Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 12 от 31
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Боабабе, току-що надникнах тук в католическия календар и видях, че има много свободни и още нераздадени на светци дни. Твоят достоен принос един ден ще се оцени и на деня на Свети Боабаб ще има всенародни тържества, масови литературни четения по трибуните и много захарен памук по сергиите. Вервай ми, крупното ти дело едва ли ще остане незабелязано от целокупното човечество и един ден то ще ти въздаде според делата ти.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Натали написа:Боабабе, току-що надникнах тук в католическия календар и видях, че има много свободни и още нераздадени на светци дни. Твоят достоен принос един ден ще се оцени и на деня на Свети Боабаб ще има всенародни тържества, масови литературни четения по трибуните и много захарен памук по сергиите. Вервай ми, крупното ти дело едва ли ще остане незабелязано от целокупното човечество и един ден то ще ти въздаде според делата ти.
Тъй е, тъй е, Натали. И докато тленното ми тяло ми пошепва, че ако печеля, печели целия народ, а ако загубя, губи само честването на Светия, то логичната ми мисъл ми нашепва, че и в единия и в другия случай модераторите на Медияпул ще бъдат трижди проклети.
Няма как да е иначе, Боабабе, справедливостта винаги възтържествува накрая. Някои ще горят в катрана, други ще се пържат в тиган с олио, Верочка Михайловна ще бъде наказана по цял ден да реди вървите на парашута на Калчев, а останалите - да четат хонорарните таблици за превод в кабинка на... аааа, няма да кажа на кого!
Гадина,ейй!
Тая Реалистка си е голяма гадина .
До което се докосне все мръсотия ръси.
Простотията е безгранична,като на партиен секретар.
До което се докосне все мръсотия ръси.
Простотията е безгранична,като на партиен секретар.
Ми както кажеш др.началник ,но ти го чете.
Иначе мнението ми по случая си остава.
Иначе мнението ми по случая си остава.
Последната промяна е направена от TiUG на Съб 17 Май 2008, 17:43; мнението е било променяно общо 1 път
TiUG, прекаляваш.
С болестите на хората не се правят шеги. Особено с най-коварната. Би било хубаво да си оправиш постинга, защото форумът в момента не е модериран, но има администратор, който може да ти види бързо сметката за подобно поведение.
Ми както кажеш др.началник
'Др.началник' в момента не е модераторът, а админът. Той, според Конституцията, първо стреля, а после .. и не пита.
Радвам се, че си поправи постинга. Нека всички бъдат физически здрави, и тук, и в МПФ, и навсякъде другаде.
А за менталното и политическото здраве - каквото Господ даде на всекиго ..
Радвам се, че си поправи постинга. Нека всички бъдат физически здрави, и тук, и в МПФ, и навсякъде другаде.
А за менталното и политическото здраве - каквото Господ даде на всекиго ..
TiUG написа:КЛУБ НА БЕЗПРИЗОРНИТЕ
Това линк и е клуб.
Тия съвсем се побъркаха -Реалистка Енджел и модератора .
По добре лъв в клетка,отколкото овца на плаца!
По добре лъв в клетка,отколкото овца на плаца!
Тия съвсем се побъркаха ...
Но електоратът не се е побъркал и се готви да ги постави извън Парламента.
Както протагонистите, така и фражилните им апологети.
Както протагонистите, така и фражилните им апологети.
не ги мисли - все ще се присламчат някъде, ни лук яли, ни лук мирисали
Последната промяна е направена от komarKo на Пон 02 Юни 2008, 12:47; мнението е било променяно общо 1 път
Бе ,тя тяхната е ясна,ама тия пъпеши от медията с "авангарда" си са голям джубиш-
плява ядът къч хвърлят-може да им стане лого..
плява ядът къч хвърлят-може да им стане лого..
Последно предупреждение
Повтореният на това място от "TiUG" постинг ще бъде заличен.
При следващото заяждане или нарушаване на правилата достъпът на потребител "TiUG" ще бъде спрян за неопределено време.
Уау, той си го заличи сам!
При следващото заяждане или нарушаване на правилата достъпът на потребител "TiUG" ще бъде спрян за неопределено време.
Уау, той си го заличи сам!
?????????? rak или TiUG ??????????????
Таки ти да не играеш и модератор ?
Таки ти да не играеш и модератор ?
Баннете Админа или да си направи харакири сам. Достойнството на честа или честта на достойнството... не знам как е точно по японски там, го изискват.
Баннете Админа или ...
Ти още ли не си ли разбрала, че Админът се е само-баннал отдавна ? Можеш ли да ми покажеш последния му постинг ?
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 12 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите