Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 24 от 42
Страница 24 от 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Просто трябваше да си я понесеш.... Останалите нямат стил ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Доброютро, Снобе! Как е хавата?
Homan-
Homan написа:След като съм поела ангажимент за организиране на мудурация, какво се усуквате, бе хора?! Потвърждавам резервация за днес, на уреченото място, към 19.00 часа! Вход от ул. Солунска. И не се приемат извинителни бележки и прочие дрън-дрънканици... В Петък ме събори температура 38, така че трябваше да се оттегля без време .... Съжалявам за което, надявам се да се съберем днес ...
да припомня...
Гост- Гост
Homan написа:Кефят ли те диваците? Снощи се прибрах бързо и заспах мигновено... Виното бе хубаво, в смисъл, че сега съм с ясна глава и бели зъби
аз и сийчето ще отговорим: виното бе хубаво, жаждата днес е неистова........а главата и мислите в нея - неясни.......
Homan написа:Просто трябваше да си я понесеш.... Останалите нямат стил ...
абе всъщност аз това мислех, ама днес не посмях да си го призная
Гост- Гост
Homan написа:Доброютро, Снобе! Как е хавата?
Добро утро, Хоман...
ще ми се тази сутрин да не се случваше на мен...
Та, благодаря за припомнянето, Чичка, пиша черни точки на следните форумни членове: КомарКо, Лаик, Логик. Същите са били записани за мУдУрация, но не се явиха в уреченото време на уреченото място, поради което им се налага мъмрене, с предупреждение следващата мУдУрация да я организират те!
Леля Хо
Леля Хо
Homan-
сноб написа:Homan написа:Доброютро, Снобе! Как е хавата?
Добро утро, Хоман...
ще ми се тази сутрин да не се случваше на мен...
Аз пък се чувствам супер - и съм яхнала метлата! Просто ми е ден за газене!
Homan-
Homan написа:Та, благодаря за припомнянето, Чичка, пиша черни точки на следните форумни членове: КомарКо, Лаик, Логик. Същите са били записани за мУдУрация, но не се явиха в уреченото време на уреченото място, поради което им се налага мъмрене, с предупреждение следващата мУдУрация да я организират те!
Леля Хо
че то ако възлагаш отговорна работа като мУдУрацията на такива потребители, следващ път може да няма...
Последната промяна е направена от на Вто 08 Яну 2008, 09:57; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Homan написа:Та, благодаря за припомнянето, Чичка, пиша черни точки на следните форумни членове: КомарКо, Лаик, Логик. Същите са били записани за мУдУрация, но не се явиха в уреченото време на уреченото място, поради което им се налага мъмрене, с предупреждение следващата мУдУрация да я организират те!
Леля Хо
Изброените горе:
Обърнете внимание на подписа на Хоман - това е нейният заплашителен тон, не само може да изглежда строга, питайте щерка й -- на ваше място веднага бих се заела с корекции в поведението...
че то ако възлагаш отговорна работа като мУдУрацията на такива потребители, следващт път може да няма...
Като им поставя надзорник - нема къде да ходят - ше организират!
Френдс, мен ме зоват поднебесните .... До по-нататък от деня ...
А, сега се сетих как беше онур прекрасно прахче за след мУдУрация : Andrew's answer to the morning after!
Homan-
сноб написа:да уточня, че няма снимков материал, поради мърдане на обектите...
за какво мърдане става дума? пак съм изпуснал нещо под масата...
шалът намери ли се? ако не, пробвайте да измъкнете шапката...
Гост- Гост
Чичка написа:сноб написа:да уточня, че няма снимков материал, поради мърдане на обектите...
за какво мърдане става дума? пак съм изпуснал нещо под масата...
шалът намери ли се? ако не, пробвайте да измъкнете шапката...
Шалът ойде фира .... Ще се пазарим за шапката - хубава идея!
Homan-
Таки написа:Че нещо не мога да схвана от списъка..
оправихме го, спокойно
Гост- Гост
От позорния стълб
С удовлетворение, но и с известно учудване разбирам, че съм бил поканен на вечерята. Мярна ми се из форума един въпрос "Ще възразите ли, ако поканим и еди-кого си?", но последвалото единодушно форумно мълчание не ме изпълни със самочувствието на пълноценен мУдУрант. Още повече преди време една директна сугестия "Поканете еди-кого си..." беше последвана от същото единодушно мълчание. Но вече ще знам, че подобни покани важат by default и при следваща инициатива да организирам нещо ще изразя съгласието си с... мълчание.Homan написа:пиша черни точки на следните форумни членове: КомарКо, Лаик, Логик. Същите са били записани за мУдУрация, но не се явиха в уреченото време на уреченото място, поради което им се налага мъмрене, с предупреждение следващата мУдУрация да я организират те!
Be-e-e happy, don't worry...
Последната промяна е направена от на Вто 08 Яну 2008, 11:45; мнението е било променяно общо 1 път
оправихме го, спокойно
Обърка ме надписът долу вдясно: 'Най-новият потребител е Шахид' . Мислих си, че и той се актуализира. Както стана с 'Шахид' . Абе .. бъгчета .. сигурно о Гугъл има пръст, мамка му..
Последната промяна е направена от на Вто 08 Яну 2008, 10:57; мнението е било променяно общо 1 път
Абе и мен ме смути мълчанието, явно тъпо поставеният въпрос е смутил аудиторията, вината очевидно е моя. Предлагам да отмУдУрираме пропуснатото в близко бъдеще.
Гост- Гост
Таки написа:Обърка ме надписът долу вдясно: 'Най-новият потребител е Шахид' . Мислих си, че и той се актуализира. Както стана с 'Шахид' . Абе .. бъгчета .. сигурно о Гугъл има пръст, мамка му..
"Шахид" бе създаден като "Шахид", тоест не се е актуализирал, но това може би не е бъг - има някаква логика да се запазва оргиналното име.
Гост- Гост
Абе, твоя воля..
Аз не мога да давам съвети, тъй като съм също 'бивш' . Но прекомерната смяна на имена може да доведе до мнения от вида:
- Както беше писала Лелче на b.v. , когато той още бе Шахид, а тя Хоман, което е цитирано и от Таки, като Ригас, във форума 'Ала Бала' , когато все-още се казваше 'Бала Ала' ..
Напомням, че авторът на всеки топик може да му смени името, редактирайки си първия постинг. Но хайде по-добре да не става, че съвсем ще му загубим дирите на форума..
- Както беше писала Лелче на b.v. , когато той още бе Шахид, а тя Хоман, което е цитирано и от Таки, като Ригас, във форума 'Ала Бала' , когато все-още се казваше 'Бала Ала' ..
Напомням, че авторът на всеки топик може да му смени името, редактирайки си първия постинг. Но хайде по-добре да не става, че съвсем ще му загубим дирите на форума..
Последната промяна е направена от на Вто 08 Яну 2008, 11:19; мнението е било променяно общо 1 път
Прав си! Аз няма да сменям ника, но пък имам нужда от подходящ аватар?!?! Трябва да се ровна, май...
Homan-
Същите благодарности
Напротив, ти единствен наруши мълчанието, за което ти благодаря за втори път. Първите благодарности бяха на друг адрес, но сега дори аз схванах чия е шапката. А бъдещето - приближавам го с всички възможни средства...b.v. написа:Абе и мен ме смути мълчанието, явно тъпо поставеният въпрос е смутил аудиторията, вината очевидно е моя. Предлагам да отмУдУрираме пропуснатото в близко бъдеще.
Страница 24 от 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Страница 24 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите