Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 4 от 40
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Фотография 3
Виждам и ново виенско колело. Това в замяна на старото ли е, или второ? А, сега видях и старото..
Последната промяна е направена от Таки на Вто 22 Дек 2009, 10:59; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:Там, дето е надничал и Комар.. Ако не си знаела, изложбата ти е с вход свободен за всички.
ти откъде знаеш аз къде съм надничал?
Комар-а не е надничал а си е гледал съвсем регламентирано, ако искаш да знаеш А ти ся недей да разпространяваш изложбите ми, я по-добре да взема да ги направя по-ограничени за всеки случайkomarKo написа:Таки написа:Там, дето е надничал и Комар.. Ако не си знаела, изложбата ти е с вход свободен за всички.
ти откъде знаеш аз къде съм надничал?
Ама всъщност аз нямам какво да крия - гледайте си
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Недей така.. Нека повече хора се порадват на хубави виенски порции! Че с тази "Малка пица" на Бойко празник не става .....А ти ся недей да разпространяваш изложбите ми, я по-добре да взема да ги направя по-ограничени за всеки случай.
Последната промяна е направена от Таки на Вто 22 Дек 2009, 11:16; мнението е било променяно общо 1 път
jovina написа:
Комар-а не е надничал а си е гледал съвсем регламентирано, ако искаш да знаеш
....
мда, гледах, гледах, пък се зачудих за какъв дявол влезе с рогата напред в оня форум...
ама карай...
Разрешавам ти да поравиш подборки за тука, ама без да публикуваш други муцуни освен моята (и то след консултация насаме първо )Таки написа:Недей така.. Нека повече хора се порадват на хубави виенски порции! Че с тази "Малка пица" .....А ти ся недей да разпространяваш изложбите ми, я по-добре да взема да ги направя по-ограничени за всеки случай.
Много ми харесва оная, дето държиш яката мръвка. Но ако искаш, публикувай си я сама.ама без да публикуваш други муцуни освен моята
Що е то, а пропо? Вид шницел натюр или ..?
Между другото, Жови, в твоя вариант на постване ( на ImageShack де.. ) , снимката съдържа и линк, който води до твоята изложба. С всичките последствия. Ако не искаш да става това, прави десен клик на снимката, после от Properties копни нейния адрес и го постни по 'класическия' начин. Както направих аз с гроссе мръвката.
ОК. Тенкс, така ще правя вечеТаки написа:Между другото, Жови, твоят вариант на постване ( на ImageShack де.. ) съдържа линк, който води до твоята изложба. С всичките последствия. Ако не искаш да става това, прави десен клик на снимката, после от Properties копни нейния адрес и го постни по 'класическия' начин. Както направих аз с гроссе мръвката.
А иначе - не знам за коя точно мръвка ми говориш - щото аз на много фотки държа мръвка Но с Виенски шницел май не съм се симала ...
Таки написа:Там, дето е надничал и Комар.. Ако не си знаела, изложбата ти е с вход свободен за всички.
ааа, аз където гледах, изложбата е само за френдове!
Именно! Аз затова казах, че си гледал регламентираноkomarKo написа:Таки написа:Там, дето е надничал и Комар.. Ако не си знаела, изложбата ти е с вход свободен за всички.
ааа, аз където гледах, изложбата е само за френдове!
А до Тайланд стигна ли?Таки написа:Аз пък сега разглеждам Белведере нерегламентирано!
Не бе.. Още съм във Виена. То не изложба, а цял Лувър! Пълно е с хубави снимки. Ще продължа по-късно, че трябва да напусна по задачка.А до Тайланд стигна ли?
jovina написа:А до Тайланд стигна ли?Таки написа:Аз пък сега разглеждам Белведере нерегламентирано!
Йовинче, казаха ми че персонала на вашата клиника на новото ви място не поздравява, държи се невъзпитано и арогантно. Дай им съвет поне лекарките да се коригират. А като го направят те, ще проведат и един курс на останалите по Първи 7 години.
Боабабски, аз отговарям само за себе си, приятелю Ако това, което са ти казали, се отнася за мен - дай по-подробно инфо и ако наистина е така, обещавам да си взема сериозна бележка и да се коригирамBoabab написа:jovina написа:А до Тайланд стигна ли?Таки написа:Аз пък сега разглеждам Белведере нерегламентирано!
Йовинче, казаха ми че персонала на вашата клиника на новото ви място не поздравява, държи се невъзпитано и арогантно. Дай им съвет поне лекарките да се коригират. А като го направят те, ще проведат и един курс на останалите по Първи 7 години.
E ако си идвал в Диабетна клиника и не си ми се обадил, направо не знам какво ще те направя!!!Boabab написа:Кажи на останалите какво е казал един Боабабич, пък шъ видим.
Понеже днес паркирах точно под балкона, мога да предложа една снимка на Киочката от птичи поглед. Може да не е Мерц, но е хубава. Булката вика, че като я търси из улицата, много лесно я намира: била винаги най-хубавата..
Таки написа:Може да не е Мерц, но е хубава.
А защо Мерц трябва да е критерий?
Аз харесах също колата на Сноба.
Защото е нова.
А снимката е интересна.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Снимай и твоя Мерц Утгоре, да видим дали е толкова интересен ...А снимката е интересна.
Личи си, че Таки мие колата си и на места, за които дори и не подозирам, че съществуват.
Boabab написа:Личи си, че Таки мие колата си и на места, за които дори и не подозирам, че съществуват.
хе
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Страница 4 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите