Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 16 от 42
Страница 16 от 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Ригас написа:Ако да, искам да й зададете един въпрос от мое име.
Да бе - тя съвсем зачезна - нийде се не мярка напоследък...
Не съвсем
Мерна се в МФ. С едно клипче.
Да бе - тя съвсем зачезна - нийде се не мярка напоследък...
Гост- Гост
Homan написа:Алооо, мУдУраторите, да не забравите за днес важното съвещание! При неявяване - предстои порицание и изключване!
сакън ако мо'ж без изключване, че мойта работа се разсъхна както и очаквах
следващия път...
Лаик написа:Homan написа:Алооо, мУдУраторите, да не забравите за днес важното съвещание! При неявяване - предстои порицание и изключване!
следващия път...
Съжалявам да го чуя, Лаик, ще липсваш на сбирката! Но се надявам да не е последна, че да можем да се видим .... догодина! То, както е почнало - ние с Венци ще си къркаме кротко, останалите може да хартисат из пътя, кат гледам Ногу сте несириозни - ще взема да поканя Велзи за запълване на бройката ... пък така ще има и кого да въртим на шиш
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:Лаик написа:Homan написа:Алооо, мУдУраторите, да не забравите за днес важното съвещание! При неявяване - предстои порицание и изключване!
следващия път...
Съжалявам да го чуя, Лаик, ще липсваш на сбирката! Но се надявам да не е последна, че да можем да се видим .... догодина! То, както е почнало - ние с Венци ще си къркаме кротко, останалите може да хартисат из пътя, кат гледам Ногу сте несириозни - ще взема да поканя Велзи за запълване на бройката ... пък така ще има и кого да въртим на шиш
Поканиш ли го - ще си къркате кротко с Венци!
аааа
Виктор не го слушай, ще дойде, ще му доведа момичета, Гес и аз сме ясни
мангау е отговорен човек - ще дойде..
..........
аааа
Сноб-че, мисля, че сме се разбрали Просто си мрънкам .... Зная, че сте стабилни мУдУратори, така че приеми постинга ми като опит за майтап... В същност, Велзи взе да става почти митична фигура, ще го измУдУрирам самостоятелно аз некой ден, той да си не мисли, че лесно ще се отърве от мен - легна ми на сърдцето йощ първия път, душицата ми моя Адова
Homan-
сноб написа:Homan написа:Лаик написа:Homan написа:Алооо, мУдУраторите, да не забравите за днес важното съвещание! При неявяване - предстои порицание и изключване!
следващия път...
аааа
..........
изброй конкретно
Гост- Гост
Аз да взема да доведа момчета?
Homan-
Homan написа:Аз да взема да доведа момчета?
моля те
ЕЖ ми казваше 'ламя' по този повод...
Последната промяна е направена от на Чет 20 Дек 2007, 14:09; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от на Чет 20 Дек 2007, 14:10; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Homan написа:... В същност, Велзи взе да става почти митична фигура, ще го измУдУрирам самостоятелно аз некой ден, той да си не мисли, че лесно ще се отърве от мен - легна ми на сърдцето йощ първия път, душицата ми моя Адова
Homan написа:Аз да взема да доведа момчета?
да, свирни на онзи през прозореца, да носи излишъка
komarKo написа:Homan написа:Аз да взема да доведа момчета?
да, свирни на онзи през прозореца, да носи излишъка
Ко, мола та - Орешко - не! Въпреки излишъка
Homan-
komarKo написа:Помощ, граждани! написа:
тази ли е Бистра?
де да беше:
http://www.lalamodel.com/
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Homan написа:В същност, Велзи взе да става почти митична фигура, ще го измУдУрирам самостоятелно аз некой ден,
Така по-може
Минуса на масовките е, че ти се налага да си изядеш боя с камшик от собствените си фобии
Па се и нарушава констипацията
Фобиите са ми любими - колекционирам ги от древността За останалото - има пургативи, или Кока Кола
Ще се справим! Само ми кажи предварително кога ще пожелаеш да се лишиш от някой и друг атрибут, че да си подготвя стоманените .... аксесоари
Homan-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Споко. Не съм като некои други да налитат на лелки
Велзи, както вървиш, скоро няма да мога да те различавам от Станишков
сноб написа:Виктор не го слушай, ще дойде, ще му доведа момичета, Гес и аз сме ясни
"мангау - човек" антоними?
на мен колко девици ше водите?
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Homan написа:Само ми кажи предварително кога ще пожелаеш да се лишиш от някой и друг атрибут, че да си подготвя стоманените .... аксесоари
Споко. Не съм като некои други да налитат на лелки
Не бой се, Душко, лелките не си играят с .... ца ! Олигави се съвсем, Сърдце мое! На - забърши си лигата, дет е потекла ....
Homan-
b.m. написа:сноб написа:Виктор не го слушай, ще дойде, ще му доведа момичета, Гес и аз сме ясни
"мангау - човек" антоними?
на мен колко девици ше водите?
уж не идва пролет пък.....
Страница 16 от 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Страница 16 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите