на Чет 13 Дек 2007, 13:10; мнението е било променяно общо 1 път
Впрочем истинския тъпанар затова е истински тъпанар. Защото когато е ясно, че е тъпанар той продължава да държи на тъпънарството си.
сантиментален роман "Розова серия"
Боабабич,
следиш ли романа с продължения "Терзанията на младата Реалистка",
който МФ издава в подлистници?
Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
Няма страшно!
Има само усещане за нещо неприятно...
Всъщност има само неприятни епизоди в живота...но пък защо да не си помислим, че тези, които ни ги причиняват са просто нещастни хора, които се нуждаят от помощ.
Вечният проблем: за насилника и жертвата.
Не ви ли се струва, че много често насилникът е жертва. Жертва на собствения си характер.
Може би тази агресия, тази мътилка, която се разплисква от душата му и не залива понякога, е мъката, която се е трупала и търси излаз...тя , може би чака нечия помощ, за да се превърне в положителна енергия...в човешка топлина.
Знам ли...сложно е?!
На кого да помогнем?! На жертвата или на насилника...
И колко време един човек може да понася удари без да отвърне...без да се превърне от жертва в насилник?
Знам ли...
Бъдете здрави...и се опитайте да бъдете щастливи. Днес!
С какво?! С каквото можете.
Даже с едно топло кафе, с поглед през прозореца към слънцето, което наднича зад един облак...
Гост- Гост
Ригас написа:'Терзанията на младата Веркер се казва бе ..
Боабабич, следиш ли романа с продължения "Терзанията на младата Реалистка",
Кой и къде пише този роман?
komarKo написа:Боабабич,
И колко време един човек може да понася удари без да отвърне...без да се превърне от жертва в насилник?
Знам ли...
Бъдете здрави...и се опитайте да бъдете щастливи. Днес!
С какво?! С каквото можете.
Даже с едно топло кафе, с поглед през прозореца към слънцето, което наднича зад един облак...
Боабаб,
Грешиш че не го четеш...
Виж я например какво пише, без да се усеща, че това се отнася с пълна сила и за форума, в който го е писала...
Грешиш че не го четеш...
Виж я например какво пише, без да се усеща, че това се отнася с пълна сила и за форума, в който го е писала...
"Дали имам някакви притенции към ръководството на ДСБ. Имам, разбира се...
Мисля, че те не догледаха някои важни неща: липсата на ефективни канали за комуникациите с хората, назначаването на абсолютно тромава, доста посредствена в интелектуално отношение администрация...която се приюти в топлата сграда просто за лично удобство, а не по призвание, пренебрегването на проблема с експонирането на нови (други) лица освен себе си...и т.н. "
komarKo написа:Боабаб,
Грешиш че не го четеш...
Мисля, че те не догледаха някои важни неща: липсата на ефективни канали за комуникациите с хората, назначаването на абсолютно тромава, доста посредствена в интелектуално отношение администрация...която се приюти в топлата сграда просто за лично удобство, а не по призвание, пренебрегването на проблема с експонирането на нови (други) лица освен себе си...и т.н. "
Гес, тя се е объркала, туй е било предназначено за приказната тема.
Гост- Гост
b.m. написа:
Гес, тя се е объркала, туй е било предназначено за приказната тема.
ми, човешко е, и ти си се объркал
komarKo написа:Боабаб,
Грешиш че не го четеш...
А, патка. Сети се и тя да критикува, когато вече няма повече място за критики и никой не му и дреме...
Иначе, тя никога не се е усещала. Липсата на съвест / самонаблюдение / и съмнение винаги е бил явен признак на българската просташко-тъпа "интелигенция".
Помощ, граждани! написа:съвсем не, госпожата пише за мен
и за сноба натюрлих ....
тази пък коя беше
Ригас написа:'Терзанията на младата Веркер се казва бе ..
знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер
боабабе,
кога ще затваряш клюкарницата
Гост- Гост
Страдания..
Мноо страдат, младите.. И Вертер страдаше, сега научавам и за Вернер..
знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер..
Нейсе, Веркер е дама, както се вижда от родовата структура на многострадалния ми постинг. Верка й викат, приятелите..
Гост- Гост
Мая написа:Ригас написа:'Терзанията на младата Веркер се казва бе ..
знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер
боабабе,
Когато си посипят главите с пепел. Като нямам други средства искам да ги засрамя така.
Ригас написа:Мноо страдат, младите.. И Вертер страдаше, сега научавам и за Вернер..
знам за страданията на един млад вернер, ама коя пък ще да е веркер..
Нейсе, Веркер е дама, както се вижда от родовата структура на многострадалния ми постинг. Верка й викат, приятелите..
страданието облагородявало, казват.
вертер ще да съм имала предвид, разбира се, ама може да съм си мислела за младия вернер холт, макар че неговото си бяха приключения, посипани със страдание и тук-там култови фрази, като "вие виждали ли сте как тече река" ...
мдаааа, такъв е резултатът от безразборното четене на млади години
страдание някакво
Гост- Гост
Boabab написа:Мая написа:
боабабе,
Когато си посипят главите с пепел. Като нямам други средства искам да ги засрамя така.
твое право е да пишеш каквото искаш.
мое - да кажа, че не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва
Гост- Гост
И аз, нали сме адашки, няма начин да нямаме нещо общо.не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва
Мая написа:Boabab написа:Мая написа:
боабабе,
мое - да кажа, че не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва
Така е Надя. И на мен не ми е приятно. И аз не ги обсъждам. Достатъчно време и с не малко усилия съм бил деликатен там, и не съм се занимавал с никого. И когато се получава един "конфликт", който специално с мен може да бъде обсъден, някой, оказва се че навлек в същност, ми казва - заминавай си. Няма какво да обсъждаме с теб.
ОК. Аз не го обсъждам с никой - аз си казвам мнението тук с цета или тези същите да го научат или да им го предадат. А ако някой от тях иска да го обсъди с мен и да ми каже че не съм прав има възможност. Аз тях нито съм гонил нито съм обиждал.
Boabab написа:Мая написа:
не ми харесва
Така е Надя. И на мен не ми е приятно. И аз не ги обсъждам. Достатъчно време и с не малко усилия съм бил деликатен там, и не съм се занимавал с никого. И когато се получава един "конфликт", който специално с мен може да бъде обсъден, някой, оказва се че навлек в същност, ми казва - заминавай си. Няма какво да обсъждаме с теб.
ОК. Аз не го обсъждам с никой - аз си казвам мнението тук с цета или тези същите да го научат или да им го предадат. А ако някой от тях иска да го обсъди с мен и да ми каже че не съм прав има възможност. Аз тях нито съм гонил нито съм обиждал.
абсолютно си прав, венци, за твоето търпение и толерантност там.
прав си и сега да негодуваш - това, което казвам, е, че твоята ярост се насочва персонално към хора, които не могат да ти отговорят тук /или не искат/.
имаш физическата възможност да им кажеш всичко, което искаш, в очите - не разбирам защо не я използваш.
макар че, според мен, няма смисъл - мисля като мангау, поставиха си цел и я гонят без оглед за цивилните жертви
всъщност се надявах да обясня на една жена колко е грешно твърдението й, че е възможен контакт с модераторите с лични съобщения - аз не получих отговор на нито едно такова
ама коя съм пък аз...
съжалявам, че е напуснала.
не мисля да обсъждам повече по тази тема.
венци,
желая ти всичко добро за празниците, поздрави на стефчо и слънчицето
Гост- Гост
Мая написа:Boabab написа:Мая написа:
не ми харесва
прав си и сега да негодуваш - това, което казвам, е, че твоята ярост се насочва персонално към хора, които не могат да ти отговорят тук /или не искат/.
имаш физическата възможност да им кажеш всичко, което искаш, в очите - не разбирам защо не я използваш.
макар че, според мен, няма смисъл - мисля като мангау, поставиха си цел и я гонят без оглед за цивилните жертви
всъщност се надявах да обясня на една жена колко е грешно твърдението й, че е възможен контакт с модераторите с лични съобщения - аз не получих отговор на нито едно такова
ама коя съм пък аз...
венци,
Аз лично успях по няколко повода да контактувам с модераторите посредством лични съобщения. В единият случай постигнахме нещичко. В другия случай пак постигнахме нещичко - модерацията напълно загуби авторитет в очите ми.
За съжаление не си спомням точно с кои номера контактувах. Или само с 1, или с 1 и 3. Реално няма значение, защото като екип носят солидарна отговорност.
Гост- Гост
Мая написа:
ама коя съм пък аз...
венци,
хм...
Мая, нали това се опитах да ВИ покажа, когато си изпозатворих темите там - че диалогът е станал невъзможен, исках да ВИ алармирам, че нещо не е наред...
да не мислиш, че си умирам да разигравам циркове?
вместо това, ето как си реагирала тогава:
мдааа...
изненадана съм.
не от ригас - манипулаторските му способности са ми известни отдавна.
изненадана съм, че гес ху се е вързал ...
гес, ако четеш още -
да гориш мостовете след себе си като на война
жалко.
както и да е...
важно е, че си разбрала все пак и накрая за какво става дума.
Страница 6 от 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 6 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите