ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 33 от 37
Страница 33 от 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: ГЕРБ 2
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:28; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Робърт Боев написа:Добре, Комарницки.
Разбрах.
Лукойл не трябва да плаща акцизи и други данъци, защото Борисов е мутра.
Баси логиката.
Това заслужавате....
нищо такова не съм написал...
седя си тука от доста време, гледам.
лятото ще свърши, ще дойде есен, зима, пак ще препрочета написаното и ще драсна два-три реда.
Само не се преуморявай ...komarKo написа: .... лятото ще свърши, ще дойде есен, зима, пак ще препрочета написаното и ще драсна два-три реда.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:28; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:29; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Робърт Боев-
А Мартин Димитров?Робърт Боев написа:Първанов-в затвора
Станишев-в затвора
Доган-в затвора
Костов-в затвора
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:29; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Робърт Боев-
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:27; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:27; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Робърт Боев-
Аз не съм коментирал казуса "Лукойл", а оспорих твоята квалификация "комуняги от всички цветове на политическия спектър". Не съм съгласен с твоите обяснения и толкоз. Какъв "пъзел" трябва да подреждам?
Таки написа:Само не се преуморявай ...komarKo написа: .... лятото ще свърши, ще дойде есен, зима, пак ще препрочета написаното и ще драсна два-три реда.
Таки,
не пиша често по ред причини, да изброя наколко:
На втората си година това управление стигна вече една мъртва точка на "изхабяване на мат`риала" - всеки коментар изглежда загуба на време.
Виновен е и парадоксът на управлението Борисов. Колкото повече се множат информационните средства, толкова по-трудно става човек да се добере до автентична и достоверна информация за случващото се, изключвам изобилните сведения за живота на опернатата, рогата и копитна човеко-фауна. Губя приблизително два пъти повече време... и не ми остава много за писане.
Не твърдя разбира се, че ББ е пряко отговорен за това, но...
И дискусия не се получава много напоследък - при последните ми два опита с Боев забелязах, че той изобщо не чете, или не разбира постнатите от мен текстове.
Губи ми времето, демек.
И по казуса "ЛУКОЙЛ":
Само преди месец време министрите от това правителство пропагандираха, че когато една фирма нарушава Закона, няма никакъв проблем да се промени самия Закон.
Кабинетът ще узакони завзета от “Юлен” земя в Пирин
За Мишо Бирата да не говорим....
Малко трудно ще ме убедят сега, че става дума единствено за спазване на Закона...
И затова всички се чудят какво точно се случва, но има време - ще разберем все някога.
Само преди месец време министрите от това правителство пропагандираха, че когато една фирма нарушава Закона, няма никакъв проблем да се промени самия Закон.
Кабинетът ще узакони завзета от “Юлен” земя в Пирин
За Мишо Бирата да не говорим....
Малко трудно ще ме убедят сега, че става дума единствено за спазване на Закона...
И затова всички се чудят какво точно се случва, но има време - ще разберем все някога.
komarKo написа:Таки написа:Само не се преуморявай ...komarKo написа: .... лятото ще свърши, ще дойде есен, зима, пак ще препрочета написаното и ще драсна два-три реда.
Таки,
не пиша често по ред причини, да изброя наколко:
На втората си година това управление стигна вече една мъртва точка на "изхабяване на мат`риала" - всеки коментар изглежда загуба на време.
Виновен е и парадоксът на управлението Борисов. Колкото повече се множат информационните средства, толкова по-трудно става човек да се добере до автентична и достоверна информация за случващото се, изключвам изобилните сведения за живота на опернатата, рогата и копитна човеко-фауна. Губя приблизително два пъти повече време... и не ми остава много за писане.
Не твърдя разбира се, че ББ е пряко отговорен за това, но...
И дискусия не се получава много напоследък - при последните ми два опита с Боев забелязах, че той изобщо не чете, или не разбира постнатите от мен текстове.
Губи ми времето, демек.
И по карикатурати оставам с впечатлението за тези, с които дружи, нежеланието му да прочете, например, Петко Бочаров...Човек не може да не си направи заключение, че или има нарушени интереси или просто е в плен на технологията "така ми се иска"... Не може само с номера да си повишаваш популярността, не може само с трикове да печелиш избори.
Според "Медиана", Първанов има по-високо обществено доверие от Борисов
Най-подкрепяните политици през юли са Кристалина Георгиева, Георги Първанов и Меглена Кунева. Премиерът Бойко Борисов е чак на четвърто място в класацията.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=755052
Най-подкрепяните политици през юли са Кристалина Георгиева, Георги Първанов и Меглена Кунева. Премиерът Бойко Борисов е чак на четвърто място в класацията.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=755052
Boabab написа:
И по карикатурати оставам с впечатлението за тези, с които дружи, нежеланието му да прочете, например, Петко Бочаров...Човек не може да не си направи заключение, че или има нарушени интереси или просто е в плен на технологията "така ми се иска"... Не може само с номера да си повишаваш популярността, не може само с трикове да печелиш избори.
за какви избори иде реч?
Преди малко прочетох как такива като тебе по същия начин ругаят депутата от ДСБ г-н Иван Иванов, защото поискал независима експертиза за магистрала "Тракия".
Бил "комунист", "плащали му от "Позитано" и пр.
Синята коалиция поиска независима експертиза на пробите от магистрала "Тракия"
Най-добре е Виктор да каже дали е вярно...
Аз просто ще огранича участието си до санитарния минимум.
Не ми се за-ни-ма-ва.
И за-ми-на-ва също.
Колко пъти трябва да им вярваш на тези мушмороци и лъжци от Медиана това е само по вашите сили и желания.... Аз лично ги бих тотално на три пъти, без да лапам пари като тях. Така че - Бойко, не знам на кое място е, но вече е с резултат, ако има днес избори, по-висок отпреди 2 години.
тези, дето са казали тези неща за Иван Иванов са от най-жалкия тип хора..
и на мен не ми се занимава с политика вече: има много други неща обаче;
например днес потеглям към влайковата провинция, имам осем различни шишета вини за опитване от новия ми приятел Hans-Peter: http://www.jacques.de/depot.php/id/77
и на мен не ми се занимава с политика вече: има много други неща обаче;
например днес потеглям към влайковата провинция, имам осем различни шишета вини за опитване от новия ми приятел Hans-Peter: http://www.jacques.de/depot.php/id/77
Викторе,
не знам дали знаеш, че и да не се занимаваш с политика, тя ще се занимае с теб...
Пускат за всеки случай горивата от резерва
Искам наивно да попитам, като изпразнят Държавния резерв,
после откъде ще купят гориво, за да го напълнят,
от коя фирма,
на каква цена,
и кой ще плаща това удоволствие?
не знам дали знаеш, че и да не се занимаваш с политика, тя ще се занимае с теб...
Пускат за всеки случай горивата от резерва
Искам наивно да попитам, като изпразнят Държавния резерв,
после откъде ще купят гориво, за да го напълнят,
от коя фирма,
на каква цена,
и кой ще плаща това удоволствие?
Страница 33 от 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета