Блогове на бивши форумисти
+6
Таки
Логик
komarKo
chocho
Realistka
pheras
10 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Постнатият от Никифоров ..
.. дъскарев преразказ на Airborn-ова импресия е една чисто политическа помия. От което следва, че човекът, на когото е посветена - аз - има пълно право да назове политическата афилиация на автора й. А тя се вижда съвсем ясно от блогрола на гусина.
Бил съм се занимавал много с ДСБ? Не, просто се случва така, че с мен се занимават много десебари, при това се занимават политически. "Дъртият комуняга" се провиква един от съседен форум. Е, който иска политика, ще получава политика. Така ми се струва честно и справедливо.
Да съм ходил да дискутирам в сайта на ДСБ.. Защо? Там не се занимават с мен. С мен се занимават, и то по един свински начин, десебарите от МпФ.
Иначе и тук си имаме десебари и тук може да се спретне дискусия за текущата тъмносиня политика. Стига те да искат.
Бил съм се занимавал много с ДСБ? Не, просто се случва така, че с мен се занимават много десебари, при това се занимават политически. "Дъртият комуняга" се провиква един от съседен форум. Е, който иска политика, ще получава политика. Така ми се струва честно и справедливо.
Да съм ходил да дискутирам в сайта на ДСБ.. Защо? Там не се занимават с мен. С мен се занимават, и то по един свински начин, десебарите от МпФ.
Иначе и тук си имаме десебари и тук може да се спретне дискусия за текущата тъмносиня политика. Стига те да искат.
Re: Блогове на бивши форумисти
сега разбирам откъде е почнала Глобалната Финансова Криза...nikiforov написа:Веднага получаваш ракетният текст на Airborn, допълнен, редактиран и онасловен от мен. *
... Аз съм финансовата акула от Уолстрийт, от която майка ти и баща ти просеха заеми, за да построят панелното котило,в което те създадоха, и което е триста пъти по-скапано от колибата на моя булдог.
...
Аз предлагам тази тема да бъде не заключена, а изтрита, а който желае да чете тъй добре написаните творби на бивши наши съфорумци, сам да си открива блоговете им и да им се наслаждава днем и ночью.
Нищо й няма на темата.
Единствено се питам, наистина ли Иво Беров е бил член на МпФ? Не беше ли само човек, който е бил любим автор на много медиапулци и е бил подпомогнат от тях финансово, за да издаде своя книга?
Таки написа:..
Де ги ?
Де ги ?
Виктор и Реалистка са само двама от тях.
Ето и моята лепта към темата: глогът* на стария МпФ колега Ангел Грънчаров:
http://angeligdb.wordpress.com/
* Видях си грешката, но я оставих, оти "съдържателна" : от блог та на глог ...
Ето и моята лепта към темата: глогът* на стария МпФ колега Ангел Грънчаров:
http://angeligdb.wordpress.com/
* Видях си грешката, но я оставих, оти "съдържателна" : от блог та на глог ...
Realistka написа:Зящо вечер късно ставаш агресивен?!
Какво ти пречат блогарите?!
В обществото дето ще живее твоята внучка и дето живее моята, подпомагат хората, които искат да са блогари. Четох някъде, че им организират даже курсове...
Според мен кой как си харчи своите пари и как си пласира своето време - си е негова работа!
Може да си пише, може да си рисува, може да си пие питието - кой каквото иска...
уважаема , май"намекваш " нещо по тертипа на преводачката ?
карай направо - определи и ментето с което се изталпям ...
не ми пречат блогърите - погледни в незаменимият си форум , как се разскимтяха лекенцата
няма смисъл и да намесваш внучката ми - и на Марс да отиде да живее , ако имам възможност , ще я науча да не забравя - затова и постнах малка част от написаното от тия "корифеи " на форумното "творчество "
въпреки всичко , ще продължа да те "щадя" най-малкото заради възрастта ти
а сега прочети и това - един ВАШ идол в немилост ...поредният впрочем
Някой ще възрази, че в политиката обстоятелствата се менят, хората също, трябва да се действа според конюнктурата. По тази логика човек не може да направи нищо в живота си, защото животът се променя и всичко може да се отмени. Не трябва например да се жени, защото след десет години може да не харесва същата жена, а може пък след една година на мода да дойде развратът, а на него да му е омръзнал моногамния живот и да се юрне из градските бардаци с обяснението, че не може вечно да живее в изолация. Така днес от ДСБ например обясняват коалиционния си промискуитет. Искам да кажа, че по тази логика се разпада целият живот. Миналото в него престава да има смисъл, защото то не определя поведението ни в настоящето. Това, което сме казали вчера, не е валидно днес. Онова, което сме обещали онзи ден, утре бива отменено, а принципите, в които сме се вричали преди, сега изчезват, защото на телохранителя на Тодор Живков изведнъж му е пораснал рейтингът. Политиката не е по-различна от останалите човешки занимания, тя не е по-специална професия от другите, така че да я изолираме от гледна точка на етиката и морала. В политиката няма морал, казват Костов и по-голямата част от неговите български колеги. Все едно някой лекар да каже, че в медицината няма морал, учителят да каже същото за професията си и т.н., докато не стигнем до заключението, че в човешките отношения изобщо няма място за морал. Тогава се разпада цялата система. Общността започва да живее хаотично, а хората да се чувстват нещастни. Тогава всички дейности губят смисъл, политиката също. И понеже в едно общество тя задава тон (съответно ред или хаос), когато тя е тотално развалена, разваля и тях.
Последната промяна е направена от nikiforov на Вто 17 Фев 2009, 19:04; мнението е било променяно общо 1 път
" определи и ментето с което се изталпям "
'Серкова' и 'Тройной одеколон' са заети, моля ..
А по същество, Иванов - Упсала ги беше направил на кромидчета ( гръцки израз ) , когато прочете преразказа на Въздухородото есей. Освен оплюването на "стилистиката" , той беше обявил есето и за "антиамериканско" по съдържание, каквото по същество то си е.
А по същество, Иванов - Упсала ги беше направил на кромидчета ( гръцки израз ) , когато прочете преразказа на Въздухородото есей. Освен оплюването на "стилистиката" , той беше обявил есето и за "антиамериканско" по съдържание, каквото по същество то си е.
Таки написа:'Серкова' и 'Тройной одеколон' са заети, моля ..
Г-н TULL,
Ако Вие сте съчинил горната безпримерна арогантна пошлост и говорите действително от собствено име, ще трябва да Ви кажа, надявам се без да Ви изненадам, че считам автора й за елементарен български простак, "бай Ганю в Америката", неразличаващ се особено от червения БОЕВик на форума, нямащ нищо общо с приличния обикновен американец, когото аз познавам !
P.S. Ако сте го писал в особено състояние (нетрезвен, повлиян от наркотик) и изтрезнял сте способен да се срамувате от написаното, предлагам Ви да се свържете с администратора на форума и да го помолите да отстрани позоренето Ви на Америка и американците. И да се извините на приличните читатели на този форум.
Благодаря, Маестро.
Общо взето добре съм запомнил и предал Ивановата реакция. А кой е последният цитиран идол? Нали знаеш, че не съм голям идолопоклонник ...
nikiforov написа:Realistka написа:Зящо вечер късно ставаш агресивен?!
Какво ти пречат блогарите?!
В обществото дето ще живее твоята внучка и дето живее моята, подпомагат хората, които искат да са блогари. Четох някъде, че им организират даже курсове...
Според мен кой как си харчи своите пари и как си пласира своето време - си е негова работа!
Може да си пише, може да си рисува, може да си пие питието - кой каквото иска...
уважаема , май"намекваш " нещо по тертипа на преводачката ?
карай направо - определи и ментето с което се изталпям ...
не ми пречат блогърите - погледни в незаменимият си форум , как се разскимтяха лекенцата
няма смисъл и да намесваш внучката ми - и на Марс да отиде да живее , ако имам възможност , ще я науча да не забравя - затова и постнах малка част от написаното от тия "корифеи " на форумното "творчество "
въпреки всичко , ще продължа да те "щадя" най-малкото заради възрастта ти
а сега прочети и това - един ВАШ идол в немилост ...поредният впрочем
Някой ще възрази, че в политиката обстоятелствата се менят, хората също, трябва да се действа според конюнктурата. По тази логика човек не може да направи нищо в живота си, защото животът се променя и всичко може да се отмени. Не трябва например да се жени, защото след десет години може да не харесва същата жена, а може пък след една година на мода да дойде развратът, а на него да му е омръзнал моногамния живот и да се юрне из градските бардаци с обяснението, че не може вечно да живее в изолация. Така днес от ДСБ например обясняват коалиционния си промискуитет. Искам да кажа, че по тази логика се разпада целият живот. Миналото в него престава да има смисъл, защото то не определя поведението ни в настоящето. Това, което сме казали вчера, не е валидно днес. Онова, което сме обещали онзи ден, утре бива отменено, а принципите, в които сме се вричали преди, сега изчезват, защото на телохранителя на Тодор Живков изведнъж му е пораснал рейтингът. Политиката не е по-различна от останалите човешки занимания, тя не е по-специална професия от другите, така че да я изолираме от гледна точка на етиката и морала. В политиката няма морал, казват Костов и по-голямата част от неговите български колеги. Все едно някой лекар да каже, че в медицината няма морал, учителят да каже същото за професията си и т.н., докато не стигнем до заключението, че в човешките отношения изобщо няма място за морал. Тогава се разпада цялата система. Общността започва да живее хаотично, а хората да се чувстват нещастни. Тогава всички дейности губят смисъл, политиката също. И понеже в едно общество тя задава тон (съответно ред или хаос), когато тя е тотално развалена, разваля и тях.
Това е един от най-дългите ти постинги, които съм чела.
Обръщението "уважаема" можеш и да не го пишеш...то си личи. Никакви намеци не правя, а казвам директно - ти си неприкрито агресивен вечерно време. Мисля, че твоето "щадене" би било доста по-подходящо за жени, които са се родили на тази възраст, на която съм аз сега и която аз съм достигнала по един напълно естествен начин...
Мнението на когото и да било за Иван Костов и за политиката можеш да изразяваш в сайта на ДСБ. Там е местото му, а не в постинг адресиран до мен! Това "ВАШ идол" е толкова произволно, колкото , ако ми пишеш по проблемите за някои непълноти в библията...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Та така окачестви Иванов творбЪтЪ на Въздуха:
безпримерна арогантна пошлост
И това остава в историята на форума, а не подновените възторгчета на останалите и до днес арогантни и пошли.
Ще си повторя тезата, че проблемите на Иванов с МпФ се базираха, в крайна сметка, на неговата погрешна, "етична" дефиниция на десницата. Имаше един такъв разговор, може би първият от една поредица, при който темата беше дефинирането на "дясното" . Иванов беше дал една дефиниция, базирана на етични критерии, за която ще бъда особено благодарен на Маестрото, ако успее да я изрови от архивите.
Няма да губя времето на читателите, обяснявайки защо, според мен, подобна дефиниция не е коректна. Ще припомня само, че Иванов се сблъска скоро след това с редица особено неетични прояви, касаещи било него, било трети ( писанието на Въздуха беше само една от тях ) , та трябваше сам да се убеждава в некоректността на своята теза, тъй като неетичните прояви бяха дело на хора с определено десни политически схващания.
И това остава в историята на форума, а не подновените възторгчета на останалите и до днес арогантни и пошли.
Ще си повторя тезата, че проблемите на Иванов с МпФ се базираха, в крайна сметка, на неговата погрешна, "етична" дефиниция на десницата. Имаше един такъв разговор, може би първият от една поредица, при който темата беше дефинирането на "дясното" . Иванов беше дал една дефиниция, базирана на етични критерии, за която ще бъда особено благодарен на Маестрото, ако успее да я изрови от архивите.
Няма да губя времето на читателите, обяснявайки защо, според мен, подобна дефиниция не е коректна. Ще припомня само, че Иванов се сблъска скоро след това с редица особено неетични прояви, касаещи било него, било трети ( писанието на Въздуха беше само една от тях ) , та трябваше сам да се убеждава в некоректността на своята теза, тъй като неетичните прояви бяха дело на хора с определено десни политически схващания.
Авторът не е TULL.nikiforov написа:Таки написа:'Серкова' и 'Тройной одеколон' са заети, моля ..
Г-н TULL,
Ако Вие сте съчинил горната безпримерна арогантна пошлост и говорите действително от собствено име, ще трябва да Ви кажа, надявам се без да Ви изненадам, че считам автора й за елементарен български простак, "бай Ганю в Америката", неразличаващ се особено от червения БОЕВик на форума, нямащ нищо общо с приличния обикновен американец, когото аз познавам !
P.S. Ако сте го писал в особено състояние (нетрезвен, повлиян от наркотик) и изтрезнял сте способен да се срамувате от написаното, предлагам Ви да се свържете с администратора на форума и да го помолите да отстрани позоренето Ви на Америка и американците. И да се извините на приличните читатели на този форум.
Realistka-
" Авторът не е TULL "
Реалистке, авторът не е Дъскарев, но Дъскарев беше използвал текста на Въздуха, за да отговори на някого. При това беше позагладил някои суперпростащини, касаещи сперми и задници на праскини. И Никифоров цитира това негово предисловие:
" Веднага получаваш ракетният текст на Airborn, допълнен, редактиран и онасловен от мен "
И пак ще повторя каквото Иванов е отсекъл: безпримерна арогантна пошлост.
" Веднага получаваш ракетният текст на Airborn, допълнен, редактиран и онасловен от мен "
Повтарям: авторът на оригиналният текст не е TULL . Това твърдя.Таки написа:Реалистке, авторът не е Дъскарев, но Дъскарев беше използвал текста на Въздуха, за да отговори на някого. При това беше позагладил някои суперпростащини, касаещи сперми и задници на праскини.
Realistka-
Не се старай. Аз имам оригиналният текст.Таки написа:Реалистке, авторът не е Дъскарев, но Дъскарев беше използвал текста на Въздуха, за да отговори на някого. При това беше позагладил някои суперпростащини, касаещи сперми и задници на праскини. И Никифоров цитира това негово предисловие:
Realistka-
Изглежда много трудно е да бъдеш мъж. Това се е опитал да покаже Димитър Динев в "Ангелски езици". Склонна съм да му вярвам. А и все по-често се убеждавам в правотата му...намирам все нови и нови доказателства.
Realistka-
" Не се старай. Аз имам оригиналният текст "
А пазиш ли и своята оригинална реакция към него ?
Помня, че Силвия беше изразила, в доста нежни тонове, известно несъгласие. А ти ? Мисля, че ти беше похаресал ..
Естествено, аз не забравям твоята теза за подобни казуси: да, не е съвсем лицеприятно, но трябва да разберем яростта и отчаянието на тези хора, които виждат около себе си ... ДС ...и деца на комунисти ... и мафия и прочее. И на Ани Илков, и на Иво Беров, и на други сквернословията са минавали метър по този параграф.
Надявам се, че след като си изпитала на собствен гръб яростта на редица особено заможни и за хиляди евро на месец отчаяни индивиди ... ти си пооправила тази теза.
Помня, че Силвия беше изразила, в доста нежни тонове, известно несъгласие. А ти ? Мисля, че ти беше похаресал ..
Естествено, аз не забравям твоята теза за подобни казуси: да, не е съвсем лицеприятно, но трябва да разберем яростта и отчаянието на тези хора, които виждат около себе си ... ДС ...и деца на комунисти ... и мафия и прочее. И на Ани Илков, и на Иво Беров, и на други сквернословията са минавали метър по този параграф.
Надявам се, че след като си изпитала на собствен гръб яростта на редица особено заможни и за хиляди евро на месец отчаяни индивиди ... ти си пооправила тази теза.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 17 Фев 2009, 20:38; мнението е било променяно общо 1 път
Не!Таки написа:А пазиш ли и своята оригинална реакция към него ?
Естествено, че знам твоята теза в подобни случаи: да, не е съвсем лицеприятно, но трябва да разберем яростта и отчаянието на тези хора, които виждат около себе си ... и т.н. и ДС, и деца на комунисти, и прочее. И Ани Илков, и Иво Беров, и други сквернословци минаваха метър по този параграф. Надявам се, че след като си изпитала на собствен гръб "яростта и отчаянието" на редица особено заможни и за хиляди евро на месец отчаяни индивиди ... ти си пооправила тази теза.
Нямам моята реакция. Аз не се отнасям грижливо с нещата, които пиша...И това не е поза. Даже имам печатни материали в пресата без моето име под материала.. Не държа на тази "слава". Най-високата ми оценка беше дошла от Малиновски, който няколко пъти поръчвал един и същ текст на мен и на една известна личност без ние да знаем. И след това идва при мен и казва: - Ти знаеш ли, че пишеш по-хубаво то еди-кого-си. А аз казах: - Знам! Той едва не падна...lol: и след това аз му бях официалният скриптър...
Realistka-
Realistka написа:
Мнението на когото и да било за Иван Костов и за политиката можеш да изразяваш в сайта на ДСБ. Там е местото му, а не в постинг адресиран до мен! Това "ВАШ идол" е толкова произволно, колкото , ако ми пишеш по проблемите за някои непълноти в библията...
" Който е бил член на БКП, а след като е емигрирал в Гърция се е върнал в един български форум, за да дава всеки божи ден акъл на нас как да станем достойни европейци, би трябвало да бъде готов да ни приеме с всичките ни кусури."
и Аз съм гостенин тук , затова не давам акъл никому - не съм коментирал написаното от "достойните" биФши форумци - само постнах написаното от тях
и след това аз му бях официалният скриптър...
Ех, Реалистке ...
Последната промяна е направена от Таки на Вто 17 Фев 2009, 20:53; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:Ех, Реалистке ... [/i]
БАН беше на ниво министерство и Малиновски беше неин председател. Всеки човек от такъв ранг има своите помощници.
Ако обичаш не забърквай нова интрига...
Последната промяна е направена от Realistka на Вто 17 Фев 2009, 20:59; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Ако обичаш не забърквай нова интрига...
Аз искам да те предпазя от интригата на други. Но щом си сигурна, аз ще изтрия предишния си постинг. Съветвам те да изтриеш и твоя цитат.
nikiforov написа:Таки написа:'Серкова' и 'Тройной одеколон' са заети, моля ..
Г-н TULL,
Уау, не може да му се отрече хирургически точната диагноза, направена от Иванов....
хирургически точната диагноза, направена от Иванов....
А помниш ли коментарите на Иванов по повод снимките с циганите на Гелето Станоев ( GanTREE ) , на предизборен митинг на СДС пред "Ал. Невски" ? И там не цепеше басма.
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите