медияпуль ONLY
+9
Робърт Боев
Boabab
Надя
komarKo
Агата
chocho
blag009
Таки
nikiforov
13 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: медияпуль ONLY
Добро утро, с 5 часа закъснение.
Аз направих това, което можех да направя. След като за забраната няма подкрепа, нека се надяваме на забравата.
Макар че подлежащите на забрава ежедневно се стараят да остават незабравими ..
Аз направих това, което можех да направя. След като за забраната няма подкрепа, нека се надяваме на забравата.
Макар че подлежащите на забрава ежедневно се стараят да остават незабравими ..
В монолого драги.Зададох ти няколко въпроса, защото се интересувах от твоята гледна точка като физик, но ... твой проблем.Таки написа:
....
До скоро бях много активен и на тема "Фукушима"..
Тук съм ти задавал много въпроси, нооо къде ти ... ?! Виж с уважаваният от мен Rhino, се получава накаква раздумка, без обиди !
.
дя знаеш, МНОГООО ме заболя !Таки написа:
Към горното добавям, че от доста време отказвам да разговарям с двама наши членове, които не виждат никакъв етичен проблем в това да пляскат и да се прегръщат с гусин Рино в "Безпризорните". С този отказ аз силно намалявам поводите (макар и косвени) да се пише тук за отрепките.
Нямам проблем с моята етика! Не знаех, че ... аре ... БЪДИ ЗДРАВ!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
реквием за абсолютни идиоти
И аз мисля, че е време за Реквиема
трябва да си абсолютен идиот , или да ти е името дяков , за да напишеш това .....
при тия факти ....
Uploaded with ImageShack.us
но , тоя и другите двама КАПУТИ, са си форумни / формени / идиоти , в това няма НИКАКВО съмнение ....!!!!!
трябва да си абсолютен идиот , или да ти е името дяков , за да напишеш това .....
при тия факти ....
но , тоя и другите двама КАПУТИ, са си форумни / формени / идиоти , в това няма НИКАКВО съмнение ....!!!!!
Маестро, здрасти!
През последната седмица, активността на Безпризорните е 4 пъти по-ниска от тази на ЕСФ. При това положение, Админът на Безпризорните е последният, който може да говори за "Реквием на ЕСФ".
Напоследък тук се пише много малко за одиозните медиапулчета, а те са вторачени ежедневно и много пъти на ден в нас. Това, че хора от подобно етично ниво желаят тъй горещо края на ЕСФ означава единствено, че ЕСФ е на прав път!
Напиши ми другаде някакви новини за внука!
През последната седмица, активността на Безпризорните е 4 пъти по-ниска от тази на ЕСФ. При това положение, Админът на Безпризорните е последният, който може да говори за "Реквием на ЕСФ".
Напоследък тук се пише много малко за одиозните медиапулчета, а те са вторачени ежедневно и много пъти на ден в нас. Това, че хора от подобно етично ниво желаят тъй горещо края на ЕСФ означава единствено, че ЕСФ е на прав път!
Напиши ми другаде някакви новини за внука!
Таки написа:Маестро, здрасти!
Това, че хора от подобно етично ниво желаят тъй горещо края на ЕСФ означава единствено, че ЕСФ е на прав път!
Таки, написаното от теб ме озадачи - човек трябва да си е загубил ума, за да желае горещо края на нещо, доставящо единствената радост, останала в живота му.
как ПО ТАКа е на англ.....!
."....третират го като обикновен hustler, онзи ден е трябвало да изчака реда си сред разни дребни сводници и drug pushers, за да бъде booked. Ако с това великият Бен Брафмън си мисли, че му е направил голяма услуга, maybe his client doesn't appreciate it that much."
"....уи ейнт сийн натинг йет.
Дифенс аторнис лав дет. "
севлиевски комплексари и кювлии от МинеТсота
а, и още нещо -като ги чета тия ,дето са на ТИ с Държавната Спестовна Каса , все си мисля -тоА ако беше консерватор ,вместо социалист ,гвинейката щеше да е гвианец или надуваема , като "надето"....
."....третират го като обикновен hustler, онзи ден е трябвало да изчака реда си сред разни дребни сводници и drug pushers, за да бъде booked. Ако с това великият Бен Брафмън си мисли, че му е направил голяма услуга, maybe his client doesn't appreciate it that much."
"....уи ейнт сийн натинг йет.
Дифенс аторнис лав дет. "
севлиевски комплексари и кювлии от МинеТсота
а, и още нещо -като ги чета тия ,дето са на ТИ с Държавната Спестовна Каса , все си мисля -тоА ако беше консерватор ,вместо социалист ,гвинейката щеше да е гвианец или надуваема , като "надето"....
гледам,че педеругата е изревал ....
няма "подкрепа"-
надуй "надето" нещастник с чаша на водно Гпедало и Увити в кокоша мрежа балкончета
бай да севлиево ,педльо,моите могат да " да си направят трето, че да минеш с един масраф?"-ти и едно не можеш.....
няма "подкрепа"-
надуй "надето" нещастник с чаша на водно Гпедало и Увити в кокоша мрежа балкончета
бай да севлиево ,педльо,моите могат да " да си направят трето, че да минеш с един масраф?"-ти и едно не можеш.....
абе, трудничко ми е да "съвместя" Бах и облеченото като сашка васева отроче на кремиковският,по скоро Бах с бахур, но пък гоцевата преводачка се оля съвсем- не Треви, а трева ще гледаш ,тъпатарино ,и то на тапет ,щот слугитге като теб ,ги турват в стайчета без прозорец , а в Италия ,мисля си - музей на мадам тюсо няма бе, леке!
Маестро, Бах е демоде' . Сега сме на вълна Респиги.
И ако на Бах съпоставим бахур, то за Респиги предлагам Мис Пиги ...
И ако на Бах съпоставим бахур, то за Респиги предлагам Мис Пиги ...
тоя пост ще изтрия веднага след като снимката изчезне !
"ОФЕРТАТА",която сте прочели
е безсрочно латентна но влиза в сила моментално и при най-малък НАМЕК за деца внуци ,жени на НЯКОЙ от този форум !
това е ,парцали !
Последната промяна е направена от nikiforov на Нед 05 Юни 2011, 12:17; мнението е било променяно общо 2 пъти
Маестро, във форума на тези гниди се постват колажи със жена ми и сина ми. Никога не бих слязъл на нивото да отвърна с подобни акции, касаещи техни роднини. Не бих поискал и не бих могъл. Сигурен съм, че същото важи и за теб.
Tаки, не ми пука какво ще напишат трите парцала-ей виж напънала се преводачката , като за себе си издрусала цял чаршаф...абе танаске ,аз никакъв рино не познавам , нито ягоди , нито орхидеи като теб така ,че не знам към кого си адресирала творбата си но иначе го духай ,прислужнице жалка, това го можеш най-добре!
Не ми пука и какво ще си помислят всичките , които си траяха през десетината години ,за да могат тия копелдаци да си разиграват катърите и всеки втори постинг да „включва“твоето или моето име – е ,на мен ми писна !
Баста- ще си плащат !
Съвсем малко ще изтрая още и анонимното говно , което „титулуват“ чорбаржии му праскат по една шпатула като снесе „изкуството „си....
Уринарий , ще плащаш и за него !
А иначе -няма проблем мога и да спра да „поглеждам „ тук -май-това искат интелигентите от кювлиево
Не ми пука и какво ще си помислят всичките , които си траяха през десетината години ,за да могат тия копелдаци да си разиграват катърите и всеки втори постинг да „включва“твоето или моето име – е ,на мен ми писна !
Баста- ще си плащат !
Съвсем малко ще изтрая още и анонимното говно , което „титулуват“ чорбаржии му праскат по една шпатула като снесе „изкуството „си....
Уринарий , ще плащаш и за него !
А иначе -няма проблем мога и да спра да „поглеждам „ тук -май-това искат интелигентите от кювлиево
Хайде спрете вече да се занимавате с медияпульовци, ако и тогава продължат да ви обсъждат, значи наистина са долно племе и са непоправими. Чак да ги съжали човек, радват се на простотиите си, като че ли някой ще им повярва.
А слузта Дяков, с която ти се мажеш редовно и всеотдайно в "Безпризорните", не е ли медиапульовец?Надя написа:Хайде спрете вече да се занимавате с медияпульовци, ако и тогава продължат да ви обсъждат, значи наистина са долно племе и са непоправими. Чак да ги съжали човек, радват се на простотиите си, като че ли някой ще им повярва.
Ами и той е такъв, само че за разлика от другите , той се въздържаше от обидни квалификации. Чак сега забелязвам, че и неговите нерви не издържат и започна да подражава на своите приятели, но то е така, с какъвто се събереш, такъв ставаш, пък и както казва той "каквото повикало, такова се обадило." Не е хубаво в разправиите да се намесват деца.Таки написа:А слузта Дяков, с която ти се мажеш редовно и всеотдайно в "Безпризорните", не е ли медиапульовец?Надя написа:Хайде спрете вече да се занимавате с медияпульовци, ако и тогава продължат да ви обсъждат, значи наистина са долно племе и са непоправими. Чак да ги съжали човек, радват се на простотиите си, като че ли някой ще им повярва.
Стойчо, трябва да добавя и едни данни за асиметрията на конфликта. През един период от 13 дена (20 май - 2 юни), в ЕСФ не е писано изобщо за МпФ, а в МпФ са написани над 30 постинга за нас, повечето от които клеветнически и обидни.Не ми пука и какво ще си помислят всичките , които си траяха през десетината години , за да могат тия копелдаци да си разиграват катърите и всеки втори постинг да „включва“ твоето или моето име – е , на мен ми писна !
Въпреки това 0 : 30 , през тези две седмици не се забеляза особено активиране на тези, които обясняват своето мълчание с тукашните разправии с медиапулците. Няколко мои мнения, касаещи интересни злободневни теми, са били посрещнати с мълчание. Една груба клевета на Боабаб - че аз съм бил "скапал" тозу форум - отмина без реакции.
Според мен, обяснението "мълчим, защото пишете за МпФ" е претекст. Имам известни предположения за истинските причини, но не мисля да ги излагам, поне засега. Като учен експериментатор, аз съм длъжен да приема фактите, а обясненията им могат да почакат.
Надявам се, че няма да изпълниш желанието на кювлиевци.А иначе - няма проблем мога и да спра да „поглеждам„ тук - май това искат интелигентите от кювлиево.
Не, не Таки скапа форума, а неговия характер, неговата безсамокритичност, липса на онова, което се нарича коректност за уж несъществени неща. Или грубостта на характера му...А това че приказва за "груба Клевета", без дори и за миг да се замисли, че той грубо се е насрал, си е още едно грубо доказателство.
Боабабе, напълно те разбирам.без дори и за миг да се замисли, че той грубо се е насрал
На едни се е случило СДС, на други - СДС + ДСБ. А на теб - СДС + ДСБ + ГЕРБ. Много токсична поредица!
Пожелавам ти скорошно оздравяване.
Може, но ти пак доказваш, че не знаеш и дори не се досещаш за елементарни неща. Което и казах в предния пост.
Би било добре да ме подсетиш за тези "елементарни неща". След като добрите ти намерения са очевидни.Може, но ти пак доказваш, че не знаеш и дори не се досещаш за елементарни неща.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:34; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
http://www.nasamnatam.com/patepis/Praznikyt_na_tikvata_v_Sevlievo-999.htmlМарката “Севлиевска тиква” вече е патентована и е отличителен знак на града край река Росица. А ако и на вас ви се прииска да развихрите собствените си ‘тиквени’ фантазии, да усетите безграничната цветна емоция или да опитате от сладките кулинарни изкушения – дойде ли октомври – не се колебайте. ‘Тиквенбург’ – Севлиево ви очаква с “Добре дошли” в царството на тиквите!
Mediapool.bg - новини, анализи, коментари
Предлагам на Администратора да пристъпи към бета-архивирането на темата.
Предлагам на Администратора да пристъпи към бета-архивирането на темата.
Не съм съгласен. Правата на Никифоров не са по-малки от тези (например) на Ферас.Предлагам на Администратора да пристъпи към бета-архивирането на темата.
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите