1989 - 2009 Преходът в картинки
2 posters
Страница 1 от 1
1989 - 2009 Преходът в картинки
наумил съм си тая година да опитам да дигитализирам (басси думата) архива си - зер с първото си PC се сдобих едва в 1998, та повечето ми неща ги имам само на хартия. В тая тема ще пускам по-интересните, а всякакви коментари, спомени и други размисли са добре дошли, да допълнят картинката.
Прекрасна идея!
Искам само да ти предложа да бъдеш и текстово изяснителен, в случаите, в които дистанцията на времето, или на пространството, или и двете, не помагат на част от зрителите да разберат аджеба за какво става дума. Може да са малко, може да са много тези случаи - не знам. Но сигурно ще има такива и много хора ще бъдат принудени да имитират, че са разбрали вица...
Най-добрата форма, която съм виждал в подобни случаи, е "кратка историческа справка" . Например:
1996 г. Цар Симеон пристига в България, за първи път след много десетилетия.
( Карикатура )
Най-добрата форма, която съм виждал в подобни случаи, е "кратка историческа справка" . Например:
1996 г. Цар Симеон пристига в България, за първи път след много десетилетия.
( Карикатура )
Re: 1989 - 2009 Преходът в картинки
Таки, точно такава ми беше идеята...
ей-тая картинка например, която ми е любима, се нуждае от доста обяснения.
значи, опитал съм се да представя смяната на "религиите". Годината е 1993-а или 94-а, вижда се върволица народ, която заобикаля Мавзолея, предишното сакрално място за преклонение, и влиза в една Пирамида (тъкмо тогава беше бумът на финансовите пирамиди) - храмът на Новата Вяра, че можеш да станеш милионер за 24 часа.
ей-тая картинка например, която ми е любима, се нуждае от доста обяснения.
значи, опитал съм се да представя смяната на "религиите". Годината е 1993-а или 94-а, вижда се върволица народ, която заобикаля Мавзолея, предишното сакрално място за преклонение, и влиза в една Пирамида (тъкмо тогава беше бумът на финансовите пирамиди) - храмът на Новата Вяра, че можеш да станеш милионер за 24 часа.
Чудно, чудно, давай!
Щом не само допускаш, но и приканваш към коментари, може да се получи един много хубав топик, посветен на една важна тема, през призмата на твоите очи !
Пък удари им и малко сайбър-четка, на олдитата ... Не че моята е оптимална, но дава една идея ...
Пък удари им и малко сайбър-четка, на олдитата ... Не че моята е оптимална, но дава една идея ...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите