Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Място за изритани от гевезето Реалистка люде

+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters

Страница 22 от 31 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31  Next

Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  Boabab Нед 08 Юни 2008, 23:07

Ригас, стана дума и дай да се похваля. В Германия, по конституция, е забранено да имаш две гражданства. Но и ма и изключения. Аз съм едно от малкото такива. Имам официална тапия и право и съм си го консумирал да имами и български паспорт...Мислех че като се върна ще намеря хора, които са готови да намерят пътя. За съжаление сме много малко. Както споделих сръбският филм ми показа много неща за разликите...Нашите "революционери4 вместо да се съсредоточът в истински задачи се занимават с плазмодичане / ако не са заети с мошенничества, де /.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Боабабе,

Писане  Таки Нед 08 Юни 2008, 23:11

Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.

Той нямаше предвид Германия. Заради Германия аз не бих ти предложил да му фрашна сута по миризливия задник.

Уви, подобна наивност и неопитност по отношение на суперскотовете проявява и Логик. Той поне е оправдан с това, че не познава свинското минало на легионерската пасмина.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Registration date : 01.01.2008

http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  (TiUG) Нед 08 Юни 2008, 23:23

Малееей,международен сблъсък! Very Happy Very Happy Very Happy

(TiUG)

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 09.11.2007

http://forum.skycode.com

Писане  (Иван) Нед 08 Юни 2008, 23:38

Таки, намерих те. Ти си на 6-ия ред 6-ия, нали? pirat

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 000qlxmj_47uduila

СРЕЩА НА ЧЕТВЪРТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛЕН ФОРУМ В АТИНА

(можеш да си увеличиш, за по-ясна)

(Иван)

Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008

Писане  (Натали) Нед 08 Юни 2008, 23:50

Иване, на мен лично ти започна вече да ми досаждаш с болнавата си ригасозависимост. Този филм го гледам над пет години и хич не ми е интересен. Прилича ми на напреднало психично заболяване у някои хора. Ако напишеш още три постинга, занимаващи се само с Ригас, и с нищо недопринасящи за форума, мисля, че ще поставя пред Админа дилемата: или ти, или аз. Да видим кого ще избере.

Иначе нямам нищо против да участваш, явно сме и политически съмишленици или поне се надявам на това, но много сте ми досадни вече пациентите с този ригасосиндром и ще предпочета май да се лиша от свръхценната ти компания. Освен това съм против анонимността тук. Нищо лично, да прощаваш! Cool

(Натали)

Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008

Писане  (Иван) Пон 09 Юни 2008, 00:41

Натали, прави това което намериш за добре, но моля те не ми поставяй условия. Аз самия никога не бих си позволил да "съветвам" някой как да се държи, какво за кого да говори и с кого да си говори.

Останалото е работа на Админа.

(Иван)

Писане  (Натали) Пон 09 Юни 2008, 03:22

Не виждам друг по-умерен начин да ти кажа, че прекаляваш. Прегледах ти постингите, до един са посветени на Ригас. На всички ни е писнало от Медияпул, просто до гуша ни е дошло, ако си в състояние да разбереш това. Защо искате да пренасяте болестите му и тук, не стигат ли безобразията, които се вършат там от шепа откачили фатмаци? Разбира се, че Админът накрая ще те банне, ти и затова си дошъл тук. Но ако имаш поне малко ум в главата си, ще разбереш, че е мизерна слава да те хвалят после за това в Миазмата. На мен лично ми писна от луди с метод, особено ако методът се казва: "Ригас е комунист!" Това съм го чула вече сто милион пъти, постиганият ефект е тъкмо обратният на този, който очакваш!

(Натали)

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty ще поставя пред Админа дилемата: или ти, или аз

Писане  Admin Пон 09 Юни 2008, 07:36

Няма да приема подобна теза като своя дилема, а като дилема на изказващия я. Бих се замислил само, ако една голяма група хора я поставят, във вида 'или ние, или той/тя' .

На мен Иван не ми пречи, стига да не обижда други хора, какти снощи направи с Боабаб. Добавям, в най-висок глас, че НЕ СЪМ обективен и НЕ ПОСТАВЯМ на една везна жертвите на 'легиона' и техните гонители. Това е форум, който е създаден за първите и те за мен имат по-голяма стойност и големи права от вторите.

Изяснявам това, за да не ми се изреждат прецеденти и сравнения, нито да ми се четат лекции по равенство.
Admin
Admin
Admin

Male
Брой мнения : 838
Registration date : 10.10.2007

https://rigas.bulgarianforum.net

Писане  (Иван) Пон 09 Юни 2008, 10:11

Admin написа: Това е форум, който е създаден за първите и те за мен имат по-голяма стойност и големи права от вторите.

Изяснявам това, за да не ми се изреждат прецеденти и сравнения, нито да ми се четат лекции по равенство.

Пролетарии от всички страни, обединявайте се (в далаверите), за да въведем диктатура на забогателия пролетариат! cheers

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 000qlxmj_8bnikhzh

Πατέρας Ιωάννης

(Иван)

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty явно сме и политически съмишленици или поне се надявам на това

Писане  Таки Пон 09 Юни 2008, 10:20

Да ти имам политическия съмишленик, Наталия ... Кукла е ... Laughing Laughing
Таки
Таки

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Предложение за админа.

Писане  (TiUG) Пон 09 Юни 2008, 10:25

Предлагам Ви,да заключите темата за гевезето /може пробно/ и ще се види колко пари ни струват капите.

(TiUG)

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 09.11.2007

http://forum.skycode.com

Писане  komarKo Пон 09 Юни 2008, 10:31

Admin написа:
.....
На мен Иван не ми пречи, стига да не обижда други хора, какти снощи направи с Боабаб.
....

Помня, че преди време в Медиапуул-форума имаше едни форумни кокошки, които отсъждаха кой бил виновен за съдбата на форума.

Е, тях ги няма напоследък, но пък има екземпляри като "иван" - да ги опровергават безапелационно.

Така че, Админе, остави го да пише!

komarKo

Male
Брой мнения : 3798
Registration date : 12.12.2007

http://www.google.bg/

Писане  Помощ, граждани! Пон 09 Юни 2008, 10:53

и аз съм съгласен, нека да пише

човек има нужда да бъде И сред нормални хора

Razz
Помощ, граждани!
Помощ, граждани!

Брой мнения : 2675
Registration date : 21.01.2008

http://victoravramov.wordpress.com/

Писане  Boabab Пон 09 Юни 2008, 10:54

Ригас от години все намекваше, че политическата реалност днес в България се дължала на масовото разпространение на мъжкия характер метафоричен с женския полов орган. Склонен съм да му дам право.
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Кокошките

Писане  Таки Пон 09 Юни 2008, 10:54

Помня, че преди време в Медиапуул-форума имаше едни форумни кокошки, които отсъждаха кой бил виновен за съдбата на форума.
Кокошките не са страдали от кокоша слепота, а много добре са виждали кои са виновни. Старите помнят, че аз и някои други по едно време започнахме да бойкотираме Меаната. Тогава меанджиите спретваха набези, по двама-трима, в Таверната и другаде, за да тиражират своите иронии, обиди и клевети. На подобни гости се дължеше поне 1/3 от активността на Таверната.

Процесът беше подчертано едностранен и кокошките знаят отлично това. Така че сега не виждат нищо ново. Освен факта, че Иван играе сам, а това е бая скучно. Друго си е да започне с някой:

- Приятелю, ала бала раца праца

- Да, приятелю, раца праца ала бала ..
Таки
Таки

Male

Писане  Boabab Пон 09 Юни 2008, 10:57

Таки написа:Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.

Той нямаше предвид Германия. Заради Германия аз не бих ти предложил да му фрашна сута по миризливия задник.

Уви, подобна наивност и неопитност по отношение на суперскотовете проявява и Логик. Той поне е оправдан с това, че не познава свинското минало на легионерската пасмина.

Ригас, сигурно защото мен досега никой не ме е изритвал. Съвсем друг е въпросът, когато аз съм го пожелавал или сам "изработил". Затова и не съм го разбрал Плазмодиев.
Boabab
Boabab

Male

Писане  (Иван) Пон 09 Юни 2008, 11:03

Boabab написа:
Таки написа:Като нормален човек, ти не възприе мърсотията на копелето в нейната истинска същност.

Ригас, сигурно защото мен досега никой не ме е изритвал. Съвсем друг е въпросът, когато аз съм го пожелавал или сам "изработил". Затова и не съм го разбрал Плазмодиев.

За това има лекари. Да предписват медикаменти за досещане... Wink

(Иван)

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty ОК, Боабабе.

Писане  Таки Пон 09 Юни 2008, 11:08

Ти си знаеш най-добре. Но аз вече обясних по-рано, че за мен като Админ хората на Легиона не са равноправни с другите. И няма да се радват на тази поносимост, на каквато се радват тук техните жертви. Достатъчно си задоволяваха и си задоволяват мръсните психики в МпФ. Баста!
Таки
Таки

Male

Писане  Boabab Пон 09 Юни 2008, 11:10

Ами, щом не иска да ме светне прати го да плазмодичи в плазмодигъзието си. Very Happy
Boabab
Boabab

Male

Писане  (Иван) Пон 09 Юни 2008, 12:13

Таки написа:Ти си знаеш най-добре. Но аз вече обясних по-рано, че за мен като Админ хората на Легиона не са равноправни с другите. И няма да се радват на тази поносимост, на каквато се радват тук техните жертви. Достатъчно си задоволяваха и си задоволяват мръсните психики в МпФ. Баста!

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 000qlxmj_zgcduod6

Останали са на склад, та да не отиват зян... ето ти един. geek

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 000qlxmj_ee180ij8

Πύρρειο νίκη!

(Иван)

Писане  (Натали) Пон 09 Юни 2008, 13:35

Не бих се изненадала, ако "Иван" е новото лице на "най-добрата комунистка в света". Във всеки случай, напълно я повтаря по поведение с реакциите си. Е, Ригас, и ти не можеш да се похвалиш с особено умни леви съмишленици. Я виж Соня и Надка. Разкарай го този откаченяк, нека вече върви да разказва години наред как преборил комунистите тук и Калчев да му отпусне част от пенсията си като на активен борец срещу комунизма.
Боже, аман от зациклени, прости и инфантилни хорица по тези форуми, като се почне от Момата и се свърши с този тук.

(Натали)

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 22 Empty Наталия,

Писане  Таки Пон 09 Юни 2008, 13:41

Гласовете на демоса са разделени. Аз съм по-склонен да оставя гусин Иван да се излага, излагайки заедно със себе си и българската десница.

Ако Гражданинът има топки, нека опровергае моето твърдение относно политическата афилиация на Ваньката. Нали го познава..
Таки
Таки

Male

Писане  (Натали) Пон 09 Юни 2008, 13:46

Пет години отрицателни резултати от подобни експерименти не стигат ли? Така ще прогониш много хора от тук, на мен всичко това ми е досадно вече. Стига Медияпул, нека си стоят там в кочинката, аз просто няма да ги чета, да видим докъде ще стигнат нещата. Така ме принуждаваш отново да ги чета, единственият ми отговор може да бъде да престана да поглеждам и тук, не заради другите, а заради медияпулските говна.

(Натали)

Писане  Boabab Пон 09 Юни 2008, 14:10

Ригас, който и да е този Иван, той или е виновен за това, че модеранторите действаха така, или най-малкото не им е казал и дума напреки. ..Пери му шута, та даже и да е мой приятел, въпреки и плазмодий.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Помощ, граждани! Пон 09 Юни 2008, 14:25

Таки написа:Гласовете на демоса са разделени. Аз съм по-склонен да оставя гусин Иван да се излага, излагайки заедно със себе си и българската десница.
Ако Гражданинът има топки, нека опровергае моето твърдение относно политическата афилиация на Ваньката. Нали го познава..

не знам кой се крие зад персонажа "Иван" и не мога да говоря за неговите политически афилиации

изобщо не ме интересува дали ще пише, или няма, дали ще се ожени и пр.
Помощ, граждани!
Помощ, граждани!

Брой мнения : 2675
Registration date : 21.01.2008

http://victoravramov.wordpress.com/

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 22 от 31 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите