тъпни от виртуалното ...
+21
malakai
Агата
Homan
(Бай Вълко)
blag009
pheras
Робърт Боев
Apostola na Svobodata
blueskies
jovina
Логик
marapepelia6ka
Realistka
nikiforov
Надя
nike
chocho
komarKo
Помощ, граждани!
Таки
Boabab
25 posters
Страница 32 от 40
Страница 32 от 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: тъпни от виртуалното ...
Ха-ха-ха - ето кой се е познал.
Посочи една интрига, която да съм направил, мръсна повлекано.
Интригантката си ти, която кара другите да вършат мръсотиите вместо нея.
Долна лицемерка, която страда от чувство на непълноценност, та гледа къде да се уреди.
Срещу колко души завъртя интриги: Гюро, Сикор, срещу мене, срещу Стефан Краев, който заради тебе направи цял форум, срещу Боби, срещу Боян - да изброявам ли още?
Сега използваш хора от собствения си форум, за да влизат тука и да мърсуват, както казваше Влайков.
Няма да си минат номерата. Злобей си на воля в Клоаката, това е всичко, което можеш да направиш. Там ти е мястото.
Да се позная ли нещастник? Та ти пет пъти се опита да насочиш мръсните си интриги срещу мен с директен линк към мое изказване. Какво да посочвам като не си спрял да бълваш срещу мен и Джови. Даже специална тема откри във форума на Краев създаден в моя чест според твоите думи. Гюро беше изгонен от Краев, не от мен, след анкета. Със Сикор сме си писали винаги директно, а не като теб от страниците на други форуми. Краев се обяви за мой финансов спасител, а с Боби дори поддържах контакт в скайп до време. Просто ми е скучен, но човекът многократно се извини. А най-голямата ти лъжа Е, че пращам хора от своя форум да мърсуват. Кой според теб? Ветровете ли, или Олас, Харви, Омбре, Гнома, Кованджиеви....кой бе мизерник. А Боян е просто една латерна. Съвсем предвидим. Навий му пружинката и дрънка едно и също. Блондинки, комунисти (иначе не се свени да получава заплата от тях). Но само ако му подадеш реплика. А ти нямаш нужда от такава. Ако те забравят за някой друг ден, регистрираш ментета и започваш отначало. Безобидния, беззъб уриньо е просто една змия. Влечуго. Хайде иди пусни достъпа на оня кретен да ти пълни форума с боклуци.
макар и опаковани в найлоновата торба на твоето дебелокожие
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Пепеляшке, доста негативна енергия си събрала през почивните дни, не мислиш ли?
Надя, аз пък съм рекордьорът по акумулация на негативна енергия.Пепеляшке, доста негативна енергия си събрала през почивните дни, не мислиш ли?
Поради което настоявам да не се намесваш в разправии, които не те касаят.
Никога не бих се намесила, Таки, ама някак си не прилича на една жена така да се държи, не че за мъжете е допустимо, но вие поне сте свикнали да се излагате.Таки написа:Надя, аз пък съм рекордьор по акумулация на негативна енергия.Пепеляшке, доста негативна енергия си събрала през почивните дни, не мислиш ли?
Поради което настоявам да не се намесваш в разправии, които не те касаят.
Ми Наде, два дни ми горят ушите. И къде мислиш се оказаха сплетните??? Не при Таки, даже не и в МП. И това при положение, че със седмици не съм се мяркал тук или някъде другаде. Егати интереса към един....боклук. Всъщност току що излизам от банята. Имах спешна нужда да отмия мръсотията. И повече няма да си цапам ръцете. След малко ще ти покажа една фотка на младоженците на чиято сватба бях предната събота. Ще ти хареса.
Пепеляшке, знам че си мъжко момиче и че не си свикнала да си оставяш магарето в калта, ама не са хубави работи, все пак някога сте били в една компания, всеки човек си има слабости, не е редно на път и под път да се напомнят.
Хайде сега, показвай снимката!marapepelia6ka написа:Ми Наде, два дни ми горят ушите. И къде мислиш се оказаха сплетните??? Не при Таки, даже не и в МП. И това при положение, че със седмици не съм се мяркал тук или някъде другаде. Егати интереса към един....боклук. Всъщност току що излизам от банята. Имах спешна нужда да отмия мръсотията. И повече няма да си цапам ръцете. След малко ще ти покажа една фотка на младоженците на чиято сватба бях предната събота. Ще ти хареса.
* Беше когато пишеше в ЕСФ под ника Ивета Бакова и криеше, че си ти. pirat
егати лъжата, болен си човеко, мноооого болен. Прави бяха приятелите, които ме съветваха да стоя на разстояние от теб...
Плюшен може да е всякакъв
мдааа всички го видяха, достоен приятел на измет като тебе
егати лъжата, болен си човеко, мноооого болен. Прави бяха приятелите, които ме съветваха да стоя на разстояние от теб...
човек само може да остане възмутен от злобата и простащината на тези хора
аз не виждам никаква принципна разлика между Георги, Петър Дяков и Боян Дамянов
всъщност, дори поставям Георги по-високо от тях, защото все пак притежава някаква индивидуалност
аз не виждам никаква принципна разлика между Георги, Петър Дяков и Боян Дамянов
всъщност, дори поставям Георги по-високо от тях, защото все пак притежава някаква индивидуалност
Помощ, граждани! написа:човек само може да остане възмутен от злобата и простащината на тези хора
Георги и Боян са безобидни. Те колкото и да повтарят едно и също до безкрай, го правят само ако ги настъпиш. Влечугото е Дяков. Мълчи, прави се на жертва, а в същото време потрива доволно ръце, виждайки излиянията на другите двама. Нещо повече. Позволи самият той и семейството му да бъде обляти с помията само, и само да продължи изливането върху другите. Месеци наред се радваше на квалификации за Джови. Но нададе неистов вой когато показах лицето криещо се зад тези квалификации. За ментето, което трябваше да представлява теб в неговият форум да на припомням.
да, имаше такова менте..
такива са им радостите на хорицата - виртуални
впрочем, бих посъветвал Петър да се успокои и да внимава с квалификациите
впрочем, бих посъветвал Петър да се успокои и да внимава с квалификациите
Помощ, граждани! написа:да, имаше такова менте..
Не съм аз Ринки. Даже не съм поглеждала за какво става въпрос
Това и до ден днешен е така. Милиционерщината продължава да излиза с пълна сила.
А тази реплика обижда единствено интелекта на тези за които се отнася.
Ти настрои част от форума на "Приятелите" срещу Краев, защото не ти уйдиса на акъла да изгони Боби, въпреки всички интриги.
Помощ, граждани! написа:
мале, какъв виртуален живот кипи...
много съм изпуснал...
komarKo написа:Помощ, граждани! написа:
мале, какъв виртуален живот кипи...
много съм изпуснал...
Ми какво се чудиш - за тези хорица виртуалният живот е реален такъв - поне виртуално да бъдат нещо, което никога не са могли да бъдат в реалното...
chocho, тия са като вувузелите -безлична пластмасова свирка "творяща " фонов шум ...
останаха четирипетима
със стояна - шест
!
останаха четирипетима
със стояна - шест
!
По случай празника, Петьо си прибра обратно в "Безпризорните" Велзьо, въпреки неговите гнусни писания за щерка му.
Това не попречи на Надя и HEXE да го поздравят за именния му ден.
И остана да се носи във въздуха едно сладникаво ухание на пудра, крем и полови секреции.
Не само чужди, но и наши.
Това не попречи на Надя и HEXE да го поздравят за именния му ден.
И остана да се носи във въздуха едно сладникаво ухание на пудра, крем и полови секреции.
Не само чужди, но и наши.
Таки написа:Петьо си прибра обратно в "Безпризорните" ...................
този човек е изпълнен с великодушие и е толкова....съжалителен, чак ме умилява
Неговото "великодушие" е продукт на голяма нужда. Виж, великодушието на неговото гнусно обкръжение е обект на психиатрично изследване.този човек е изпълнен с великодушие и е толкова....съжалителен, чак ме умилява
marapepelia6ka написа:* Беше когато пишеше в ЕСФ под ника Ивета Бакова и криеше, че си ти. pirat
Тук се бях регистрирала преди време под ник Ивета Бакова, но имах възможност да напиша само няколко постинга. След това достъп до форума нямах. И не бях направила на никой нито лошо, нито добро и се учудих защо съм виновна. Възможно ли е някой да е използвал моя ник за простотии? А възможно ли е да ми се посочат постингите с които съм обидила някой тук? Или постингите в които съм нарушила правилата приети в този форум?
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
ib написа:marapepelia6ka написа:* Беше когато пишеше в ЕСФ под ника Ивета Бакова и криеше, че си ти. pirat
егати лъжата,
Тук се бях регистрирала преди време под ник Ивета Бакова
Оу, сега ще бъдеш набедена за мое поредно менте.
Съжалявам. Сега разбрах смисъла на постинга. А аз си помислих, че аз съм се правила на пират. :-)
(ib)- Брой мнения : 56
Registration date : 29.06.2010
Ивета, Вие сте била лишена от форумно членство след 6 месеца мълчание, през периода ноември 2008 - май 2009. Това разчистване на "мъртви души" се прилага периодично и е засегнало досега доста хора. Не ми се иска да заприличаме на МпФ, който в момента декларира 21 950 членове, от които 21 820 не са писали нито един постинг ! !Тук се бях регистрирала преди време под ник Ивета Бакова, но имах възможност да напиша само няколко постинга. След това достъп до форума нямах. И не бях направила на никой нито лошо, нито добро и се учудих защо съм виновна. Възможно ли е някой да е използвал моя ник за простотии? А възможно ли е да ми се посочат постингите с които съм обидила някой тук? Или постингите в които съм нарушила правилата приети в този форум?
От друга страна, лишеният от членство ник Х се преименова в (Х), така че винаги може да си възобнови членството като Х. Вие можехте да членувате отново като Ивета Табакова. Мога да Ви преименовам и сега, ако искате.
Изпратих мейл до Медиапул и говорих с г-жа Светла Бъчварова по телефона.
Надявам се един гнусен текст на СРХ по мой адрес да бъде премахнат в най-скоро време.
Ако някой знае, моля да ми каже кой е в момента модератор на МпФ.
Надявам се един гнусен текст на СРХ по мой адрес да бъде премахнат в най-скоро време.
Ако някой знае, моля да ми каже кой е в момента модератор на МпФ.
Таки написа:Изпратих мейл до Медиапул и говорих с г-жа Светла Бъчварова по телефона.
От мейли полза няма. Виж по телефона са изключително сговорчиви. Аз говорих с друга дама когато свалиха колажите. И тя беше изумена от това, което видя на страниците на форума. Определено реагираха бързо. За многократно повторените извинения да не говорим. Но явно изобщо не следят какво се пише и публикува.
Страница 32 от 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Страница 32 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите