Стена на срама
+2
nikiforov
Радомир
6 posters
Страница 1 от 1
простотията е безцветна ...
http://angeligdb.wordpress.com/2007/12/27/Класифициране-на-блоговете-според-по/
Густо ...
Дилманчето - "царистка-бойковистка" , редом с Иво Беров ...
Заслужава да му кацне на блога, Дилманчето, и ... ни пуха, ни пера ....
Заслужава да му кацне на блога, Дилманчето, и ... ни пуха, ни пера ....
Re: Стена на срама
най-густо е, че Национална Асоциация на Потребителите e червена
Капитал тоже
Капитал тоже
Последната промяна е направена от komarKo на Вто 29 Апр 2008, 21:05; мнението е било променяно общо 1 път
Няма ли някой добър човек ..
.. да му пусне муха на Грънчара да класира и форумите? Та да се посмеем още?
nikiforov написа:http://angeligdb.wordpress.com/2007/12/27/Класифициране-на-блоговете-според-по/
Нима не схванахте иронията на Грънчаров?! Иска се известно ниво на интелигентност за да доловиш иронията, тя е за по-интелигентните хора... чия тогава е простотията?!
Гост- Гост
Ирония
Не сме ние проблемът ти, драги. А дали г-жа Горчева ще се окаже на ниво да долови иронията ти. Това бих искал да наблюдавам (от безопасно разстояние) ..Нима не схванахте иронията на Грънчаров?! Иска се известно ниво на интелигентност за да доловиш иронията, тя е за по-интелигентните хора... чия тогава е простотията?!
Я ме светни сега, Ангеле Иванов Грънчаров, какво значи втората част на ника ти? Както вече знаеш, нямам "известното ниво на интелигентност" , за да се досетя сам. Мерси.
Брей, тук са се завързали едни много сложни дискусии, не са за хора със седми клас. Я ме открехнете за какво става дума. И стига с тези парадигмени дискурси и култури, че като ги чуя, знаете ли за какво се хващам!
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Мен пък някой ще ме открехне ли какво стана с форума на Приятели. Защото получих отказ. Нямало било вече място за повече приятелство...Каква е оринтацията на този приятелски форум? Кой го води?
Boabab написа:Мен пък някой ще ме открехне ли какво стана с форума на Приятели. Защото получих отказ. Нямало било вече място за повече приятелство...Каква е ориентацията на този приятелски форум? Кой го води?
Ориентацията е орална, поради липса на необходимия орган за друга.
Боабабе,
Какво става в Безпрозорните не мога да ти кажа, но ми е интересно защо решаваш да членуваш в един форум, за който не знаеш нищо?
Таки написа:Какво става в Безпрозорните не мога да ти кажа, но ми е интересно защо решаваш да членуваш в един форум, за който не знаеш нищо?
Ригас, приятелството е една категория, която аз лично за България / изключвам варненския "каменоделец" / още не съм я изпълнил със съдържание. Та си рекох - дай-да видим как я пълнят други.
Та си рекох - дай да видим как я пълнят други.
Да, интересно би било да се види. Но не дават. Щом не дават, аз не бих се доверил само на една табела.
Егати държавата егати чудото:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=689&Itemid=9
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=689&Itemid=9
Боабабе , в контакти /на тоя сайт/ се изписа варненски номер и адрес , г-жа Томова беше главна редакторка на един вестник на господина дето го интервюирала ...
въпрос с понижена трудност - чий е според теб сайтът ?
и колко бели костюма има собственикът му , втори мандат общински съветник ?
nikiforov написа:Боабабе , в контакти /на тоя сайт/ се изписа варненски номер и адрес , г-жа Томова беше главна редакторка на един вестник на господина дето го интервюирала ...
Да е жив и здрав, приятел. На този сайт се публикуват всякакви "разследвания" и от други медии. Така че нека си носи белите вратовързки, ако иска, ама да дава повече инфо.
Добре, лошо, и аз не съм вчерашен
Все пак като взема оттук и оттам и като чуя, че са се появили "свидетели", ми е ясно, че нещо особено става / защото кой е луд да свидетелства в тази държава /. За мен това важи и за бизнеса. Ама ясно има доста луди или просто са в сумрака.
Все пак като взема оттук и оттам и като чуя, че са се появили "свидетели", ми е ясно, че нещо особено става / защото кой е луд да свидетелства в тази държава /. За мен това важи и за бизнеса. Ама ясно има доста луди или просто са в сумрака.
Ригас, проследих един твой линк и се шашнах. Това тук да не е виртуалната притурка на в. "Стършел"? Или е нещо към Музея за палеонтология и древна археология? А може би е просто отдел на една тиха клиника в Раднево?!
Нима още го има някъде!
Към притурката!?
Нима още го има някъде!
Към притурката!?
РКСМ (б) е революционна комунистическа организация, бореща се за унищожение на капиталистическата система и изграждане на справедлив комунистически обществено-политически строй. Ние считаме, че частната собственост на предприятията от промишлеността,търговията,транспорта и др. възстановена в периода на “демокрацията” показа своята пълна неефективност.
Ригас, проследих един твой линк и се шашнах.
Наталия,
Когато някой се "шашва" от една реалност, вината не е непременно в реалността, а по-скоро в системата на неговото информиране, която грижовно го е опазила от нея.
" Нема такова животно " е казал народът, мъдрувайки по този повод.
Когато някой се "шашва" от една реалност, вината не е непременно в реалността, а по-скоро в системата на неговото информиране, която грижовно го е опазила от нея.
" Нема такова животно " е казал народът, мъдрувайки по този повод.
Ригас, тази така разкрита "реалност" е най-жесток сюрреализъм. В литературата принадлежи към жанра "антиутопия". Описана е от Оруел, Платонов и Бърджис, като последният доста се е потрудил и в областта на хулиганското слово. Но на големите езиковеди явно им се прощават подобни волности. Като си дойде Надка, ще й пусна малко цитати от "Портокал с часовников механизъм", да се поизпоти на някои по-специални места.
Като си дойде Надка ...
Забрави я, "Надка" . Ако не искаш утре да фигурираш в списъка на нейните форумни канарчета.
Ние с канарчетата сме от различни биологични видове.
Аз съм от този тук:
Като малки изглеждаме милички и невинни:
Но да не се забравя с кого сме роднини:
Аз съм от този тук:
Като малки изглеждаме милички и невинни:
Но да не се забравя с кого сме роднини:
Моля темата да се ползва по предназначение. Както гледам, материал за нея има бол!
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите