Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 13 от 31
Страница 13 от 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Таки написа:Играя я .. Но с много удари под кръста ..
Уфффф,кон до коня,админ до админа,че нормални форумци артисаха ли,запас ли ги грабнаха!
кон до коня, админ до админа ..
Всички сме маскари, братче .. Остава да хвърлиш чоп, та да решиш къде ще се омаскаряваш най-добре ...
Споко,бе човек !
Ти веднага ултимативно спешаваш човека ,избирай та избирай то да не е брак по сметка?
Ти веднага ултимативно спешаваш човека ,избирай та избирай то да не е брак по сметка?
Мдааа, прочетох... Тези са уникални ... квадрати, ужас !!!
Ученици на Гьобелс
Чочо, чете ли как се 'цитира' мое тукашно изказване?
Гьобелискус Рино турва едно заглавие 'Тоз, който падне' , нямащо нищо общо с цитата ми, и после започват, дзимукрациецие: 'кой паднал?' , 'от колко високо паднал?' и прочее. Такава жалка гледка..
Гьобелискус Рино турва едно заглавие 'Тоз, който падне' , нямащо нищо общо с цитата ми, и после започват, дзимукрациецие: 'кой паднал?' , 'от колко високо паднал?' и прочее. Такава жалка гледка..
Таки написа:Ти още ли не си ли разбрала, че Админът се е само-баннал отдавна ? Можеш ли да ми покажеш последния му постинг ?
Абе аз много неща ги загрявам, но трябва да си пазя хулиганското реноме и от време на време да лобирам за баннването на този или онзи. Няма да е демократично, ако те пропускам, ще рекат, неоснователно, че съм твой човек.
Каква е сега клюката, защо пак не съм в течение? Кой е TiUG , кога е изритан от Миазмата и защо?
Гьобелискус Рино турва...
Аре, нема нужда да продължаваш. Сменяш "т" с "к" и всичко си идва по местата:
Гьобелискус Рино - Курва. Точка.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Абе видях... А още по... поучителна е реакцията, която наблюдавам на статията на Дачков - тотално избягване да се коментират самите критики, отправени от Дачков към самият Него , и шикалкавене по отношение на "морал", работодатели, и пр. и пр. ... И като капак идва - заветната мечта на Партията - демек, всеки който се осмели да критикува Идола - е предател, атакуващ устоите на единствената правилна, демократична, дясна, морална и пр. и пр. ...
Абе - болшевишка работа
Абе - болшевишка работа
Абе - болшевишка работа
Аз наистина съм ги zæβaΛ. Посочих последния случай като пример на най-ярка манипулация на изтъпяли читатели.
Добавям, че наистина ме е жал за Ани, която не заслужава подобна компания, въпреки своите кусури.
Добавям, че наистина ме е жал за Ани, която не заслужава подобна компания, въпреки своите кусури.
Таки написа:
коя е Ани?
chocho написа:Абе видях... А още по... поучителна е реакцията, която наблюдавам на статията на Дачков - тотално избягване да се коментират самите критики, отправени от Дачков към самият Него , и шикалкавене по отношение на "морал", работодатели, и пр. и пр. ... И като капак идва - заветната мечта на Партията - демек, всеки който се осмели да критикува Идола - е предател, атакуващ устоите на единствената правилна, демократична, дясна, морална и пр. и пр. ...
Абе - болшевишка работа
Днес сутринта, комунистът, Кольо Парамов, по телевизията, рече, че ще му е много интересно как сега щели да посрещнат Серьогата в Америка. Дали Буш щял да го покани в обалния кабинет или ще стане както по посрещането на Костов, който бил приел от Чейни в коридора.
ПП. Имаше и контекст: Дали Станишев ще бъде приет като коректен премиер, щото Костов не бил приет като такъв. / коет оме изуми, тъй като тъкмо Костов подкрепи американците за Косово и войната със Сърбия /
Аз лично не знам за този случай. Може ли някой да ме светне.
Боабабе,
През април 2001 г. Костов е бил на работно посещение в САЩ, по покана на вицепрезидента Ричард Чейни. Така че Буш не е бил длъжен да се срещне с него изобщо, камо ли в Овалната зала. Но той отиде и го видя, според някои 'изненадващо'.
http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Archive/fabric9/chronica9.html
На 14 юни Станишев ще бъде на 4-дневно посещение в САЩ, в рамките на което Е предвидена среща с Буш. Това посещение май също е работно, така че Буш и сега не е длъжен да се види със Сергей в своя кабинет.
Мисля, че протоколно на Буш съответства българският Президент, а не МП.
** Наш човек, мудуратор ..
На 14 юни Станишев ще бъде на 4-дневно посещение в САЩ, в рамките на което Е предвидена среща с Буш. Това посещение май също е работно, така че Буш и сега не е длъжен да се види със Сергей в своя кабинет.
Мисля, че протоколно на Буш съответства българският Президент, а не МП.
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1057261"Много ми е приятно, че съм тук, във вашата прекрасна страна. Лора и аз очакваме вашия прекрасен обяд днес" ** , каза в началото американския президент. Той не пропусна и да уточни, че с българския си колега си говорят на малко име: "Георги" и "Джордж".
Последната промяна е направена от Таки на Вто 03 Юни 2008, 10:29; мнението е било променяно общо 2 пъти
Боабаб, това което е казал К.Парамов днес, го е казвал и преди две години, то не е нещо ново, а дали е вярно ще кажат хората, които са присъствали на тази среща. Но да се твърди, че Парамов е комунист, след като е бил народен представител от листата на БСП, ми се струва несериозно, тъй като между БСП и СДС навремето нямаше никаква разлика, не че и сега има.
- Вие твърдите, че Джордж Буш-старши и Луканов са определили Иван Костов за премиер. Така ли е?
- Ще си позволя да кажа нещо, което се знае от много малко хора в България. През ранната есен на 1996 г. - три недели преди да бъде убит, Андрей Карлович е на посещение в Гърция. Там, на запад от Додеканезите в открито море, на яхта на крупен атински корабособственик се водят разговори на тема кои са перспективните политици на променяща се България. Срещу Луканов стои не кой да е, а самият Джордж Буш-старши - президентът на САЩ. Предметът на разговора е глобален, а България е в частта за перспективата на Балканите. Обсъжда се ролята на МВФ у нас, банковата система, напрежението в населението и неумението на младия и неук лидер на социалистите Жан Виденов да се сработи с министрите си и с партията, която ръководи. Предмет на разговора е кои са силните лица на опозицията и кой какво може да изпълни, щото България успешно да върви напред. Става дума и за няколко имена. Незнам със сигурност кои други са били обсъждани, но двама са известни и днес - Иван Костов и Румен Петков. Тогава на тази среща изгрява голямата звезда на Иван Костов, която му проправи пътя към премиерския пост 8 месеца по-късно.
- По онова време имаше много по-популярни лица от опозицията от Иван Костов. Защо Джордж Буш се е спрял на него?
- Белият дом е бил убеден, че е човек на опозицията, че именно той би бил събирателният образ, ако социалистите сдадат властта. "Случайна" среща по коридорите на Белия дом с вицепрезидента Чейни дава окончателната оценка за неоправдания залог на Андрей Карлович, както и за пропуснатия шанс Иван Костов да се утвърди като голям български политик.
Таки написа:
....
аха.
е, всеки получава точно това, което желае и заслужава.
"Ощетените", дето непрекъснато хленчат за компенсации, са най-жалката гледка.
" Ощетените " ...
Много добре си сложил кавичките, Комар.. Ако се съди по честите пътувания на Хай из разни европейски курорти, тя едва ли е от особено "ощетените" ..
Както не е и един мой млад колега от ФзФ, който в резултат на стабилни реституции се радва на много голям (за България) годишен доход. И именно той, когото (и на когото семейството) нищо не свързва с властта преди 1989 г. , проявява най-голяма обективност в оценките за настоящето и миналото. В степен другите ми колеги да му говорят иронично за реалния социализъм като за "неговото време". Той си гласува за ДСБ, но без комсомолския ентузиазъм на някои наши познати, а като за "най-малкото зло". На нашата последна среща, преди десетина дена, той ми заяви, че корупцията се шири из целия политически спектър, а не е свойство само на определени партии.
Както не е и един мой млад колега от ФзФ, който в резултат на стабилни реституции се радва на много голям (за България) годишен доход. И именно той, когото (и на когото семейството) нищо не свързва с властта преди 1989 г. , проявява най-голяма обективност в оценките за настоящето и миналото. В степен другите ми колеги да му говорят иронично за реалния социализъм като за "неговото време". Той си гласува за ДСБ, но без комсомолския ентузиазъм на някои наши познати, а като за "най-малкото зло". На нашата последна среща, преди десетина дена, той ми заяви, че корупцията се шири из целия политически спектър, а не е свойство само на определени партии.
Комунист, наситка няма! Все едно око му е в чуждото...
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Таки написа:През април 2001 г. Костов е бил на работно посещение в САЩ, по покана на вицепрезидента Ричард Чейни. Така че Буш не е бил длъжен да се срещне с него изобщо, камо ли в Овалната зала. Но той отиде и го видя, според някои 'изненадващо'.
Мисля, че протоколно на Буш съответства българският Президент, а не МП.http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1057261"Много ми е приятно, че съм тук, във вашата прекрасна страна. Лора и аз очакваме вашия прекрасен обяд днес" ** , каза в началото американския президент. Той не пропусна и да уточни, че с българския си колега си говорят на малко име: "Георги" и "Джордж".
Благодаря, Ригас!
Ако се съди по честите пътувания на Хай из разни европейски курорти...
Да са живи и здрави лаици и сие, щото ако не - щеше да гледа всички тези курорти през крив макарон...
Боабабе,
Ако искаш да ми пратиш книгата си, кажи ми тук, та да ти пратя по пощата фоуна на Логика. С него вече говорих и той е съгласен. По пощата ще ти обясня защо една ваша среща именно в "Синия лъв" , в работен ден и в 12 ч. БИ МОГЛА да прерастне в приятна мини-мудурация.
Комунист, наситка няма! Все едно око му е в чуждото...
Този горе сам не знае колко е прав - те дружките му от МП за това май само в чуждите канчета гледат от години...
Имаш предвид лъжекомуниста, нали?Иван написа:Комунист, наситка няма! Все едно око му е в чуждото...
chocho написа:Този горе сам не знае колко е прав - те дружките му от МП за това май само в чуждите канчета гледат от години...
Сам съм, други няма.
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Чочо,
от устата ми го взе..
Впрочем, ако "Иван" е Чосич ( а много му прилича по стил ) , нека си го каже. Ние ще го разберем, нали ?
Кажи си, Иване!
Впрочем, ако "Иван" е Чосич ( а много му прилича по стил ) , нека си го каже. Ние ще го разберем, нали ?
Кажи си, Иване!
Надя написа:Имаш предвид лъжекомуниста, нали?Иван написа:Комунист, наситка няма! Все едно око му е в чуждото...
Точно така!
Що ти ми отговоряш, вместо Иван, да не би да "сте" едно и също лице?!TiUG написа:Надя написа:Имаш предвид лъжекомуниста, нали?Иван написа:Комунист, наситка няма! Все едно око му е в чуждото...
Точно така!
Страница 13 от 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 13 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите