Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 22 от 31
Страница 22 от 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Ригас, стана дума и дай да се похваля. В Германия, по конституция, е забранено да имаш две гражданства. Но и ма и изключения. Аз съм едно от малкото такива. Имам официална тапия и право и съм си го консумирал да имами и български паспорт...Мислех че като се върна ще намеря хора, които са готови да намерят пътя. За съжаление сме много малко. Както споделих сръбският филм ми показа много неща за разликите...Нашите "революционери4 вместо да се съсредоточът в истински задачи се занимават с плазмодичане / ако не са заети с мошенничества, де /.
Боабабе,
Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.
Той нямаше предвид Германия. Заради Германия аз не бих ти предложил да му фрашна сута по миризливия задник.
Уви, подобна наивност и неопитност по отношение на суперскотовете проявява и Логик. Той поне е оправдан с това, че не познава свинското минало на легионерската пасмина.
Той нямаше предвид Германия. Заради Германия аз не бих ти предложил да му фрашна сута по миризливия задник.
Уви, подобна наивност и неопитност по отношение на суперскотовете проявява и Логик. Той поне е оправдан с това, че не познава свинското минало на легионерската пасмина.
Таки, намерих те. Ти си на 6-ия ред 6-ия, нали?
СРЕЩА НА ЧЕТВЪРТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛЕН ФОРУМ В АТИНА
(можеш да си увеличиш, за по-ясна)
СРЕЩА НА ЧЕТВЪРТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛЕН ФОРУМ В АТИНА
(можеш да си увеличиш, за по-ясна)
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Иване, на мен лично ти започна вече да ми досаждаш с болнавата си ригасозависимост. Този филм го гледам над пет години и хич не ми е интересен. Прилича ми на напреднало психично заболяване у някои хора. Ако напишеш още три постинга, занимаващи се само с Ригас, и с нищо недопринасящи за форума, мисля, че ще поставя пред Админа дилемата: или ти, или аз. Да видим кого ще избере.
Иначе нямам нищо против да участваш, явно сме и политически съмишленици или поне се надявам на това, но много сте ми досадни вече пациентите с този ригасосиндром и ще предпочета май да се лиша от свръхценната ти компания. Освен това съм против анонимността тук. Нищо лично, да прощаваш!
Иначе нямам нищо против да участваш, явно сме и политически съмишленици или поне се надявам на това, но много сте ми досадни вече пациентите с този ригасосиндром и ще предпочета май да се лиша от свръхценната ти компания. Освен това съм против анонимността тук. Нищо лично, да прощаваш!
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Натали, прави това което намериш за добре, но моля те не ми поставяй условия. Аз самия никога не бих си позволил да "съветвам" някой как да се държи, какво за кого да говори и с кого да си говори.
Останалото е работа на Админа.
Останалото е работа на Админа.
Не виждам друг по-умерен начин да ти кажа, че прекаляваш. Прегледах ти постингите, до един са посветени на Ригас. На всички ни е писнало от Медияпул, просто до гуша ни е дошло, ако си в състояние да разбереш това. Защо искате да пренасяте болестите му и тук, не стигат ли безобразията, които се вършат там от шепа откачили фатмаци? Разбира се, че Админът накрая ще те банне, ти и затова си дошъл тук. Но ако имаш поне малко ум в главата си, ще разбереш, че е мизерна слава да те хвалят после за това в Миазмата. На мен лично ми писна от луди с метод, особено ако методът се казва: "Ригас е комунист!" Това съм го чула вече сто милион пъти, постиганият ефект е тъкмо обратният на този, който очакваш!
ще поставя пред Админа дилемата: или ти, или аз
Няма да приема подобна теза като своя дилема, а като дилема на изказващия я. Бих се замислил само, ако една голяма група хора я поставят, във вида 'или ние, или той/тя' .
На мен Иван не ми пречи, стига да не обижда други хора, какти снощи направи с Боабаб. Добавям, в най-висок глас, че НЕ СЪМ обективен и НЕ ПОСТАВЯМ на една везна жертвите на 'легиона' и техните гонители. Това е форум, който е създаден за първите и те за мен имат по-голяма стойност и големи права от вторите.
Изяснявам това, за да не ми се изреждат прецеденти и сравнения, нито да ми се четат лекции по равенство.
На мен Иван не ми пречи, стига да не обижда други хора, какти снощи направи с Боабаб. Добавям, в най-висок глас, че НЕ СЪМ обективен и НЕ ПОСТАВЯМ на една везна жертвите на 'легиона' и техните гонители. Това е форум, който е създаден за първите и те за мен имат по-голяма стойност и големи права от вторите.
Изяснявам това, за да не ми се изреждат прецеденти и сравнения, нито да ми се четат лекции по равенство.
Admin написа: Това е форум, който е създаден за първите и те за мен имат по-голяма стойност и големи права от вторите.
Пролетарии от всички страни, обединявайте се (в далаверите), за да въведем диктатура на забогателия пролетариат!
Πατέρας Ιωάννης
явно сме и политически съмишленици или поне се надявам на това
Да ти имам политическия съмишленик, Наталия ... Кукла е ...
Предложение за админа.
Предлагам Ви,да заключите темата за гевезето /може пробно/ и ще се види колко пари ни струват капите.
Admin написа:
.....
На мен Иван не ми пречи, стига да не обижда други хора, какти снощи направи с Боабаб.
....
Помня, че преди време в Медиапуул-форума имаше едни форумни кокошки, които отсъждаха кой бил виновен за съдбата на форума.
Е, тях ги няма напоследък, но пък има екземпляри като "иван" - да ги опровергават безапелационно.
Така че, Админе, остави го да пише!
и аз съм съгласен, нека да пише
човек има нужда да бъде И сред нормални хора
човек има нужда да бъде И сред нормални хора
Ригас от години все намекваше, че политическата реалност днес в България се дължала на масовото разпространение на мъжкия характер метафоричен с женския полов орган. Склонен съм да му дам право.
Кокошките
Кокошките не са страдали от кокоша слепота, а много добре са виждали кои са виновни. Старите помнят, че аз и някои други по едно време започнахме да бойкотираме Меаната. Тогава меанджиите спретваха набези, по двама-трима, в Таверната и другаде, за да тиражират своите иронии, обиди и клевети. На подобни гости се дължеше поне 1/3 от активността на Таверната.Помня, че преди време в Медиапуул-форума имаше едни форумни кокошки, които отсъждаха кой бил виновен за съдбата на форума.
Процесът беше подчертано едностранен и кокошките знаят отлично това. Така че сега не виждат нищо ново. Освен факта, че Иван играе сам, а това е бая скучно. Друго си е да започне с някой:
- Приятелю, ала бала раца праца
- Да, приятелю, раца праца ала бала ..
Таки написа:Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.
Ригас, сигурно защото мен досега никой не ме е изритвал. Съвсем друг е въпросът, когато аз съм го пожелавал или сам "изработил". Затова и не съм го разбрал Плазмодиев.
Boabab написа:Таки написа:Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.
Ригас, сигурно защото мен досега никой не ме е изритвал. Съвсем друг е въпросът, когато аз съм го пожелавал или сам "изработил". Затова и не съм го разбрал Плазмодиев.
За това има лекари. Да предписват медикаменти за досещане...
ОК, Боабабе.
Ти си знаеш най-добре. Но аз вече обясних по-рано, че за мен като Админ хората на Легиона не са равноправни с другите. И няма да се радват на тази поносимост, на каквато се радват тук техните жертви. Достатъчно си задоволяваха и си задоволяват мръсните психики в МпФ. Баста!
Ами, щом не иска да ме светне прати го да плазмодичи в плазмодигъзието си.
Таки написа:Ти си знаеш най-добре. Но аз вече обясних по-рано, че за мен като Админ хората на Легиона не са равноправни с другите. И няма да се радват на тази поносимост, на каквато се радват тук техните жертви. Достатъчно си задоволяваха и си задоволяват мръсните психики в МпФ. Баста!
Останали са на склад, та да не отиват зян... ето ти един.
Πύρρειο νίκη!
Не бих се изненадала, ако "Иван" е новото лице на "най-добрата комунистка в света". Във всеки случай, напълно я повтаря по поведение с реакциите си. Е, Ригас, и ти не можеш да се похвалиш с особено умни леви съмишленици. Я виж Соня и Надка. Разкарай го този откаченяк, нека вече върви да разказва години наред как преборил комунистите тук и Калчев да му отпусне част от пенсията си като на активен борец срещу комунизма.
Боже, аман от зациклени, прости и инфантилни хорица по тези форуми, като се почне от Момата и се свърши с този тук.
Боже, аман от зациклени, прости и инфантилни хорица по тези форуми, като се почне от Момата и се свърши с този тук.
Наталия,
Гласовете на демоса са разделени. Аз съм по-склонен да оставя гусин Иван да се излага, излагайки заедно със себе си и българската десница.
Ако Гражданинът има топки, нека опровергае моето твърдение относно политическата афилиация на Ваньката. Нали го познава..
Ако Гражданинът има топки, нека опровергае моето твърдение относно политическата афилиация на Ваньката. Нали го познава..
Пет години отрицателни резултати от подобни експерименти не стигат ли? Така ще прогониш много хора от тук, на мен всичко това ми е досадно вече. Стига Медияпул, нека си стоят там в кочинката, аз просто няма да ги чета, да видим докъде ще стигнат нещата. Така ме принуждаваш отново да ги чета, единственият ми отговор може да бъде да престана да поглеждам и тук, не заради другите, а заради медияпулските говна.
Ригас, който и да е този Иван, той или е виновен за това, че модеранторите действаха така, или най-малкото не им е казал и дума напреки. ..Пери му шута, та даже и да е мой приятел, въпреки и плазмодий.
Таки написа:Гласовете на демоса са разделени. Аз съм по-склонен да оставя гусин Иван да се излага, излагайки заедно със себе си и българската десница.
не знам кой се крие зад персонажа "Иван" и не мога да говоря за неговите политически афилиации
изобщо не ме интересува дали ще пише, или няма, дали ще се ожени и пр.
Страница 22 от 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 22 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите