Коледа - Нова Година
+18
Кикимора
Admin
mukla
(siccor)
Homan
Boabab
Робърт Боев
komarKo
chocho
Dreamcatcher
Помощ, граждани!
Sonia
Лаик
Логик
nikiforov
сноб
Надя
Таки
22 posters
Страница 6 от 16
Страница 6 от 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Полицейски хумор
Не би трябвало да се шегуваш с тези неща. Но щом го правиш, аз съм длъжен да ти пожелая един-два коктейла в собствения дом. Как ще изглежда той след това можеш да видиш от снимките, които постнах другаде.Не, аз черпя само с коктейл Молотов, тъй и тъй "за все ответят коммуняки", барем да знам, че някой ще остане доволен.
Re: Коледа - Нова Година
Таки написа:Не знам дали е полудял от самота, но крайно-дясната идеология определено го е засегнала психически. Жалко, наистина, защото е един способен и начетен човек, на когото техническите писания чета с интерес.научавам, че във форума на Медияпул един бивш журналист е полудял от самота ...
значи сигурно и wikipedia четеш с интерес - както и аз впрочем
иначе добре си избрал долното ляво място на елхата за подаръците на Соня и Надето
Няма страшно и това съм предвидила, застрахован е, стига да няма хора у дома. Благодаря ти все пак за пожеланието.Таки написа:Не би трябвало да се шегуваш с тези неща. Но щом го правиш, аз съм длъжен да ти пожелая един-два коктейла в собствения дом. Как ще изглежда той след това можеш да видиш от снимките, които постнах другаде.Не, аз черпя само с коктейл Молотов, тъй и тъй "за все ответят коммуняки", барем да знам, че някой ще остане доволен.
Виктор има специално отношение към дивани и мечо пух. Вижда ги навсякъде, а ако ги няма, ги търси. Затова си мислих, че ще се зарадва на голям диван само за него и мечо пух. А идеята е да се изрежат и двамата и да се лепнат на дивана, като разстоянието между тях бъде преценено от лепящия.
Мукла, сигурна ли си ...
.. че искаш да направиш подобен коледен подарък на Виктор? Аз мисля, че идеята е да се правят подаръци за всички, а не да закачваме на елхичката коментари за форумни членове. Аз бих закачил един твой готов 'подарък' от този сорт, ако настояваш, но с не особено голяма радост бих съучаствал в неговото оформяне ..
На канапето би трябвало да има място и за други фенове на мечо пух, но може би трябва да измисля нещо друго.
Аз мога да ти спретна композицията ...
( по-късно ) , но ще я постна отделно, като колаж по твоя идея, а не като коледен подарък. За такъв дай нещо друго.
Един подарък на mukla за Гражданина
Поствам го така, защото ако се намали като за елхата, ще загуби твърде много. Освен това, малко е трудно човек да закачи канапе на елха ... Мукла, мога да закача мечето на елхата, ако искаш.
Толкова е елементарно!
Ами че качи елхата върху канапето, бе човек!Таки написа:... малко е трудно човек да закачи канапе на елха ...
Ами че качи елхата върху канапето, бе човек!
Не знам докъде би довело едно подобно разширение надолу ... Току-виж някой друг поиска да бъде включен и Ситроенът му в картинката, та хайде тогава канапето с елхата - върху Ситроена ...
Коледна Елха 2008
Списък на дарителите и техните подаръци
Надя: портрет на Сталин + топка със злато и диаманти
Лаик: топки със звездички
Таки: една австрийска заплата
Сноб: кристално еленче
Sonia: водка El Che
Dreamcatcher: една секси Снежанка
komarKo: капиталистическо прасе-касичка
Помощ, граждани!: фанелка 'Fuck Authority"
Логик: Гюстав Курбе, "Сън" (фрагмент)
(Българанъ): златна плочка със символа на ДСБ
nikiforov: коледно хлебче
Homan: консерва от Andy Warhol
siccor: златен архар
Суета Надина
А мен кога ще ме почерпиш, Надьо? Хем ще ти видя личната карта, хем ще се уверя, че си Жена, както и да разбираш това.Надя написа:... и аз като едното Нищо съм готова да го почерпя, хем ще ми види личната карта, хем ще се увери, че съм Жена.
Теб ще те черпи Хоман с една диетична супа от Червени домати, а ние с Ийгъл ще пием по едно Червено винце на рождения ден на др. Сталин.Логик написа:А мен кога ще ме почерпиш, Надьо? Хем ще ти видя личната карта, хем ще се уверя, че си Жена, както и да разбираш това.Надя написа:... и аз като едното Нищо съм готова да го почерпя, хем ще ми види личната карта, хем ще се увери, че съм Жена.
Ааа, в синя кола не се качвам.Логик написа:А, моят е готов за товарене!Таки написа:... канапето с елхата - върху Ситроена ...
Бояджийски услуги
Ако това ти е проблемът, ще я пребоядисам, Наде! Само че ти пак няма да дойдеш, уви! По всичко личи, че ти като комунистка повече се отпускаш пред ултрасини имитатори, отколкото пред някого, когото същите ултрасини смятат за комунист. Не е ли странно, Наде? За мен не е.Надя написа:Ааа, в синя кола не се качвам.
Гъби за гарнитура
Таки, дали да не постъпим по византийски - да подарим тази красива гъбка на някой друг форум в знак на помирение?
Ако това ти е проблемът, ще я пребоядисам
Само червен цвят, иначе ще летим със самолета на Ийгъл до Киев, Москва, Ленинград.
Да не забравиш червената гъбка!
Надя написа:Само червен цвят...
Абе, питам се, защо при твоите връзки и топли взаимоотношения не си във форумите на твоите приятели?
Хомеопатия
Логико, като византийски експерт, аз те уверявам, че гъбката няма да помогне. Някои хора са толкова натъпкани с отрова, че красивата гъбка най-много да им предизвика едно мимолетно разстройство.Таки, дали да не постъпим по византийски - да подарим тази красива гъбка на някой друг форум в знак на помирение?
Аз не виждам по-подходящ византийски подарък от факта, че това местенце съществува и живее своя живот, напук на остатъчните легионери и техния обслужващ персонал.
Използвам повода да кажа, че онзи туристически форум, в който участваш и към който даде линк, е много интересен. Препоръчвам на форумните колеги да го разгледат по-подробно.
Таки, според мен Калчев съвсем резонно се притеснява какво да каже, ако някой му поиска равносметка за това какви са резултатите от тяхната модерация.
естествено, ние знаем, че такова обяснение няма да му бъде искано, защото за Медиапул форума е последна грижа.
виж, това вече ме удивлява:
много ще ми е любопитно да видя резултата от едно посещение на "високо ниво" тук, с тема горното нещо
----
edit: дано по-скоро го затворят онзи форум, това ще е най-добре и за неколцината, които още се мъчат там..
естествено, ние знаем, че такова обяснение няма да му бъде искано, защото за Медиапул форума е последна грижа.
виж, това вече ме удивлява:
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=196849#196849Второ, за да види централата на ДСБ на какъв *** дава хляб.
много ще ми е любопитно да видя резултата от едно посещение на "високо ниво" тук, с тема горното нещо
----
edit: дано по-скоро го затворят онзи форум, това ще е най-добре и за неколцината, които още се мъчат там..
" Виж, това вече ме удивлява: ... "
Защо те удивлява? Казусът Калчев е едно колективно безобразие, както по отношение на тези медиапулци, които го крепят или услужливо му мълчат на гнусотиите, така и по отношение на засегнатите от този казус "ибрикчии" , "блюдолизци" , "болшевики" и пр.
Това безобразие има подчертано политически характер, както се вижда от последния текст на човечето. Един форумен колега ми каза да махна записа на този текст, но аз много държа той да бъде чут от колкото може повече хора. Защото Мрежата не е създадена за да крием, а за посочваме и показваме.
Забрави да благодариш на Мукла за подаръка ..
Това безобразие има подчертано политически характер, както се вижда от последния текст на човечето. Един форумен колега ми каза да махна записа на този текст, но аз много държа той да бъде чут от колкото може повече хора. Защото Мрежата не е създадена за да крием, а за посочваме и показваме.
Забрави да благодариш на Мукла за подаръка ..
Мандаринки!
http://www.dangerousbeads.dangerousdoodles.com/web%20beads/sept%2007/sets/tangerines.jpg
http://blogs.kansascity.com/photos/uncategorized/2007/12/21/tangerine.jpg
Как може на елхата да няма мандаринки, без тях що за празник е коледа, тцтцтц
http://blogs.kansascity.com/photos/uncategorized/2007/12/21/tangerine.jpg
Как може на елхата да няма мандаринки, без тях що за празник е коледа, тцтцтц
Мандаринки
Първите мандаринки ще ги окача следобяд. Защото сега съм на работа, за която научавам, че ми плащали и българските данъкоплатци, та не е редно да злоупотребявам с това високо финансово доверие ..
Страница 6 от 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
» Поздравления и покани 2
» Mare Nostrum 6
» Ден за мудурация?
» Галерия "Пластичен взрив"
Страница 6 от 16