ЕДП
+2
Логик
Boabab
6 posters
Страница 1 от 1
ЕДП
Европейската Демокртична Партия има няколко изключително ясни и прости задачи и цели. Да обедини честните и съзряли българи / а защо не и такива и носещи от поколения прогреса /, европейски бългри, и техните не непременно материални аспирации, за нормализиране на страната и обществото.
Re: ЕДП
Европейската Демократична Партия има за задача да отговори на очакванията на европеската комисия и европейската демокрация, че България е готова и нуждаещяа се, че Европийската ковисия трябва да подпомогне функционирането на нормална политическа "структура" в България.
Есть такая партия?
Де я таз партия Боабабе? Или ни говориш за европейската Европейска демократична партия? Българска не виждам.
Логик написа:Де я таз партия Боабабе? Или ни говориш за европейската Европейска демократична партия? Българска не виждам.
Добре, няма други. Ти и аз основаваме Българската Европейска Демократична Пратия / може да и се казва подругому /. Важно е съдържанието. Партията на нормалните хора / ненормалните ще им бъде посочена ненормалността, въпреки че те ежедневно я практикуват /. Нашата сила е нашата праволинейност и фактът, че сме поддържани от Европейските демократи.
Идея
Много по-добре би звучало " Българска Европейска Демократична Алтернатива " - БЕДА !Ти и аз основаваме Българската Европейска Демократична Пратия / може да и се казва подругому /
Ти и аз
Значи правилно допуснах, че такава партия още няма. Трябва да се създаде. Ако тръгнем да я основаваме аз и ти, Боабабе, знаеш ли още колко души трябва да съберем, за да я регистрират? Хайде първо виж в закона, че нямам време.Boabab написа:Ти и аз основаваме...
Ето и една от основните беди. Ти, Логик, мислиш, че трябва да се играе по тяхните закони и още не си започнал и вече грешиш. Както повечето от нас...А правилното е друго...И тогава тези същите заедно с псевдозаконите им и псевдоправилата ще бъдат пометени.
Партийно строителство
Бобабе, нещо, което се нарича "партия", трябва да бъде надлежно признато за такова. Иначе е все едно да те наричам "господин маркизе". Аз лично съм основавал две парии и една коалиция, но с твърде променлив успех. От доста време се намирам надолу по кривата. Не искам с поредния провален политически проект да подложа на риск българския народ, а оттук и неговото европейско семейство. Желая ти успех!
Партийно строителство 2
Аз не смея да се намесвам в политическите аспирации на колегите - съфорумци. Мога само да предложа своите безплатни услуги в създаването на привлекателни партийни наименования. Например:
Либерално Обединение за Гражданска Инициатива и Креативност - ЛОГИК .
И за Боабаб имам готова оферта:
БОрческа Асоциация на БАлканския Бизнес.
Либерално Обединение за Гражданска Инициатива и Креативност - ЛОГИК .
И за Боабаб имам готова оферта:
БОрческа Асоциация на БАлканския Бизнес.
Последната промяна е направена от Таки на Нед 01 Фев 2009, 18:53; мнението е било променяно общо 1 път
Аз пък предлагам тукашните участници да декларират тук, не участието си непреманно в Европейската Демократична Пратия, а в желанието си да участват не в изборите организирани от тази държава.Просто до изборните секции на тази държава наши активисти ще сложат по една масичка и вашата воля ще бъде изразена като не влезете при онези, а се подпишете, за каквато искате идея или партия, но в нашия списък.
Логик написа:Значи правилно допуснах, че такава партия още няма. Трябва да се създаде. Ако тръгнем да я основаваме аз и ти, Боабабе, знаеш ли още колко души трябва да съберем, за да я регистрират? Хайде първо виж в закона, че нямам време.Boabab написа:Ти и аз основаваме...
Закон за политическите партии (Отм. ДВ бр. 28/2005)
.
.
.
Чл.7.
(1) Политическите партии се регистрират в отделен регистър в Софийския градски съд по писмена молба от органа на партията, който съгласно устава я представлява.
(2) За регистрация по този закон политическите партии са длъжни да представят в съда:
1. учредителен акт;
2. устав на партията;
3. списък, съдържащ трите имена, ЕГН, адрес и саморъчен подпис на не по-малко от 500 членове - учредители на партията, български граждани с избирателни права;
4. декларация от ръководството на политическата партия, нотариално заверена за истинността на документите по т.1, 2 и 3.
(3) В едномесечен срок след депозирането на документите по ал. 2 Софийският градски съд в открито заседание с призоваване на молителя и при участие на прокурор разглежда молбата по реда на Гражданския процесуален кодекс, като се произнася с решение.
(4) Ако удовлетвори молбата, Софийският градски съд в 7-дневен срок от обявяване на решението вписва политическата партия в отделен регистър
Закон за политическите партии
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Изборна аритметика
Изборните секции на тази държава са някъде към 25 000. Значи твоите активисти, Боабабе, според Избирателния закон ще стигнат за основаването на 50 партии.Boabab написа:Просто до изборните секции на тази държава наши активисти ще сложат по една масичка...
Нали се питаме защо живее бедно...Тази вечер казаха, че имало 200 инспектори по чистотата в София. Всеки от тях бил направил за година по 4 акта. Ще рече нищо не са правили, а са получавали заплати. Същото е с КАТ и с полицията....Това се нарича ниска производителност и живот в кочина и беззаконие.
Затова - работете за държавата на гражданите, която ще се защитава от Българската Европейска Демократична Партия.
Иначе, за да се лекуваме от този стрес / поне за мъжете / препоръчаха всеки ден да гледат по 10 минути голими, голи женски гърди.
Затова - работете за държавата на гражданите, която ще се защитава от Българската Европейска Демократична Партия.
Иначе, за да се лекуваме от този стрес / поне за мъжете / препоръчаха всеки ден да гледат по 10 минути голими, голи женски гърди.
Цицолечение
И аз четох за тези немски изследвания, Боабабе. При това от контекста беше ясно, че не е необходимо гърдите да са в натура, а ставало и със снимки.Иначе, за да се лекуваме от този стрес / поне за мъжете / препоръчаха всеки ден да гледат по 10 минути голими, голи женски гърди.
Във връзка с което, предлагам да не започнем да борим стреса и тук.. Има си хиляди сайтове за тази цел.
Срещу инфаркта.
......
Добре, събирам потенциални членове на ЕДП.
......
Добре, събирам потенциални членове на ЕДП.
Последната промяна е направена от Boabab на Вто 03 Фев 2009, 08:22; мнението е било променяно общо 1 път
Оправдани очаквания
А от Надя чиляк всичко мож очаква!Boabab написа:Наде... От тези михлюзи нищо не мож очаква чиляк.
Наде, няма ли поне ти да се запишеш. От тези михлюзи нищо не мож очаква чиляк.
Това европейска демократична, хич не ми харесва, Боабаб, виж ако имаше думи като комунистическа, българска, с удоволствие.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите