Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
+9
(pheras)
сноб
nikiforov
Таки
Надя
Логик
Homan
Admin
Boabab
13 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Анкета дали Велзевул да бъде изгонен и/или предупреден
Да. Доста пъти му беше даван шанс. Не че, ако напремир, заложи 100 лева, не бива да му се дава още един.
Разбира се, ако се държи добре, ще му бъдат върнати.
сноб написа:На Пинокио му боде носът. Същи Кактус е.
Не, ставаше дума за едно дървено човече, не за кактуси, шапки и прочие
Боабаб знае за кого иде реч
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Риги, после да не се окаже, че аз съм виновен. Виждаш какви хора искат да ти оживява форума. Защо го пускаш този? Преставяш ли си? Този ми казва, че аз съм тъп. Което, като го познава човек, колко му е акъла, интелекта, възпитанието и адекватностто, си е комплимент...Но...Става дума, че като толерантен човек ти ги пускаш тук. Но...щом серат...гони ги на мястото където се сере..
А това, че казва, че има мнение, наистина ме изненада.
Rhino, gledam, ce si tuk, dai edin link kum bezprizornite, ce na toia computer go niamam, merci....
mss написа:Rhino, gledam, ce si tuk, dai edin link kum bezprizornite, ce na toia computer go niamam, merci....
Тъпунгер, Ригас ти е дал всички възможни линкове.
Таки написа:Има го в 'Портала'. Данке, Боабабе.
Zdrasti, priatel- po nekvi pricini na toizi computer imam starata ti configurazia- nikvi linkove ... Ne sum spez i ne znam zashto e taka, ma mozhesh da mi vervash.
Въпрос до Админ
Защо пак е забранено в Хоремага да пишат Гости, т.е. без да се регистрират?
На вниманивто на Админ. При регистрацията във Форума първоначално опитах да въведа парола с 5 букви, но системата не я приемаше. За съжалние системното съобщението беше доста объркващо и настояваше, че паролата нe трябва да е по-къса от 32 букви. Отне ми малко време, докато съобразя, че системата всъщност изисква паролата ми да е не по-къса от определена минимална дължина.
Предполагам, че някъде в кода на апликацията има подобен ред: if lenght(passowrd) <= 6 or lenght(password) >= 32 then print(message_text). Ако се промени текста на съобщението, че паролата трябва да е дължина между .... и 32 символа, то конфузиятя за ново регистриращия се ще в значитеклно по-малка.
На вниманивто на Админ. При регистрацията във Форума първоначално опитах да въведа парола с 5 букви, но системата не я приемаше. За съжалние системното съобщението беше доста объркващо и настояваше, че паролата нe трябва да е по-къса от 32 букви. Отне ми малко време, докато съобразя, че системата всъщност изисква паролата ми да е не по-къса от определена минимална дължина.
Предполагам, че някъде в кода на апликацията има подобен ред: if lenght(passowrd) <= 6 or lenght(password) >= 32 then print(message_text). Ако се промени текста на съобщението, че паролата трябва да е дължина между .... и 32 символа, то конфузиятя за ново регистриращия се ще в значитеклно по-малка.
(Ivan)- Брой мнения : 71
Registration date : 18.01.2008
Ei, Raigras, poznavash li Plamen Tzvetanov?
mss написа:Rhino, gledam, ce si tuk, dai edin link kum bezprizornite, ce na toia computer go niamam, merci....
Voila :
http://bezprizorni.forumotion.com
Последната промяна е направена от на Пет 18 Яну 2008, 15:55; мнението е било променяно общо 1 път
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Ivan написа:Защо пак е забранено в Хоремага да пишат Гости, т.е. без да се регистрират?
Ivan, добре дошъл и ти благодаря за инфото.
Свърши ми работа.
(Българанъ)-
Боабаб - модератор.
Боабабе, как гледаш на идеята да станеш първият модератор в този форум?
Имаш ли време за такава дейност?
Admin написа:Боабабе, как гледаш на идеята да станеш първият модератор в този форум?
Колко време е нужно според теб на ден, Ригас? И какви са всъщност задълженията и правата на модератора?
Българанъ написа:mss написа:Rhino, gledam, ce si tuk, dai edin link kum bezprizornite, ce na toia computer go niamam, merci....
Voila :
Mah, neshto ne shte da me puska.. Da ne sa go updeitnali i nego?
Боабаб - модератор.
Боабабе, засега модераторът не е особено обременен. Едва ли ще ти трябва повече време от това, което ти и без това отделяш.
Правата на модератора са същите, каквито бяха и в МП. Ти си бил вече модератор там.
Задълженията .. да съдейства за една прилична форумна атмосфера, било с предупреждения, изтриване на обидни постинги или налагане на санкции. Кога, как и колко ще се ползваш от правата си би трябвало да решиш сам. За мен е важно да е винаги ясно, когато ТИ ги ползваш, че ги ползваш ТИ, а не админът.
В рамките на експеримента, аз съм готов да се откажа за определен период от каквито и да е модераторски намеси и да остана на чисто технически такива. През този период няма да е нужно да се казва всеки път кой се намесва модерационно.
Е?
Правата на модератора са същите, каквито бяха и в МП. Ти си бил вече модератор там.
Задълженията .. да съдейства за една прилична форумна атмосфера, било с предупреждения, изтриване на обидни постинги или налагане на санкции. Кога, как и колко ще се ползваш от правата си би трябвало да решиш сам. За мен е важно да е винаги ясно, когато ТИ ги ползваш, че ги ползваш ТИ, а не админът.
В рамките на експеримента, аз съм готов да се откажа за определен период от каквито и да е модераторски намеси и да остана на чисто технически такива. През този период няма да е нужно да се казва всеки път кой се намесва модерационно.
Е?
mss написа:Българанъ написа:mss написа:Rhino, gledam, ce si tuk, dai edin link kum bezprizornite, ce na toia computer go niamam, merci....
Voila :
Mah, neshto ne shte da me puska.. Da ne sa go updeitnali i nego?
Регистрирай се. Ако имаш проблем, ще пиша на сикито.
(Българанъ)-
ОК. Но няма нужда да се отказваш и ти. Аз нямам претенции и съм готов ако реша нещо, преди това да се коннсултирам с теб.
Боабаб - модератор.
Виж, 'принципът на консенсуса' усложнява и забавя работата. По-просто е да се разберем за независимост. Което означава следното:
ОК. Но няма нужда да се отказваш и ти. Аз нямам претенции и съм готов ако реша нещо, преди това да се коннсултирам с теб.
1. Ти правиш нещо, аз съм съгласен и си трая.
2. Ти не правиш нещо, аз го правя, а ти си траеш.
3. Аз правя нещо, ти си съгласен и си траеш.
4. Аз не правя нещо, ти го правиш, а аз си трая.
Както разбираш, това означава всеки да заявява какво е направил, та евентуалните протести или одобрения да са коректно адресирани.
Аз предлагам 1 седмица да действаш сам. Ако си съгласен - клъцвам и започваме! И без това аз съм грипясал и едва ли ще имам сили да следя отблизо форума през идните 3-4 дни.
Ригас, съгласен съм, но маже и да отсътвам някой ден, например събота или неделя. Затова направи тема в администрацията ако някой е недоволен от нещо да ни праща съобщения.
Добре, Боабабе.
Сега ще те баптисам за Модератор и ще отворя и темата. Само ми кажи заглавието й.
Подразбирам, че приемаш свободата на всички да критикуват модерацията, в рамките на приличието.
Подразбирам, че приемаш свободата на всички да критикуват модерацията, в рамките на приличието.
Complete
5. Аз не правя нищо, и ти не правиш нищо, и си траем.Admin написа:
1. Ти правиш нещо, аз съм съгласен и си трая.
2. Ти не правиш нещо, аз го правя, а ти си траеш.
3. Аз правя нещо, ти си съгласен и си траеш.
4. Аз не правя нещо, ти го правиш, а аз си трая.
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Докторе, кажи !
» Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» КОСОВО: поименна анкета
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» Предложение за нов модераторски екип в Медияпул
» Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
» КОСОВО: поименна анкета
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
Страница 3 от 4