Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 3 от 40
Страница 3 от 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Фотография 3
nikiforov написа:Ти,си знаеш ,но аз, след като се разведох с илюзиите ,да си призная ,май късничко,веднага след това изритах и задълженията - ще направя още една барековщина -разбрах ,че никой не го е еня , какво , защо , кога и ....МУ/им/посочвам !
Аааа, сакън! Мен ме е еня.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Помощ, граждани! написа:вчера минах
бай Таки, окачи я - тя беше проста гъска
Хаймана такава, ами за бях на същото място, от където си снимал около 2 часа !
мда...аз съм бил там може би час по-късно, защото около 2 бях в един италиански ресторант в стария град..
защото около 2 бях в един италиански ресторант в стария град..
Басси, да си в Дюселдорф, и да отидеш на ... италиански ресторант !! И то в старият град, където основно се хващат туристите, коите не знаят къде да отидат...
Ми сега е времето на свинско джоланче с кисело зеле, младежо
Ми сега е времето на свинско джоланче с кисело зеле, младежо
е да, италианците не бяха на нивото на тези (пак на брега, в Бон):
обаче аз опитвам да избягвам месото
обаче аз опитвам да избягвам месото
Тази шушулка в неделя още съществуваше. Какво ли и се е случило сега когато времето омекна...
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Постнете снимки от вашите дръвчета, дами и господа. Те са най-лесните за правене, а са такава хубава добавка на виртуален (?) уют във форума ..
jovina написа:Ето и малко пред-Коледна Ница
....
Джовина,
на повечето ти снимки от Ница, които разгледах, имаш някакво тъмно петно в горния десен ъгъл - или ти е зацапан обективът, или нещо матрицата се е скапала...
П.П. Да са ти живи и здрави щерките - големи чаровници
Ох, не ми припомняй за черното петно - не е обектива, явно камерата си е изпяла песента вече, ама можеше поне да устиска и за този воаяж ... не ми се занимаваше да го махам и го оставих така, а сестра ми замаза положението, че съм заснела НЛО ше пиша сега на Дядо Коледа да ми донеса новичка камерка - по-хубавичкаkomarKo написа:jovina написа:Ето и малко пред-Коледна Ница
....
Джовина,
на повечето ти снимки от Ница, които разгледах, имаш някакво тъмно петно в горния десен ъгъл - или ти е зацапан обективът, или нещо матрицата се е скапала...
П.П. Да са ти живи и здрави щерките - големи чаровници
Благодаря за щерките, да ти се връща
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
jovina написа:
....
ше пиша сега на Дядо Коледа да ми донеса новичка камерка - по-хубавичка
....
побързай
аз вече му писах
Ахааа.. Видях и снимка с цели трима мои състуденти.. Голямо данке!
Там има още едно познато лице (този, дето на една снимка говори по телефона), но не се сещам кой е..
Там има още едно познато лице (този, дето на една снимка говори по телефона), но не се сещам кой е..
Къде това?Таки написа:Ахааа.. Видях и снимка с цели трима мои състуденти.. Голямо данке!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Там, дето е надничал и Комар.. Ако не си знаела, изложбата ти е с вход свободен за всички.
Страница 3 от 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Страница 3 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите