Място за изритани от гевезето Реалистка люде
+20
(Херувимъ)
(Иван)
(Натали)
Помощ, граждани!
(AlexLevi)
Логик
Таки
Надя
komarKo
Homan
(TiUG)
Лаик
(Meli)
Admin
nikiforov
chocho
(Българанъ)
blag009
сноб
Boabab
24 posters
Страница 1 от 31
Страница 1 от 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Здравейте!
Идвам да ви се оплача, в името на старот приятелство. Според мен Реалистка е забравила, че е била едно невъзможно гевезе в детството си...Чудно ми е как хора, иначе с претенции, я подпомагат в усилията да разбие традициите.
И все пак, не мислите ли, че не само тя, а и някои от нас, получиха деформации от форума на Медияпул.
Идвам да ви се оплача, в името на старот приятелство. Според мен Реалистка е забравила, че е била едно невъзможно гевезе в детството си...Чудно ми е как хора, иначе с претенции, я подпомагат в усилията да разбие традициите.
И все пак, не мислите ли, че не само тя, а и някои от нас, получиха деформации от форума на Медияпул.
Re: Място за изритани от гевезето Реалистка люде
Boabab написа:
да, на мен ми се вдлъбна главата
Guess wh- Гост
Guess who написа:Boabab написа:
да, на мен ми се вдлъбна главата
имам страх от реализма
Боабабе, здравей.
Харесах много твоите снимки на стари софийски къщи и ги препоръчах на тукашните приятели. Надявам се, че ще постнеш и тук такива.
Не знам какво означава 'гевезе' , но ако е твърде обидна дума, можеш да я замениш с друга. Това става с редакция на заглавието в НАЙ-ПЪРВИЯ ти постинг.
Не знам какво означава 'гевезе' , но ако е твърде обидна дума, можеш да я замениш с друга. Това става с редакция на заглавието в НАЙ-ПЪРВИЯ ти постинг.
Гост- Гост
Ригас написа:Харесах много твоите снимки на стари софийски къщи и ги препоръчах на тукашните приятели. Надявам се, че ще постнеш и тук такива.
....
давам принос, с чужда пита:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=733112&USER_ID=23808
Guess wh- Гост
Ригас написа:Харесах много твоите снимки на стари софийски къщи и ги препоръчах на тукашните приятели. Надявам се, че ще постнеш и тук такива.
Ригас, "гевезе" означава глезено дете, което не може да играе с други деца, защото е асоциално, и затова си е измислило "легенда", че другите са по-просто. Ако смяташ, че е обидно и има друга подходяща дума, готов съм да я сменя.
Все пак, смятам, че един зрял човек, който в никакъв случай не е глупав, трябва вече да си е дал сметка за това за какво става.
ОК, Боабабе
Разбрах, че 'гевезе' не е обидна дума. Радвам се, че поиска да дойдеш тук и повтарям своето възхищение от твоите последни снимки - не само софийските, но и тези от други места на красива България.
Гост- Гост
Благодаря - относно снимките!
Надявам се, че тук ще може да се постигне обсъждане относно предприетите модераторски "действия", както и че ще може да се постигне подобаващо ниво на свобода. И най-вече справедливост, независимо че субектите не са родени за това.
Боабаб привет, нима и на теб ти писна ??? Казваш "гевезе", прав си ! В момента в който взе да пише дивотийките за лопатите и т.н. за АЕЦ"Козлодуй" и как след пет часа нощно кормуване по руските шосета е минала близо 550 км. и т.н. направо женичката изперколяса !!!!! Явно се боеше жената от елементарният въпрос :
-И кои пускаха в ДУБНА след чешките събития ????? И касаптницата настана !!!
Ще ти припомна какви крокодилски сълзи лееше против Вики и Бай Мангау, че ме пуснаха да пиша в Ме-пул !!!! Еле пък като зачекнах и Дубна иии ... не знам, нооо... не се имам за толкова ВЕЛИК, но дали ако преди 3г. и половина не бях влезнам в Ме-пула,да се заям с легиона и ТЕ да ме подгонят като ченге и тем подобни глюпост, и не бях ИЗОБЩО заял с Милена и легиона, и досега щеше да си едно патриахално, със слаби наченки на матриахат общество!!!!!!
Господи Боабабчо, няма да забравя с каква напета походка Реалиска влезна в твоето кафене, да ми донесе една книга(Гес и за нея се изръсих 16 лв.), очаквайки да види поне "Нашият майор напет стиснал верен пистолет(репорташ за трите Хаш!) от МВР, а то един инвалид от когото и дума не можа да вземе!!!!! Басииии кефаааа, ама така посърнала си тръгна, че дори на молбата ми да я остава поне на най-удобната спирка , абеее мани мани ... !!!!
Най се изкефих когато взе да прави (в началото) намеци против Манева(ако се не лъжа екоминистър при Костов)!!!!
Асъл в кафето на Боабачо кеф,кеф !!!!! Малиииии и след една нейна издънка по мой адрес, в ЛБ и казах че шъ запозная форума какви глупости е дрънкала и алеееее ... !!!!!
-И кои пускаха в ДУБНА след чешките събития ????? И касаптницата настана !!!
Ще ти припомна какви крокодилски сълзи лееше против Вики и Бай Мангау, че ме пуснаха да пиша в Ме-пул !!!! Еле пък като зачекнах и Дубна иии ... не знам, нооо... не се имам за толкова ВЕЛИК, но дали ако преди 3г. и половина не бях влезнам в Ме-пула,да се заям с легиона и ТЕ да ме подгонят като ченге и тем подобни глюпост, и не бях ИЗОБЩО заял с Милена и легиона, и досега щеше да си едно патриахално, със слаби наченки на матриахат общество!!!!!!
Господи Боабабчо, няма да забравя с каква напета походка Реалиска влезна в твоето кафене, да ми донесе една книга(Гес и за нея се изръсих 16 лв.), очаквайки да види поне "Нашият майор напет стиснал верен пистолет(репорташ за трите Хаш!) от МВР, а то един инвалид от когото и дума не можа да вземе!!!!! Басииии кефаааа, ама така посърнала си тръгна, че дори на молбата ми да я остава поне на най-удобната спирка , абеее мани мани ... !!!!
Най се изкефих когато взе да прави (в началото) намеци против Манева(ако се не лъжа екоминистър при Костов)!!!!
Асъл в кафето на Боабачо кеф,кеф !!!!! Малиииии и след една нейна издънка по мой адрес, в ЛБ и казах че шъ запозная форума какви глупости е дрънкала и алеееее ... !!!!!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
До Боабаб
Боабабе, и аз се надявам.. Защото ми е ясно, че 'подобаващото ниво на свобода' не зависи само от мен, нито само от теб, а от всички заедно. От мен - тук - зависят повече формални, но не и съществени неща. Дори и Господ Бог да реши да администрира този форум, той не би могъл да го издигне по-високо от нивото, което желаят и което са готови да бранят форумните членове.
Надявам се, че тук ще може да се постигне обсъждане относно предприетите модераторски "действия", както и че ще може да се постигне подобаващо ниво на свобода. И най-вече справедливост, независимо че субектите не са родени за това.
Гост- Гост
!!!
Блаже, аз лично смятам, че лични впечатления и факти от реалността, които не хвалят "обекта" не бива да се обсъждат в един "Свободен форум".
Все пак не бива да да забраняваш достъпа на някого без да си се допитал най-малкото до общността и без да си се допитал да го правиш за веки веков.
Но, Реалистка, така или инак е от една друга кохорта на разбирането за българска демокрация, кохорта към която принадлежи и Иван Костов...Да не говорим, че крайни решения за несъществени неща са повече от смешни.
Все пак не бива да да забраняваш достъпа на някого без да си се допитал най-малкото до общността и без да си се допитал да го правиш за веки веков.
Но, Реалистка, така или инак е от една друга кохорта на разбирането за българска демокрация, кохорта към която принадлежи и Иван Костов...Да не говорим, че крайни решения за несъществени неща са повече от смешни.
боабаб, радвам се да те видя тук
още повече ще се радвам да те видя на живо някой път
Гост- Гост
Помощ, граждани! написа:боабаб, радвам се да те видя тук
Здрасти, Вик! В най-скоро време! Нещо не съм 100% фит.
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Много интересно, как чак сега се е сетил!?
Целта на новодошлия медиапулски "дисидент" е да затрие Свободния форум, като организира завръщането в М-пул на пишещите тук, за да бъдат те отново поробени. Призовавам членовете на форума тук да попарят троянския кон Боабаб и неговите мераци за пореден козметичен преврат в Джамахирията!
Велзи,
не си ли малко нахален?
що не призова да попарим
твоя троянски носорог и неговите мераци
Guess wh- Гост
Boabab написа:Помощ, граждани! написа:боабаб, радвам се да те видя тук
Здрасти, Вик! В най-скоро време! Нещо не съм 100% фит.
и аз
извън политическото, където поводи за радост няма никакви, изглежда че от неизвестно време съм си изгубил книжката
Гост- Гост
Велзи, изтрий си глупостите дето ги пишеш за поканили те да се видиш с тях хора. И не разсъждавай по мой адрес. Нямаш достатъчно инфо и дян.
Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Много интересно, как чак сега се е сетил!?
Целта на новодошлия медиапулски "дисидент" е да затрие Свободния форум, като организира завръщането в М-пул на пишещите тук, за да бъдат те отново поробени. Призовавам членовете на форума тук да попарят троянския кон Боабаб и неговите мераци за пореден козметичен преврат в Джамахирията!
Велзи,
не си ли малко нахален?
що не призова да попарим
твоя троянски носорог и неговите мераци
'носорога' е 'дебелокож', той няма да се хване на велзевуловите провокации
но ако венци бъде нарочен за мишена на mediapool-style простащини, най-решително ще реагирам за радикални действия
повода за създаването на този форум бяха безобразията на няколко души в медиапул, но това, което го развива е качествено различната атмосфера
тя трябва да бъде запазена
Последната промяна е направена от на Пон 19 Ное 2007, 15:44; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
сноб написа:Боабаб, радвам се, че си тук.
Здрасти Снобе! Благодаря!
Радвам се да приветствам с добре дошъл моят стар приятел - механджи Боабаб.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Много интересно, как чак сега се е сетил!?
Самотен ли си чадо ВЕЛЗЕВУЛЪ, тика е в български форум си все пак !!!! Това че Ригас е стопанин е едно на ръка и ако си чел (както твърдиш) Меее - пуул , обърнал ли си внимание че Ригас е от лицата с които изобщо си нямам разправии ???? Ако не си иди прочети и ако си умен шъ си извадиш изводите ЗАЩО БЛАЖЕ НЕ СЕ ЗАЯЖДА С РИГАС ???? И тъй като нямаш време за размисъл, шъ те открехна - ЗАЩО Ригас не си е позволявал лукса да МЕ плюе по повод и без повод !!!!! Същото се отнася и с Боабабчо,Вики, Еж, Чочо и т.н. с една част от тях съм се виждал на живо и ... по-умни са от мен !!!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Българанъ написа:Радвам се да приветствам с добре дошъл моят стар приятел - механджи Боабаб.
Здравей, Механджи!
ПП.Тоз Велзевул много хубаво, че се чувства тук удобно. Само да не се окаже единственият ми противник тук. Сами преценете - той или вие всичките сте тъпунгери. Щото в другия форум такъв беше ГанТрии.
Boabab написа:Българанъ написа:Радвам се да приветствам с добре дошъл моят стар приятел - механджи Боабаб.
Здравей, Механджи!
ПП.Тоз Велзевул много хубаво, че се чувства тук удобно. Само да не се окаже единственият ми противник тук. Сами преценете - той или вие всичките сте тъпунгери. Щото в другия форум такъв беше ГанТрии.
Велзи ми е приятел, с него сме от един кръжок.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Радвам се, че смяташ за важно, че не се интересуваш от някого!
Гес, Ригас, Помощ и другите. Къде е Стойчо?
Боабабе, и аз задавам този въпрос от 2 дена, но ...
Гост- Гост
Страница 1 от 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
» Коледа - Нова Година
» Международни новини 3
» Фотография 3
» Флора, фауна, имена на растения и други...
Страница 1 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите