Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 1 от 40
Страница 1 от 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Фотография 3
Жови, разгеле .. Един те нарича "Джови", друг "Йови", аз "Жови".. Я кажи кое е правилното, та да ти викаме правилно.
А Фордчето вече го приготвих за коледна украса, стига Радомир да каже, че е съгласен.
А Фордчето вече го приготвих за коледна украса, стига Радомир да каже, че е съгласен.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 29 Дек 2009, 11:16; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Фотография 3
Други ми викат Джо, трети Джоуи, четвърти Жо ... всичко е правилно и всяко обръщение ми харесва, свикнах с твоето Жови, така че продължавайТаки написа:Жови, разгеле .. Един те нарича "Джови", друг "Йови", аз "Жови".. Я кажи кое е правилното, та да ти викаме правилно.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Хммм .. "Джо" по ми харесва. Може да мина на него.Други ми викат Джо, трети Джоуи, четвърти Жо ... всичко е правилно и всяко обръщение ми харесва, свикнах с твоето Жови, така че продължавай.
Как не, Джо! Да не е мъж като Надиийн.Таки написа:Хммм .. "Джо" по ми харесва. Може да мина на него.Други ми викат Джо, трети Джоуи, четвърти Жо ... всичко е правилно и всяко обръщение ми харесва, свикнах с твоето Жови, така че продължавай.
Найдене, ти да мълчиш ... Че да не почна да ти викам така ...Как не, Джо! Да не е мъж като Надиийн.
Да, наистина, според Ийгъл и мустачки съм имала даже.Таки написа:Найдене, ти да мълчиш ...Как не, Джо! Да не е мъж като Надиийн.
Аз следя с голямо внимание разкритията на един корифей на разследващата журналистика. А ты ?Да, наистина, според Ийгъл и мустачки съм имала даже.
Ееее, ама аз вече свикнах ти да ми викаш ЖовиТаки написа:Хммм .. "Джо" по ми харесва. Може да мина на него.Други ми викат Джо, трети Джоуи, четвърти Жо ... всичко е правилно и всяко обръщение ми харесва, свикнах с твоето Жови, така че продължавай.
А всъщност jovina идва точно от Джо - понеже с бившия ми мъж се обръщахме един към друг на Джо, няма да се впускам в подробности от къде дойде това, пък и не е толкова важно ... Та когато за първи път влязох в някакъв чат преди сто години и какъв какъв ник да си измисля, в това време мъжът ми ми извика нещо, започващо с "Джо, ..." и на мен ми хрумна джовина - женското име на джо и съвсем спонтанно си го написах jovina, както всички го знаят и така си остана Тъй, че споко, Надийн
Хехех Не е мъж Надето бе ... ако беше, щеше да ме ухажва, нали Наде?
jovina написа:Хехех Не е мъж Надето бе ... ако беше, щеше да ме ухажва, нали Наде?
Че аз не те ли ухажвам? Колко анкети направих заради теб. И това ако кажеш, че не е ухажване.
Щом си свикнала, ще трябва да продължа .. При нас няма проблем..Ееее, ама аз вече свикнах ти да ми викаш Жови.
Виж, когато човек е женен за японка, може да стане лошо. Един български колега е (още) женен за японката Moe, но му се случила и любовница.. Обажда се Мое на колегата, а той, недучул - неразбрал, отговаря "Здравей, слънце мое!" . Мое е бясна: - Никога не си ме наричал "слънце" .. Да не си нещо ... (следват йероглифи) . А колегата се мъчи да й обясни, че му дошло отвътре..
Поука: трябва да следваме стриктно определени обръщения, за да не изпадаме в неловки ситуации.
Таки написа:Чудна разходка из Peterborough County!
Съгласна и благодаря на автора.
Таки видях, че дори и в един такъв ден като днешният, когато трябва да се усмихваме повече със своите близки, не са пропуснали да отбележат твоята скромна личност. И да ти кажа много ви харесах на всички снимки. Знаех си, че в костюм изглеждаш като себе си. Поздрави на очарователната ти съпруга и весело изкарване на празника.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Благодарим, Мара. Булката е расла в София, но има една богата варненска част на своята биография, като студент и екскурзовод. В тези ранни години ( 60-те, част от 70-те ) , нещата бяха по-добре. После се появи и се разгърна пасмината на сервитьорите и барманите - началото на разрухата на соц-туризма. Не бих се учудил, ако много от тези изроди днес са уважавани кап-бизнесмени и/или мафиоти. Боклуци на социализма, лесно превърнали се в боклуци на капитализма.Поздрави на очарователната ти съпруга и весело изкарване на празника.
Що се касае до снимките на питекантропа, Мара, нека той се радва на своите дела, заедно с колегите си по култура в МпФ. Аз няма какво да крия: постнал съм на времето тук линк към снимки, направени на сватбата на моя син (София, септември 2007 г.) , и с удоволствие ще го постна отново, след като ти харесва да гледаш много снимки. Това е бая 'едра' страница и трябва да проявиш търпение при свалянето й.
http://www.ipta.demokritos.gr/erl/svatba/Svatba3.html
http://www.ipta.demokritos.gr/erl/svatba/Svatba3.html
Хахахах Добрееее Само дето и мен ме вкара в размисъл сега - мъж ли си, жена ли си Всъщност има ли някакво значение ... май не! Ха наздраве по този случай! Само че аз съм на червено винцеНадя написа:jovina написа:Хехех Не е мъж Надето бе ... ако беше, щеше да ме ухажва, нали Наде?
Че аз не те ли ухажвам? Колко анкети направих заради теб. И това ако кажеш, че не е ухажване.
jovina написа:Хахахах Добрееее Само дето и мен ме вкара в размисъл сега - мъж ли си, жена ли си Всъщност има ли някакво значение ... май не! Ха наздраве по този случай! Само че аз съм на червено винцеНадя написа:jovina написа:Хехех Не е мъж Надето бе ... ако беше, щеше да ме ухажва, нали Наде?
Хайде и моята манджа стана, само дето няма гладни.
Наздраве, Йови, който на каквото!
Е ТЕ това най- го мразя - да ми стане манджата, а да няма гладни!Надя написа:
Хайде и моята манджа стана, само дето няма гладни.
komarKo написа:аПсолютен ташаQUE!
Що бе - Първанката е в тон - костУмчето, възелът и всичко наоколо... БаЛабар с обслужващият го персонал
komarKo написа:...и другият Георги се подсмихва под мустак, редом до "съратника"
уникална фотка!
Мдаа, немАл е той време и възможност да се охрани като пре-достойните му наследници - или съратници, дето викаш...
Indeed...
Да овековечим и тук!
А иначе, с Амос Оз, викате .. Лелеее ... то ще е било един водопад от subtle meanings ... И то, вероятно, на иврит!
Таки написа:А иначе, с Амос Оз, викате .. Лелеее ... то ще е било един водопад от subtle meanings ... И то, вероятно, на иврит!
абе, тоя, Оз ли е, Моз ли е,много опърпан бе, басси голтака, не може да стъпи и на малкото пръстче на транслейтъра, я го виж к`ъв е изтупан!
Страница 1 от 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Страница 1 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите