ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 28 от 37
Страница 28 от 37 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37
Re: ГЕРБ 2
Хо, хо, хо. И Комарко и Приятеля ме развеселиха. Много елементарно, момчета. Съвет - изселвайте се, въпреки че сте закъсняли много...
Помощ, граждани! написа:чу ли как си говорят?
Боабаб още вярва че Борисов се "бори" с тези от БСП и ДПС, както и срещу организираната престъпност...
Ти, Боабабе, изселил ли си се вече? Щото пишеш от България.Хо, хо, хо. И Комарко и Приятеля ме развеселиха. Много елементарно, момчета. Съвет - изселвайте се, въпреки че сте закъсняли много....
Таки написа:Ти, Боабабе, изселил ли си се вече?Хо, хо, хо. И Комарко и Приятеля ме развеселиха. Много елементарно, момчета. Съвет - изселвайте се, въпреки че сте закъсняли много....
Не вярвам - на него май по-скоро му харесва това, което става в България.
едва ли има предвид точно това
Боабаб е по-толерантен човек от повечето от нас, мисля
затова е склонен да пренебрегне видимото, когато вярва, че целта е подобряване на ситуацията след време
при нас обаче тази толерантност към управлението вече е изпарена
затова спорим
но не виждам защо обаче да не можем да сме по-толерантни един към друг
Боабаб е по-толерантен човек от повечето от нас, мисля
затова е склонен да пренебрегне видимото, когато вярва, че целта е подобряване на ситуацията след време
при нас обаче тази толерантност към управлението вече е изпарена
затова спорим
но не виждам защо обаче да не можем да сме по-толерантни един към друг
Към Боабаб ще бъда толерантен, след като ми се извини за непредизвиканите от мен обиди. Иначе бих се наредил до други преподаватели на курвалък.но не виждам защо обаче да не можем да сме по-толерантни един към друг
Та да обясни за какво "изселване" става дума.
може би е редно да се извини
впрочем, под изселване едва ли има предвид форума, след като самия той рядко пише в него
впрочем, под изселване едва ли има предвид форума, след като самия той рядко пише в него
Ако има предвид България, защо най-напред не даде той "добър пример"?впрочем, под изселване едва ли има предвид форума, след като самия той рядко пише в него.
Би било по-добре да го попитат заинтересованите, а не аз ...нека обаче сам да отговори, ако иска.
Таки написа:Ако има предвид България, защо най-напред не даде той "добър пример"?впрочем, под изселване едва ли има предвид форума, след като самия той рядко пише в него.
Таки, изселването не винаги е толкова лесно. Свързано е с пари, работа и пак пари. Ако знаеш колко много приятели, млади хора, имам, които искат да се изселят, а нямат финансовата възможност и такава за работа в Европа. За други континенти да не говорим.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
причините за изселването са различни ,
но за "връщането "причинате е само една- некадърност !
мога и с примери
мога и с примери
Така е, Пепеляшке. Но не ми е ясно, защо се обръщаш към мен. Аз не съм предлагал на никого да се изселва. Боабаб е предложил, на Комарко и "Приятеля".Таки, изселването не винаги е толкова лесно. Свързано е с пари, работа и пак пари. Ако знаеш колко много приятели, млади хора, имам, които искат да се изселят, а нямат финансовата възможност и такава за работа в Европа. За други континенти да не говорим.
nikiforov написа:причините за изселването са различни ,
мога и с примери
Маестро, може и да не повярваш, но аз пък имам примери за изключително кадърни хора, които се върнаха с някакви утопични и идеалистични идеи за съграждането на една нова България...
chocho написа:
аз пък имам примери за изключително кадърни хора, които се върнаха с някакви утопични и идеалистични идеи за съграждането на една нова България...
И аз познавам такива хора. Много малко, но има.
Таки обърнах се към теб, защото исках да поясня, че е възможно Боабаб да няма втъзможност да даде такъв пример (емигрирайки).
Аха, ясно..Таки обърнах се към теб, защото исках да поясня, че е възможно Боабаб да няма втъзможност да даде такъв пример (емигрирайки)..
chocho написа:nikiforov написа:причините за изселването са различни ,
мога и с примери
Маестро, може и да не повярваш, но аз пък имам примери за изключително кадърни хора, които се върнаха с някакви утопични и идеалистични идеи за съграждането на една нова България...
чоч, аз написах "изселване" , тоест решение , което се различава от другите вероятности -образование , проекти , случкИ- правя разлика между вероятности и волево желание да се изселиш , да се ЗАСЕЛИШ там , тук , някъде ....
повярвай , знам за какво става приказка !
а ВСИЧКИ обяснения на тия , които ...за полза роду и вся осталная ....са севлиевски повърни
Няма бира!!!
.....Защото и за глухите вече е ясно, че нито действащият премиер, нито първите му заместници имат нужните демократични рефлекси на съвременно европейско ниво. Борисов и Цветанов просто не са имали шанса или желанието да осмислят школата на прехода – преди да дебаркират в Столичната община техният житейски път е лъкатушил повече през охранителни фирми и структури на МВР, обрасли до гуша с плевелите на прехода и с кадрите на ДС, а пък г-н Дянков е някак си повече американец, отколкото европеец – но това е вече друга тема...
Така че каквото и да правят хората от ГЕРБ, те няма да могат да избегнат историческата си отговорност. Няма да избягат обаче и от непосредственото партийно поръчение, което ще им се стовари на главите буквално в утрешния ден – че са длъжни да стиснат зъби и да издържат, докато вкарат лидера си в тихото пристанище на президентската институция.
Колко от тях обаче подозират, че това е предначертаният край на ГЕРБ?
Бирата и единството на ГЕРБ
Първанов се раздели с шефа на правния си съвет - адвокат на Мишо Бирата
Дедо Тошо написа:имаше една карикатура на Комарницки, двамата пият бира на брудершафт.
Дай да я видим Комарко. Явно пак е актуална
marapepelia6ka написа:Дедо Тошо написа:имаше една карикатура на Комарницки, двамата пият бира на брудершафт.
Дай да я видим Комарко. Явно пак е актуална
това къде го прочете?
Страница 28 от 37 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета