В очакване на Годо
+5
chocho
(siccor)
Таки
komarKo
nikiforov
9 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: В очакване на Годо
Последната промяна е направена от komarKo на Пет 18 Юли 2008, 13:30; мнението е било променяно общо 1 път
Ха - ха - ха ... !
Марианчо, Силвия и Плюшката.. Каква интригуваща компания в очакванията, indeed ..
Три - четири: "Хайде до после" !
Три - четири: "Хайде до после" !
доди ли гудото ?
Най-голямото гудо е бате ви Бойко. Който хвали Първанов (докато други лица му събират данни за "държавна измяна") , но предлага опозицията да се изнесе в градинката и да заживее малко без заплати. Няма късмет г-н Тошев, приятелят на Сикор.. Едвам влезе в Парламента и хайде сега - пак навън и без заплата..
Но щом е за доброто на страната, ще трае..
Но щом е за доброто на страната, ще трае..
Излизания
Не си спомням как е било по времето на депутатските палатки, а и (Логик) упорства в своя бойкот и не ще да разправя ..да не са луди да "излизат"- после няма влизане ...поне за "истинските" дЯсни
тогава беше съвсем друго време , а и ВНС си беше временно и кратко
на пръстите на половин ръка се броят хора та напуснали доброволно
а и в това няма никакъв смисъл - натискал се да го изберат , а после не "харесва " ...
на пръстите на половин ръка се броят хора та напуснали доброволно
а и в това няма никакъв смисъл - натискал се да го изберат , а после не "харесва " ...
Интересна е разликата между двата напъна ...
.. на фона на сегашните електорални нагласи.
Щом Бойко е срещу импийчмънта на Първанов, тази идея остава да се крепи от около 15% от "виртуалния парламент" . Иначе стоят нещата в реалния, който обаче е далеч от днешните вкусове на електората. И това трябва да се припомня винаги, а не само когато е изгодно на този или онзи.
Обратно, идеята на Бойко за парламентарен бойко-т има малко над 50% от гласовете на поменатия "виртуален парламент" , т.е. би могла да се радва на широка подкрепа.
При тези дадености аз не изключвам да се стигне до подобен вариант. Който ще се окаже и един вид БГ-специалитет, след прецедента и от ВНС.
Щом Бойко е срещу импийчмънта на Първанов, тази идея остава да се крепи от около 15% от "виртуалния парламент" . Иначе стоят нещата в реалния, който обаче е далеч от днешните вкусове на електората. И това трябва да се припомня винаги, а не само когато е изгодно на този или онзи.
Обратно, идеята на Бойко за парламентарен бойко-т има малко над 50% от гласовете на поменатия "виртуален парламент" , т.е. би могла да се радва на широка подкрепа.
При тези дадености аз не изключвам да се стигне до подобен вариант. Който ще се окаже и един вид БГ-специалитет, след прецедента и от ВНС.
nikiforov написа:да не са луди да "излизат"- после няма влизане ...поне за "истинските" дЯсни
абе, ти не ги мисли, и те като правителствените преводачи са си все по местата...
и така ще бъде
Таки написа:Най-голямото гудо е бате ви Бойко. Който хвали Първанов (докато други лица му събират данни за "държавна измяна") , но предлага опозицията да се изнесе в градинката и да заживее малко без заплати.
Бате Бойко заплата взима от приличие, та му не пука, а десните депутати като са леви само на нея чакат.
(siccor)- Брой мнения : 246
Registration date : 17.06.2008
Пичове, вий си се бъзикате, ама аз днес докато си бях в колата, попаднах на дебатите в парламента. Та ако не знаех кой кой е, щях да се обзаложа, че министър-председателят е начело на дясна партия, а задаващият въпроси от опозицията - някой си на име Иван Костов - лидер на лявата опозиционна партия х... А вий сте се закахърили за някъв си преводач - дето уж бил артикулирано десен, пък превеждал на ляв, пък не знам си кво още...
Смешна работа ей, смешна...
Добре поне, че успяхме да бием Щатите на волейбол - ей така - за престиж
Смешна работа ей, смешна...
Добре поне, че успяхме да бием Щатите на волейбол - ей така - за престиж
siccor написа:Таки написа:Най-голямото гудо е бате ви Бойко. Който хвали Първанов (докато други лица му събират данни за "държавна измяна") , но предлага опозицията да се изнесе в градинката и да заживее малко без заплати.
Бате Бойко заплата взима от приличие, та му не пука, а десните депутати като са леви само на нея чакат.
на плажа днес играе6е фубол бе6е с една мацка
да дочакаш йонеско
ЕЛЕГИЯ ЗА ЕДНА ПАРЦАЛЕНА КУКЛА
Скъса се,
Куклата, която вдигаше дясната си ръка,
Когато я дръпнеш отляво,
и левия си крак,
щом я бутнеш отдясно.
Сега не се движи.
И никой не може да й направи нищо.
Да, никой нищо.
Повредена е!
Има око, уморено и плачливо,
Криви устни,
а от лакета й, от главата, от вратлето,
падат стърготини, стърготини, стърготини...
Но в куклата има не само стърготини.
Кръвта й изтече и вече не се вижда.
Живота й е изгубен,
Разпиля се сред талаша,
между парцалите
и дъсчиците.
И все пак,
това не е беда.
Куклата беше смешна
и дори ожулена по носа!
като че е посветено на медиапул
Скъса се,
Куклата, която вдигаше дясната си ръка,
Когато я дръпнеш отляво,
и левия си крак,
щом я бутнеш отдясно.
Сега не се движи.
И никой не може да й направи нищо.
Да, никой нищо.
Повредена е!
Има око, уморено и плачливо,
Криви устни,
а от лакета й, от главата, от вратлето,
падат стърготини, стърготини, стърготини...
Но в куклата има не само стърготини.
Кръвта й изтече и вече не се вижда.
Живота й е изгубен,
Разпиля се сред талаша,
между парцалите
и дъсчиците.
И все пак,
това не е беда.
Куклата беше смешна
и дори ожулена по носа!
като че е посветено на медиапул
anika-1 написа:ей го логика кой вика 4е го няма
семейна тъпанария - да , ей го Логик , счел е за нужно да напише /въпреки всичко /нещо за приятел ....
Админе , моля резни тоя урод !
Admin написа:Не виждам причини.
добре , щом не виждаш , като админ
да попитам ,като Таки ?
Таки , знаеш ли каква тъпня, е да загубиш някой приятел/ка/, заради един шибан форум ?
като Таки ?
Като Таки аз си го коментирам редовно, пиленцето сладко .. Ето, снощи предложих да го подготвим за евродепутат. Че с какво Митето Стоянов е по-добър от Аничето ? Само не ме питай на коя партия, че и то със сигурност "представлява само себе си" ..
Писах, че ще се съглася да се избере модератор, ако мнозинството желае. Ще се съглася да се банне форумен член, ако мнозинството желае. Но НЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ да ми се трупват на гърбината всички форумни вини ! БАСТА ! !
За това трябваше да мислят всички тези, които преди време гласуваха за оставането на Българанъ тук ! ! Отказът ми от модерация бе единственият изход.Таки , знаеш ли каква тъпня, е да загубиш някой приятел/ка/, заради един шибан форум ?
Писах, че ще се съглася да се избере модератор, ако мнозинството желае. Ще се съглася да се банне форумен член, ако мнозинството желае. Но НЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ да ми се трупват на гърбината всички форумни вини ! БАСТА ! !
Последната промяна е направена от Таки на Вто 29 Юли 2008, 21:20; мнението е било променяно общо 1 път
nikiforov написа:Admin написа:Не виждам причини.
добре , щом не виждаш , като админ
да попитам ,като Таки ?
Таки , знаеш ли каква тъпня, е да загубиш някой приятел/ка/, заради един шибан форум ?
Маестро, коя приятелка визираш ? И наистина ли ти е била такава, ако си я заубил заради форума?
[quote="chocho"]
Бе , де да знам, Чочо !
Майната му , каквото и да напишеш , има ли значение ?
вЕртуализация ,сбърканизация !
nikiforov написа:
Маестро, коя приятелка визираш ? И наистина ли ти е била такава, ако си я заубил заради форума?
Бе , де да знам, Чочо !
[quote="nikiforov"]
Бе важното е биричка да има - това има значение
chocho написа:nikiforov написа:
Бе , де да знам, Чочо !
Бе важното е биричка да има - това има значение
Уточняване на понятията и търсене на първопричините
Ама какво "пиленце", бе - то вече е ярка!Таки написа:Като Таки аз си го коментирам редовно, пиленцето сладко...!
Позволявам си за пореден път да изразя съмнение в причината за неблагополучията във форума, която ти за пореден път посочваш. За да не пораждам спор, но и за да предизвикам размисъл, ще градирам причините така, както аз ги виждам: Българанъ, X, Y, Z. Кой е Х, ти вероятно ще се досетиш, защото го подозираш и овреме си взел мерки. За Y се досещат всички без теб. А Z - най-виновния, го знам само аз, защото е най-прикрит!За това трябваше да мислят всички тези, които преди време гласуваха за оставането на Българанъ тук ! !
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите