Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Място за изритани от гевезето Реалистка люде

+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters

Страница 7 от 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Втори ексодус

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 10:53

Аз следя с интерес втория, доста масов ексодус на медиапулци в посока 'Новите Безпризорни'. Обективен факт е, че досега никоя модерация не е успявала да опразни толкова много МФ, колкото днешната.

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Панта реи, Гес.

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 10:56

Гес, аз се въздържах от подобно цитиране, защото съм длъжен да реша, че Ния си е променила мнението. Иначе нямаше да съветва Боабаб да не напада отсъстващи, както тя е правила по-рано, което се вижда от твоя цитат.

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  komarKo Пон 17 Дек 2007, 10:57

Ригас написа:Аз следя с интерес втория, доста масов ексодус на медиапулци в посока 'Новите Безпризорни'. Обективен факт е, че досега никоя модерация не е успявала да опразни толкова много МФ, колкото днешната.

а попадна ли на това БЕЗОЧИЕ ? Evil or Very Mad

komarKo

Male
Брой мнения : 3798
Registration date : 12.12.2007

http://www.google.bg/

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  chocho Пон 17 Дек 2007, 10:58

Ригас написа:Аз следя с интерес втория, доста масов ексодус на медиапулци в посока 'Новите Безпризорни'. Обективен факт е, че досега никоя модерация не е успявала да опразни толкова много МФ, колкото днешната.

Чак пък масов - те колко бяха останали - като не броим тези с двойна функция Crying or Very sad

chocho

Male
Брой мнения : 3595
Registration date : 07.11.2007

http://www.mocho.com

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Eksodus

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:03

Чак пък масов - те колко бяха останали - като не броим тези с двойна функция.
Доста е масов: 20 души, от които повечето от МФ. Разбира се, и там има 'светски лъвове' , които членуват във форуми всякакви, но самият факт, че хората се разпиляват насам-натам е много показателен.

Гост
Гост

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:07

Ригас написа:Гес, аз се въздържах от подобно цитиране, защото съм длъжен да реша, че Ния си е променила мнението. Иначе нямаше да съветва Боабаб да не напада отсъстващи, както тя е правила по-рано, което се вижда от твоя цитат.

ригас,

аз не "съветвам" боабаб, а казвам личното си мнение - и то не е променено:
не одобрявам обсъждането на трети лица зад гърба им, когато не са публични личности /политици, журналисти или чалгаджии/.

гес,
твоят цитат доказва какво?
съжалението ми, че си гориш мостовете по този начин.
което приписах на усиленото подтикване от страна на ригас тук към всички да го направят.
последното за мен е вярно и до днес.
ако за теб не е, извинявай.
приеми го като разминаване в мненията.

връзката ми наистина е ужасна Sad
лек ден

Гост
Гост

Писане  chocho Пон 17 Дек 2007, 11:10

Мая написа:
Ригас написа:Гес, аз се въздържах от подобно цитиране, защото съм длъжен да реша, че Ния си е променила мнението. Иначе нямаше да съветва Боабаб да не напада отсъстващи, както тя е правила по-рано, което се вижда от твоя цитат.

ригас,

не одобрявам обсъждането на трети лица зад гърба им, когато не са публични личности /политици, журналисти или чалгаджии/.

гес,
което приписах на усиленото подтикване от страна на ригас тук към всички да го направят.последното за мен е вярно и до днес.

връзката ми наистина е ужасна Sad
лек ден

Е, тук грешиш - поне що се отнася до мен - със сигурност...

Иначе при нас днес е студено, а аз съм си в къщи, гонейки някакъв вирус Crying or Very sad

chocho

Male
Брой мнения : 3595
Registration date : 07.11.2007

http://www.mocho.com

Писане  komarKo Пон 17 Дек 2007, 11:11

Мая написа:
....
гес,
което приписах на усиленото подтикване от страна на ригас тук към всички да го направят.
последното за мен е вярно и до днес.
...

приемам го.

между другото, аз съм по-радикален и от Ригас по отношение на мостовете и другия бряг.

и не само защото не искам да изглеждам като глупак, който се спъва в една и съща плочка за кой ли път поред...

Twisted Evil

komarKo

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Нека бъдем точни..

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:15

ригас,

Ния, не че е особено важно, но очевидно мнението ти Е променено. Защото в цитата на Гес ти обсъждаш трето лице - мен - зад гърба му. Или не си знаела, че съм баннат?

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Мостове

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:20

между другото, аз съм по-радикален и от Ригас по отношение на мостовете и другия бряг.
Аз пък твърдя, Гес, че няма по-радикален акт от самото създаване и съществуване на ТОЗИ бряг, та да има смисъл да говорим и за 'мостовете'.

Последната промяна е направена от на Пон 17 Дек 2007, 11:24; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty точност

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:20

ригас,
никога не съм твърдяла, че съм светица.
просто наистина се опитвам да спазвам определени принципи.

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Принципи

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:22

ОК, мисля, че се разбрахме. Съгласен съм, че някои принципи се спазват трудно.

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Принципи

Писане  komarKo Пон 17 Дек 2007, 11:24

Ригас написа: Съгласен съм, че някои принципи се спазват трудно.

Като става дума за принципи, ще наблюдавам с любопитство как ултра-десните ще подкрепят инициативата на "Гоце".... Razz

Българската Коледа

komarKo

Male

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 11:28

Сега ще го стегнат, Жанчето .. Very Happy

Гост
Гост

Писане  Boabab Пон 17 Дек 2007, 11:34

Мая написа:
Boabab написа:
Мая написа:

твое право е да пишеш каквото искаш.
мое - да кажа, че не одобрявам обсъждането на хора, които не присъстват - във форум, в реалното, няма значение.
не ми харесва Neutral

Така е Надя. И на мен не ми е приятно. И аз не ги обсъждам. Достатъчно време и с не малко усилия съм бил деликатен там, и не съм се занимавал с никого. И когато се получава един "конфликт", който специално с мен може да бъде обсъден, някой, оказва се че навлек в същност, ми казва - заминавай си. Няма какво да обсъждаме с теб.

ОК. Аз не го обсъждам с никой - аз си казвам мнението тук с цета или тези същите да го научат или да им го предадат. А ако някой от тях иска да го обсъди с мен и да ми каже че не съм прав има възможност. Аз тях нито съм гонил нито съм обиждал.

абсолютно си прав, венци, за твоето търпение и толерантност там.
прав си и сега да негодуваш - това, което казвам, е, че твоята ярост се насочва персонално към хора, които не могат да ти отговорят тук /или не искат/.
имаш физическата възможност да им кажеш всичко, което искаш, в очите - не разбирам защо не я използваш.
макар че, според мен, няма смисъл - мисля като мангау, поставиха си цел и я гонят без оглед за цивилните жертви What a Face
всъщност се надявах да обясня на една жена колко е грешно твърдението й, че е възможен контакт с модераторите с лични съобщения - аз не получих отговор на нито едно такова Sad
ама коя съм пък аз...
съжалявам, че е напуснала.
не мисля да обсъждам повече по тази тема.

венци,
желая ти всичко добро за празниците, поздрави на стефчо и слънчицето Very Happy

Благодаря, Надя! И на теб! Надявам се че пак ще влизаш насам и до празника!

С Гевезето, Навлекът, Гаджока и Чосич няма какво повече да се занимавам. Тяхното фиаско и фиаско - както казват, никога не е късно да се изложиш. А пък това как се изложиш също не бива да се забравя. Дано, дори и на възраст, направят паралели с детството си, когато недостатъците им са се проявили за пръв път, че да си вземат бележка как да живеят нататък.

Ние пък да си извадим извод къде да си търсим удоволствието и същността и без кой.

Оттук нататък пред нас е възможността да създадем ясен начин и предмет на общуването си.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Писане  nikiforov Пон 17 Дек 2007, 13:16

Венци , в нета не можах да намеря "картинка"на шалтер - истински "роден - все електронни прекъсвачи , автомати и т.н и затова не мога да ти онагледя положението и скорошната "развръзка" , а ме мързи да го нарисувам --- Wink
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Registration date : 13.10.2007

http://www.snikiforov.com

Писане  Boabab Пон 17 Дек 2007, 14:19

nikiforov написа:Венци , в нета не можах да намеря "картинка"на шалтер - истински "роден - все електронни прекъсвачи , автомати и т.н и затова не мога да ти онагледя положението и скорошната "развръзка" , а ме мързи да го нарисувам --- Wink

Разбрах приятел. Най им е трудно на тези със съвест. Или с угризения...Но, за умното ганенци / от Ганьо / угризението е слабост и глупост. То, ганинциту е видяло от шопа, който виждайки жиряфа в зологическата, независимо, че е пред очите, казва: "те това не може да бъде".

Пък нека някои разправят колко са десни и колко рода им е минал през възраждането.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Пон 17 Дек 2007, 14:22

chocho написа:

Чак пък масов - те колко бяха останали - като не броим тези с двойна функция Crying or Very sad

Обективен факт е че глупостта и умът се неутрализарат, поне донякъде. Колективната глупост обаче си има резултат. Като подобен възприемам и живота в страната. И най-големия смях ще бъде, ако една "мутра" вземе, че подобри нещо...Ще се окаже, че е по-умна от умните. Laughing
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty По стюардеса на двама

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 14:27

Преди десетина години се връщахме с колеги от една конференция в Брюксел. На летището хората на 'Olympics' ни казаха, че ще се забавим с десетина минути, защото ще се качим на друг самолет. Побързахме да се оплачем, както подобава, но не бяхме прави..

Поради някаква неизвестна причина, на летището беше артисал един Boeing Jumbo Jet на фирмата, та ни пратиха десет души там, че без това пътувал за Атина, та да не се препълва другият.

Беше едно страшно луксозно пътуване. Казаха ни да сядаме където ни харесва, та всички седнахме на най-предните редици от 'групите' , където пред пътника има бол място. Стюардесите бяха сумарно 5 броя, така че на всеки двама се падаше по една. Разбирате, че обслужването е било на максимално високо ниво, в една огромна и почти празна 'зала' . И момичетата радостни, че почти нямат работа, и ние също..

Защо се сетих за това? Ами защото се мъча да си представя как се чувстват в един форум осем души, когато биват обслужвани от четирима модератори. Е, вярно че те не са момичета-стюардеси и по-скоро целта им е да тормозят, а не да обслужват клиентите. И, за разлика от самолета, където няма къде да се бяга, клиентите им могат спокойно да напуснат заведението, както и го правят.

Ще бъде интересно когато останат 1:1 . На всеки член - персонален модератор. Има нещо адски аристократично в това. Пишеш си каквото си искаш, без да се притесняваш: 'Твой модератор тебя бережёт' !

Последната промяна е направена от на Пон 17 Дек 2007, 14:43; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Шалтер 'истински, роден'

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 14:32

Венци , в нета не можах да намеря "картинка"на шалтер - истински "роден" ..
Маестро, понеже дълбоко те разбирам, умирам от яд, че на работа нямаше фотоапарат на разположение. Оти Лаба има едно главно табло с хеееей такъв шалтер "роден" , къде 20 сантима ширина и 40 киловата, дето дамите не могат да го мръднат, та викат кавалиърите на помощ.. С едрата му бакелитова дръжка - топка и с огромната искра, която съпровожда включването или изключването, ако те се проведат без предупреждение към обслужваните клиенти. Ненужно е да обяснявам, че 'критичната' техника е снабдена всяка със свой UPS, та в такива случаи в Лаба настъпва едно масово писукане, все едно че човек се намира в зоопарк, отдел 'Пернати'.

Гост
Гост

Писане  Boabab Пон 17 Дек 2007, 14:53

Ригас написа:
Венци , в нета не можах да намеря "картинка"на шалтер - истински "роден" ..
Маестро, понеже дълбоко те разбирам, умирам от яд, че на работа нямаше фотоапарат на разположение. Оти Лаба има едно главно табло с хеееей такъв шалтер "роден" , къде 20 сантима ширина и 40 киловата, дето дамите не могат да го мръднат, та викат кавалиърите на помощ.. С едрата му бакелитова дръжка - топка и с огромната искра, която съпровожда включването или изключването, ако те се проведат без предупреждение към обслужваните клиенти. Ненужно е да обяснявам, че 'критичната' техника е снабдена всяка със свой UPS, та в такива случаи в Лаба настъпва едно масово писукане, все едно че човек се намира в зоопарк, отдел 'Пернати'.

А дали останалите, неизгонените, се гордеят като най-големи деликати или най-големи плазмодии, също е интересно. Защота модераторите определено могат да се гордеят като най големите шамандури.

/ Впрочем количеството на коментарите по техен адрес, дали не изгони Логика оттук? /
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Не го мисли Логика..

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 15:01

Впрочем количеството на коментарите по техен адрес, дали не изгони Логика оттук?
Аз знам, че Логик е двойно зает - както с преподаване в МФ на СУ, така и с грижи за своите любими внучета. Едва ли някой ще може да го 'изгони' от тук, освен временната нужда да служи на своята наука и на своето семейство.

Гост
Гост

Писане  blag009 Пон 17 Дек 2007, 15:28

Ригас написа:Преди десетина години се връщахме с колеги от една конференция в Брюксел. На летището хората на 'Olympics' ни казаха, че ще се забавим с десетина минути, защото ще се качим на друг самолет. Побързахме да се оплачем, както подобава, но не бяхме прави..

Поради някаква неизвестна причина, на летището беше артисал един Boeing Jumbo Jet на фирмата, та ни пратиха десет души там, че без това пътувал за Атина, та да не се препълва другият.

Беше едно страшно луксозно пътуване. Казаха ни да сядаме където ни харесва, та всички седнахме на най-предните редици от 'групите' , където пред пътника има бол място. Стюардесите бяха сумарно 5 броя, така че на всеки двама се падаше по една. Разбирате, че обслужването е било на максимално високо ниво, в една огромна и почти празна 'зала' . И момичетата радостни, че почти нямат работа, и ние също..

Защо се сетих за това? Ами защото се мъча да си представя как се чувстват в един форум осем души, когато биват обслужвани от четирима модератори. Е, вярно че те не са момичета-стюардеси и по-скоро целта им е да тормозят, а не да обслужват клиентите. И, за разлика от самолета, където няма къде да се бяга, клиентите им могат спокойно да напуснат заведението, както и го правят.

Ще бъде интересно когато останат 1:1 . На всеки член - персонален модератор. Има нещо адски аристократично в това. Пишеш си каквото си искаш, без да се притесняваш: 'Твой модератор тебя бережёт' !

Ригас, какво ли продължени шъ пусне Боенчик, като прочете по-горното ????? Laughing
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Събор

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 15:28

Как веднага се логнаха всички грижовни, фражилни и вибрантни души .. Very Happy

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 7 Empty Аеро-спомени

Писане  Гост Пон 17 Дек 2007, 15:33

Ригас, какво ли продължени шъ пусне Боенчик, като прочете по-горното ?????

Може би някои спомени от последния правителствен самолет.. Как е страдал, поради проксимността с висши партийни и държавни ръководители. И с какви качествени видове уиски е потушавал свойта скръб...

Не дълбай с длетото тънко негово сърцеее .. (сигулька)

Гост
Гост

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 7 от 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите