ПП АТАКА

Страница 4 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  Realistka on Сря 03 Юни 2009, 16:35

Стоян Христов написа:
Realistka написа:
Стоян Христов написа:
Realistka написа:Внукът на Радой Ралин е толкова очебийно просто момче, че не е необходима особена прозорливост, за да констатираш това. Простотията му е изписана на лицето...
Той е излагация за България.
Много съжалявам, но някои неща трябва да се казват в прав текст.
А гаражната секретарка е толкова умна,че направо ми се повръща като я видя.
На времето в най големият глад се фукаше с мерцедеси на рожденните си дни.ОТВРАТ!!!

Оядени апаши.
Вашите апаши имат това единствено преимущество, че са още гладни! Тепърва им предстои да се ояждат...
Дерзай, народе! Laughing Laughing Laughing
Не се вземайте толкова насериозно, г-н Христов. От това най-много да заработите стомашна язва! Laughing Laughing
Много крадахте бе "скъпа".
Пропуснах да спомена:
За интелегентността на Надежда Михайлова, пък и на всеки мога да кажа, че никак не е трудно, ако сравнението е с Димитър Стоянов... 99% от целокупният български народ изглежда по-интелигентно от него. Laughing Laughing
"Скъпа" не "скъпа" трябва да Ви кажа, че българският гласоподавател дано да е узрял за това, че не се гласува за ангели, а за най-малкото зло...
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Сря 03 Юни 2009, 16:44

ОЩЕ МАЛКО ЗА ГАРАЖНАТА КРАСАВИЦА


„Гаражната принцеса” Надежда Михайлова
Ето малко от тази информация, касаеща темата.

„ГАРАЖНАТА ПРИНЦЕСА"

До 2006г. Надежда Михайлова има брак с Камен Михайлов, за него известният журналист Григор Лилов припомня прословутата фраза, че парите нямат цвят. „Цветовете не пречеха на Камен Михайлов-съпругът на синята Надка Михайлова, да бъде съдружник в столичното ЗММ на червения Петър Манджуков-издател на вестник „Дума"."- заявено от него в интервю пред в."Шоу" през 2008г.

Преди 10 ноември Камен и Надежда Михайлови са били на работа в Египет, където е работил известно време и Александър Божков.

По това време Камен Михайлов е зам.-шеф на външнотърговското „Техноекспорт". Негов шеф е партиеца Михаил Антов. Запомнете това име, защото пак ще го откриете сред гафовете на Надето! Ето как „репресираните" седесари си правят бизнес със старите си червени другари. Да си зад граница във външнотърговско дружество, по времето на ДС и Живков?! Сигурно си бил неслучаен, най-малкото?!

Бизнес старта на Камен Михайлов е с пицерия и малък автосервиз. През лятото на 1998 г. Михайлов купува 67% от бившия гараж на ЦК на БКП в София „Автотранссервиз" с помощта на НиколайАлександров, който пък е лансиран от Надежда Михайлова за директор на „Паркинги и гаражи"-София. Услуга за услуга, съвсем по „политически".

В тази връзка Н.Михайлова е обвинена в КЛИЕНТЕЛИЗЪМ, заради съмнения за участие на вече бившия й съпруг в нечисти приватизационни сделки.

Интересен е фактът, че преди 11 години съпруга на Надежда е извадил по някои данни 840 хил. долара, а по други 1.2 млн. долара за покупка на гараж, бензиностанция, автомивка, сервиз и около стотина бусове, камиони и таксиметрови автомобили. Просто бил си осигурил кредит от банка за 1 млн. лева. Но по стара изпитана схема половината цена е платена с компенсаторки ?! Сега си спомнете, ако сте били в час, колко е курса на долара по времето на 1998 г. ? 1 долар = 1800 лв. Нека ви припомня особеностите на българските правила за връщане на кредити от 1992 г., когато Костов е министър на финансите. Взимаш примерно 1.8 млн. долара кредит от ПЧБ през 1992 г. и през 1998 г., заедно с лихвите, които са били 5-6% връщаш 32 хиляди долара в левовата им равностойност ?!Чиста печалба от 1.768 млн. долара. Видни икономисти и финансисти са му намерили цаката. Примерно виден седесар като Асен Агов получава кредит от ПЧБ от 54 млн. лева, няма вписана информация за ипотека и т.н. и ги връща по това време, е сещате ли се какво се е случвало тогава?

Синята партия помага щедро на своите активисти или на роднините им и на

„братчедите". „Мистър 10%" ( Ал Бож) урежда съпруга на Надето в борда на директорите на шуменската „Алумина". Но да се върнем на наименованието „Гаражна принцеса", което не е мое, но е вярно.

През 2008 г. австрийската компания ОМV отправя оферта за 30 млн. евро за прословутия гараж с площ от 9590 кв. м. на 5 нива ?! Всичко това днес работи на пълна пара, а 50% от този капитал е собственост на вече разведената Надежда Михайлова.

ПОЛИТИЧЕСКИ ГАФОВЕ

* През 1999 г. Надежда Михайлова отзовава посланика ни в Либия, Кръстьо Илов, който по това време успява да освободи 17 души български медици от затворите на Либия, но поради отзоваването му остават 6 души в либийския затвор, известните ни със своите перипетии български медици. Без посланик цели 9 месеца, те са без дипломатическа защита, без адвокатска защита, инквизирани и оставени на произвола на съдбата, която се казва Иван Костов.

* На местните избори в Ловеч през 1999г. изрича знамения съвет в инструктаж на СДС активисти да „нахранят" журналистите, ясно заради какво.

* Като министър на външните работи урежда брата на Мирослава Нейнска , Юли Лазаров в пресцентъра на МВнР, същият е бил кадрови офицер на ДС и при СДС на Надка е шеф на отдел „Печат" в министерството.

* Като министър на външните работи Надежда назначава Михаил Антов член на БСП и най-важното неин бивш началник до 1989 г. за посланик в Египет. Голяма сила е благодарността, нали.

* Разцеплението на СДС през 2004 г., когато Иван Костов..........................
цялата статия

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Чет 04 Юни 2009, 00:38

"АФИС": АТАКА бие ДПС на евроизборите, ако българите се мобилизират

"АТАКА може да бие ДПС на изборите за Европейски парламент, ако българите отидат до урните на 7 юни, а не ползват деня за почивка. В момента АТАКА и ДПС имат поравно одобрение - между 12 и 14%." Това показват резултатите от последното проучване на социологическа агенция "АФИС". Според социолога Юрий Асланов въпросът кой ще бъде трета политическа сила на вота в неделя се решава от мобилизацията на електората.


цялата статия

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

БРАВО ВОЛЕНЕ

Писане  (Стоян Христов) on Чет 04 Юни 2009, 20:21

Волен Сидеров осъди Андрей Райчев за обида

04 юни 2009 / Nеws.dir.bg
Софийският районен съд е осъдил социолога Андрей Райчев за обида и клевета срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров, съобщиха пред БТА от съда.
В съобщение на пресцентъра на партията се посочва, че Сидеров е осъдил Райчев за това, че в предаване на БНТ на 26 февруари 2007 г. го е нарекъл "фашист" и е отправил нападки и неверни твърдения по негов адрес. Софийският районен съд е наложил на Райчев най-тежкия размер административна глоба - 1000 лева, информират още от партията.
През февруари Сидеров осъди председателя на Националния защитен център “Справедливост“ Сезгин Мюмюн за клевета. Той бе глобен със 7500 лв. заради изявление, че “Атака“ е получила 1 600 000 лв. от ДПС.
Миналата година пък Волен Сидеров осъди телевизионен водещ от Пловдив, който го нарекъл "лъжепатриот".
http://dnes.dir.bg/2009/06/04/news4561636.html

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  jovina on Пет 05 Юни 2009, 07:20

Гласуваш за националисти, получаваш ДПС
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Логична статия!

Писане  Логик on Пет 05 Юни 2009, 09:32

Действително Атака подава удобни топки на ДПС, които Доган, бидейки най-обиграният политик в България, умело използва. Аз обаче бих подложил на съмнение симетрията, която се лансира не само в тази статия. Симетрията между Атака и ДПС. За мен Атака е реална заплаха за етническия мир, докато ДПС е измислена. Не говоря за корупционните схеми, които хранят ДПС, макар че Атака също не гладува. Говоря в чисто политически план. Платформата на Атака е заплаха изобщо за демокрацията и гражданските свободи. А подобни заплахи аз възприемам като лични, макар че не съм нито турчин, нито циганин, нито евреин - да изброявам ли всички етноси, които мътят водата на Атака? Най-обезпокоителното е, че поведението на Атака е вече "европейско" - в самия Европейски парламент атакистката идеология става все по-популярна. Лошо й се пише на държава, която не може да инкорпорира своите етноси в една просперираща нация. Лошо му се пише и на континент, който не може да интегрира своите имигранти. Америка може и затова ще ни върти на малкия си пръст нас, "Европата".
Логик
Логик

Male
Брой мнения : 3795
Age : 74
Location : Sofia
Job/hobbies : Speculations
Registration date : 24.11.2007

Вижте профила на потребителя http://www.math.bas.bg/~vlsot

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  Лаик on Пет 05 Юни 2009, 11:24

Логик написа:Действително Атака подава удобни топки на ДПС, които Доган, бидейки най-обиграният политик в България, умело използва. Аз обаче бих подложил на съмнение симетрията, която се лансира не само в тази статия. Симетрията между Атака и ДПС. За мен Атака е реална заплаха за етническия мир, докато ДПС е измислена. Не говоря за корупционните схеми, които хранят ДПС, макар че Атака също не гладува. Говоря в чисто политически план. Платформата на Атака е заплаха изобщо за демокрацията и гражданските свободи. А подобни заплахи аз възприемам като лични, макар че не съм нито турчин, нито циганин, нито евреин - да изброявам ли всички етноси, които мътят водата на Атака? Най-обезпокоителното е, че поведението на Атака е вече "европейско" - в самия Европейски парламент атакистката идеология става все по-популярна. Лошо й се пише на държава, която не може да инкорпорира своите етноси в една просперираща нация. Лошо му се пише и на континент, който не може да интегрира своите имигранти. Америка може и затова ще ни върти на малкия си пръст нас, "Европата".

съвсем логично е лузърите и комплексарите да имат свое политическо представителство в лицето на атака*, в европески мащаб процентът им се качва поради кризата, но не и в България, която е в перманентна криза от 1989

*-проблемът е, че част от тях продължават да гравитират към дсб и дават основание на таки за плакатите с които ни весели напоследък
Лаик
Лаик

Male
Брой мнения : 884
Age : 47
Registration date : 07.11.2007

Вижте профила на потребителя http://www.toto.bg/

Върнете се в началото Go down

Веселби за уинърите

Писане  Таки on Пет 05 Юни 2009, 11:28

и дават основание на таки за плакатите с които ни весели напоследък
Не мисля да ви веселя повече до неделя вечер. Тогава ще видим кой как ще се весели.
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Age : 73
Location : Athens
Registration date : 01.01.2008

Вижте профила на потребителя http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  nikiforov on Пет 05 Юни 2009, 12:47

тия са антиевропейски пуяци , а се натискат да стават европейски депутати ...
Surprised
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Age : 69
Registration date : 13.10.2007

Вижте профила на потребителя http://www.snikiforov.com

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пет 05 Юни 2009, 15:46

jovina написа:Гласуваш за националисти, получаваш ДПС

Гласуваш за ББ,получаваш Костов.Какво ли ще кажат пенсиите?Най вероятно заради последният ще гласуват пак за комунистите.


Последната промяна е направена от Стоян Христов на Пет 05 Юни 2009, 16:00; мнението е било променяно общо 1 път

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пет 05 Юни 2009, 15:59

АТАКА ще съгради това, което партията на Станишев разруши, заяви Волен Сидеров пред жителите на с. Смилец. Днес не ми се говорят политически речи, защото сърцето ми пее, обърна се Сидеров към хората. Днес е ден за "Многая лета" и аз съм истински щастлив, че ние завършваме нашата кампания за евроизборите с този красив празник. Този нов храм, който получава с. Смилец ще остане вечно тук. Изборите отминават, политическите страсти ще оттекат в канала, а този храм ще остане вечен. С тези думи лидерът на АТАКА Волен Сидеров се обърна вчера към жителите на с. Смилец. Сидеров заедно с кандидатите за евродепутати от АТАКА откриха в силистренското село храм на името на Йоан Кръстител. По-малко от два месеца след като обеща, че в селото ще има църква, лидерът на националистите изпълни обещанието си, дадено пред жителите и кмета от АТАКА Иван Чанев. Волен Сидеров посочи, че с освещаването на храма АТАКА закрива кампанията си за ЕП.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=64227&format=html

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Нед 07 Юни 2009, 14:50

Гласувайте Българи!!!Гласувайте с бюлетина №5!!!

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  jovina on Нед 07 Юни 2009, 14:59

Стоян Христов написа:Гласувайте Българи!!!Гласувайте с бюлетина №5!!!
Айде стига бе!!! Безсмислено е да свириш на струната "българи" с голямо б!
Супер доволна, че племенникът, когото мислех за атакист, е гласувал с бюлетина 11 cheers
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Нед 07 Юни 2009, 15:02

jovina написа:
Стоян Христов написа:Гласувайте Българи!!!Гласувайте с бюлетина №5!!!
Айде стига бе!!! Безсмислено е да свириш на струната "българи" с голямо б!
Супер доволна, че племенникът, когото мислех за атакист, е гласувал с бюлетина 11 cheers
Сигурно щеше да си доволна, ако беше гласувал и за рязаните.Пфуу!
Киряк-стевчовци.

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Нед 07 Юни 2009, 15:08

Супер доволна, че племенникът, когото мислех за атакист, е гласувал с бюлетина 11

Най вероятно момчето е много младо,и не си спомня как крадоха,и разбиха икономиката, тия през своето управление.

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  jovina on Нед 07 Юни 2009, 15:22

Стоян Христов написа:
Супер доволна, че племенникът, когото мислех за атакист, е гласувал с бюлетина 11

Най вероятно момчето е много младо,и не си спомня как крадоха,и разбиха икономиката, тия през своето управление.
затова пък родителите му си спомнят добре за ТИЯ, които разбиха икономиката през 45-годишното си управление, както и за ОНИЯ, през чието управление бяха най-добре в икономически план Smile
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пон 08 Юни 2009, 08:50

jovina написа:
Стоян Христов написа:
Супер доволна, че племенникът, когото мислех за атакист, е гласувал с бюлетина 11

Най вероятно момчето е много младо,и не си спомня как крадоха,и разбиха икономиката, тия през своето управление.
затова пък родителите му си спомнят добре за ТИЯ, които разбиха икономиката през 45-годишното си управление, както и за ОНИЯ, през чието управление бяха най-добре в икономически план Smile

Аз пък си спомням как всичко читаво и все още работещо беше продадено (разбирай подарено)за жълти стотинки от сините.За тричленките на Фил които погребаха селското стопанство няма да пиша.Затова сега внасяме от копчета до турски скапани домати и краставици.

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Интересно ...

Писане  jovina on Чет 11 Юни 2009, 07:40

Австрийски вестник: Активист на "Атака" изби семейство в Пахфурт
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пет 12 Юни 2009, 16:23

Аха,но я пусни как седесарите ограбиха България.Или не смееш?

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  jovina on Пет 12 Юни 2009, 18:11

Стоян Христов написа:Аха,но я пусни как седесарите ограбиха България.Или не смееш?
България е ограбиха и продължават да я грабят комунягите и техните производни, Стоянчо! Недоумявам защо се правиш на ударен ... имам известни предположения, но в момента не съм в настроение за конфликти (за разлика от теб) ...
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пет 12 Юни 2009, 20:11

jovina написа:
Стоян Христов написа:Аха,но я пусни как седесарите ограбиха България.Или не смееш?
България е ограбиха и продължават да я грабят комунягите и техните производни, Стоянчо!
Точно за това говорих!Ето ,че се разбрахме.Седесарите са производни на комунягите.

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  jovina on Пет 12 Юни 2009, 20:59

Стоян Христов написа:
jovina написа:
Стоян Христов написа:Аха,но я пусни как седесарите ограбиха България.Или не смееш?
България е ограбиха и продължават да я грабят комунягите и техните производни, Стоянчо!
Точно за това говорих!Ето ,че се разбрахме.Седесарите са производни на комунягите.
Щом ТИ казваш ... clown clown clown
jovina
jovina

Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пет 12 Юни 2009, 22:41

jovina написа:
Стоян Христов написа:
jovina написа:
Стоян Христов написа:Аха,но я пусни как седесарите ограбиха България.Или не смееш?
България е ограбиха и продължават да я грабят комунягите и техните производни, Стоянчо!
Точно за това говорих!Ето ,че се разбрахме.Седесарите са производни на комунягите.
Щом ТИ казваш ... clown clown clown
Така ,и предполагах,ще се разберем.На времето между вас имаше, и свесни хора.

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Нед 14 Юни 2009, 22:40

Социолози: Волен е титан на фона на Яне
"Волен Сидеров е нещо от мащаба на Емануел Кант или Хегел в сравнение с Яне Янев. Все пак това е човекът, който е написал предговора на "1984" на Оруел и текстът никак не е лош. Така че на фона на Яне Янев той е просто титан на мисълта." Това твърди в интервю за сайта "Всеки ден" социологът Васил Пенев. Според него Яне Янев разчита на опитите си за елементарни внушения от сорта "ние ще вкараме някого в затвора за 100 години". "Това са общо взето празни приказки на депутат, който се прави на съдия", отбелязва социологът.

Пенев поясни, че имиджът на "Ред, законност и справедливост" се базира най-вече на компроматната война, която водят и не изключи възможността тя да бъде продължена и по време на следващата кампания. Според Пенев полза от партии като Лидер и РЗС има управляващата коалиция, защото се разпръскват част от гласовете на недоволните българи. Източници от БСП твърдят в прав тект, че проектът РЗС е бил създаден от червените, за да удря по АТАКА и ГЕРБ, като краде техни гласове.

http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=4097&Itemid=66

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  (Стоян Христов) on Пон 15 Юни 2009, 17:29

Юристи, икономисти и журналисти от АТАКА ще диктуват политиката в 41-вото НС

Волен Сидеров повежда битката за България като мажоритарен кандидат в Бургас
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=64638&format=html

(Стоян Христов)

Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: ПП АТАКА

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите