Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 15 от 31
Страница 15 от 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Таки написа:Ти и такива като теб сте поработили яко, за да докарате десницата до небивали, инфантно-едноцифрени проценти.
Защо не си починете малко? Оставете я да си умре спокойна в леглото, нещастната млада жена. Бива ли такава жестокост чак до край ? ?
Остроумно!
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
chocho написа:Ригас, дет' вика Гес - с кого "дискутираш" ?
ъ, мерси, бях забрайл кавичките
Иван написа:Таки написа:Чудех се какво ми липсва в този форум..
Доста работи, но на първо място интригата. Принуден си да вършиш не свойствена за тебе дейност - градивна. От там и проблемите ти. Хора, които си използвал, сега използват теб...
Иванчо, бре. Гувно нийедно, не е ли време да реставрираш Медияпул, че да пуснем мегдан на Ригас да интритантничи.
Таки написа:
............
Оставете я да си умре спокойна в леглото, нещастната млада жена.
...........
млада жена?
ай да не казвам, че детето Аника чете
Таки написа:Ти с кого "дискутираш" , непрокопсаник такъв ? ?
С глистите си, Ригас, с глистите.
млада жена?
Ми чува'л съм, че била родена през късната 1989 г. , клетата.. Не е навършила още 19 години, горката ...
На Източния фронт нищо ново.
Скука...
Скука...
Иван написа:На Източния фронт нищо ново.
Скука...
тъй тъй
те затуй "гостите" на панела се размножават като зайци, от скука...
komarKo написа:Иван написа:На Източния фронт нищо ново.
Скука...
тъй тъй
те затуй "гостите" на панела се размножават като зайци, от скука...
Като каза гости, а аз пък глисти и за интригантство стана дума - каво прави Гевезистка, бе, баш душманина на Медияпул Бахча?
Boabab написа:
Като каза гости, а аз пък глисти и за интригантство стана дума - каво прави Гевезистка, бе, баш душманина на Медияпул Бахча?
не знам за Гевезистка, но че тук, един по един, ще цъфнат няколко заредени с "емоции" виртуални онанисти, е повече от сигурно...
komarKo написа:Boabab написа:
не знам за Гевезистка, но че тук, един по един, ще цъфнат няколко заредени с "емоции" виртуални онанисти, е повече от сигурно...
Ооох и тук скука. Дори бръмченето на някакъв досаден комар не може да наруши "идилията"... Кофти.
komarKo написа:Boabab написа:
Да бе - гледам кабинковият палячо се завърнал, и шлиферите му са се разпърхали около него
Според траките симпозиум значело събиране, за да се пие.
Boabab написа:Според траките симпозиум значело събиране, за да се пие.
Че ,тъй де!
Пусть всегда будет водка,колбаса и сольодка!
chocho написа:
Да бе - гледам кабинковият палячо се завърнал, и шлиферите му са се разпърхали около него
иначе, тримата говньовци непрекъснато "декларират" ,че няма да се "занимават " с тая "клоака"....
и пълнят страниците
и не само страниците
Иван написа:komarKo написа:Boabab написа:
Ооох и тук скука. Дори бръмченето на някакъв досаден комар не може да наруши "идилията"... Кофти.
иване , да не си се познал ?
Според траките симпозиум значело събиране, за да се пие.
Пустите му траки.. Не знаех, че гръцкият език произлязъл от тракийския ...
Таки написа:Пустите му траки.. Не знаех, че гръцкият език произлязъл от тракийския ...
Боабаб е потънал в изучаване на тракийските си корени, и както често се случва, кога се натъкнеш на нещо - заемаш сим-поза и .... до дъно! Чувстваш се почти като един Шлиман
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Хоман, здрасти.
Ще ползвам случая да попитам Боабабич на какво са викали траките 'симбиоза' , че забравих. За 'симфония' помня..
Иначе как върви животът? Тук времето е много симпатично (дето викали траките) - температурки под 30 оС и ветрец.
Иначе как върви животът? Тук времето е много симпатично (дето викали траките) - температурки под 30 оС и ветрец.
Тъдява - същото....
Таки написа:Ще ползвам случая да попитам Боабабич на какво са викали траките 'симбиоза' , че забравих. За 'симфония' помня..
Все се каня да постна една фотка на едни божури, кацнали край компа, ама не сварвам вечер да сваля материала от камерата .... Идната седмица ще се обаждам, живот и здраве, и по вечерно време, а може и некой и друг член на форума да се регистрира
Homan-
божури, кацнали край компа
Хайде, хайде .. А Логик ще постне едни по-хубави, ама не кацнали край компа ...
Таки написа:Хайде, хайде .. А Логик ще постне едни по-хубави, ама не кацнали край компа ...
Аз, като една върла завистница, нЕма да стъпя край езерОто, докато не получа разрешение да си откопая малко грудки, издънки и прочие красоти, белким се фАнат у гората! Друг вариант е да замъкна Логика на симпозиум в леса тилилейски, та там сам да повършее из лехите, току виж от неговите ръце се прихванат китки Но трябва да стане между малка и голяма Богородица, иначе не ставало местенето им... на китките де ....
Homan-
на симпозиум в леса тилилейски
Моят съвет е да спретнете И два симпозиума: един в леса тилилейски и друг - в леса панчаревски. Логик е много добър извор на дизайнерски идеи. На него се дължат някои важни декоративни детайли в нашата вила. Да оставим факта, че е участвал и в проектирането и изграждането на керамидения й покрив (метална конструкция 10 х 10 м + нареждане на керамидите).
Със сигурност ще ти даде някои добри съвети за допълнителна градинска декорация със старопланински камък.
Със сигурност ще ти даде някои добри съвети за допълнителна градинска декорация със старопланински камък.
Страница 15 от 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 15 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите