Клуб "Гражданска борса"
4 posters
Страница 1 от 1
Клуб "Гражданска борса"
Тук всеки си пише от какво се нуждае и какво може да предложи.
Примерно музика, книги, програма за кирилизация и т.н. Но може и стара маса или рецепта за трушия от чесън. Ако, например приятелят предложи една стара и застояла бронзова фигурка за 50 часа ( 100 лева ) и се появат повече кандидати, или ще се наддава или ще се прави чоп.
От получените предлагания и консумации ще направя една точкова система ( ще отчитам време ). В същото време всеки ще има бонитет - надежност на извършените от персоната операции.
Примерно музика, книги, програма за кирилизация и т.н. Но може и стара маса или рецепта за трушия от чесън. Ако, например приятелят предложи една стара и застояла бронзова фигурка за 50 часа ( 100 лева ) и се появат повече кандидати, или ще се наддава или ще се прави чоп.
От получените предлагания и консумации ще направя една точкова система ( ще отчитам време ). В същото време всеки ще има бонитет - надежност на извършените от персоната операции.
Шведски хладилник
Предлагам шведски хладилник срещу 2 точки за системата. Хладилникът е втора употреба, доста запазен, но му трябва лека поправка. Май изпуска малко фреон.
Re: Клуб "Гражданска борса"
Приятел - това" бронзова фигурка за 50 часа ( 100 лева )" не го разбрах- наем ли е ?
пак те "старите" са .... особено но старите
nikiforov написа:Приятел - това" бронзова фигурка за 50 часа ( 100 лева )" не го разбрах- наем ли е ?
Е, имах предвид онази склуптурка, която направи от смачканите капачки бира, докато си пийвахме, онуй лето.
Логик написа:Пълен ли го даваш?Boabab написа:Предлагам шведски хладилник...
Със сняг. Пред къщичката ми е.
А, впрочем, който го вземе и го ползва му давам като бонус една Джони Уокър, ред лейбъл.
наемам малки проблеми
купувам - големи
нося и страдам за чужди проблеми срещу бял сладолед
купувам - големи
нося и страдам за чужди проблеми срещу бял сладолед
Тук, разбира се, правим само един много елементарен експеримент. Всъщност обаче, нека ви дам по сериозно инфо. Както споделих превеждам какво са направели германците днес от тази ми идея / 2001-2002 бях поканен на специален форум да им разправям за нея /...
Та. Пускам само едно изречение от превода. За предвкус.
"СИСТЕМАТА грижа за възрастни цели да прехвърли разходите от евро във време и да ги натрупа във времеви
сметки, които ще дават възможност за социални дейности на база време."
Та. Пускам само едно изречение от превода. За предвкус.
"СИСТЕМАТА грижа за възрастни цели да прехвърли разходите от евро във време и да ги натрупа във времеви
сметки, които ще дават възможност за социални дейности на база време."
Similar topics
» ПП АТАКА
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите