Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Място за изритани от гевезето Реалистка люде

+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters

Страница 4 от 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  nikiforov Съб 01 Дек 2007, 12:30

Венци , докато ми задаваш въпроса си отговаряш , какво да ти кажа - правила трябва да има , нормалното човешко общуване ги изисква - не съм бил против модерация, въпреки ,че са ме санкционирали , само че ако тръгна да тиражирам тъпата щампа-"не съм бил първи ...ит.н. ще друсна чаршаф , а и нищо ново няма да прочетеш в него .
тъпашки правила не се спазват или поне има стотици начини да се заобикалят , нарушават ,осмиват ...
чосич е абсолютен комплексар -"прост математик", "дядо ми" , "младежите в офисът ми " това са негови "лафове "и т.н - натистна се да модеЛира за да докаже нещо с което не е наясно , че няма нито теза ,нито принципи а ги "делегира на едно подобие на себе си , само че в обратната посока
абе , не ми се пише за ТИЯ !
честно - приключих с оня форум и ония !
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Registration date : 13.10.2007

http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty Маестро, и аз приключих.

Писане  Гост Съб 01 Дек 2007, 15:44

абе , не ми се пише за ТИЯ !
честно - приключих с оня форум и ония !
С право ще ме питаш - защо тогава реагираш, правиш статистики и пр. Ще ти отговоря, че го правя от хладен 'научен' интерес и, вероятно, това не ще продължи до безкрайност.

Да са живи и здрави домакините на този форум, които ни дават възможност да общуваме тук по един напълно приличен - в техническо отношение - начин, без да ни се намесват в делата, като свалят и издигат модератори, и без да изискват пари за сиренето. Мисля, че ако около Коледа им адресирам един привествен Season's Greetings, ще изразя чувствата на мнозинството тук.

Гост
Гост

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде

Писане  (TiUG) Нед 02 Дек 2007, 17:37

Тук само чета.
В "другия" форум е доста мъчно да изразиш мнение,не само за мен,но и за всички.
Питам се ,дали трябва да си кажеш каквото мислиш или да се плюнчиш за благоприличие/против съм грубости и нелицеприятни квалификации/.
И тук имах неблагоразумието да се обадя венъж и ме сгризаха.
Питам се какво значи свободен форум по принцип?

(TiUG)

Male
Брой мнения : 166
Registration date : 09.11.2007

http://forum.skycode.com

Писане  blag009 Нед 02 Дек 2007, 20:28

TiUG написа:Тук само чета.
Питам се ,дали трябва да си кажеш каквото мислиш или да се плюнчиш за благоприличие/против съм грубости и нелицеприятни квалификации/.

Мдааа, на наивното ти питане направих една справка за "... и ме сгризаха". Е, слава богу имаш малко постинга и направих справка за какво иде реч драги , но виж сам извода твой :
-Re: Джамахирията
by TiUG on Tue Nov 13, 2007 8:53 pmВъв форума съм от няколко дни .
Прочетох първата страница от уводната част.
Понеже имам впечатления от форума на медия пул ,лесно може да се усттанови нивото.
Ентусиазма и желанието за реванш бе доста селно в началото ,но към края сивия поток е започнал своето действие .
Мисля че отклонениеятя са пагубни.
Всички форумци от този форум са интилигентни хора ,не се повличайте по реката на посредственоста! Idea

И ... как ме СГРИЗАХА ...
Re: Джамахирията
by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:08 pmех граматико , аз ли трябва да се обадя ...
много обичам да МИ дават съвети , напътствия , тезиси ....но за пет изречения- шест грешки ...интИлигентно ..
.чудя се кой /коя/ си от медия....пул !?!?- стб ?
или оласчо ...как не включихМЕ .... alien
by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:15 pmИскам да напомня на TiUG, че една голяма част на членовете на този форум са и членове на форума на Mediapool. Поради което е естествено да коментират нещата, случващи се там, особено когато ги касаят, както и там се коментира често случващото се тук.
by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:24 pmнямам нищо против, тук да "пропише" танаска, дядото и бабата дори, стига да не се регистрира с тъпи претенциозни "нови"ментета!

съгласен с"мястото не съществува за мен " ...
вече , И ЗА мен !!!!! Wink
by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:29 pmМаестро, нека съдим по делата. Напомням ти, че ако човек иска да се регистрира с един и същ ник в 2 форума, той обърква системата за запомняне на пасуърда.

Но съм съгласен да се предложи - като израз на добра воля, а не като условие - всеки 'стар познат' да си каже ника, с който е познат

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Icon_post_target by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:42 pmвсеки отговаря за собствените си писания , струва ми се ?
аз споделям написаното от Лаик ,а преди това и от Гес

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Icon_post_target by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:48 pm

Разбира се, Маестро. Но моля те да разбереш, че аз - поради моята особена роля в този форум - не мога да бъда 'всеки'. Трябва да се съобразявам с мнението на мнозинството и да опазвам правото на свободно изразяване на малцинството - когато има таково и/или онаково.

Иначе изразих своята подкрепа към акцията на Гес и помолих Поли да я повтори от мое име в последната Таверна. От това по-ясно - здраве му кажи.

Тъй като, съм изгонен по ИП-и адрес от домашното компи не мога да влезна в меее...пул, КОЕТО ЗА ТЕБ Е СИГУРНО една демократична процедура, хем не можеш да пишеш , хем не можеш да четеш как мъдераторкити особено оная доценката-професорката, се кефат как ме громят !!!!!

Пък и доколкото чета тук, виж как са се отнесли към Радомир защо е посещавал тоз форум???? Или в правилата на "меее...пуул" има забрана за посещаване на дадени форуми иначе OFF !!!

Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Писане  (TiUG) Пон 03 Дек 2007, 11:14

blag009 написа:
TiUG написа:Тук само чета.

Мдааа, на наивното ти питане направих една справка за "... и ме сгризаха". Е, слава богу имаш малко постинга и направих справка за какво иде реч драги , но виж сам извода твой :
-Re: Джамахирията
by TiUG on Tue Nov 13, 2007 8:53 pm
Във форума съм от няколко дни .
Прочетох първата страница от уводната част.
Понеже имам впечатления от форума на медия пул ,лесно може да се усттанови нивото.
Ентусиазма и желанието за реванш бе доста селно в началото ,но към края сивия поток е започнал своето действие .
Мисля че отклонениеятя са пагубни.
Всички форумци от този форум са интилигентни хора ,не се повличайте по реката на посредственоста! Idea

И ... как ме СГРИЗАХА ...

by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:08 pm
ех граматико , аз ли трябва да се обадя ...
много обичам да МИ дават съвети , напътствия , тезиси ....но за пет изречения- шест грешки ...интИлигентно ..
.чудя се кой /коя/ си от медия....пул !?!?- стб ?
или оласчо ...как не включихМЕ .... alien

by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:15 pm
Искам да напомня на TiUG, че една голяма част на членовете на този форум са и членове на форума на Mediapool. Поради което е естествено да коментират нещата, случващи се там, особено когато ги касаят, както и там се коментира често случващото се тук.

by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:24 pm
нямам нищо против, тук да "пропише" танаска, дядото и бабата дори, стига да не се регистрира с тъпи претенциозни "нови"ментета!

съгласен с"мястото не съществува за мен " ...
вече , И ЗА мен !!!!! Wink

by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:29 pm
Маестро, нека съдим по делата. Напомням ти, че ако човек иска да се регистрира с един и същ ник в 2 форума, той обърква системата за запомняне на пасуърда.

Но съм съгласен да се предложи - като израз на добра воля, а не като условие - всеки 'стар познат' да си каже ника, с който е познат

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Icon_post_target by nikiforov on Tue Nov 13, 2007 9:42 pm
всеки отговаря за собствените си писания , струва ми се ?
аз споделям написаното от Лаик ,а преди това и от Гес

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Icon_post_target by Ригас on Tue Nov 13, 2007 9:48 pm

Разбира се, Маестро. Но моля те да разбереш, че аз - поради моята особена роля в този форум - не мога да бъда 'всеки'. Трябва да се съобразявам с мнението на мнозинството и да опазвам правото на свободно изразяване на малцинството - когато има таково и/или онаково.

Иначе изразих своята подкрепа към акцията на Гес и помолих Поли да я повтори от мое име в последната Таверна. От това по-ясно - здраве му кажи.

Тъй като, съм изгонен по ИП-и адрес от домашното компи не мога да влезна в меее...пул, КОЕТО ЗА ТЕБ Е СИГУРНО една демократична процедура, хем не можеш да пишеш , хем не можеш да четеш как мъдераторкити особено оная доценката-професорката, се кефат как ме громят !!!!!

Пък и доколкото чета тук, виж как са се отнесли към Радомир защо е посещавал тоз форум???? Или в правилата на "меее...пуул" има забрана за посещаване на дадени форуми иначе OFF !!!

Кибик Блаже

Благодаря за вниманието!
Доста страховитичко звучи!
Бих помолил фаворитите във форума за снисходителност.
Критика по отношение на мнение е разбираемо,но анализи по "производителност" , неволно допуснати правописни грешки и възраста ,ми се вижда съмнително.
Да, чета в другия форум, но не коментирам нито вас нито другите ,интереса мисля, че не е в статистиката, а в смисъла на написаното по темите.

(TiUG)

Male

Писане  Boabab Пон 03 Дек 2007, 11:20

Така е. Извинявам се ако мнението ми е прозвучало като упрек за възрастта...Просто почувствах личната си свобода застрашена. Колкото и да беше представено с хумористичен отенък.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Писане  Boabab Пон 03 Дек 2007, 11:53

Но да не омаловажаваме и същността на темата. Която всъщност повдига един изключително важен въпрос, отразяващ съществено, как може едно субективно мнение, взето от позицията на късогледството и далекогледството / като дефекти / - както макро, така и микро ниво, както и основания на плоскостта на недораслост, синекурщина / не червенокурщина /, незнание на място / да си знае жабата гьола е най-добре, а ако не го знае, да не чурулика, като насрана / - може да замете усилията на доста хора през годините и така да обезмисли и труд и усилия и отново да каже ясно и отчетливо - всичко в България, дори една свободно организирана свобада, извън чутрите и властта, е безсмислена.
Boabab
Boabab

Male

Писане  blag009 Пон 03 Дек 2007, 13:13

TiUG написа:

Благодаря за вниманието!
Критика по отношение на мнение е разбираемо,но анализи по "производителност" , неволно допуснати правописни грешки и възраста ,ми се вижда съмнително.
Да, чета в другия форум, но не коментирам нито вас нито другите ,интереса мисля, че не е в статистиката, а в смисъла на написаното по темите.

Прав си готин, е па обида си е само ШЕСТ постинга!!!! А скив Радо , цели ШЕСТ страници само за него гуворят!!! cheers
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 10:58

Снощи написах следното в Медияпул:

Разбира се, надали има вече някой, който да изпитва някакво уважение към морала и ума на настоящите членове на модераторския екип. Хора, повърхностни и неетични, които разрушиха едно от най-добрите за дискусии места в нета.

Ето какво ми отговаря Модератор1 / така неожидано превърналия се в отрепковна гнус - Чосич Иван Атентататович-Плужакдиктаторович:

"Със закъснение от 50 минути модерацията изпълнява така императивно изразеното желание на "Boabab" да му бъде съобщено: допускът му е прекратен."

Срам, бе Чосич Плужакдиктаторивич. / призовавам вече така да се обръщат всички към гореспоменатата отрепковна гнус /. Разбира се, при една следваща негова подобна проява ще му намеря още по-подходящо прозвище.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Homan Сря 12 Дек 2007, 11:03

Boabab написа:Снощи написах следното в Медияпул:

Разбира се, надали има вече някой, който да изпитва някакво уважение към морала и ума на настоящите членове на модераторския екип. Хора, повърхностни и неетични, които разрушиха едно от най-добрите за дискусии места в нета.

Ето какво ми отговаря Модератор1 / така неожидано превърналия се в отрепковна гнус - Чосич Иван Атентататович-Плужакдиктаторович:

"Със закъснение от 50 минути модерацията изпълнява така императивно изразеното желание на "Boabab" да му бъде съобщено: допускът му е прекратен."

Срам, бе Чосич Плужакдиктаторивич. / призовавам вече така да се обръщат всички към гореспоменатата отрепковна гнус /. Разбира се, при една следваща негова подобна проява ще му намеря още по-подходящо прозвище.

Не можеш да бъдеш сигурен за Чосич, Боабабе! По-добре изчакай да се разберете очи в очи ... Не ритай като разярен ат, ами кажи га ше пием ... вино Laughing
Homan
Homan

Female
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 11:13

Защо. Още преди време се обърнах към Модератор,, с неговото, вече останало в старите добри времена, прозвище - Чосич. Попитах го иска ли ако продължава така да се оттегля от форума. Вече Плужакдиктаторивич отвърне - не. Но се оказа, че лицемерно е "да". Сега прецени сама - Плужакдиктаторович през тези 6 години форумен живот има най-много 10% от броя на разумните ми постинги и той ще ми казва кое да и кое не. Докато аз съм крал от себе си за да пиша тук, той си е работил за себе си...Разбира се нивото на разумност не отчитам.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Homan Сря 12 Дек 2007, 11:28

Boabab написа:Защо. Още преди време се обърнах към Модератор,, с неговото, вече останало в старите добри времена, прозвище - Чосич. Попитах го иска ли ако продължава така да се оттегля от форума. Вече Плужакдиктаторивич отвърне - не. Но се оказа, че лицемерно е "да". Сега прецени сама - Плужакдиктаторович през тези 6 години форумен живот има най-много 10% от броя на разумните ми постинги и той ще ми казва кое да и кое не. Докато аз съм крал от себе си за да пиша тук, той си е работил за себе си...Разбира се нивото на разумност не отчитам.

Може просто това да е форма на манипулация... Не можеш да си сигурен, наистина... В такива случаи, когато става дума за хора, познаващи се отдавна и в реалния живот, нещата се изясняват не във форума, а наистина очи в очи... Случаят е такъв, не бързай да се разочароваш... Давай винаги втори, че и трети шанс - няма какво повече да губиш, можеш само да спечелиш... Ако ме разбираш де... щот по някога и аз не се разбирам No

Laughing Laughing Laughing
Homan
Homan

Female

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 11:45

Чосич се крие. А ако имаше някаква доблест можеше да ми се обади. Но той вного добре знае, че тези правила, които си избраха, са тъпанарски правила и не може да си признае, че е трябвало да се допитат да по-умни от тях. Но ако се допитат - ще излезе, че са тъпанари. А ако не се допитат са си тъпанари. Така или ивак доказаха, че са тъпанари, с които трудно мога да имам нещо общо.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 12:16

в последния ми разговор с баш-модератора на медиапул той ми заяви, че практически не модерира
неговото "отказване" било резултат от отказа да се върнат във форума определени стари форумни членове

на моята забележка, че едно реално оттегляне трябва да бъде обявено публично, ми бе отговорено, че въпросът е изчистен със стояна георгиева

моята интерпретация: не мога да бъда убеден в искреността на чосич, дори само заради това, че отново не бе казана цялата истина (не че има кой знае какво значение вече кои са модераторите, но аз знам, че определени форумни членове знаят кои са)

чосич на практика признава фалита на сегашната модерация с оттеглянето си, но това оттегляне по никакъв начин не прави нещата по-добри - напротив

една по-глобална интерпретация: онова, което живее на тъмно и се храни с интрига, не можеш да го изкараш на светло без да рискуваш да го травмираш

повече по темата - - при друг, тържествен случай

Гост
Гост

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 12:32

Помощ, граждани! написа:в последния ми разговор с баш-модератора на медиапул той ми заяви, че практически не модерира
неговото "отказване" било резултат от отказа да се върнат във форума определени стари форумни членове

Искаш да кажеш, че практически Чосич не модерира, но се появи 50 минути след моя постинг и мнение за тях, за да ми покаже къде ми е мястото...А Стояна Георгиева в случая показва една повърхностност, която може да е достатъчно за разговор с Румен Петков, но не е достатъчна, за истински интелигент.
Boabab
Boabab

Male

Писане  (TiUG) Сря 12 Дек 2007, 12:37

blag009 написа:
TiUG написа:

Благодаря за вниманието!

Прав си готин, е па обида си е само ШЕСТ постинга!!!! А скив Радо , цели ШЕСТ страници само за него гуворят!!! cheers

По добре е -чети повече,мисли повече и ако можеш напиши нещо!

(TiUG)

Male

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 12:38

не знам, предадох казаното и го интерпретирах както мога

що се отнася до ст.г., то тя едва ли е повече от алиби

Cool

Гост
Гост

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 12:44

Помощ, граждани! написа:не знам, предадох казаното и го интерпретирах както мога

що се отнася до ст.г., то тя едва ли е повече от алиби

Cool

А, бе. Аз като не мисля какво ще стане после губя пари или поначало съм ги прежалил. А те какво губят от глупостта си, ми е интересно. Печелят убеждението, че на чужд гръб могат да са безотговорни.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 12:47

А пък да се оставиш в един екип с Гаджока, най-големият тъпанар в нета, това вече е престъпление от най-първи вид.
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty Намеса

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 12:48

Боабабе, разбирам, че ти е криво. Не искам да насилвам никого за нищо, но ще си кажа мнението.

Аз съм се освободил напълно от последните молекули интерес и/или усещане за съпричастност към случващото се в обругания и вандализиран МФ. Следя отгоре-отгоре нещата там, поради най-хладна 'научна' перверзия.

Сега ме вълнува бъдещето на това местенце, което не зависи само от мен, но най-вече от доброто здраве на фирмата - домакин. Ако й се скапе сървърът, скапва се - за известно време - и този форум. Ако фалира - говоря теоретически - фалира и този форум.

Та мисълта ми е: нека се разберем, поне тези, които мислят като мен, че при подобни технически проблеми някой ще продължи усилието и ще реанимира този форум другаде.

Това са крайности, които описват най-добре становището ми ДНЕС:

ЕБАЛ СЪМ ИМ ЛЕГИОНЕРСКАТА МАЛФОРМАЦИЯ, както са я заебали толкова и толкова хора досега!

Доста робство и тиранство!

Гост
Гост

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 12:55

Всъщност сега ми казаха, че Гаджока е приел функцията на модератор1. Ще се радвам Чосич да не е този. Наситина много ще се радвам.

Ригас, аз думата с е... бих я пуснал на Гаджока. Както казах най-изключителния, посткомунистически тъпанар и елементарник, в нета. Опита се да си създаде форум, където неговият свят да съществува, но тъй като никой не би искал да е там пак се натрапи в Медияпул.

Иначе, Ригас, във всеки форум има възможност да се изтегли базата данни. Тези трябва да предоставят тази услуга. Ако трябва и срещу запащане, което можем да уредим помежду си. Изтеглена базата данни може да се каци на всякакъв друг сайт.
Boabab
Boabab

Male

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty База данни

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 13:02

Боабабе, ще го имам предвид. Но аз посочих крайностите най-вече за да заявя най-официално, че за мен МФ е минало, ако ще в него да назначат като модератор самия Господ Бог. Мотивацията ми е подобна на твоята, та не ще да я повтарям. Всичко си има граници и за мен границата 'Онаниране на политически изроди пред картините на моето унижение' е премината.

Повтарям:

ЕБАЛ СЪМ ИМ ЛЕГИОНЕРСКАТА МАЛФОРМАЦИЯ!

Гост
Гост

Писане  Homan Сря 12 Дек 2007, 13:03

Вижте, иде Коледа, време, в което трябва да се отървем от стари неща, износени и непотребни, и да погледнем с повече вяра и надежда напред... Няма смисъл от база данни, сървъри и прочие ... В тези светли дни е хубаво да се започне на чисто ... И с прошка ... за онези, които имат очите и сърцето да я дадат и приемат... sunny

Това не значи да ме настъпвате по опашката, моля! Twisted Evil

santa
Homan
Homan

Female

Място за изритани от гевезето Реалистка люде - Page 4 Empty Вижте, иде Коледа ..

Писане  Гост Сря 12 Дек 2007, 13:06

Хоман, аз съм с теб. Но нека думите ти станат дела. Открий един празничен топик.

Защото моят ще остане затворен, като паметник на ... хайде да не наливам зехтин.

Гост
Гост

Писане  Boabab Сря 12 Дек 2007, 14:06

Ригас написа: ....МАЛФОРМАЦИЯ!

Я го разшифровай, ако обичаш.

ПП.Най-смешното е че не легионерите, а Гаджока, като Легионер, всъщност затри форума. Това ако не е върхът на парадокса, здраве му кажи.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 4 от 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите