Какво престъпление е да изгониш Алеф!
+7
blueskies
Таки
chocho
nikiforov
(Българанъ)
komarKo
(pheras)
11 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво престъпление е да изгониш Алеф!
дай да направим едно конкурсЧе за ментета - тая е твърде елементАРНА за пунтиране ...
Шефа ще е заинтересУван
Шефа ще е заинтересУван
nikiforov написа:дай да направим едно конкурсЧе за ментета - тая е твърде елементАРНА за пунтиране ...
Шефа ще е заинтересУван
Аз се кандидатирам за модел за подражание.
Освен себе си предлагам и Мари-Ана
Гост- Гост
pheras написа:Българанъ написа:Голямо престъпление!
Какво правиш бе, човек
Каза две думи и всичко живо млъкна
За много години!
За много години, хавер!
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Шахид написа:nikiforov написа:дай да направим едно конкурсЧе за ментета - тая е твърде елементАРНА за пунтиране ...
Шефа ще е заинтересУван
Аз се кандидатирам за модел за подражание.
Освен себе си предлагам и Мари-Ана
нопасаран братчет , ТЯ и ТЕМА Е "СЪЗДАЛА"...
Последната промяна е направена от на Сря 02 Яну 2008, 20:52; мнението е било променяно общо 1 път
nikiforov написа:дай да направим едно конкурсЧе за ментета - тая е твърде елементАРНА за пунтиране ...
Шефа ще е заинтересУван
Иншала, ниКЕФоров!
Как си, чорбаджи? Много здравословие от мен!
Лека му пръст на Оскар Питерсен. ЗАЛУЖЕН ВРЪХ!
Как я караш в това каскетизирано општество? кога ще си говорим за МОЯТА МЛАДОСТ?
и кук май е пълно с мракобесни комунисти, а пенсията ми е малка, за да изляза на глава с разни помощ, граждани!, дипломати, аташета и мамини синчета.
тръгвам си че комшията бай Цено ме чака.
قناة عربية إخبارية تعمل على مدار اليوم. يمكنك مشاهدة بث القناة من خلال الموقع
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
нито ти имаш вече бутон, нито аз имам повече твои кирливи ризи
то и една си е много, де
За много години, масторе на популярни теми
Хава насъл?
добро НАЧАЛО ...дИрзай
знам ,че почва Азис , ама що бързаш ЧАК толкова ....
знам ,че почва Азис , ама що бързаш ЧАК толкова ....
А,БЕ , таквиз "теми " не бяа ли запрещени ?
Кво престъпление Зделах
и Надето я няма ...
дали имам нет ?
Кво престъпление Зделах
и Надето я няма ...
дали имам нет ?
nikiforov написа:алеф, яко са те захапали протезно ...в пула ....
nikiforov,
И това ще мине
pheras написа:nikiforov написа:алеф, яко са те захапали протезно ...в пула ....
nikiforov,
И това ще мине
Е, ти имаш време да навъртиш достатъчно стаж в търпеливи разяснения за квадратни глави - късмет имаш де, че остнаха няколко само
nikiforov написа:Иншала ,pheras, за днес, дозата мазохизъм, глътна лиЙ?
nikiforov,
Ти го виждаш така - ОК.
Нямам намерение да се хващам за гушата с никого, но не ща и да мълча на никой и за нищо. Не те карам да харесваш моята позиция, пък ако и че ти я смяташ за мазохизъм .
chocho написа:
Е, ти имаш време да навъртиш достатъчно стаж в търпеливи разяснения за квадратни глави - късмет имаш де, че остнаха няколко само
chocho,
Търпелив съм, да. И за квадратните глави на мнозина пишещи там също си прав. Вероятно няма да сбъркаш ако добавиш, че благодарение на мен сега има ново единство на единствено правилните сили във форума Медиапуул .
Какво да направя обаче, че не мога да мълча, когато гледам как някои там /не всички/ пишат откровени тъпизми? Атмосферата напомня лудницата във "Физиците" на Дюренмат. Докато не ми бъде спрян достъпът, ще пиша.
pheras написа:nikiforov написа:Иншала ,pheras, за днес, дозата мазохизъм, глътна лиЙ?
nikiforov,
Ти го виждаш така - ОК.
Нямам намерение да се хващам за гушата с никого, но не ща и да мълча на никой и за нищо. Не те карам да харесваш моята позиция, пък ако и че ти я смяташ за мазохизъм .
сега та илюстриРВАМ с една стара рисунка ...
тогава нямаше три -четири форума ...
nikiforov написа:
сега та илюстриРВАМ с една стара рисунка ...
Ако ми я намалиш с твоята програмка и разбира се ми разрешиш - одма си я тургам за аватар
nikiforov написа:сега та илюстриРВАМ с една стара рисунка ...
Маестро, една забележка:
вярно, може да се подразбира, че сечението Му е правоъгълник,
ама може и да не е...
Имаше една песен ...
В ритъма на вальс:
Калпакът ми е триъгъ'лен
триъгъ'лен е моят калпак.
И а'ко не е триъгъ'лен,
то това не е моят калпак!
Калпакът ми е триъгъ'лен
триъгъ'лен е моят калпак.
И а'ко не е триъгъ'лен,
то това не е моят калпак!
pheras написа:chocho написа:
chocho,
Търпелив съм, да. И за квадратните глави на мнозина пишещи там също си прав. Вероятно няма да сбъркаш ако добавиш, че благодарение на мен сега има ново единство на единствено правилните сили във форума Медиапуул .
Какво да направя обаче, че не мога да мълча, когато гледам как някои там /не всички/ пишат откровени тъпизми? Атмосферата напомня лудницата във "Физиците" на Дюренмат. Докато не ми бъде спрян достъпът, ще пиша.
Абе, аз като гледам, няколко - иначе добри хора - си продължават с упражненията на твой гръб - ама ти карай - "со кротце, со благо..."
komarKo написа:
Маестро, една забележка:
вярно, може да се подразбира, че сечението Му е правоъгълник,
ама може и да не е...
Ролята на добрите, измъчени, изстрадали комунизма и борещи се днес като частни предриемачи /gnome, теб те признавам!/, въпреки многобройните пречки на мутрите и комунярите, ролята на единствените ревностни християни, на най-кристалните демократи, на рицарите на ордена на преподобните врагове на Матушка Русь, на затритата младост, на кръстоносци в борбата с чалгата и пошлостта и прочее, и прочее.
Бутафория, siccor, бутафория.
Борбата на борците е единствено във форумния бяс, с който се преследва което и да било различно мнение.
Не чакай от борците конкретни предложения за положението в София, страната или дясното. Те не са по тая работа.
Защо не заговориш за калпавия и за нищо не ставащ български народ, който още не може да оцени какво щастие е изпуснал през 2001 г., за ДС, за коварните руснаци, за наивните, мили и вечно готини американски съюзници? С другото само разваляш рахата в илюзорния свят на една вече седемгодишна болест?
Дори разумни хора като Радан Кънев и няколко негови приятели са се барикадирали по блоговете със странната надежда, че техните наистина интересни и разумни есета ще достигнат публиката оттам. И така градят дясното и кроят бъдещето му във форуми и блогове. Ако не бе крайно жалко, да се смееш от сърце.
http://mediapool.etaligent.net/phorum/viewtopic.php?t=5947&postdays=0&postorder=asc&start=1440
----------------------------------------
Ей за това алефе, човек гледа да си гледа работата и колкото се по-малко общо да има в реалното с такива... Пък и във виртуалното де... Историята на МП е една добра илюстрация на това, пък било, че покрай сухото, горяло и суровото...
I hope you get what I'm droppin' in
Бутафория, siccor, бутафория.
Борбата на борците е единствено във форумния бяс, с който се преследва което и да било различно мнение.
Не чакай от борците конкретни предложения за положението в София, страната или дясното. Те не са по тая работа.
Защо не заговориш за калпавия и за нищо не ставащ български народ, който още не може да оцени какво щастие е изпуснал през 2001 г., за ДС, за коварните руснаци, за наивните, мили и вечно готини американски съюзници? С другото само разваляш рахата в илюзорния свят на една вече седемгодишна болест?
Дори разумни хора като Радан Кънев и няколко негови приятели са се барикадирали по блоговете със странната надежда, че техните наистина интересни и разумни есета ще достигнат публиката оттам. И така градят дясното и кроят бъдещето му във форуми и блогове. Ако не бе крайно жалко, да се смееш от сърце.
http://mediapool.etaligent.net/phorum/viewtopic.php?t=5947&postdays=0&postorder=asc&start=1440
----------------------------------------
Ей за това алефе, човек гледа да си гледа работата и колкото се по-малко общо да има в реалното с такива... Пък и във виртуалното де... Историята на МП е една добра илюстрация на това, пък било, че покрай сухото, горяло и суровото...
I hope you get what I'm droppin' in
хей здравей! как си?(pheras) написа:По-сериозно, господа офицери
blueskies- Брой мнения : 164
Registration date : 04.06.2008
blueskies написа:хей здравей! как си?(pheras) написа:По-сериозно, господа офицери
я , нещо и на бълг.!
погледнах началото на темата ...
Гост написа:я поканете г-жа вера михайлова насам
тогава ще настане голям разговор..
какво ли не предлага вЕртуалното
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Добре заварил.
» DVD-AUDIO
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» КРИМИНАЛНА ХРОНИКА
» Модерация, модератори и други...