Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 8 от 42
Страница 8 от 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
- Как ще разберем дали мудурацията е преминала успешно?
- Ктао порследми нвиматенло наична на писаен на няоки..
Гост- Гост
Ригас написа:Аз не. Най-странното ми лично откритие е че уиски много върви с пастърма.
И аз...
Но тази вечер пробвах някакво спаньолско червено с патешки дробчета... Сорри, ама ако изкарам фотото, благонравната ми ще ме застреля
Ригас написа:- Как ще разберем дали мудурацията е преминала успешно?
не е честно, трезвеници такива!!
Форматирах си моя телефон и още нямам браузер, та ползвах машинката на Лаик... Ама тая клавиатура..... ей!
Трябваше да пише: "Не е само Гес" и т.н. ... но................
Опциите за логване бяха Мангау, Гес и Хоман.. щото са на латиница
Беше много приятно ..пивко... ех ех... винченцо...
Поли,
какво пихте у Виченцо? Марки, фотки, мезета ? Виж как подробно докладвам аз и се поучи:
Аз днес мудурирах със 'Стара русенска' . Поради което първоначално си мислих за другарката Елеонора Николова, но с напредването на консумацията мислите ми се прехвърлиха върху г-жа Мария Капон. По който повод изгуглих и следното:
http://standartnews.com/archive/2005/07/22/faces/s4503_7.htm
та последните две чашки ги пих на свещи.
Аз днес мудурирах със 'Стара русенска' . Поради което първоначално си мислих за другарката Елеонора Николова, но с напредването на консумацията мислите ми се прехвърлиха върху г-жа Мария Капон. По който повод изгуглих и следното:
http://standartnews.com/archive/2005/07/22/faces/s4503_7.htm
та последните две чашки ги пих на свещи.
Гост- Гост
Всъщност, много се закачахме на твой гръб............ - че трябва да снимаме мезетата ;Рр
Но, не правихме фотки.
Но пък какво измислихме за френда.... хихиии
Но, не правихме фотки.
Но пък какво измислихме за френда.... хихиии
От мен - лека нощ. Ако сте работили яко, не е зле и вие да си легнете по-раничко ...
Гост- Гост
Благодаря на бандата за приятната вечер вчера! Наистина се радвам, че успях да се се видя с пишещите братя на глътка вино и да се разговорим .... Надявам се скоро и при желание на присъстващите снощи да имам пак възможността да ги срещна..
Homan- Гост
Homan написа:Благодаря на бандата за приятната вечер вчера! Наистина се радвам, че успях да се се видя с пишещите братя на глътка вино и да се разговорим .... Надявам се скоро и при желание на присъстващите снощи да имам пак възможността да ги срещна..
драго ми беше
"Благодаря на бандата за приятната вечер вчера! "
Благодаря на Homan - предлагам я за мудуратор, има качества
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Намазана с катран сплъстена четина, жълти очи, обратна захапка с бивни, раздвоен език и дискретен дъх на сяра?
абе, ти по-добре внимавай да не попаднеш в казана...
Guess wh- Гост
Homan написа:Благодаря на бандата за приятната вечер вчера! Наистина се радвам, че успях да се се видя с пишещите братя на глътка вино и да се разговорим .... Надявам се скоро и при желание на присъстващите снощи да имам пак възможността да ги срещна..
Хоман, супер беше! Пак да го сторим!
сноб написа:Homan написа:Благодаря на бандата за приятната вечер вчера! Наистина се радвам, че успях да се се видя с пишещите братя на глътка вино и да се разговорим .... Надявам се скоро и при желание на присъстващите снощи да имам пак възможността да ги срещна..
Дай Боже, живи и здрави! Има един гръцки ресторант - наскоро го откриха, на Св. Неделя почти... Ама там ще ходим с Ригас Следващия път като се мУдУрирате, пак дода!
Homan- Гост
сноб написа:
Абе малко сковано беше - с тия двамата костюмирани господа от ДСБ-то, дето виктор ги доведе...
нищо, важното е че ще ни съдействат да си върнем .......
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Намазана с катран сплъстена четина, жълти очи, обратна захапка с бивни, раздвоен език и дискретен дъх на сяра?
абе, ти по-добре внимавай да не попаднеш в казана...
Дните за казан са ми сряда до петък.
Велзи, ще се наложи да се срещнем Така че некст тайм мУдУрацията ще я мУдрим за твойте дни
Homan- Гост
Guess who написа:сноб написа:
Абе малко сковано беше - с тия двамата костюмирани господа от ДСБ-то, дето виктор ги доведе...
Ти за туй ли бе така лаконично-мълчалив Да знаиш, намислила съм да си донеса ченгелите следващия път
Homan- Гост
Гръцки ресторанти..
Хоман, много мило, че се сещаш за мен. Но бих предпочел да се видим в български. Че на гръцки съм се наситил..
Дай Боже, живи и здрави! Има един гръцки ресторант - наскоро го откриха, на Св. Неделя почти... Ама там ще ходим с Ригас.
Гост- Гост
Homan написа:
Да знаиш, намислила съм да си донеса ченгелите следващия път
нидей
всичко ще си кажа!
Guess wh- Гост
Guess who написа:сноб написа:
да, приятно е да знаеш, че са корумпирани и предразположени към теб.......
Homan написа:
Велзи, ще се наложи да се срещнем Така че некст тайм мУдУрацията ще я мУдрим за твойте дни
ъммм... ще стои далеч от мен и ще си цензурира речника....
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Я нека някой да даде очерк като за неприсъствалите
Кви "господа от ДСБ", кви 5 лв.?
важни клечки, единият носеше очила поне за $500...
отговарял за медийното представяне на Партията в Интернет....
беше много сериозен и намусен, ама накрая се поотпусна, след 2-3 канички
вика: действайте, аз съм зад вас!
Guess wh- Гост
Страница 8 от 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Страница 8 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите