Маестро, музика!
+22
HEXE
(Стоян Христов)
jovina
Homan
marapepelia6ka
Агата
Таки
(anika-1)
blueskies
Boabab
(Ivan)
komarKo
blag009
Логик
(TiUG)
chocho
Надя
Sonia
сноб
(Meli)
nikiforov
Admin
26 posters
Страница 12 от 25
Страница 12 от 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: Маестро, музика!
Едно чудесно видео, заснето от Милен или негов роднина/приятел, предложено в "Де Зората". Обяснителният текст:
Така се случи, че точно вчера можах да бъда на празника в голямата базилика Св.Богородица (Въпреки, че в протестантството Св. Богородица не е никак на почит именно като светица, църквата до днес носи името Marienkirche) в град Щралзунд. Строителството й е започнато през първата половина на XIII век, после е довършвана и доизкусурявана през вековете - едно внушително произведение на т.н. тухлена готика на Севера.
Пред нейния все още запазен средновековен прекрасен резбован олтар се помолих за здравето на именниците и за упокой на покойниците - сред тях и покойната ми майка Мария. Даже малко кандилце успях да запаля. Като по чудо улучихме и тъкмо момента, когато органистът се упражняваше на великолепния, гигантски бароков орган. Това даде възможност за следния скромен запис в полза на всеки, който пожелае да го види:
Така се случи, че точно вчера можах да бъда на празника в голямата базилика Св.Богородица (Въпреки, че в протестантството Св. Богородица не е никак на почит именно като светица, църквата до днес носи името Marienkirche) в град Щралзунд. Строителството й е започнато през първата половина на XIII век, после е довършвана и доизкусурявана през вековете - едно внушително произведение на т.н. тухлена готика на Севера.
Пред нейния все още запазен средновековен прекрасен резбован олтар се помолих за здравето на именниците и за упокой на покойниците - сред тях и покойната ми майка Мария. Даже малко кандилце успях да запаля. Като по чудо улучихме и тъкмо момента, когато органистът се упражняваше на великолепния, гигантски бароков орган. Това даде възможност за следния скромен запис в полза на всеки, който пожелае да го види:
трябва да си голям "пън" или да нямаш хал хабер от музика , за да "вържеш Удсток с Битълс ...
ама лаф да става ...ейби роуда
ама лаф да става ...ейби роуда
Освен това, трябва да си крайно-десен политически психопат, за да забъркаш в супата и комунизма..трябва да си голям "пън" или да нямаш хал хабер от музика , за да "вържеш Удсток с Битълс ...
Бих добавил, че ако комунизмът продължава да бъде любима фикс-идея на някои, то често се дължи на факта, че "борбата" с него им е осигурила висок жизнен стандарт.
очаквам танаска да си "припомни "
как в "жарко" Севлиево
е слушала /по старият телефункен на баба си /
войсът на Америка и да ми "докаже "релацията" на "брантията " !
как в "жарко" Севлиево
е слушала /по старият телефункен на баба си /
войсът на Америка и да ми "докаже "релацията" на "брантията " !
Хайде и малко комунистическа чалга от САЩ ..
Колегата се е справил отлично с образа, но не и със звука. В подобни случаи трябва да се приложи драстична физическа редукция на нивото, но не бях до него, на стадиона "Васил Левски", та да го светна ..
Колегата се е справил отлично с образа, но не и със звука. В подобни случаи трябва да се приложи драстична физическа редукция на нивото, но не бях до него, на стадиона "Васил Левски", та да го светна ..
Тъжно ми стана като чух тази сутрин по радиото на път за офиса. Беше ми се мярнала статия, че се подложил на ново лечение, и имало положителни резултати. Блъф е било значи...
Аз ще го запомня и с този:
https://www.youtube.com/watch?v=srqUtW3gINo
Аз ще го запомня и с този:
https://www.youtube.com/watch?v=srqUtW3gINo
komarKo написа:Браво на кака Мара!
Кака съм на Гражданина.
Радвам се, че песничката ти хареса.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:komarKo написа:Браво на кака Мара!
Кака съм на Гражданина.
нямах теб предвид.
доколкото съм "музикален " , кака Мери може да се похвали с възможности на Има Сумак /аз пък съм дедо , бати / ама , горката /Марая/иска да изглежда и секси , нещо което ,при тия килца , би трябвало да има доста фенове на Рубенс !!!!
аз съм !
едно хубаво , НОВО българско парче
http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=3f5f1158e
аз съм !
едно хубаво , НОВО българско парче
http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=3f5f1158e
Градски ще ходиш ли на концерта?
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Страница 12 от 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Similar topics