Гостна
5 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Гостна
Целият Хоремаг е отворен за писане на гостите, но може би е добре те да си имат и свой топик, в който да бъдат по-лесно намирани техните постинги.
Re: Гостна
Ригас, уверявам те, че по-скоро някой случаен непознат може да се опита да пише като гост, отколкото вече познатите ни от съседните форуми "другари". Ако някой от тях посещава форума, не е за да напише нещо, а да прочете написаното от други, а коментара могат да си го направят в съседните форуми. Дано да греша.
Това е експеримент
Не мисля, че човек може да предскаже развитието му, нито мисля, че (засега) пречи. Впрочен, такава настройка имаха (може би имат и досега) Нюрополците. Друг е въпросът за какво я ползваха..
Пробвай, няма лошо!
Отначало във форума на Атака можеха да пишат и гости, но като започнаха да идват разни комунисти, еврейки и разни други нежелани гости, бързичко взеха мерки и не им позволяваха даже и да четат форума.Таки написа:Не мисля, че човек може да предскаже развитието му, нито мисля, че (засега) пречи. Впрочен, такава настройка имаха (може би имат и досега) Нюрополците. Друг е въпросът за какво я ползваха..
Добитък?
За кой добитък става дума? Не харесвам думи като добиче, добичене, добитък.Таки написа:А така, Наденька! Добитъкът сигурно ще схване сравнението..
За добитъка
'Добитъкът' е абстрактно и неолицетворено понятие, Наденька. Това е съвкупността от хора, към която се обръща добичещият, надявайки се на успешно добичене.
Сигурно се сещаш, че наричам 'добичене' твоя опит да сравниш този форум с форума на 'Атака' , или по-скоро да внедриш в чипа на някои добичета тази асоциация.
Сигурно се сещаш, че наричам 'добичене' твоя опит да сравниш този форум с форума на 'Атака' , или по-скоро да внедриш в чипа на някои добичета тази асоциация.
Надя написа:За кой добитък става дума? Не харесвам думи като добиче, добичене, добитък.Таки написа:А така, Наденька! Добитъкът сигурно ще схване сравнението..
Няма страшно, Наде. Добитък идва от думите "придобиване", "печалба"...
Ср. руски "добыток"...
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Малко грешиш, аз просто споделям това, което съм видяла, не правя никакви опити за сравнение с друг форум. Желая ти успех, това което правиш е наистина демократично!
Ти още малко ще кажеш, че идва от капитализъм, експлоатация, прибыль!Българанъ написа:Надя написа:За кой добитък става дума? Не харесвам думи като добиче, добичене, добитък.Таки написа:А така, Наденька! Добитъкът сигурно ще схване сравнението..
Ср. руски "добыток"...
Ами защо да не идва от ДОБър, ДОБряк, ДОБронамерен ДОБродушен?
Надя написа:Ти още малко ще кажеш, че идва от капитализъм, експлоатация, прибыль!Българанъ написа:Надя написа:За кой добитък става дума? Не харесвам думи като добиче, добичене, добитък.Таки написа:А така, Наденька! Добитъкът сигурно ще схване сравнението..
Ср. руски "добыток"...
Ами защо да не идва от ДОБър, ДОБряк, ДОБронамерен ДОБродушен?
http://mirslovarei.com/content_efr/Dobytok-m-ustar-22105.html
ДОБро пожаловать!
(Българанъ)-
Въпрос
Рино, питай г-н Бъчваров от мое име, вярно ли е, че се очаква през 2008г. огромен ръст на инфлацията и каква трябва да бъде заплатата(минималната) на бедния българин, за да оцелее.
И ще направим наденички и Бахур. Само не разбрах, ти ли ще ми донесеш дивеча?nikiforov написа:като ти отговорят ще получиш болшой добитък -rhinocerЕs
Надя написа:И ще направим наденички и Бахур. Само не разбрах, ти ли ще ми донесеш дивеча?nikiforov написа:като ти отговорят ще получиш болшой добитък -rhinocerЕs
Той обича да удря патки, но не знам смазвал ли е скоро оръжието...
(Българанъ)-
Надя написа:Рино, внимавай! Ще ни изгонят от гостната! Имаш задача, 15.00 часа наближава!
Наде, ти и по руско часово време ли се водиш?
(Българанъ)-
Не, по нашенско, що питаш?Българанъ написа:Надя написа:Рино, внимавай! Ще ни изгонят от гостната! Имаш задача, 15.00 часа наближава!
Надя написа:Не, по нашенско, що питаш?Българанъ написа:Надя написа:Рино, внимавай! Ще ни изгонят от гостната! Имаш задача, 15.00 часа наближава!
Защото още няма два...
Коя инфлация те интересува - общата, или на стоките от първа необходимост?
(Българанъ)-
Пърдон, оцапахме бохчата...
Все пак с Надето сме до известна степен, приходящи...
Наде, ела да си говорим в Ямата...
Все пак с Надето сме до известна степен, приходящи...
Наде, ела да си говорим в Ямата...
(Българанъ)-
Да каже нещо и за двата вида.Българанъ написа:Надя написа:Не, по нашенско, що питаш?Българанъ написа:Надя написа:Рино, внимавай! Ще ни изгонят от гостната! Имаш задача, 15.00 часа наближава!
Защото още няма два...
Коя инфлация те интересува - общата, или на стоките от първа необходимост?
Пърдон, оцапахме бохчата...
Не че тук не могат да пишат и членове , но да не вземат да се намесят форумните органи ...
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите