Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 9 от 31
Страница 9 от 31 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Днес дадоха линк към Медияпул. Влязох и видях, че Гевезето ме низвергва, усетих, че Иван Глупич се каканиже като един типичен тъпич. Сега забрана и да ги чета. Ох, ох, Глупич, ох, ох, елементарна Вещице, не с цензура ще стигнете до истината. Интелектуални и обществени комари и имбесили.
Наистина ли не разбирате падението си? Ако наистина не го разбирате, се радвам за вас. Няма да разберете колко сте долу до края.
Но нека не бъдем толкова деликатни към душманите на Медияпул - тримате танкиста и кучето Гадглупич.
Тези душмани - Иван Тъпич, характерен с участието си там само с писане срещу Ригас, Долната Вещица с прякор Гевезето, която от малка е свикнала да разваля общности , Навлекът Поростак Достояния Игъл, който вчера дойде, за да сире на метеното, сега се опитват да прехвърлят вината за собствената си глупост, тъпота и незрялост на други, вместо да тръгнат от участник на участник, да се извинят и разкаят. Разбира се никой не може да очаква това. Което е още веднъж доказателство за простотата и невръстните им духове.
Тези душмани - Иван Тъпич, характерен с участието си там само с писане срещу Ригас, Долната Вещица с прякор Гевезето, която от малка е свикнала да разваля общности , Навлекът Поростак Достояния Игъл, който вчера дойде, за да сире на метеното, сега се опитват да прехвърлят вината за собствената си глупост, тъпота и незрялост на други, вместо да тръгнат от участник на участник, да се извинят и разкаят. Разбира се никой не може да очаква това. Което е още веднъж доказателство за простотата и невръстните им духове.
Последната промяна е направена от на Пет 04 Яну 2008, 12:42; мнението е било променяно общо 1 път
komarKo написа:а молодецът Гаджоков пак ли е в бяло?
Не. Тримата танкисти и кучето Гадглупич Гаджок, не ти ли напомня...
Някой може ли да пита в Медиапул, защо съм изгонена?
Някой може ли да пита в Медиапул, защо съм изгонена?
Изгонена си с решение на партийния и държавен ръководител, другара Калчев.
На твое място не бих се притеснявал: както вървят нещата там, нормалното е човек да бъде изгонен, а странното ( за да не кажа срамното.. ) е да не бъде.
На твое място не бих се притеснявал: както вървят нещата там, нормалното е човек да бъде изгонен, а странното ( за да не кажа срамното.. ) е да не бъде.
сега aleph е новата играчка на дементорите
по-интерактивна от Надето
по-интерактивна от Надето
Последната промяна е направена от на Пет 04 Яну 2008, 13:35; мнението е било променяно общо 1 път
komarKo написа:сега aleph е новата играчка на дементорите
по интерактивна от Надето
Честно казано - жал ми стана преди малко, като видях какво става там - май тез негови "приятели" са свалили доверието си от него... За гнома - не се учудвам, ама гледам и достойният гробове закопал...
И все пак мисля си, че и модераторът (поне единият от тримата) би трябвало да си каже тежката дума.Таки написа:Изгонена си с решение на партийния и държавен ръководител, другара Калчев.
" ....по-сполучливия е: с придчи! както е постъпил умния човек по-горе."
Наде, изгонена си, защото си комунистка. И защото тримата танкиста Иван Тъпич, Долната Вещица с прякор Гевезето и Навлекът Поростак Достояни с ника ИЪгъл / ръб де - от което Навлекът Достоен Ръпон / са хора, за които истината е истина само ако Иван Костов я е казал. Ще рече, истини на хора малко или повече свързани преди 1989 с облагите на властта и затова сега гузни и опитващи да си полират името дори като преследват такива като теб, а инече гушкащи ако нещо импадне, и така копрометиращи партиите, на които са ръководители и членове. Ще рече - десните простаци.
Не е тъй, Боабаб, хората на Иван Костов, които ме познават в действителност, ме уважават много повече от хората на Станишев. Това че съм комунист, едва ли е причина за отстраняването ми. Сигурно съм засегнала някого лично, тъй като за пореден път написах няколко изречения по повод годишнината от рождението на др.Сталин.
In memoriam
С нетърпение очаквам да прочета нещо от теб по повод 5 март - една наистина радостна дата в световната история.Надя написа:... за пореден път написах няколко изречения по повод годишнината от рождението на др.Сталин.
ЧНГ, другарю Логик, за много години!!!
За 5 март 1953 год. ще си говорим на 5 март т.г., живот и здраве.
За 5 март 1953 год. ще си говорим на 5 март т.г., живот и здраве.
Рот фронт!
Честита да е Новата година, другарко!Надя написа:ЧНГ, другарю Логик, за много години!!! |
Разбира се, че за 5 март ще си говорим, когато му дойде времето. Аз подчертах само, че чакам с нетърпение тази дата. За да си говорим, де...
Надя написа:Не е тъй, Боабаб, хората на Иван Костов, които ме познават в действителност, ме уважават много повече от хората на Станишев. Това че съм комунист, едва ли е причина за отстраняването ми. Сигурно съм засегнала някого лично, тъй като за пореден път написах няколко изречения по повод годишнината от рождението на др.Сталин.
Я се уточни мила. Кои хора на Иван Костов те уважават? Щото ако си човек на ИК, като Митов и К.Михайлова, не си много за уважение.
Ааа, това не мога да ти кажа, във всеки случай не са гореспоменатите. Но мисля, че Катето Михайлова не е горделив човек, спомням си веднъж в едно предаване спомена, че и с Татяна Дончева даже си говорели. Остана и да не се поздравяват, в Парламента де и да се разминават като "врагове".Boabab написа:Надя написа:Не е тъй, Боабаб, хората на Иван Костов, които ме познават в действителност, ме уважават много повече от хората на Станишев. Това че съм комунист, едва ли е причина за отстраняването ми. Сигурно съм засегнала някого лично, тъй като за пореден път написах няколко изречения по повод годишнината от рождението на др.Сталин.
Я се уточни мила. Кои хора на Иван Костов те уважават? Щото ако си човек на ИК, като Митов и К.Михайлова, не си много за уважение.
Да с умни хора се обкръжава Драгалеваца, за който никой от Драгалевци не гласувал.
Е, ти пък сега, ами не гласуват, защото му завиждат, завистта е типично българска черта.Boabab написа:Да с умни хора се обкръжава Драгалеваца, за който никой от Драгалевци не гласувал.
При сегашното ми идване в БГ, чух, че и винорим-а в Ивайловград бил негов
Ами нека, щом законите ни позволяват!chocho написа:При сегашното ми идване в БГ, чух, че и винорим-а в Ивайловград бил негов
Вечер в медияпуул
babatta, Eagle, Realistka
Бабинка, орел и баба
по някаква си слука
запредоха в улука.
Орелът кат крилат
все псувал на високо
бабата от яд
вещяла нашироко.
Бабинката
пък нали е музекална
менуирала.
Кой крив кой прав
все още и
Иват Тъпич
не е наясно
но тоз минует
и минет
в нелената вечер
си преде
на воля
модирерано
... в улука.
babatta, Eagle, Realistka
Бабинка, орел и баба
по някаква си слука
запредоха в улука.
Орелът кат крилат
все псувал на високо
бабата от яд
вещяла нашироко.
Бабинката
пък нали е музекална
менуирала.
Кой крив кой прав
все още и
Иват Тъпич
не е наясно
но тоз минует
и минет
в нелената вечер
си преде
на воля
модирерано
... в улука.
Страница 9 от 31 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 9 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите