Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 2 от 40
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Фотография 3
komarKo написа:Таки написа:А иначе, с Амос Оз, викате .. Лелеее ... то ще е било един водопад от subtle meanings ... И то, вероятно, на иврит!
абе, тоя, Оз ли е, Моз ли е,много опърпан бе, басси голтака, не може да стъпи и на малкото пръстче на транслейтъра, я го виж к`ъв е изтупан!
Ти остави изтупаното - ами виж как се е изпънал уставно, вперил верен поглед в господаря си
Природни скулптури
Браво, HEXE! Нашенски ли са тия дървени "пластики"? Оценявам ги по достойнство, защото аз самият много ги обичам. Преди години довлякох от морето едно такова творение, което още краси двора на вилата. Чудо и приказ - дори Хенри Мур има какво да научи от него! Обичам и камъните с причудлива форма, но там проблемът е по-тежък (в двата смисъла на думата). Въпреки това меракът ми не отслабва.
Попаденията наистина са уникални, браво Марианче! Специални поздрави на твоя познатHEXE написа:
Снимките не са мои ,а на мой познат.Попаденията обаче са невероятни.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Поздравления!
Тогава поздрави от мое име познатия си! Разбирам, че е мераклия за природни уникати.HEXE написа:Снимките не са мои ,а на мой познат.
До Радомир
Харесва ми есето ти, Радомире - гласувах го с единодушие! Като не пишеш вече за избирателни системи, нека поне гледаме твои снимки!Радомир написа: На връщане успявам да щракна името на една отбивка, наречена на предпоследната буква от азбуката, сякаш пътищата до тук са изчерпали останалите:
Аз като математик високо ценя последните букви от латинската азбука - нали с тях обикновено се означават неизвестните. Сещам се за един хубав виц: чужденецът похвалил математическите наклонности у българската младеж, защото навсякъде по стените виждал буквите ху и един знак, който и той дори не познавал! Та по тоя повод аз пък, като минавах през пустинята Мохаве, мернах един надпис, който в първия момент помислих за алгебрично уравнение:
После научих, че това е имение, специално наречено така, че гарантирано да е на последно място в указателите. И наистина, успяло е да е след "твоето" село!
Логик написа: Сещам се за един хубав виц: чужденецът похвалил математическите наклонности у българската младеж, защото навсякъде по стените виждал буквите ху и един знак, който и той дори не познавал!
А иначе и аз останах много приятно изненадана от есето на Радомир - познавах го в съвсем друга светлина
ДА! Ако се възпротиви, винаги можеш да го махнеш ... Но не вярвам да се стигне чак до тамТаки написа:Да национализирам ли Фордчето на Радомир за Коледната елха?
Не би било лесно.. Особено ако обструкцията пристигне късно. Та по-добре Радомир да се съгласи.ДА! Ако се възпротиви, винаги можеш да го махнеш ...
Едно решение е да окача Фордчето, а ако Радомир възразява за името си, ще го сменя на "Подарък от Канада".
Ригас,Таки написа:Не би било лесно.. Особено ако обструкцията пристигне късно. Та по-добре Радомир да се съгласи.ДА! Ако се възпротиви, винаги можеш да го махнеш ...
Едно решение е да окача Фордчето, а ако Радомир възразява за името си, ще го сменя на "Подарък от Канада".
Знаеш много добре, че съм видял въпроса ти. Липсата на отговор би трябвало да е достатъчен сигнал. Знаеш също, че не съм от тези, дето се поддават на ръчкане.
Споделеното във форума е за всички. Ползването на името ми не е.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Никифоров, кой е градски?nikiforov написа:градски , кой е Ригас ?
Градски, аз правя разлика между премяна и промяна.nikiforov написа:градски , кой е Ригас ?
Не храня илюзии, но се чувствам длъжен да го посочвам.
Последната промяна е направена от Радомир на Пет 11 Дек 2009, 21:28; мнението е било променяно общо 1 път
Радомир-
Логик написа:
Харесва ми есето ти, Радомире - гласувах го с единодушие! Като не пишеш вече за избирателни системи, нека поне гледаме твои снимки!
Аз като математик високо ценя последните букви от латинската азбука - нали с тях обикновено се означават неизвестните. Сещам се за един хубав виц: чужденецът похвалил математическите наклонности у българската младеж, защото навсякъде по стените виждал буквите ху и един знак, който и той дори не познавал!
Благодаря, Логик!
На този етап, разговор за избирателни системи можем да водим само в Де Зората.
А вицът е як
Радомир-
Ти,си знаеш ,но аз, след като се разведох с илюзиите ,да си призная ,май късничко,веднага след това изритах и задълженията - ще направя още една барековщина -разбрах ,че никой не го е еня , какво , защо , кога и ....МУ/им/посочвам !
jovina написа:
А иначе и аз останах много приятно изненадана от есето на Радомир - познавах го в съвсем друга светлина
Джовина, благодаря. И за да не те разочаровам по отношение на другата светлина - не виждам как можеш да ме "познаваш"
Радомир-
Страница 2 от 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Страница 2 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите