ВЪПРОШЧЕ
+5
Помощ, граждани!
chocho
Таки
Радомир
Робърт Боев
9 posters
Страница 1 от 1
ВЪПРОШЧЕ
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:41; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Re: ВЪПРОШЧЕ
Велзо,
Ще рискувам още една разправия с Ригас, за да ти кажа, че търпението ми се изчерпи. Ще пия едно курвоазие преди лягане, 'пък утре ще проверя дали си ме разбрал.
Боев,
Няма нищо по-нормално от това човек да има само една идентичност.
При липса на позитивни ресурси за изграждане на влиятелен образ, даващ възможност за интеграция в общността на желана позиция, децата и подрастващите прибягват до неприемливо от гледна точка на обществото поведение, осигуряващо им потенциал за извайване на друга, силна идентичност, макар и негативна.
За възрастния човек, такъв подход би бил равен на шизофрения. Та защо трябва да се раздвояваме?
И ай' стига с туй второ лице множествено число!
Ще рискувам още една разправия с Ригас, за да ти кажа, че търпението ми се изчерпи. Ще пия едно курвоазие преди лягане, 'пък утре ще проверя дали си ме разбрал.
Боев,
Няма нищо по-нормално от това човек да има само една идентичност.
При липса на позитивни ресурси за изграждане на влиятелен образ, даващ възможност за интеграция в общността на желана позиция, децата и подрастващите прибягват до неприемливо от гледна точка на обществото поведение, осигуряващо им потенциал за извайване на друга, силна идентичност, макар и негативна.
За възрастния човек, такъв подход би бил равен на шизофрения. Та защо трябва да се раздвояваме?
И ай' стига с туй второ лице множествено число!
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Тъй вярно! Ето един шантан и едно корабче, заснети снощи. Корабчето е заснето със специалната опция на SONY HX1, при която се правят 6 снимки, бързо една след друга (при достатъчно светлина - през 0.1 сек) , след което се съвместяват 'интелигентно'. Това се вижда добре на снимката, в която фонът е солидно размит в хоризонтална посока, а корабът си е на фокус, след като е бил интелигентно разпознат като основен обект. Това не става така добре в случаи, когато фонът и обектът са с близки параметри на контраста.И си пиете ракията по кафенета, шантани, и корабчета...
И двете снимки са направени при зум по-голям от 20 (оптичен 20 + малко цифров).
...
Нещо увиснали ми се виждат постингите на Боев и Радомир, но доколкото разбирам, Велзо пак е изтърсил нещо, което админът е изтрил, а вечно бдящите в "клоаката" ревностни читатели, неизменно са прочели и прошнуровали. Дотолкова, че "дори" и Влудко от детската градина нещо се е ... аджитирал - това за копия до работни места и прочие споменава човечето... Копия на какво - и още повече - за какво - не се знае...
Като стана дума за копия обаче - замислих се какво ли би станало ако някои такива копия биха отлетяли до работодателя на дружката му Дамянов, да речем, че то за другите какво да каже човек - единият пенсионер, другият - гимназиален учител - все отбор най-дясни и консервативни юнаци...
Таки, ти винаги си бил против такива "затривания", така че по-добре да си го оставил писанието - дип да разберем и ние за какво иде реч
Като стана дума за копия обаче - замислих се какво ли би станало ако някои такива копия биха отлетяли до работодателя на дружката му Дамянов, да речем, че то за другите какво да каже човек - единият пенсионер, другият - гимназиален учител - все отбор най-дясни и консервативни юнаци...
Таки, ти винаги си бил против такива "затривания", така че по-добре да си го оставил писанието - дип да разберем и ние за какво иде реч
Чочо, става дума за много груб текст, касаещ дъщерята на Петьо - не можеше да се остави в никакъв случай. Нито самият Велзо, който го постна втори път, въпреки първото му изтриване.Таки, ти винаги си бил против такива "затривания", така че по-добре да си го оставил писанието - дип да разберем и ние за какво иде реч.
Що се касае до изхожденията на Владо Кенефа, Боян Говното и прочий Легион , аз отдавна не ги коментирам.
Кажи (и покажи) нещо от Азиатския Тигър, в който си се преселил.
хубаво е, че сме лишени от текста на при@теля на семейство Дякови
btw, моля някой да ми обясни защо Радомир се самовъзприема като особена инстанция в този форум?
MfG
Виктор
btw, моля някой да ми обясни защо Радомир се самовъзприема като особена инстанция в този форум?
MfG
Виктор
Не бих се обадил, ако написаното от теб не беше така близко до моето впечатление.btw, моля някой да ми обясни защо Радомир се самовъзприема като особена инстанция в този форум?
И Радомир, и Боев са прави в своите реакции, но са криви с това, че мълчат месеци наред, а се обаждат САМО по повод Велзо.
С това те наподобяват поведението на пазителите на реда. Например в един концерт. Там тези хора НЕ СА публика, а секюрити.
разликата е, че Боев поне каза нещо
нищо лично към Радомир, то и аз сега ще отворя една бутилка
въпросът беше чисто принципен
нищо лично към Радомир, то и аз сега ще отворя една бутилка
въпросът беше чисто принципен
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:40; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:40; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
именно
аз се подведох по използваната от теб "падна", докато драмата може би тепърва започва
миналата година, когато за последен път бях там, за пръв път чух, че цялото място е частна собственост; тогава вече бяха пресушили по-голямата част от блатото и цялото място от шосето до около 200 метра пред плажа беше подготвено за строителна площадка
може би най-голямата трагедия е, че това се случва под по-скоро одобрителните погледи на местните жители - не бих ги нарекъл граждани; те и са си избрали кмета, който най-накрая ще стане известен с многото си безобразия
аз се подведох по използваната от теб "падна", докато драмата може би тепърва започва
миналата година, когато за последен път бях там, за пръв път чух, че цялото място е частна собственост; тогава вече бяха пресушили по-голямата част от блатото и цялото място от шосето до около 200 метра пред плажа беше подготвено за строителна площадка
може би най-голямата трагедия е, че това се случва под по-скоро одобрителните погледи на местните жители - не бих ги нарекъл граждани; те и са си избрали кмета, който най-накрая ще стане известен с многото си безобразия
Помощ, граждани! написа:хубаво е, че сме лишени от текста на при@теля на семейство Дякови
MfG
Виктор
както се възприемаш ти , аз , спас ....
nikiforov написа:Помощ, граждани! написа:хубаво е, че сме лишени от текста на при@теля на семейство Дякови
MfG
Виктор
както се възприемаш ти , аз , спас ....
и аз
казвам го напълно сериозно, въпреки мутикончето
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
“Всичко, което се случва и това, което се прави, естествено, че е тестис за системата на МВР”.
На кого принадлежи тази "крилата" мисъл ?
На кого принадлежи тази "крилата" мисъл ?
Твърди се, че го е казал Цвък. Но има и антитеза: казал бил не "тестис за системата", а "тест и за системата".
Аз съм национално възмутен от теб, да знайш.. Не стига че отдавна изобразяваш Темида като дебелогъза и разплута шопкинА, а сега се гавриш и с Атина Палада, като я представяш като една охранена дойче фрау.. Никакво уважение към хеленистичната традиция..komarKo написа:Казва се "Дабъл Цвък".
Таки написа:Твърди се, че го е казал Цвък. Но има и антитеза: казал бил не "тестис за системата", а "тест и за системата".
Може,може...,ама защо тогава клипчето в тубата е изтрито
Може да го е изтрил самият автор, засрамен от незаслужената обида, която е нанесъл на бележития партиен и държавен ръководител..!HEXE написа: Може,може...,ама защо тогава клипчето в тубата е изтрито
може! А бе къде е Боабаб? Изчезна тоя човек ,мъчно ми е!Таки написа:Може да го е изтрил самият автор, засрамен от незаслужената обида, която е нанесъл на бележития партиен и държавен ръководител..!HEXE написа: Може,може...,ама защо тогава клипчето в тубата е изтрито
Не знам. И аз бих искал да пише отново!А бе къде е Боабаб? Изчезна тоя човек ,мъчно ми е!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите